Χωρίς λογαριασμό δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες του φόρουμ!

Αναζήτηση

Forum

Adult forum Gr

the Greek Escorts forum

Ειδοποιήσεις
Καθαρισμός όλων

House of The Dragon: Αυτοί θα είναι οι ήρωες του νέου Game of Thrones

3 Δημοσιεύσεις
2 Χρήστες
3 Likes
848 Θεάσεις
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 5 έτη
Δημοσιεύσεις: 19549
Topic starter  

«House of The Dragon»: Αυτοί θα είναι οι ήρωες του νέου «Game of Thrones» (pics)

«House of The Dragon»: Αυτοί θα είναι οι ήρωες του νέου «Game of Thrones» (pics)

Σας εντυπωσίασε η καταστροφή που έσπερναν οι δράκοι στο «Game of Thrones»; Σας σκανδάλισε η αιμομικτική σχέση ανάμεσα στα αδέρφια Λάννιστερ ή στον Τζον Σνόου και τη θεία του Νταινέρυς; Σας γοήτευσαν οι παρασκηνιακές δολοπλοκίες στους Οίκους του Γουέστερος; Αν ναι, ετοιμαστείτε για ακόμη μεγαλύτερη δόση, όταν φτάσει στις οθόνες μας το «House of the Dragon».

Η σειρά-πρίκουελ του «Game of Thrones» που ανακοινώθηκε από το HBO θα αντλεί το υλικό της (όπως κάναμε κι εμείς γι' αυτό το κείμενο) από το βιβλίο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν «Φωτιά και Αίμα» (στα ελληνικά από τις εκδ. Anubis), που εξερευνά την ιστορία του Οίκου Ταργκάρυεν. Θα εκτυλίσσεται 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα του «Game of Thrones», κάτι που την τοποθετεί χρονικά στην εποχή της Κατάκτησης του Αίγκον, του πολέμου που είχε ως αποτέλεσμα την μετατροπή των ανεξάρτητων βασιλείων του Γουέστερος στα Επτά Βασίλεια που γνωρίζουμε από τη σειρά, υπό την κυριαρχία του Οίκου Ταργκάρυεν.

Forum 1

Το καλό με το «House of the Dragon» είναι ότι θα φανεί αρκετά οικείο στους φίλους του «Game of Thrones», καθώς οι περισσότεροι χαρακτήρες είναι πρόγονοι των βασικών ηρώων της σειράς που ολοκληρώθηκε φέτος. Δεν θα μάθουμε μόνο για τους Ταργκάρυεν, αλλά και για τους Σταρκ, τους Μπαράθηον, τους Ταϊρέλ, τους Τάλλυ, τους Άρρυν, τους Γκρέιτζοϋ...

Ας δούμε στη συνέχεια μερικά από τα πρόσωπα-κλειδιά στην Κατάκτηση του Αίγκον που αναμένεται να παίζουν σημαντικό ρόλο και στο «House of the Dragon».

Αίγκον, Βισένυα και Ραίνυς Ταργκάριεν

Αίγκον, Βισένυα και Ραίνυς Ταργκάριεν

Αυτή η τριάδα είναι σίγουροι πρωταγωνιστές στο «House of the Dragon» αφού είναι κυριολεκτικά ο... Οίκος του Δράκου. 

Ο Αίγκον Ταργκάρυεν παντρεύτηκε όχι μόνο τη μεγαλύτερη αδερφή του, Βισένυα (όπως συνήθιζαν οι Ταργκάρυεν) αλλά και τη μικρότερη, Ραίνυς. Και οι τρεις ήταν δρακοαφέντες. Ο Αίγκον πετούσε με το τεράστριο θηρίο που ονομαζόταν Μπαλήριον, ο Μαύρος Τρόμος. Οι αδερφές του με τις δράκαινες Βάγκαρ και Μεράξες.

Μαζί εξαπέλυσαν επίθεση σε ολόκληρο το Γουέστερος και, όταν δεν κατάφερναν να κερδίσουν υποταγή με το καλό, χρησιμοποιούσαν τον ολοένα και μεγαλύτερο στρατό τους και, φυσικά, τους τρεις δράκους. Η μία και μοναδική φορά που οι τρεις δράκοι χρησιμοποιήθηκαν μαζί ήταν στη μάχη που έμεινε γνωστή ως το Πεδίο του Πυρός. Εκεί νίκησαν τους ενωμένους στρατούς των Δύο Βασιλέων, του Μερν Θ' του Οίκου των Γκάρντενερ και του Λόρεν Α' Λάννιστερ.

Αφού υπέταξε όλο το Γουέστερος, ο Αίγκον έχτισε το Κινγκς Λάντινγκ και έφτιαξε τον Σιδερένιο Θρόνο από τα λιωμένα, λυγισμένα, στομωμένα και σπασμένα σπαθιά όλων των ηττημένων εχθρών του. Ο Αίγκον, που έμεινε στην Ιστορία ως Αίγκον ο Κατακτητής και Αίγκον ο Δράκος, ξεκίνησε τη σειρά βασιλιάδων Ταργκάρυεν που κόπηκε με την επανάσταση του  – γνωστού μας από το «Game of Thrones» – Ρόμπερτ Μπαράθηον και τη δολοφονία του Αίρυς Β', του Παράφρονα Βασιλιά, από τον  – επίσης γνωστό μας  – Τζέιμι Λάννιστερ.

Forum 2
Το Πεδίο του Πυρός

Τόρρεν Σταρκ

Τόρρεν Σταρκ

Ο Βασιλιάς του Βορρά που γονάτισε... Ο Τόρρεν Σταρκ είναι ο λόγος που οι απόγονοί του στο «Game of Thrones» έχουν ένα θεματάκι με τη φράση «bend the knee».

Όταν οι Ταργκάρυεν κατέκτησαν τα πρώτα βασίλεια με φωτιά και αίμα, ο Βασιλιάς Τόρρεν Σταρκ συγκέντρωσε έναν στρατό από 30.000 άγριους βόρειους και κατέβηκε νότια. Καθώς ταξίδευε, έβλεπε τα ερείπια και την καταστροφή που είχαν αφήσει στο πέρασμά τους οι Ταργκάρυεν και οι δράκοι τους και μάθαινε για το τι έγινε στο Πεδίο του Πυρός. 

Όταν βρήκε μπροστά του έναν στρατό διπλάσιο από το δικό του και τους τρεις δράκους να κάνουν κύκλους στον ουρανό, γονάτισε και άφησε το αρχαίο στέμμα των Βασιλέων του Βορρά στα πόδια του Αίγκον. Όταν σηκώθηκε δεν ήταν πια βασιλιάς, αλλά Άρχοντας του Γουίντερφελ και Φύλακας του Βορρά. Τουλάχιστον, γλίτωσε χιλιάδες βόρειους από βέβαιο θάνατο.

Forum 3
Ο Τόρρεν Σταρκ γονατίζει μπροστά στον Αίγκον Ταργκάρυεν

Σάρρα Άρρυν

Σάρρα Άρρυν

Η Βασίλισσα Σάρρα της Κοιλάδας κυβερνούσε ως αντιβασίλισσα του γιου της, Ρόννελ, και προσπάθησε να αποφύγει τον πόλεμο τους Ταργκάρυεν στέλνοντας ένα πορτρέτο της στον Αίγκον με το μήνυμα ότι θα γινόταν σύζυγός του αν εκείνος όριζε τον γιο της ως διάδοχό του.

Όταν ήταν πιο νέα, η Σάρρα ήταν η πιο όμορφη δεσποσύνη στο Γουέστερος, γνωστή ως «το Λουλούδι του Βουνού». Αλλά τώρα πια έριχνε 10 χρόνια στον Αίγκον και η πρότασή της δεν τον συγκίνησε. Άλλωστε είχε ήδη δύο συζύγους – τις αδερφές του – και δεν χρειαζόταν τρίτη.

Η Σάρρα οχύρωσε ολόκληρη την Κοιλάδα, έκλεισε από παντού την πρόσβαση στο κάστρο της, το Έυρι, και ετοιμαζόταν για αντίσταση, όταν μια μέρα βρήκε στην αυλή της την Βισένυα Ταργκάρυεν, που είχε προσπεράσει κάθε εμπόδιο καβάλα στη δράκαινά της. Η Βισένυα είχε στα γόνατά της τον μικρό Ρόννελ, που κοιτούσε μαγεμένος τη δράκαινα και ζητούσε να πετάξει μαζί με την κυρία. Η Σάρρα κατάλαβε ότι είχε ηττηθεί, χαμογέλασε και παρέδωσε το στέμμα και τα σπαθιά των ανδρών της στην Βισένυα.

Forum 4
Σάρρα Άρρυν, Ρόννελ Άρρυν, Βισένυα Ταργκάρυεν

Μέρια Μαρτέλ

Μέρια Μαρτέλ

Η Μέρια Μαρτέλ του «House of the Dragon» θα είναι το αντίστοιχο της Ολέννα Ταϊρέλ στο «Game of Thrones». Η Πριγκίπισσα του Ντορν στην περίοδο της σειράς είναι 80 ετών, πολύ χοντρή, τυφλή και σχεδόν φαλακρή, ενώ το δέρμα της ήταν χοντρό και ζαρωμένο. Το πνεύμα της όμως ήταν κάτι παραπάνω από ακμαίο και έκανε αρνήθηκε να υποταχτεί στους Ταργκάρυεν όταν την επισκέφθηκε με απειλές η Ραίνυς. 

Με ανταρτοπόλεμο κατάφερε να κρατήσει μακριά τους Ταργκάρυεν και το Ντορν έμεινε ανυπότακτο για πάνω από έναν αιώνα. Όχι και άσχημα για τη γιαγιά που εξαιτίας της εξωτερικής της εμφάνισης είχε αποκτήσει το παρατσούκλι «ο Κίτρινος Βάτραχος του Ντορν»...

Forum 5
Η Μέρια Μαρτέλ και η Ραίνυς Ταργκάρυεν

Λόρεν Λάννιστερ

Λόρεν Λάννιστερ

Ο Βασιλιάς του Βράχου Λόρεν Λάννιστερ συμμάχησε με τον Βασιλιά της Μεγάλης Πεδιάδας (το βασίλειο όπου βρίσκεται το Χάιγκαρντεν) Μερν Γκάρντενερ και δημιούργησαν τον μεγαλύτερο στρατό που είχε δει το Γουέστερος: 55.000 άνδρες.

Όταν η έξυπνη στρατηγική και οι δράκοι των Ταργκάρυεν τους έκαναν... κάρβουνο στο Πεδίο του Πυρός, ο Λόρεν Λάννιστερ άφησε σπαθί και στέμμα στα πόδια του Αίγκον κι εκείνος τον έχρισε Άρχοντα του Κάστερλυ Ροκ και Φύλακα της Δύσης. Κλασικός Λάννιστερ...

Forum 6
Η παράδοση του Λόρεν Λάννιστερ

Χάρλαν Ταϊρέλ

Χάρλαν Ταϊρέλ

Ο Λόρεν Λάννιστερ επέζησε του Πεδίου του Πυρός, αλλά ο Μερν Γκάρντενερ και οι γιοι του χάθηκαν στις φλόγες. Όταν ο Αϊγκον μπήκε στο Χάιγκαρντεν βρήκε εκεί τον επίτροπο του κάστρου, Χάρλαν Ταϊρέλ, του οποίου οι πρόγονοι υπηρετούσαν τους Γκάρντενερ εδώ και αιώνες. Ο Ταϊρέλ παρέδωσε τα κλειδιά χωρίς αντίσταση και ορκίστηκε πίστη στον θριαμβευτή βασιλιά.

Σε αντάλλαγμα, ο Αίγκον του έδωσε το Χάιγκαρντεν και όλη την επικράτειά του, ανακηρύσσοντάς τον Φύλακα του Νότου και Υπέρτατο Άρχοντα του Μάντερ. Και έτσι οι Ταϊρέλ έγιναν ένας από τους μεγάλους Οίκους του Γουέστερος, χωρίς να έχουν αριστοκρατική καταγωγή. Έγιναν όμως πολύ πλούσιοι και έφτασαν μέχρι την εποχή του «Game of Thrones», όπου τους «τελείωσε» η Σέρσεϊ Λάννιστερ...

Forum 7
Ο Χάρλαν Ταϊρέλ υποτάσσεται στον Αίγκον τον Κατακτητή

Όρυς Μπαράθηον

Όρυς Μπαράθηον

Ευκαιρία να μάθουμε κάτι που δεν ξέραμε για τον Οίκο Μπαράθηον. Ήταν πιθανότατα... Ταργκάρυεν. Ο Όρυς Μπαράθηον ήταν παιδικός φίλος του Αίγκον και υπασπιστής του (και το πρώτο Χέρι του Βασιλιά, αργότερα), αλλά οι φήμες τον ήθελαν να είναι ετεροθαλής αδερφός του, μπάσταρδος γιος του πατέρα του.

Όταν σκότωσε σε μάχη τον Βασιλιά Άρτζιλακ του Στορμς Εντ, πήρε για γυναίκα την κόρη του, Αρτζέλλα, υιοθέτησε το έμβλημά του – το στεφάνωμένο ελάφι – και ίδρυσε έτσι τον Οίκο Μπαράθηον που ξέρουμε από το «Game of Thrones».

Αν και ο Όρυς δεν γνώρισε ποτέ τη μητέρα του, το πλούσιο μαύρο μαλλί που κληρονόμησε από εκείνη κυριάρχησε απέναντι στα γονίδια των Ταργκάρυεν με τα ασημένια μαλλιά. Όλοι οι άνδρες των Μπαράθηον έκτοτε είχαν μαύρα μαλλιά, γι' αυτό και 300 χρόνια αργότερα ο Νεντ Σταρκ κατάλαβε ότι τα παιδιά της Σέρσεϊ Λάννιστερ δεν προέρχονταν από τον σύζυγό της, Ρόμπερτ Μπαράθηον. The seed is strong...

Forum 8
Ο Όρυς Μπαράθηον σκοτώνει τον Βασιλιά Άρτζιλακ
ΓΙAΝΝΗΣ ΜΗΤΣAΚΟΣ

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
Παράθεση
Ετικέτες Θέματος
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 5 έτη
Δημοσιεύσεις: 19549
Topic starter  

@iuakoya ασε τιςγυναίκες, εδώ προβλέπω να γίνετε νέος πανικός

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
ΑπάντησηΠαράθεση

 

Yourlust

iuakoya
(@iuakoya)
Μέλος
Εγγραφή: πριν από 7 έτη
Δημοσιεύσεις: 2244
 

@mad-or-bad

Δεν βλέπω την ώρα να βγει στη μικρή οθόνη Inlove Inlove Inlove  


   
ΑπάντησηΠαράθεση

 

Yourlust