Forum

Ο ξεπεσμός των γαύρ...
 
Share:

Ο ξεπεσμός των γαύρων  

  RSS

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 7165
30/03/2019 9:26 ΜΜ  

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τα πανό του ΣΕΦ!

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τα πανό του ΣΕΦ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, με παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα ζητείται από την αστυνομία να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα, που σήκωσαν τα εμετικά πανό στο ΣΕΦ.

Από το βράδυ της Παρασκευής (29/3) υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από όλους. Οι πληροφορίες του sdna.gr αναφέρουν πως ο Αθλητικός Εισαγγελέας Πειραιά, Αλέξης Σπηλιώτης, κινεί τις διαδικασίες και αναμένεται να ασκηθούν διώξεις. 

Μάλιστα, έχει ζητηθεί από την ελληνική αστυνομία το βιντεοσκοπικό υλικό, για να φανεί ποιοι έχουν σηκώσει τα πανό. Άλλωστε, αυτό είναι φανερό από τις κάμερες, αφού αυτοί που τα σήκωσαν δεν είχαν κρύψει τα πρόσωπά τους. 

Παρ' ότι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, είναι δεδομένο πως υπάρχει τεράστια κινητοποίηση από όλες τις μεριές, για τα πανό του ΣΕΦ, σε ένα θέμα που έχει πάρει μεγάλη έκταση.

Θυμίζουμε πως από το βράδυ της Παρασκευής και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κινήθηκε νομικά για το ζήτημα, δείχνοντας τα γρήγορα αντανακλαστικά της. 


Quote
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 7165
30/03/2019 9:28 ΜΜ  

Οι Αγγελόπουλοι έπιασαν πάτο

Οι Αγγελόπουλοι έπιασαν πάτο

Η βραδιά ντροπής του Ολυμπιακού επιβεβαιώνει ότι οι ιδιοκτήτες του έχουν χάσει τον έλεγχο. Γράφει ο Κώστας Κεφαλογιάννης.

Εντούτοις, το βασικό πρόβλημα βρίσκεται αλλού. Άρρωστοι υπάρχουν σε κάθε κερκίδα. Επί χρόνια κυκλοφορούσαν μερικά ντροπιαστικά συνθήματα για τους νεκρούς του Ολυμπιακού – όσο ντροπιαστικά ήταν και τα επίμαχα πανό. Αναζητήστε τους αναμάρτητους αλλού, όχι στα ελληνικά οπαδικά πέταλα. Και επιπλέον, μην βάζετε χρώμα σε αυτήν την χυδαιότητα, διότι την υπεραπλουστεύετε και της δίνετε μια οπαδική χροιά που φέρνει τη συζήτηση στο δικό της «γήπεδο». Δεν έχει σημασία αν ήταν Ολυμπιακοί αυτοί που κρέμασαν το πανό – διότι αν έχει, τότε επικροτούμε την λογική του χειρότερου και του καλύτερου «λαού», με κριτήριο τις οπαδικές προτιμήσεις. Μια λογική που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην Λεωφόρο Λαυρίου.

Οι γενικοί αφορισμοί λοιπόν δεν βοηθούν. Η ψυχική ασθένεια αλλά και η φασιστική αντίληψη που συχνά βρίσκουν τρόπο έκφρασης στον οπαδισμό, δεν αφορά σε μια ομάδα, αφορά στις περισσότερες. Εκείνο που μπορεί να διαχωρίσει εντούτοις την μια ομάδα από την άλλη είναι ο επίσημος τρόπος αντίδρασης. Ή , στην προκειμένη περίπτωση, δεν την διαχωρίζει.

Αφήνω στην άκρη και τους κανονικούς ανθρώπους που ήταν η πλειονότητα στο ΣΕΦ και δεν αντέδρασαν. Με προβληματίζει και με στεναχωρεί το φαινόμενο, πλην όμως αποτελεί αντικείμενο ενός άλλου άρθρου.

Και ας δώσουμε στο πρόβλημα ονοματεπώνυμο. Έχω αρθρογραφήσει πολλές φορές υπέρ των Αγγελόπουλων. Μέχρι ενός σημείου, για τα δεδομένα του ελληνικού αθλητισμού, θεωρούσα ότι ήταν παράγοντες που διέφεραν.  Είχαν δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα εντός παρκέ, η οποία κατέρριπτε το κλισέ περί «αντιολυμπιακών», υποχρεώνοντας πολλούς ουδέτερους να την υποστηρίζουν στη Ευρωλίγκα. Και με κάποια στραβοπατήματα προσπαθούσαν ή έτσι έδειχναν να παίξουν το παιχνίδι πάνω στο τραπέζι και όχι κάτω από αυτό.

Τα πρώτα ρήγματα στο εν λόγω αφήγημα ήρθαν με την παραδοσιακή ανοχή τους στην οπαδική καφρίλα. Ούτε που θυμάμαι πόσα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ δεν τελείωσαν ποτέ στην θητεία των Αγγελόπουλων. Αρκετά πάντως για μου δίνουν το δικαίωμα να μιλήσω περί επιλογής: οι Αγγελόπουλοι επέλεξαν να ποντάρουν στην ανεξέλεγκτη «οργή» του κόσμου για να απαντήσουν στην εξωγηπεδική ισχύ του Γιαννακόπουλου. Και το πλήρωσαν.

Αλλά ακόμα κι αν τους είχε βγει, πρόκειται για μια επιλογή που έτσι κι αλλιώς  τους υποβιβάζει αυτομάτως στο επίπεδο του παράγοντα το οποίο υποτίθεται αντιμάχονται.

Την Παρασκευή έπεσαν κάτω και από αυτό.  Το γεγονός ότι ανέχτηκαν επί πάρα πολλή ώρα τα πανό που προσέβαλλαν την ιστορία του συλλόγου τον οποίο διοικούν είναι ο απόλυτος πάτος της μέχρι σήμερα παρουσίας τους στον ελληνικό αθλητισμό.   Αν τα είδαν και δεν τόλμησαν να αντιδράσουν, δείχνει ότι έχουν χάσει πλήρως τον έλεγχο. Αν τα είδαν και δεν ντράπηκαν, αυτό δείχνει ότι έχουν χάσει το ηθικό τους έρμα, ενδεχομένως και την επαφή με την πραγματικότητα.

Η χρονιά αγωνιστικά οδεύει προς ναυάγιο για τον Ολυμπιακό και η ευθύνη των Αγγελόπουλων είναι μεγάλη - έχουν πάρει σίγουρα πολλές λάθος αποφάσεις.  Από τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν και τις διαρροές των αποδυτηρίων μέχρι την αποχώρηση από το ντέρμπι και όσα έχουν γίνει έκτοτε, ασφαλώς μιλάμε για μια ταραχώδη σεζόν που δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει την κρίση και της πιο ψύχραιμης διοίκησης.

Αυτά όμως συμβαίνουν στον αθλητισμό. Και υπόκεινται σε κριτική. Ωστόσο είναι αποδεκτά. Η απάθεια μπροστά στην ντροπή της Παρασκευής δεν είναι. Δεν μπορεί να είναι.

Οι Αγγελόπουλοι έπιασαν πάτο.  Όφειλαν να προστατέψουν αν όχι την δική τους τιμή, την τιμή του Ολυμπιακού. Απέτυχαν πλήρως. Και αυτή η αποτυχία είναι απείρως μεγαλύτερη και σημαντικότερη από οποιαδήποτε αγωνιστική είχαν μέχρι στιγμής, ή θα έχουν στο μέλλον.


ReplyQuote

Greek Porn

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 7165
30/03/2019 9:31 ΜΜ  

Πάτησε το κουμπί ο Κόκκαλης: «Σε οffshore ανήκει ο Ολυμπιακός»

Πάτησε το κουμπί ο Κόκκαλης: «Σε οffshore ανήκει ο Ολυμπιακός»

Η διαμάχη εξελίσσεται σε πόλεμο με... πυρηνικά, με τον Πέτρο Κόκκαλη να πατάει το κουμπί και να αποκαλύπτει πως ο Ολυμπιακός ανήκει σε offshore εταιρία.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης έδωσε την πρώτη του συνέντευξη σε εφημερίδα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.Ο Πέτρος Κόκκαλης μίλησε για την «καθαίρεσή του» από τον Δήμο Πειραιά, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όσα είπε στην εφημερίδα των συντακτών:

• Τι εννοούσατε με το «άντε γεια» με το οποίο κλείσατε τη συνέντευξή σας για τον απολογισμό του έργου σας στον Δήμο Πειραιά;

Με τη φράση αυτή «αποχαιρετούσα» τον δημοτικό συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», με τον οποίο εργάστηκα τα τελευταία πέντε χρόνια και αποφάσισε να μου ζητήσει δήλωση μετάνοιας, δήλωση φρονημάτων, κάτι που θεώρησα αισχρό και τραμπουκισμό. Απάντησα με την άμεση αποχώρησή μου, έκανα τον απολογισμό του έργου μου και έφυγα. Δυστυχώς δεν σημαίνει το σύνηθες, που είναι «άντε γεια, άντε γεια, πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά», καθώς ο Ολυμπιακός έχει να πάρει πρωτάθλημα δύο χρόνια.

• Μια αποχώρηση από τον δημοτικό συνδυασμό που εσείς ονομάζετε «καθαίρεση».

Αυτή η συνεργασία από αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε. Αρχισε ως προσπάθεια για μια υπερκομματική διοίκηση των κοινών μιας πόλης αρκετά μεγάλης για να έχει σημασία και αρκετά μικρής για να μπορεί να διοικηθεί. Πολλοί άνθρωποι που δεν είχαμε καμία επαφή με τον πολιτικό στίβο δοκιμάσαμε εκεί να διοικήσουμε.

Σήμερα όμως η κατάσταση στον συνδυασμό δεν είναι ίδια μ’ αυτήν του 2014. Υπάρχει μια ακραία πολιτικοποίηση. Εγώ δεν μπορώ να ασκώ πολιτική σύμφωνα με το πώς ξυπνάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και με ποιον θέλει να τσακωθεί.

• Τον Β. Μαρινάκη τον γνωρίζατε από παλιά;

Οχι, τον πρωτογνώρισα πριν από 12 χρόνια όταν είχε ασχοληθεί με το τμήμα βόλεϊ του Ερασιτέχνη. Δεν είχαμε καλή συνεργασία. Στη συνέχεια έφυγα από τον Ολυμπιακό, ακολούθησαν οι συζητήσεις για να τον αναλάβει -όχι για να τον αγοράσει- καθώς δεν πλήρωσε κάποιο τίμημα.

Το 2014 μου πρότεινε να κατεβώ για δήμαρχος Πειραιά, πριν από την υποψηφιότητα του Γ. Μώραλη. Δεν ήθελα γιατί ήταν προφανές ότι εκείνη την περίοδο θα συγκροτούσε ένα δημοτικό συμβούλιο δικής του επιλογής και όχι μια οργανωτικά χτισμένη ομάδα κοινών οραμάτων.

• Ποιος είναι ο Β. Μαρινάκης κατά τη γνώμη σας;

Δεν συγχρωτιζόμαστε καλά. Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, με μεγάλη δραστηριότητα, μεγάλη φιλοδοξία, μεγάλη έκθεση. Κρίνετε εσείς…

• Το χαρακτηριστικό «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» που του καταλογίζετε δεν το είχατε εντοπίσει στη διάρκεια της θητείας σας, αν όχι τον πρώτο καιρό, αργότερα;

Η απάντηση είναι ότι δεν το έβλεπα. Σαφώς δεν συμφωνούσαν οι αισθητικές μας, όμως τότε δεν διέκρινα πάνω του εμφανή παρέμβαση στην κεντρική πολιτική σκηνή σε ό,τι αφορά τα πράγματα του δήμου και του Ολυμπιακού. Η ομάδα έχει κατά καιρούς απέναντί της διάφορες κυβερνητικές πολιτικές με τις οποίες όμως συναλλάσσεται θεσμικά, με τον υπουργό Αθλητισμού, παράγοντες της Πολιτείας.

Ο Ολυμπιακός ουδέποτε στην ιστορία του περιορίστηκε σε μια πολιτική απόχρωση, δεν στρατοπέδευσε απέναντι σε μια πολιτική διακυβέρνησης, η οποία, εν τέλει, είναι επιλογή του ελληνικού λαού. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολιτισμικός σύλλογος, όχι πολιτικός. Δεν μπορεί να έχει πολιτικούς αντιπάλους.

Σας κατηγορούν ότι συστρατευτήκατε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα που ισχυρίζονται ότι στοχοποιεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη, άρα και τον Ολυμπιακό. 

Όσοι το λένε δεν καταλαβαίνουν τι είναι ο Ολυμπιακός. Ένα ιστορικό σωματείο που ιδρύθηκε από αστούς το 1925, με τεράστια επίδραση στους εκατοντάδες χιλιάδες Μικρασιάτες πρόσφυγες που ζούσαν εκείνη την εποχή μέσα σε πολύ χειρότερες συνθήκες απ' ό,τι οι σημερινοί πρόσφυγες.

Και ποιος ήταν ο στόχος αυτού του σωματείου; «Η κατά πάντα φίλαθλο τρόπο εξύψωση της νεολαίας». Μια διαδικασία εκσυγχρονιστικής θα λέγαμε σήμερα ενσωμάτωσης μέσα από το ευ αγωνίζεσθαι. Δηλαδή η εξύψωση των ανθρώπων, όχι η εξόντωσή τους. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός.

Τα αθλήματα διδάσκουν συνεργασία, άμιλλα, όχι γιούργια και τους φάγαμε. Η προσέγγιση «όλοι είναι εχθροί μου» δεν πάει την ομάδα μπροστά. Αυτή είναι η αντίθεσή μου με την εταιρεία που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού. Και φυσικά άλλο ο Ολυμπιακός, άλλο η ΠΑΕ Ολυμπιακός κι άλλο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Πρόεδρος είναι ο κ. Μώραλης, ο κ. Μαρινάκης είναι ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της οffshore που έχει την πλειοψηφία των μετοχών.
 
Η κάθοδός σας στις ευρωεκλογές θα διχάσει τον κόσμο του Ολυμπιακού;

Κάθε οπαδός διατηρεί την κρίση, την πολιτική του βούληση, δεν έχει λόγο να ασχολείται με το τι πιστεύει ο Κόκκαλης ή ο Μαρινάκης. Κι έπειτα «οι κυβερνήσεις πέφτουν αλλά ο Ολυμπιακός μένει». Δεν χάσαμε κάποιο πρωτάθλημα εξαιτίας κάποιας κυβέρνησης αλλά γιατί δεν είχαμε καλή ομάδα. 


ReplyQuote
Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 9 έτη ago
Posts: 5640
30/03/2019 9:58 ΜΜ  
Posted by: MaD or BaD

Πάτησε το κουμπί ο Κόκκαλης: «Σε οffshore ανήκει ο Ολυμπιακός»

Πάτησε το κουμπί ο Κόκκαλης: «Σε οffshore ανήκει ο Ολυμπιακός»

Η διαμάχη εξελίσσεται σε πόλεμο με... πυρηνικά, με τον Πέτρο Κόκκαλη να πατάει το κουμπί και να αποκαλύπτει πως ο Ολυμπιακός ανήκει σε offshore εταιρία.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης έδωσε την πρώτη του συνέντευξη σε εφημερίδα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.Ο Πέτρος Κόκκαλης μίλησε για την «καθαίρεσή του» από τον Δήμο Πειραιά, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όσα είπε στην εφημερίδα των συντακτών:

• Τι εννοούσατε με το «άντε γεια» με το οποίο κλείσατε τη συνέντευξή σας για τον απολογισμό του έργου σας στον Δήμο Πειραιά;

Με τη φράση αυτή «αποχαιρετούσα» τον δημοτικό συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», με τον οποίο εργάστηκα τα τελευταία πέντε χρόνια και αποφάσισε να μου ζητήσει δήλωση μετάνοιας, δήλωση φρονημάτων, κάτι που θεώρησα αισχρό και τραμπουκισμό. Απάντησα με την άμεση αποχώρησή μου, έκανα τον απολογισμό του έργου μου και έφυγα. Δυστυχώς δεν σημαίνει το σύνηθες, που είναι «άντε γεια, άντε γεια, πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά», καθώς ο Ολυμπιακός έχει να πάρει πρωτάθλημα δύο χρόνια.

• Μια αποχώρηση από τον δημοτικό συνδυασμό που εσείς ονομάζετε «καθαίρεση».

Αυτή η συνεργασία από αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε. Αρχισε ως προσπάθεια για μια υπερκομματική διοίκηση των κοινών μιας πόλης αρκετά μεγάλης για να έχει σημασία και αρκετά μικρής για να μπορεί να διοικηθεί. Πολλοί άνθρωποι που δεν είχαμε καμία επαφή με τον πολιτικό στίβο δοκιμάσαμε εκεί να διοικήσουμε.

Σήμερα όμως η κατάσταση στον συνδυασμό δεν είναι ίδια μ’ αυτήν του 2014. Υπάρχει μια ακραία πολιτικοποίηση. Εγώ δεν μπορώ να ασκώ πολιτική σύμφωνα με το πώς ξυπνάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και με ποιον θέλει να τσακωθεί.

• Τον Β. Μαρινάκη τον γνωρίζατε από παλιά;

Οχι, τον πρωτογνώρισα πριν από 12 χρόνια όταν είχε ασχοληθεί με το τμήμα βόλεϊ του Ερασιτέχνη. Δεν είχαμε καλή συνεργασία. Στη συνέχεια έφυγα από τον Ολυμπιακό, ακολούθησαν οι συζητήσεις για να τον αναλάβει -όχι για να τον αγοράσει- καθώς δεν πλήρωσε κάποιο τίμημα.

Το 2014 μου πρότεινε να κατεβώ για δήμαρχος Πειραιά, πριν από την υποψηφιότητα του Γ. Μώραλη. Δεν ήθελα γιατί ήταν προφανές ότι εκείνη την περίοδο θα συγκροτούσε ένα δημοτικό συμβούλιο δικής του επιλογής και όχι μια οργανωτικά χτισμένη ομάδα κοινών οραμάτων.

• Ποιος είναι ο Β. Μαρινάκης κατά τη γνώμη σας;

Δεν συγχρωτιζόμαστε καλά. Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, με μεγάλη δραστηριότητα, μεγάλη φιλοδοξία, μεγάλη έκθεση. Κρίνετε εσείς…

• Το χαρακτηριστικό «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» που του καταλογίζετε δεν το είχατε εντοπίσει στη διάρκεια της θητείας σας, αν όχι τον πρώτο καιρό, αργότερα;

Η απάντηση είναι ότι δεν το έβλεπα. Σαφώς δεν συμφωνούσαν οι αισθητικές μας, όμως τότε δεν διέκρινα πάνω του εμφανή παρέμβαση στην κεντρική πολιτική σκηνή σε ό,τι αφορά τα πράγματα του δήμου και του Ολυμπιακού. Η ομάδα έχει κατά καιρούς απέναντί της διάφορες κυβερνητικές πολιτικές με τις οποίες όμως συναλλάσσεται θεσμικά, με τον υπουργό Αθλητισμού, παράγοντες της Πολιτείας.

Ο Ολυμπιακός ουδέποτε στην ιστορία του περιορίστηκε σε μια πολιτική απόχρωση, δεν στρατοπέδευσε απέναντι σε μια πολιτική διακυβέρνησης, η οποία, εν τέλει, είναι επιλογή του ελληνικού λαού. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολιτισμικός σύλλογος, όχι πολιτικός. Δεν μπορεί να έχει πολιτικούς αντιπάλους.

Σας κατηγορούν ότι συστρατευτήκατε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα που ισχυρίζονται ότι στοχοποιεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη, άρα και τον Ολυμπιακό. 

Όσοι το λένε δεν καταλαβαίνουν τι είναι ο Ολυμπιακός. Ένα ιστορικό σωματείο που ιδρύθηκε από αστούς το 1925, με τεράστια επίδραση στους εκατοντάδες χιλιάδες Μικρασιάτες πρόσφυγες που ζούσαν εκείνη την εποχή μέσα σε πολύ χειρότερες συνθήκες απ' ό,τι οι σημερινοί πρόσφυγες.

Και ποιος ήταν ο στόχος αυτού του σωματείου; «Η κατά πάντα φίλαθλο τρόπο εξύψωση της νεολαίας». Μια διαδικασία εκσυγχρονιστικής θα λέγαμε σήμερα ενσωμάτωσης μέσα από το ευ αγωνίζεσθαι. Δηλαδή η εξύψωση των ανθρώπων, όχι η εξόντωσή τους. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός.

Τα αθλήματα διδάσκουν συνεργασία, άμιλλα, όχι γιούργια και τους φάγαμε. Η προσέγγιση «όλοι είναι εχθροί μου» δεν πάει την ομάδα μπροστά. Αυτή είναι η αντίθεσή μου με την εταιρεία που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού. Και φυσικά άλλο ο Ολυμπιακός, άλλο η ΠΑΕ Ολυμπιακός κι άλλο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Πρόεδρος είναι ο κ. Μώραλης, ο κ. Μαρινάκης είναι ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της οffshore που έχει την πλειοψηφία των μετοχών.
 
Η κάθοδός σας στις ευρωεκλογές θα διχάσει τον κόσμο του Ολυμπιακού;

Κάθε οπαδός διατηρεί την κρίση, την πολιτική του βούληση, δεν έχει λόγο να ασχολείται με το τι πιστεύει ο Κόκκαλης ή ο Μαρινάκης. Κι έπειτα «οι κυβερνήσεις πέφτουν αλλά ο Ολυμπιακός μένει». Δεν χάσαμε κάποιο πρωτάθλημα εξαιτίας κάποιας κυβέρνησης αλλά γιατί δεν είχαμε καλή ομάδα. 

XAXAXAXAXAA

Ρε συ μην ακούς τι λένε. Κοιτάξτε τα δικά σας χάλια που έχετε καταντήσει μικρή ομάδα. Μου γράφεις τώρα τι λέει ο Πέτρος ο Κόκκαλης στο Τύπο του Σαββίδη, ποιος  ο Πέτρος ο οποίος κατεβαίνει με τον Σύριζα που πολεμάει τον Ολυμπιακό.


ReplyQuote

Model Escorts gr Athens Escorts

Model Escorts Gr Athens Escorts

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 7165
30/03/2019 10:14 ΜΜ  

δεν περίμενα διαφορετική απάντηση απο εσένα, γιατη άλλη την ξεφτίλα σας δεν εχεις να πεις τπτ?


ReplyQuote
Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 9 έτη ago
Posts: 5640
30/03/2019 10:39 ΜΜ  
Posted by: MaD or BaD

δεν περίμενα διαφορετική απάντηση απο εσένα, γιατη άλλη την ξεφτίλα σας δεν εχεις να πεις τπτ?

Έχω. Είναι χούλιγκανς φίλε μου χούλιγκανς. Που δυστυχώς υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. Αυτοί δεν αγαπούν τις ομάδες τους, αντίθετα με τις πράξεις τους τις ζημιώνουν. Αγαπούν τη βία και μόνο τη βία κι όχι την ομάδα τους. Εγώ ποτέ δεν ανήκα σε αυτούς.


ReplyQuote

Greek Porn

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 7165
31/03/2019 12:07 ΜΜ  

Δεν είσαι χούλιγκαν αλλά είσαι αγνώμονας απέναντι σε αυτούς που σας έβγαλαν απο την ανυπαρξία,έστω και με πούστικα μέσα.

Παίρνεις το μέρος του μεγαλύτερου χουλιγκάνου που έχετε του πρεζέμπορα.


ReplyQuote
Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 9 έτη ago
Posts: 5640
31/03/2019 12:44 ΜΜ  

Όποιος τα βάζει με τον Ολυμπιακό ή στην προκειμένη περίπτωση αδιαφορεί για τα όσα δεινά του προκαλούν [ο σημερινός ρόλος του περιβόητου Θωμά Μητρόπουλου, γιατί ναι ρώτησε τον Κόκκαλη αν θα έχει πρόβλημα  για τον ρόλο που του ζητούσαν να παίξει (για την σημερινή εξυγίανση) κι αυτός σήκωσε να χέρια ψηλά, αδιαφόρησε], γίνεται εχθρός μας.


ReplyQuote

Model Escorts gr Athens Escorts

Model Escorts Gr Athens Escorts

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 7165
31/03/2019 12:48 ΜΜ  

Είστε για γέλια

 


ReplyQuote
Share:
Yellow
Default
Pear
Black Emo
{yellow}:grinning:
{yellow}:wink:
{yellow}:face:
{yellow}:inlove:
{yellow}:sweaty:
{yellow}:surprised:
{yellow}:lovekiss:
{yellow}:laugh:
{yellow}:formalsmile:
{yellow}:displeased:
{yellow}:cool:
{yellow}:resent:
{yellow}:nerd:
{yellow}:screaming:
{yellow}:amazed:
{yellow}:sad:
{yellow}:deceitful:
{yellow}:starryeyes:
{yellow}:evil:
{yellow}:shocked:
{yellow}:tears:
{yellow}:sulky:
{yellow}:smile:
{yellow}:vomited:
{yellow}:hi:
{yellow}:afraid:
{yellow}:crazy:
{yellow}:rabid:
{yellow}:fighting:
{yellow}:nonoise:
{yellow}:blushed:
{yellow}:idontknow:
{yellow}:scared:
{yellow}:razz:
{yellow}:kiss:
{yellow}:eat:
{yellow}:shutmouth:
{yellow}:gape:
{yellow}:suspicious:
{yellow}:laughingoutloud:
{yellow}:bruise:
{yellow}:crying:
{yellow}:pray:
{yellow}:serious:
{yellow}:excitement:
:)
:d
:wink:
:mrgreen:
:neutral:
:twisted:
:arrow:
:shock:
:???:
:cool:
:evil:
:oops:
:razz:
:roll:
:cry:
:eek:
:lol:
:mad:
:sad:
:!:
:?:
:idea:
:hmm:
:beg:
:whew:
:chuckle:
:silly:
:envy:
:shutmouth:
{pear}:happy:
{pear}:smile:
{pear}:laugh:
{pear}:laughingoutloud:
{pear}:crying:
{pear}:exhausted:
{pear}:nerd:
{pear}:surprised:
{pear}:veryhungry:
{pear}:wink:
{blackemo}:laughtertotears:
{blackemo}:gift:
{blackemo}:love:
{blackemo}:inlove:
{blackemo}:shamefaced:
{blackemo}:heart:
{blackemo}:crazy:
{blackemo}:anguished:
{blackemo}:bruise:
{blackemo}:easymoney:
{blackemo}:exhausted:
{blackemo}:vampire:
{blackemo}:shutmouth:
{blackemo}:wink:
{blackemo}:carnival:
{blackemo}:flowers:
{blackemo}:hotdrink:
{blackemo}:party:

 

Adult Forum.Gr

The Greek Escorts Forum

Μάθετε τα πάντα για Escorts call girls bourdela sex studio Massage Strip Clubs independents στο Greek Escorts Forum,!

Το Adult Forum, είναι το κορυφαίο και εγκυρότερο Greek Forum για  Escorts  στην Ελλάδα και όχι μόνο, θα βρείτε φόρουμ για Call Girls , για Sex Studio, για Bourdela για Massage για Strip clubs για Sex Bars και για ΧΧΧ Hotels.

Μπορείτε να συζητήσετε για όλα τα παραπάνω, αλλά και για τα γραφεία συνοδών, Greek escort agencies, της ανεξάρτητες συνοδους, Independent Escorts και Independent Call Girls. Μπορείτε να γράψετε τις κριτικές σας χωρίς να φοβάστε την επέμβαση κάποιου γραφείου. αλλά και να διαβάσετε τις κριτικές των υπολοίπων μελών χωρίς να σπάτε το κεφάλι σας αν είναι βαλτός από κάποιο γραφείο ή κλώνος.

Adult Forum, is the leading and more valid Greek Escorts Forum in Greece and not only.
you will find the Call Girls, the Sex Studio, the Bourdela, the Massage, the Strip clubs, the Sex Bars  and the XXX Hotels.

You can discuss in Greek Escorts Forum, all of the above but also about Greek escort agencies, Independent Escorts, You can write your reviews without fearing the escorts agencies and read the reviews of the other members without breaking your head if it from someone mantle by an agency or a clone.