Αναζήτηση προφιλ

Category:
Keywords:
User Rating:

Forum

Νεαρή νικήτρια του Λόττο ξεγυμνώθηκε για να δείξει τα... προσόντα που απέκτησε με τα κέρδη της  

  RSS

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Member Admin
Joined: 9 months ago
Posts: 2802
03/12/2018 10:31  
Νεαρή νικήτρια του Λόττο ξεγυμνώθηκε για να δείξει τα... προσόντα που απέκτησε με τα κέρδη της

Η Τζέιν Παρκ κέρδισε το τζακ ποτ όταν ήταν μόλις 17 και, όπως είναι εμφανές, επένδυσε «σοφά» τα χρήματα

 

Ένα συνεχές πάρτι με άφθονο ποτό και κραιπάλες φαίνεται να είναι η ζωή της Βρετανίδας Τζέιν Παρκ τα τελευταία τρία χρόνια, αφότου κέρδισε ένα εκατομμύριο λίρες στο Λόττο.

 

Η 20χρονη σήμερα κοπέλα, που έγινε εκατομμυριούχος στην τρυφερή ηλικία των 17 ετών, έχει εξελιχθεί σε ένα είδος σελέμπριτι στην χώρα της, με την εξάλλη συμπεριφορά της να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τα τοπικά ΜΜΕ.

 

Πρόσφατα μάλιστα, η εντυπωσιακή ξανθιά μέθυσε τόσο κατά τη διάρκεια της νυχτερινής της εξόδου σε κλαμπ για το Χάλογουιν, που δεν δίστασε να ξεγυμνώσει τα υπερμεγέθη στήθη της (τα οποία απέκτησε με πλαστική που χρηματοδότησαν τα κέρδη της) ενώ έβγαζε μια φωτογραφία σε θάλαμο με τις φιλενάδες της.

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν την επόμενη μέρα στο site του κλαμπ όπου διασκέδαζαν οι νεαρές Βρετανίδες, ωστόσο δεν υπήρξε κανένα αίτημα από την Τζέιν Πάρκ για να αποσυρθούν. Όπως φαίνεται, η 20χρονη κοπέλα δεν νοιάζεται και τόσο για την αρνητική δημοσιότητα, κάτι που είναι κατανοητό, αφού με τα λεφτά της... πουλάει και αγοράζει όλους τους επικριτές της.

 

Δείτε τις επίμαχες φωτογραφίες


ReplyQuote
Topic Tags
Share: