Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 6 10 0.5
Call Girls 28 September, 2014 1975
Ρουμανικο γκανιαν ιπποδρομου
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

8.5
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Συνάντηση χτες αργά στο κέντρο με την Emmanuela.Το ραντεβού κλείστηκε σε ένα λεπτό και στην ώρα της σκάει στο δωματιο.Ανοίγοντας βλέπω ένα άλογο κοντά στα δύο μέτρα με τα τακούνια με μακρύ ίσιο μαύρο μαλλί, καταπράσινα μάτια , πρόσωπο ωραίο και χαμόγελο.Πολύ κοντά στο στυλ της Ατζελίνας για όσους ξερουν.Περνάει μέσα, την πέφτει στο κρεβάτι και κάθομαι κι εγω δίπλα σε όσο χωρο είχε αφήσει αφού το έπιανε όλο.Βγαζει το δερμάτινο παντελόνι που φόραγε και την μπλούζα και φεύγει για μπάνιο φορώντας μόνο ένα κορδόνι απο παπούτσια.Γυρνάει με την πετσέτα και βλέπω ένα σώμα ατελείωτο με ωραία πατούρα, μικρό πολύ βυζάκι με μικρή ρόγα, λίγο χαλαρή κοιλιά και ποδάρες ατελείωτες επίσης για όσους είναι φαν του είδους.Επειδη δεν έπαιρνε μπροστά και ο χρόνος πέρναγε έκανα εγώ επίθεση όπου στην αρχή ήταν λίγο ψυχρή και φίλαγε πεταχτά αλλα τελικά ήταν μέχρι να ζεσταθεί.
Ξεκινάει απο τον λαιμό και φτάνει σιγά σιγά μέχρι το κρεατκό..μπούκι με λίγο δόντι αλλα σύντομα το έφτιαξε σε ζουμερό βαθύ με σάλιο και πινελιές σε καρύδια.Μετά γυρνάει απο μόνη της μου ανοίγει τις ποδάρες της για γλυφο-monitor μέχρι που πήρε μπρος και άρχισε να γουστάρει ενώ το τζελ που είχε φέρει για να λιπάνει αργότερα τον κυλινδρο δεν χρειάστηκε.Βάλαμε το σκούφο και καβάλησε απο πάνω με καλά κουνήματα για τον όγκο της και τα φιλιά γίνανε βαθειά με παίξιμο γλωσσας.Μέσα σε δέκα λεπτά με τελείωσε σ'αυτή τη στάση..
Αράξαμε λίγο τα είπαμε, ηταν αρκετά καλή στην επικοινωνία και χαμογελαστή αλλά έπρεπε να ξανακάνω κινηση γιατί είχαμε ξεπεράσει ήδη το σαραντάλεπτο..Συνεχίσαμε στο ίδιο μοτίβο του πρώτου μέρους με μπούκι-κάρφωμα σε πολλές στάσεις,κουταλάτο πιρουνάτο πάνω κάτω στο πλάι και τα έδωσα πάλι μέσα στην στάση του ιεραπόστολου.Δεν δοκίμασα cif ή cim και δεν ξέρω αν δέχεται..
Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά αν και προτιμώ πιο μινιόν περιπτώσεις.
Ωραία γκόμενα με αρκετα καλό service οταν ζεσταθεί, θα μπορέσει να κρατηθεί αν αντέξει τη πίεση και την πολύ δουλειά που έχει αυτό το γραφείο όπως η ίδια μου είπε..

Πληροφορίες

Ημερομηνία
September 29, 2014
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
130
Service Style