Forum

Adult forum Gr

Greek Escorts & Call Girls forum

Σχολια για το τελικ...
 
Ειδοποιήσεις
Καθαρισμός όλων

Σχολια για το τελικό Κυπέλου ΑΕΚ- ΠΑΟΚ

31 Δημοσιεύσεις
9 Χρήστες
0 Likes
2,464 Θεάσεις
Liaris
(@liaris)
Μέλος
Εγγραφή: πριν από 13 έτη
Δημοσιεύσεις: 7702
Topic starter  

Διασυρθείτε άπαντες ελεύθερα!

Η ΕΠΟ του Γραμμένου και οι εμπνευστές ή υποστηρικτές της απόφασης Μπορμπαλάν στον τελικό των πρώην συνεταίρων «ξεγυμνώνει» την… εξυγίανση που μας γύρισε στο 1975 και αποδεικνύει ποιοι πραγματικά «εξευτελίζουν το ποδόσφαιρο». Αν δεν υπάρχουν Έλληνες διαιτητές για να σφυρίξουν έναν τελικό Κυπέλλου θα είναι ικανοί να παίρνουν αποφάσεις σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα;

Τι μένει τώρα για τον άνθρωπο που «υπηρετεί» την «εξυγίανση»; Στον «σκληρό» χρόνο της… εξυγίανσης είδαμε ντου με όπλο στον αγωνιστικό χώρο, δύο ντέρμπι να κρίνονται στα δικαστήρια, την ΦΙΦΑ να απειλεί ξεκάθαρα με Grexit εξαιτίας της ανυπαρξίας της ΕΠΟ και του Γραμμένου, το πρωτάθλημα να διακόπτεται και βεβαίως σωρεία διαιτητικών λαθών από τους εκλεκτούς της… εξυγιαντικής ΚΕΔ!

Ανθρώπινα λάθη όπως «παπαγάλιζαν» όλοι οι υπηρέτες της… εξυγίανσης έως ότου έφτασε η… φωτιά στο σπίτι τους! Τότε έγιναν «καμικάζι», ξέχασαν όσα έλεγαν και έγραφαν για τους «χιλιοτραγουδισμένους» και το γύρισαν στον… καλαματιανό!

Και τώρα που επισήμως ανακοινώθηκε ότι ο Ισπανός Μπορμπαλάν με τους συμπατριώτες βοηθούς του θα σφυρίξουν στον τελικό; Τώρα τι θα μας πουν οι «εξυγιαντές»; Τώρα τι έγινε παιδιά; Διασυρθείτε άπαντες ελεύθερα!

Για την ΕΠΟ του Γραμμένου που διοργανώνει το Κύπελλο Ελλάδας και την ΚΕΔ δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ για να διευθύνει τον τελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ! Ούτε ένας…

Ουπς, συγγνώμη, υπάρχει ο… κορυφαίος Σιδηρόπουλος που θα σηκώνει τα ταμπελάκια στις αλλαγές και θα δείχνει και τα λεπτά των καθυστερήσεων ως 4ος που ορίστηκε. Αναρωτιέμαι και πάλι πόσο αστείοι πρέπει να αισθάνονται όλοι αυτοί που τόσα χρόνια μας ζάλισαν με τον… κορυφαίο Σιδηρόπουλο; Τώρα δεν είναι… κορυφαίος; Τώρα κάνει μόνο για τα ταμπελάκια;

Έπιασε πάτο η «εξυγίανση»! Ποιο χαμηλά δεν πάει. Ή μήπως έχει και πιο χαμηλά με κάνα Grexit; Ας ελπίσουμε πως δεν θα το πετύχει και αυτό ο «δικός μας» κατά δήλωση Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλης Γραμμένος.

Το ποδόσφαιρο μας πήγε μπροστά μας έλεγαν όλοι οι «συνεργοί του εγκλήματος» που βαφτίστηκε… εξυγίανση απλά και μόνο με στόχο να εξουδετερώσει αυτόν που δεν μπορούσαν με κανένα άλλο τρόπο να εξουδετερώσουν τόσα χρόνια, τον Ολυμπιακό.

Τελικά μας γύρισαν όλοι τους, ΕΠΟ, Γραμμένος, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Κυβέρνηση βεβαίως-βεβαίως (άραγε πόσο ωραία τα κατάφερε η Κυβέρνηση κ. Βασιλειάδη που πριν το ντου Σαββίδη μας έλεγες για την σπουδαία συμβολή της για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου;) στο 1975!

Από τότε είχε να σφυρίξει ξένος διαιτητής ελληνικό ματς! Ουάου! Μιλάμε για τεράστια επιτυχία του Γραμμένου, των εμπνευστών του συγκεκριμένου ορισμού και των υποστηρικτών αυτής της απόφασης με τον Μπορμπαλάν.

Αλλά για σταθείτε! Πλέον αφού και με την βούλα της «εξυγίανσης» δεν υπάρχουν Έλληνες διαιτητές για να σφυρίξουν ένα τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ούτε καν ένας από τους διεθνής διαιτητές τότε πως θα σφυρίξουν του χρόνου το πρωτάθλημα; Μήπως τελικά είχε δίκιο ο Ολυμπιακός που φώναζε για τα χάλια των διαιτητών που σφύριζαν;

Μήπως τελικά είχε δίκιο ο Ολυμπιακός που οι διαιτητές έκαναν πάντα «ανθρώπινα λάθη» εις βάρος του και «ανθρώπινα λάθη» υπέρ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ; Μήπως θα έπρεπε να ντρέπεστε πλέον που από μόνοι σας αποδείξατε περίτρανα ότι ισοπεδώσατε τα πάντα με μόνο ένα προφανή στόχο και τώρα που πρέπει να βγάλατε τα κάστανα από την φωτιά καθώς οι συνέταιροι «έσπασαν» θυμηθήκατε τους ξένους διαιτητές για να «σωθείτε» και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο;

Στο πρωτάθλημα όμως όταν ζητούσε ξένο διαιτητή ο Ολυμπιακός ήταν ούτε λίγο ούτε πολύ η «ντροπή της Ελλάδας» σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ του «δικού μας» Γραμμένου κατά δήλωση Ιβάν Σαββίδη!

Τώρα με τον Μπορμπαλάν να κάνει «πρεμιέρα» στη νέα εποχή της διαιτησίας στην Ελλάδα με ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες διαιτητές να κρίνονται ΑΝΙΚΑΝΟΙ για να σφυρίξουν το ματς του «πολέμου» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ πως του χρόνου θα επιστρέψουμε στους Έλληνες;

Στο πρωτάθλημα οι Κούλα Χασάν και οι Βάτσιοι θα είναι πάντα χρήσιμοι, οι Παπαπέτρου και Σιδηρόπουλοι θα είναι πάλι… κορυφαίοι; Για τις ομάδες της «εξυγίανσης» σίγουρα, αλλά πλέον ο… Μπορμπαλάν δεν μπορεί παρά να οδηγήσει σε εποχή ξένων διαιτητών στο πρωτάθλημα.

Για επίλογο θυμίζω την ανακοίνωση της ΕΠΟ ως απάντηση στο αίτημα του Ολυμπιακού για ξένο διαιτητή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ! Αφιερωμένη στους «εξυγιαντές» και τους «υπηρέτες» τους.

«Η σημερινή προκλητική ‎επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής των θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου και κάθε υγιώς σκεπτόμενου Έλληνα φιλάθλου. Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, αναπόδεικτες κατηγορίες, ύβρεις και συκοφαντικές αναφορές στοχοποιούν επαγγελματίες, εργαζομένους και οικογενειάρχες και σπιλώνουν σε εθνικό δίκτυο υπολήψεις, με στόχο την κατατρομοκράτηση τους ενόψει ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, που κάποιοι αποφάσισαν να μετατρέψουν σε “ρωμαϊκή αρένα”, αποβλέποντας σε μικροπολιτικά οφέλη για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης. Είναι προφανές δε ότι πλέον μετέρχονται κάθε μεθόδου προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν κάθε διαδικασία εξυγίανσης. Στην προσπάθεια τους αυτή δεν διστάζουν μάλιστα να εξευτελίσουν το ποδόσφαιρο της χώρας μας και σε διεθνές επίπεδο. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν πρόκειται να εμπλακεί σ αυτή την προσχεδιασμένη αθλιότητα! Εφεξής τον λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα, στα οποία θα παραπεμφθεί όποιος τορπιλίζει το ήπιο κλίμα των αγώνων, δημιουργεί κίνδυνο πρόκλησης κρουσμάτων βίας στα γήπεδα και προκαλεί με τη συμπεριφορά του το δημόσιο αίσθημα και το φίλαθλο πνεύμα»


   
Παράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 20872
 

Δεν ηταν οι τσαμπαντζήδες αλλά οι κάφροι
που ε΄χουν όλες οι ομάδες

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Forum 1

Σελίδα 2 / 2

Forum 1