Αναζήτηση προφιλ

Category:
Keywords:
User Rating:

Forum

Βίντεο και φωτό: Έφοδος της ρωσικής αστυνομίας σε παράνομο σαδομαζοχιστικό κλαμπ  

  RSS

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Member Admin
Joined: 9 months ago
Posts: 2802
23/11/2018 13:10  

Άντρες και γυναίκες με... ειδική για την περίσταση περιβολή πεσμένοι στο πάτωμα - Οι αστυνομικοί έκοψαν το πάρτι την ώρα που είχε φτάσει στο ζενίθ του
Γυναίκες και άντρες με δερμάτινα εσώρουχα, μαστίγια και κάθε λογής «εργαλεία» που μπορούν να προσφέρουν πόνο και... απόλαυση, ήταν το σκηνικό που αντίκρισαν οι άντρες της ρωσικής αστυνομίας, κατά την έφοδο που πραγματοποίησαν σε παράνομο σαδομαζοχιστικό κλαμπ, όπου το... πάρτι είχε φτάσει στο ζενίθ του.

Με την έφοδο των αστυνομικών στο κλαμπ, άντρες και γυναίκες, άπαντες ημίγυμνοι, έπεσαν στο πάτωμα και με τα χέρια ψηλά, συνθέτοντας μία εικόνα απείρου κάλλους.

Η έκπληξη των αστυνομικών ήταν τόσο μεγάλη, που ένας τράβηξε βίντεο από την επιχείρηση, το οποίο και ανάρτησε στα social media την Τετάρτη. Ένας από τους αστυνομικούς ακούγεται να λέει: «Αυτό είναι ένα BDSM κλαμπ, μπορείς να το κάνεις... να πονέσει»! Ο ίδιος που τραβάει το βίντεο, ρωτάει έναν από τους πεσμένους θαμώνες «πού είναι ο αρχηγός», εννοώντας τον ιδιοκτήτη του κλαμπ. Ο τελευταίος δεν εντοπίστηκε, αποφεύγοντας τη σύλληψη.

Άλλο άτομο ανέβασε φωτογραφίες από το κλαμπ, με τους θαμώνες του κλαμπ να είναι πεσμένοι στο πάτωμα και να καλύπτουν με τα χέρια τους τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, αφήνοντας όλα τα... υπόλοιπα στη διάθεση του... φιλοθεάμονος κοινού!

512042=35790 rus4

512042=35791 rus5


ReplyQuote
Share: