Forum

Γιαννακόπουλος: «Βο...
 
Share:

Γιαννακόπουλος: «Βοτανικός, 20 εκατ. ευρώ από τον κόσμο και μπαίνω στην ΠΑΕ»!  

  RSS

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 6893
28/06/2019 12:13 ΜΜ  
Γιαννακόπουλος: «Βοτανικός, 20 εκατ. ευρώ από τον κόσμο και μπαίνω στην ΠΑΕ»! (vid)

Ο Δημητρης Γιαννακοπουλος έθεσε τους άξονες για την δημουργία του ενιαίου Παναθηναϊκου! Βοτανικός, 20 εκατομμύρια από τον κόσμο και κάνει κίνηση για την ΠΑΕ Παναθηναικος!

H αρχική τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είχε να κάνει με τον απολογισμό στο μπάσκετ την σεζόν που μόλις τελείωσε, τον απολογισμό στον Ερασιτέχνη αλλά παρουσίασε και τους άξονες με τους οποίους θα δημιουργηθεί ο ενιαίος Παναθηναϊκός.

«Ελπίζω στο τέλος της συνέντευξη Τύπου να μην υπάρχουν απορίες. Είναι γεγονός ότι βασιλιάς των σπορ είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό αποτελεί όχι μόνο τη δεξαμενή αλλά και τον λόγο δημιουργίας νέων φιλάθλων. Δυστυχώς η κατάσταση της ομάδας δεν είναι αυτή που θέλαμε και θα φέρει νέους Παναθηναϊκούς. Το αποτέλεσμα είναι ο σύλλογος να είναι σε μαρασμό και να οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε αφανισμό. Οι ένδοξες πορείες στην Ευρώπη αποτελούν παρελθόν. Κάτω από αυτό το μοντέλο διοίκησης δεν πρόκειται να τις ξαναζήσουμε. Ο σύλλογος πρέπει να αυτάρκης και αυτοδύναμος. Προσπάθησα μέσω του Athens Alive να βρω λύση αλλά αυτό δεν γίνεται να συνεχιστεί και δεν θα συνεχιστεί. Προέχει να βρούμε τη λύση έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να μην εξαρτάται από κανέναν.

Θέλω πρώτα να κάνω έναν απολογισμό. Στο μπάσκετ κατακτήσαμε το νταμπλ. Για όλους εμάς ήταν για έναν ακόμα λόγο ιστορική η σεζόν. Ο Ρικ Πιτίνο αποτέλεσε τεράστια τιμή για τον σύλλογο, μάθαμε πολλά από εκείνον και προσέφερε πολλά. Ο Παναθηναϊκός έχει έναν πολύ καλό φίλο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Περιμέναμε αλλά η οικογένεια και ο θεσμός της είναι πάνω από όλα ακόμα και αν μας στενοχώρησε η απόφασή του. Κάπου εδώ θέλω να τονίσω ότι το επίτευγμα θα γίνει ακόμα δυσκολότερο εξαιτίας του Ολυμπιακού. Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να δεχθεί ότι υπάρχουν ομάδες που φεύγουν από τα παιχνίδια. Φέραμε έναν μύθο και επειδή η διαφορά πήγαινε για ρεκόρ έφυγε από το παρκέ και δεν ξανακατέβηκε. Το μπάσκετ μικραίνει με όσα έκαναν οι Αγγελόπουλοι. Τους εύχομαι καλή τύχη στα σαλόνια της Α2. Από τη στιγμή που δεν συνέχισε ο Πιτίνο για εμάς η λύση ήταν ο Πεδουλάκης. Το γεγονός ότι διαδέχθηκε τον Ομπράντοβιτς και τώρα τον Πιτίνο τον κάνουν μάγκα. Τα 24 χρόνια θα γίνουν 25,26,27. Τη σεζόν 2012/13 δεν πήγαμε στο Final 4 για ένα σουτ. Φέτος που θα δώσουμε μεγαλύτερο μπάτζετ το σουτ θα μπει.

Στον Ερασιτέχνη έχουμε ρυθμίσει και αποπληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των χρεών που παραλάβαμε. Καταφέραμε σημαντικά επιτεύγματα και σε αγωνιστικό κόσμο παρά το ότι η ανταπόκριση ήταν απογοητευτική αν όχι ντροπιαστική. Θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν σε αυτό και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά ο σύλλογος θα βαδίσει στο δρόμο των επιτυχιών. Πάμε στον Βοτανικό, το θέμα που μας απασχολεί όλους. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αποτελεί την μοναδική μεγάλη ομάδα που δεν έχει δικές της εγκαταστάσεις. Έχοντας, μάλιστα, 30 στρέμματα στο κέντρο της Αθήνας. Το πρότζεκτ Athens Alive ήταν για μένα η καλύτερη λύση αλλά θα καθυστερήσει. Δυστυχώς στην Ελλάδα η προσπάθεια ματαιώθηκε. Μετά από προτροπή του Αλέξη Τσίπρα άρχισα να εξετάζω την επιλογή Βοτανικός. Πείστηκα πως αυτό είναι το πιο ρεαλιστικό σενάριο. Επειδή όμως ουδείς γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, συναντήθηκα δύο φορές με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πλέον δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος θα κάνει πίσω. Το πιο ευχάριστο είναι πως ο Μπακογιάννης είναι πιο θετικός και από μένα. Συμφωνήσαμε πως μετά τις εθνικές εκλογές θα συστήσουμε ομάδα εργασίας. Ό,τι εισηγηθεί αυτή η ομάδα θα γίνει. Μαζί του συμφωνήσαμε και τον τρόπο χρηματοδότησης που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Απαιτούμε η Παναθηναϊκή Πολιτεία στον Βοτανικό να γίνει δική μας ή να αποκτήσουμε τα δικαιώματα χρήσης για 99 χρόνια. Κάθε μέρα που περνάει αυτό που συμβαίνει αποτελεί την μεγαλύτερη αδικία. Για πρώτη φορά βρισκόμαστε τόσο κοντά στη λύση και δεσμεύομαι πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά έτσι ώστε να μπούμε στο δικό μας σπίτι. Η Παναθηναϊκή πολιτεία είναι η λύση. Πάμε να δούμε, λοιπόν, τι λέει το μέλλον.

Ανεξάρτητα από το μέλλον του γηπέδου έχω τονίσει την ανάγκη ο σύλλογος να λειτουργήσει σε άλλα πρότυπα όπως αυτό της Μπαρτσελόνα. Μου φαίνεται αδιανόητο ο σύλλογος να εξαρτάται από έναν μόνο άνθρωπο. Ο Παναθηναϊκός χωρίς την ακόμα μεγαλύτερη στήριξη του κόσμου του θα μικραίνει όλο και περισσότερο. Δεν κάνω απλά κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού αλλά είναι συναγερμός. Το 2012 μου ζητήθηκε να συνεχίσω το μπάσκετ, πέρσι να σώσω τον Ερασιτέχνη. Τώρα το γήπεδο και η ΠΑΕ. Μέσα στον επόμενο χρόνο θα πρέπει να γίνουν τα εξής. Η πολιτεία να θωρακίσει τον Βοτανικό. Στη συνέχεια να δημιουργηθεί μία οικονομική βάση μίνιμουμ 20 εκατ. ευρώ μέχρι να μπούμε στον Βοτανικό. Δεν γίνεται οι επιφανείς Παναθηναϊκοί να τους ενδιαφέρει μόνο πως θα πάρουν μία τσάμπα πρόσκληση για να δουν το ματς με τον Ολυμπιακό. Αφού γίνουν τα παραπάνω θα ζητήσω από τον Γιάννη Αλαφούζο να παραχωρήσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη. Έχω αποφασίσει να αναλάβω τα χρέη. Χωρίς γήπεδο όμως δεν αναλαμβάνω καμία ΠΑΕ. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία να αποτελέσει και εκείνος μέρος της ιστορίας. Από την πλευρά μου θα δωρίσω της μετοχές της ΚΑΕ που ανέρχονται στα 25 εκατ. ευρώ. Όχι μία χρεοκοπημένη ομάδα. Αν για μία ακόμα μία φορά δεν υπάρχει ανταπόκριση την 1η Ιουλίου θα παραχωρήσω το μάνατζμεντ της ΚΑΕ μέχρι να πωληθεί. Κουράστηκα να είμαι ο μόνος που παλεύει. Θεωρώ πως αυτά είναι επαρκή κίνητρα για να αναστηθεί ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας. Δεσμεύομαι ότι αν καταφέρουμε να διασφαλίσουμε όλα αυτά, θα ηγούμαι της προσπάθειας αυτής. Μετά θα προκηρύξω εκλογές και ο πρόεδρος θα εκλέγεται από τον κόσμο του στα πρότυπα της Μπαρτσελόνα και των άλλων μεγάλων ομάδων. Ήδη έχει γίνει η προεργασία και σύντομα θα σας παρουσιαστεί. Αυτά θα είναι τα χρήματα για την μεταβατική περίοδο μέχρι να μπούμε στο σπίτι μας. Τι έχουμε δει τα τελευταία χρόνια; Προέδρους να εμπλέκονται σε δικογραφίες, να ρίχνουν την ομάδα τους για ένα καπρίτσιο. Στην τελική σημασία έχει ο κόσμος και όχι οι μετοχές. Μόνο έτσι θα ξαναζήσουμε στιγμές όπως το Άμστερνταμ, το Μιλάνο, το Άμστερνταμ. Μόνο έτσι θα ξαναγίνει πράξη το πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινέ. Θα έχω ήσυχη τη συνείδησή μου πως θα έχω κάνει ό,τι περνάει από το χέρι μου για την ομάδα που αγαπώ».

Ακολούθησαν οι ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Για την αίσθηση που έχει σχετικά με την αντίδραση του κυρίου Αλαφούζου:
«Με τον κύριο Αλαφούζο έχω να μιλήσω πάνω από έναν χρόνο. Δεν έχουμε ανταλλάξει καμία άποψη. Έχει πει δημοσίως ότι ψάχνει να απεμπλακεί από αυτό που λέγεται Παναθηναϊκός. Θα πρέπει ο κόσμος να κινητοποιηθεί, η πολιτεία να φροντίσει για το έργο και το τελευταίο κομμάτι είναι ο κύριος Αλαφούζος να παραχωρήσει τις μετοχές του».

Για το αν έχει πάρει μηνύματα πως το πλάνο μπορεί να πετύχει:
«Αρχικά είναι δύο διαφορετικές περίοδοι. Τότε δεν υπήρχε το πλάνο του γηπέδου. Θέλω να πιστεύω πως είτε κάποιος έχει ένα ευρώ, είτε ένα εκατ. ευρώ θα βοηθήσει. Είναι Παναθηναϊκός συναγερμός».

Για το τι συμβαίνει αν προχωρήσει το γήπεδο αλλά δεν μαζευτεί το ποσό:
«Δεν μπορεί κανείς να είναι βέβαιος για τη δική μου συμμετοχή».

Για το πότε γίνεται η πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο:
«Υπάρχει σειρά προτεραιότητας για τα τρία πράγματα που ανέφερα».

Για το από ποιον έγινε ο πόλεμος στο Athens Alive:
«Όταν δεν έχεις αποδείξεις δεν γίνεται να μιλήσεις. Έχω υποψίες αλλά θα τις κρατήσω για τον εαυτό μου».

Για το τι άλλαξε στο μυαλό του για τον Βοτανικό:
«Θεωρούσα πάντα πως το ΟΑΚΑ είναι καλύτερη λύση. Δεν μπόρεσε να προχωρήσει το Athens Alive. Δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή ο Βοτανικός αλλά είναι η πιο ρεαλιστική».

Για το τι πήγε στραβά αυτά τα 11 χρόνια και ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στη σημερινή κατάσταση:
«Αυτά πρέπει να ρωτήσετε τον κύριο Πατέρα που τα κατασπατάλησε. 11 χρόνια μετά συνεχίζουμε να πληρώνουμε τη δική του κακοδιαχείριση».

Για το τι ζήτησε ο Ρικ Πιτίνο:
«Με τον κύριο Πιτίνο είχαμε συμφωνήσει σε όλα. Όταν επέστρεψε στην Αμερική μου ανέφερε κάποιους πολύ σημαντικούς οικογενειακούς λόγους και αυτό ήταν απόλυτα σεβαστό».

Για το γήπεδο μπάσκετ στο πρότζεκτ του Βοτανικού:
«Ο κύριος Μπακογιάννης από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ ένθερμος. Το πως θα γίνει είναι κάτι με το οποίο θα ασχοληθεί η ομάδα εργασίας. Όπως είπα αυτό είναι που θα ακολουθηθεί».

Για τον κόσμο που θα χωρούν οι εγκαταστάσεις:
«Μπορώ να σας πω ότι γήπεδο του ποδοσφαίρου θα πάει στις 38.000 και το μπάσκετ στις 15.500».

Για το αν έχει γίνει κρούση σε πιθανούς συμπαίκτες:
«Σήμερα γίνεται η κρούση, σήμερα βγαίνουμε και εξηγούμε τι ζητάμε από τον κόσμο».

Για τη χρηματοδότηση του γηπέδου:
«Η χρηματοδότηση του γηπέδου είναι καλυμμένη 100%. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας εξηγήσουμε με τον κύριο Μπακογιάννη σε κοινή συνέντευξη Τύπου».

Για τις μετοχές:
«Ο Ερασιτέχνης θα είναι η Μάνα του Λόχου και από εκεί και πέρα θα είναι υπάρχουν υπεύθυνοι για το κάθε τμήμα».

Για το αν έχει επικοινωνήσει με άλλους επιφανείς Παναθηναϊκού:
«Έχω συζητήσει με ανθρώπους που ήταν μέτοχοι. Έχω φιλία με τον κύριο Νίκα, καλή επικοινωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Δεν πιστεύω πως άνθρωποι που αγαπούν τον Παναθηναϊκού δεν θα βοηθήσουν στην Αναγέννησή του».

Για το αν έχει κάνει επαφή με τράπεζες:
«Όλοι οι εμπλεκόμενοι θέλουν αυτό το έργο να προχωρήσει».

Για το αν θα μιλήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο:
«Ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη πρέπει να μιλήσω μαζί του. Θα πρέπει να μην είμαστε στα όρια του υποβιβασμού. Θα πρέπει να πάρουμε άδεια συμμετοχής στην Ευρώπη και η ομάδα να είναι μεγάλο μέγεθος και φανέλα που τη σέβεται όλη η Ευρώπη»

 


Quote
demonasg
(@demonasg)
Κορυφαίος Γαμήκος Registered
Joined: 9 έτη ago
Posts: 1419
28/06/2019 4:32 ΜΜ  

Για το τι πήγε στραβά αυτά τα 11 χρόνια και ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στη σημερινή κατάσταση:
«Αυτά πρέπει να ρωτήσετε τον κύριο Πατέρα που τα κατασπατάλησε. 11 χρόνια μετά συνεχίζουμε να πληρώνουμε τη δική του κακοδιαχείριση».

 

 Μάλιστα εκείνον τον κύριο Βγενοπουλο μήπως του θυμίζει κάτι;

όλοι μαζί ποιο δυνατοί από τον Αμπραμοβιτς ;

όλοι εκείνοι οι φωστήρες που μαζεύονταν και θα έσωζαν την ΠΑΕ που πήγαν οεο;

μην μου απαντήσει κανένας ΠΑΡΑΚΑΛΩ για Βαρδινογιαννηδες και τα γνωστά. Όλα αυτά διέλυσαν την ομάδα. Τελικά ανεξάρτητα αν ήταν ο Τζιγκερ καλός ή όχι , οι επόμενοι σίγουρα δεν ήταν αντάξιοι των προσδοκιών τις οποίες οι ίδιοι έθεσαν.

προσέχω πολύ τι λέω γιατί βαριέμαι τραγικά οπαδικες συζητήσεις με 13 κτλ κτλ κτλ

Βγάλανε τον κόσμο στους δρόμους , όλοι θέλαμε έναν άλλο Παναθηναϊκό, έβαλαν τον κόσμο να βρίζει και να ασχημονει , υποσχέθηκαν ΠΑΠΑΤΖΕΣ, αλλά το κυριότερο ΔΙΧΑΣΑΝ την ομάδα. 

ΖΗΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ 

Αυτοί είναι που έχουν την ευθύνη για την σημερινή κατάληξη της ομάδας και ο φίλτατος Δημήτρης κάτι ξέρει από αυτήν την ιστορία.....

 


ReplyQuote

Model Escorts gr Athens Escorts

Model Escorts Gr Athens Escorts

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 6893
28/06/2019 5:09 ΜΜ  

Με το τζίγγερ θα ήμασταν ακόμα στην μετριότητα

μαζι με τον φιλιπόπουλο , μας προτιμώ έτσι ,

αργά η΄γρηγορα θα πάρουμε τα πάνω μας.

Τώρα το ότι κατασπαταλησαν λεφτά και μετά ήρθε και ο Αλαφούζος που έκανε άλλες τόσες μαλακίες και συνεχίζει να κάνει δεν διαφωνώ.

 


ReplyQuote
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 6893
28/06/2019 5:09 ΜΜ  

Θέλει 1 να παρει την ΠΑΕ να υπάρξει διαφάνεια και μετά να μπει ο κόσμος


ReplyQuote

demonasg
(@demonasg)
Κορυφαίος Γαμήκος Registered
Joined: 9 έτη ago
Posts: 1419
28/06/2019 5:40 ΜΜ  

Ποτέ δεν ξέρεις τι θέλει ο Δημήτρης

Μπορεί να μην ξέρει και ο ίδιος

Άλλο Μπάσκετ άλλο ποδόσφαιρο. 

Είναι άλλα ποσά και άλλη διαχείριση

Η ΠΑΕ θέλει δυνατή διοίκηση , λεφτά , γήπεδο και οπαδούς.

Κανένας σοβαρός παράγοντας παγκοσμίως δεν λέει , 20 ο κόσμος και μετά εγώ και διάφορα τέτοια. Αν το δεις ουδέτερα είναι μη αξιόπιστη λύση.  Το συζητάμε εμείς τα βαζελακια γιατί ο μπασκετικος ΠΑΟ μας έχει κρατήσει ψηλά τόσο χρόνια και οι Γιαννακοπουλοι άφησαν εποχή.

Αν το δεις όμως ψυχρά .......δεν...


ReplyQuote
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 6893
28/06/2019 8:11 ΜΜ  

Σου λέει να βάλει και κάποιος άλλος να μπω και εγώ,

μονος τρελός εγώ να ψαλάω λεφτά δεν λεει


ReplyQuote

Greek Porn

Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 9 έτη ago
Posts: 5491
28/06/2019 8:23 ΜΜ  

Κάτι τέτοια διαβάζω και καταλαβαίνω πόσο τυχεροί ήμαστε που έχουμε τον Βαγγέλη τον Μαρινάκη με την τρέλα του για τον Ολυμπιακό μας!


ReplyQuote
demonasg
(@demonasg)
Κορυφαίος Γαμήκος Registered
Joined: 9 έτη ago
Posts: 1419
28/06/2019 8:30 ΜΜ  

έχει δίκιο ο φίλος Λιαρης.

τι παπατζες είναι αυτές ρε

έχεις τα φράγκα , θες να πάρεις την ομάδα , μπες και τέλειωνε. Τ άλλα είναι λόγια.

κάτι τέτοια έλεγε και ο Βγενο με τα λεφτά των άλλων. 

τα έκανε μουτι αλλά δεν μιλάνε οι δημοσιογράφοι γιατί τους τάιζε και τον έλεγαν Θεό τότε. 

κατάληξη φέσωσαν την ομάδα οι Αμπραμοβιτς και ακόμα ξεχρεώνει.

 


ReplyQuote

Model Escorts gr Athens Escorts

Model Escorts Gr Athens Escorts

Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 9 έτη ago
Posts: 5491
28/06/2019 9:05 ΜΜ  

Έτσι ακριβώς.Όταν διαβάζετε  να μπει κι ο κόσμος  κλπ  χαιρετίσματα.

Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα δεν επιτρέπεται να μην έχει βρεθεί ένας να την βγάλει από το αδιέξοδο. Και μην ακούω έχει χρέη η ομάδα και ο Ολυμπιακός όταν τον αγόρασε o Μαρινάκης από τον Κόκκαλη χρώσταγε περισσότερα απ' όταν τον πήρε  ο Κόκκαλης.

Εύχομαι, ειλικρινά το λέω, να βρείτε το δρόμο σας γιατί τον δυνατό Παναθηναϊκό τον χρειάζεται το ελληνικό πρωτάθλημα.


ReplyQuote
piratej
(@piratej)
Γαμήκος Registered
Joined: 8 έτη ago
Posts: 124
29/06/2019 4:20 ΜΜ  
Posted by: MaD or BaD

Με το τζίγγερ θα ήμασταν ακόμα στην μετριότητα

 

Δεν συμφωνώ εδώ. Αν έχεις ταχτοποιημένο τον σύλλογο αναλόγως των συνθηκών μπορείς να κάνεις την υπέρβαση.

Με τον Γιαννακόπουλο να έχει και το μπάσκετ δύσκολα, πόσα να ρίχνει ο άνθρωπος?


ReplyQuote

Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 9 έτη ago
Posts: 5491
30/06/2019 11:18 ΜΜ  


artinos liked
ReplyQuote
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 6893
01/07/2019 12:23 ΜΜ  

εφερε 3 τόνους πρέζα

το γήπεδο ειναι απλήρωτο, γήπεδο που το πληρώσαμε όλοι μας,

να συνεχίσω? ασε μας ρε λιάρη με τις παπαριές σου.

 

 


ReplyQuote

Greek Porn

Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 9 έτη ago
Posts: 5491
01/07/2019 12:34 ΜΜ  

Δεν απαντάω σε χιλιοειπωμένες συκοφαντίες.  Διάβασε το πιο πάνω θέμα Εργα και ημέρες της πρόθυμης εισαγγελέως Ξένης Δημητρίου   που ανέβασα. Τα έργα της δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ φίλε, της ποιο αισχρής κυβέρνησης, ένα απ' αυτά ήταν και οι διώξεις κατά του Μαρινάκη.

Γι' αυτό και ήθελε να βάλει στη δικαιοσύνη πάλι δικά του άτομα. Γι' αυτό και η μία εβδομάδα παράταση των εκλογών, όμως δεν του έκατσε, δεν υπογράφει ο Πρόεδρος Δημοκρατίας περιμένει, όπως είπε, τη νέα κυβέρνηση που θα εκλεγεί.

 


ReplyQuote
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 6893
01/07/2019 12:37 ΜΜ  

τις παπαριες και τις δικαιολογίες έτοιμες τις εχεις


ReplyQuote

Model Escorts gr Athens Escorts

Model Escorts Gr Athens Escorts

Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 9 έτη ago
Posts: 5491
01/07/2019 12:43 ΜΜ  

Είναι αλήθειες φίλε. Ευτυχώς που ήρθε η Πρώτη φορά Αριστερά και καταλάβαμε αρκετά και στην πορεία θα καταλάβουμε ακόμη περισσότερα, εδώ θα ήμαστε και θα τα σχολιάζουμε.


artinos liked
ReplyQuote
demonasg
(@demonasg)
Κορυφαίος Γαμήκος Registered
Joined: 9 έτη ago
Posts: 1419
01/07/2019 4:47 ΜΜ  

ας αφήσουμε τις συγκρίσεις θα έλεγα

η συζήτηση είναι για τον ΠΑΟ

είναι η πρόταση αξιολογήσιμη  ή απλά λόγια χωρίς αντίκρισμα.

η πρόθεση υπάρχει, η άριστη προϊστορία γνωστή και πλήρως σεβαστή και υπολογίσιμη ( της οικογένειας Γιαννακοπουλου εννοώ)

η όλη πρόταση αν είναι που δεν είναι, απλά το πλαίσιο της συζήτησης είναι πολύ ρηχό και αδύνατο.

δεν έχεις τα λεφτά, απλά αστο λέω γω....

 


ReplyQuote

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 6893
01/07/2019 7:29 ΜΜ  

Αν δεν μπουν άλλοι με μεγάλο πορτοφόλι δεν εχει μέλλον.

Το να βεθούν 50-100.000 να βάλουν απο ενα πενηντάρι ειναι εύκολο,

2-2500000 απο ενα δεκάρικο αδύνατον.

Ολα θα κριθούν απο το αν βγουν μπροστά πορτοφόλια.


ReplyQuote
demonasg
(@demonasg)
Κορυφαίος Γαμήκος Registered
Joined: 9 έτη ago
Posts: 1419
02/07/2019 4:22 ΜΜ  

 θα βγουν πολλοι μπροστά να παπαριαζουν διάφορα χαρωπά.

η πραγματικότητα λέει ένα πράγμα

money talks....


ReplyQuote

Greek Porn

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 6893
02/07/2019 7:18 ΜΜ  

Μαζί σου


ReplyQuote
Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 9 έτη ago
Posts: 5491
12/09/2019 2:15 ΜΜ  

Κάπου το είδα σήμερα στο διαδίκτυο  μ' άρεσε και γέλασα. Το βάζω κι ας στεναχωρώ τον φίλο μου τον MAD

 


ReplyQuote

Model Escorts gr Athens Escorts

Model Escorts Gr Athens Escorts

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 6893
12/09/2019 4:03 ΜΜ  
Posted by: @liaris

ο βάζω κι ας στεναχωρώ τον φίλο μου τον MAD

Γιατι με στεναχωρείς ?


ReplyQuote
Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 9 έτη ago
Posts: 5491
17/09/2019 7:40 ΠΜ  

Απογοητευμένος ο Γιαννακόπουλος, αλλά ετοιμάζει νέα καμπάνια για το PAO Alive

Η «απουσία» των οικονομικά επιφανών φίλων του Παναθηναϊκού από το εγχείρημα του PAO Alive έχει απογοητεύσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η κάκιστη εκκίνηση του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα προκάλεσε και πάλι συζητήσεις για το πού βαδίζει η ομάδα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κλήθηκε από τον Βασίλη Βέργη να σχολιάσει μέσω της Live Sport το αν θα μπορούσε να υπάρξει λύση μέσω του PAO Alive, αλλά δεν φάνηκε αισιόδοξος.

«Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ, καθώς έχουν κατατεθεί μόλις 685.000 ευρώ στον λογαριασμό για το PAO Alive. Και παρότι ο απλός κόσμος έχει συνδράμει από το υστέρημά του, οι οικονομικά ισχυροί φίλοι της ομάδας απουσιάζουν από την προσπάθεια, κάτι που έχει προκαλέσει την δυσφορία του εμπνευστή του εγχειρήματος.

Πάντως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν καταθέτει τα όπλα και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να συγκεντρωθεί ένα ευσεβές ποσό. Όπως αναφέρει η Live Sport, μέχρι το τέλος του μήνα θα αρχίσει μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για το PAO Alive, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προκειμένου να ενεργοποιηθούν περισσότεροι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Μάλιστα το κόστος αυτής της καμπάνιας θα φτάσει στα 2,5 εκατ. ευρώ, δείγμα του ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια περιμένοντας όμως μεγαλύτερη ανταπόκριση, κυρίως από φιλάθλους του «τριφυλλιού» που έχουν βαριά πορτοφόλια.

 

Εάν περιμένετε με τέτοιες κινήσεις να σωθεί η ομάδα σας είστε γελασμένοι. Ένας επιχειρηματίας πρέπει να την αγοράσει που θα βάλει βαθιά το χέρι στη τζέπη, να επενδύσει δηλαδή να ξοδέψει τα πρώτα δύο τουλάχιστον χρόνια με στόχο να την κάνει σαν τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός εάν το έχετε καταλάβει έχει γίνει οικονονικά αυτάρκης, δεν έχει τόσο μεγάλη ανάγκη τον Μαρινάκη, πουλάει ακριβά κι αγοράζει όχι τόσο ακριβά όσο πουλάει. Όμως ο Μαρινάκης που τον βρίζετε τα έσκασε χοντρά στον Κόκκαλη για να πάρει την ομάδα και τώρα την έχει φτάσει εκεί που την έχει φτάσει.

ΥΓ1. Έβλεπα την ομάδα σας την Κυριακή το βράδυ και πραγματικά την λυπόμουνα, δεν κάνω πλάκα. Δεύτερη συνεχόμενη ντροπιαστική εμφάνιση. Καλός ο χαβαλές αλλά τέτοια κατάντια! Τι παίκτες έχετε μαζέψει; Ότι φθηνότερο κυκλοφορούσε στην αγορά.Θα έπαιζε κάνενας απ' αυτούς στις καλές εποχές σας; Ούτε απ' έξω δεν θα πέρναγαν. Πιστεύω ότι όλη αυτή η κατάσταση ίσως να εξυπηρετεί τον Αλαφούζο, μήπως δηλαδή βλέποντας την κατάντια της ομάδας ευαισθητοποιηθεί κάποιος και κάνει κίνηση να την αγοράσει.

ΥΓ2. Πάντως την Κυριακή το μεταξύ μας ματς είναι ντέρμπυ,  πάντα τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι ντέρμπυ ανεξάρτητα σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες.

Καλά ξεμπερδέματα.


ReplyQuote

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 6893
17/09/2019 10:23 ΠΜ  

Οσο ειναι ο καράφλας πρόεδρος κανεις δεν θα ενδιαφερθεί, σου λένε είναι σαν να δίνω λεφτά στον γαύρο.

Το είχα πει απο την αρχή ότι ούτε τα 2 μύρια δεν θα φτάσουμε.

Καλύτερα την διαφήμιση να μήν την έκανε και να έβαζε τα λεφτά,αλλα δεν κάνω εγώ κουμάντο.


ReplyQuote
Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 9 έτη ago
Posts: 5491
17/09/2019 11:05 ΠΜ  
Posted by: @mad-or-bad

Οσο ειναι ο καράφλας πρόεδρος κανεις δεν θα ενδιαφερθεί, σου λένε είναι σαν να δίνω λεφτά στον γαύρο.

Το είχα πει απο την αρχή ότι ούτε τα 2 μύρια δεν θα φτάσουμε.

Καλύτερα την διαφήμιση να μήν την έκανε και να έβαζε τα λεφτά,αλλα δεν κάνω εγώ κουμάντο.

Έλα ντε! Έχεις δίκιο, βάλτα ρε μεγάλε στο ταμείο. Μήπως όμως, για μένα το πιθανότερο, είναι μούφα το ποσό αυτό (2,5 εκ.);

Έπρεπε αυτός με δύο το πολύ άλλους επιχειρηματίες να αγόραζαν την ομάδα. Μπορεί βέβαια να έκανε προτάσεις αλλά  .... 

Είναι πράγματα που δεν τα γνωρίζουμε.

Πάντως με το "PAO ALIVE" και μαλακίες δεν κάνετε απολύτως τίποτα. Άσε που σας δουλεύουν κιόλας, ο Τσουκαλάς κατέθεσε κάτι λεπτά, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι 8 €, δύο φίλοι μου από 50 λεπτά.

Ένας συνάδελφος έβαλε την Παρασκευή 1,40 € αφού επισκέφθηκε την τράπεζα για άλλη δουλειά κι έκανε τον ιδιοκτήτη της ομάδας σε 3 συναδέλφους Παναθηναϊκούς. Έπεσε πολύ μα πολύ γέλιο λέμε.

Κατάντια φίλε κατάντια.


ReplyQuote

Greek Porn

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 6893
17/09/2019 11:46 ΠΜ  

Βρε αστους να βάζουν 1 εκατομμύριο τέτοιοι να βρεθούν δεν θα ήταν άσχημα,

όσο για τους Αγγελόπουλος πήραν πληρωμένη απάντηση, Να πληρώσουν την ΔΕΗ που έχουν απλήρωτη και τους παίχτες,

και να αφήσουν τα χουβαρνταλίκια.

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning  

 

Τώρα για κατάντια , όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους.

Εσείς είχατε περάσει τα ίδια, τώρα παίζεται Β Εθική στο μπάσκετ

μέχρι και η Γιούβε έπεσε στην 4η κατηγορία.

Στο πρόγραμμα είναι


ReplyQuote
Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 9 έτη ago
Posts: 5491
17/09/2019 12:49 ΜΜ  

Εσείς είχατε περάσει τα ίδια, τώρα παίζεται Β Εθική στο μπάσκετ

 

Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, όπως σας συμφέρει.   Στο μπάσκετ ήταν  απόφαση της Διοίκησης με την σύμφωνη γνώμη όλων των φιλάθλων μας το γνωστό "Μέχρι τέλους" και τηρήθηκε κατά γράμμα. Εάν δεν αλλάξουν σοβαρά κάποια πράγματα η ομάδα δεν θα επιστρέψει  στην Α΄ εθνική, δεν έχει σκοπό να επιστρέψει. Στην Β΄θα παίζουμε με μικρούς σε ηλικία παίκτες που θα αποκτήσουν εμπειρίες. Εξάλλου ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  θα παίζει στην Ευρωλίγκα. Δεν συγκρίνεται το ένα με το άλλο. Πράγματι στο μπάσκετ υπήρχε πρόβλημα ρευστότητας κι όχι οικονομικό, λόγω της κόντρας των αδελφών με τον πατέρα τους, όμως μετά την απόφαση κάποιων δικαστηρίων σιγά σιγά λύνεται το όποιο πρόβλημα υπάρχει. Γι' αυτό σου λέω δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Συγκρίνονται μήλα με πορτοκάλια;

Η κατάντια σας, δυστυχώς περί κατάντιας πρόκειται, είναι ότι δεν υπάρχει προοπτική για κάτι καλό. Κι αυτό συνεχίζεται χρόνια τώρα. Ακόμη κι εμείς στα 10 πέτρινα χρόνια μας είχαμε παικταράδες ρε φίλε και διαμαρτυρόμασταν ότι μας κυνηγούσε (ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ)  το σύστημα και γεμίζαμε τα γήπεδα και βγαίναμε δεύτεροι ή τρίτοι, εσείς;


ReplyQuote

Model Escorts gr Athens Escorts

Model Escorts Gr Athens Escorts

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 6893
17/09/2019 1:31 ΜΜ  

@liaris

Κλα θα συγκρίνω όσα σε βολεύουν και σε όσα μου δίνεις την άδεια οκ ?

Laugh Laugh Laugh Laugh Starry Eyes Starry Eyes Starry Eyes Starry Eyes  


ReplyQuote
Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 9 έτη ago
Posts: 5491
17/09/2019 2:50 ΜΜ  

Οκ.  

Τελικά είσαι σαλιάρης!

Grinning Grinning Grinning  


ReplyQuote

Share:
Yellow
Default
Pear
Black Emo
{yellow}:grinning:
{yellow}:wink:
{yellow}:face:
{yellow}:inlove:
{yellow}:sweaty:
{yellow}:surprised:
{yellow}:lovekiss:
{yellow}:laugh:
{yellow}:formalsmile:
{yellow}:displeased:
{yellow}:cool:
{yellow}:resent:
{yellow}:nerd:
{yellow}:screaming:
{yellow}:amazed:
{yellow}:sad:
{yellow}:deceitful:
{yellow}:starryeyes:
{yellow}:evil:
{yellow}:shocked:
{yellow}:tears:
{yellow}:sulky:
{yellow}:smile:
{yellow}:vomited:
{yellow}:hi:
{yellow}:afraid:
{yellow}:crazy:
{yellow}:rabid:
{yellow}:fighting:
{yellow}:nonoise:
{yellow}:blushed:
{yellow}:idontknow:
{yellow}:scared:
{yellow}:razz:
{yellow}:kiss:
{yellow}:eat:
{yellow}:shutmouth:
{yellow}:gape:
{yellow}:suspicious:
{yellow}:laughingoutloud:
{yellow}:bruise:
{yellow}:crying:
{yellow}:pray:
{yellow}:serious:
{yellow}:excitement:
:)
:d
:wink:
:mrgreen:
:neutral:
:twisted:
:arrow:
:shock:
:???:
:cool:
:evil:
:oops:
:razz:
:roll:
:cry:
:eek:
:lol:
:mad:
:sad:
:!:
:?:
:idea:
:hmm:
:beg:
:whew:
:chuckle:
:silly:
:envy:
:shutmouth:
{pear}:happy:
{pear}:smile:
{pear}:laugh:
{pear}:laughingoutloud:
{pear}:crying:
{pear}:exhausted:
{pear}:nerd:
{pear}:surprised:
{pear}:veryhungry:
{pear}:wink:
{blackemo}:laughtertotears:
{blackemo}:gift:
{blackemo}:love:
{blackemo}:inlove:
{blackemo}:shamefaced:
{blackemo}:heart:
{blackemo}:crazy:
{blackemo}:anguished:
{blackemo}:bruise:
{blackemo}:easymoney:
{blackemo}:exhausted:
{blackemo}:vampire:
{blackemo}:shutmouth:
{blackemo}:wink:
{blackemo}:carnival:
{blackemo}:flowers:
{blackemo}:hotdrink:
{blackemo}:party:

 

Adult Forum.Gr

The Greek Escorts Forum

Μάθετε τα πάντα για Escorts call girls bourdela studio/">sex studio Massage Strip Clubs independents στο Escorts-forum/">Greek Escorts/">Escorts Forum,!

Το Adult Forum, είναι το κορυφαίο και εγκυρότερο Greek Forum για  Escorts  στην Ελλάδα και όχι μόνο, θα βρείτε φόρουμ για Call Girls , για Sex Studio, για Bourdela για Massage για Strip clubs για Sex Bars και για ΧΧΧ Hotels.

Μπορείτε να συζητήσετε για όλα τα παραπάνω, αλλά και για τα γραφεία συνοδών, Greek escort agencies, της ανεξάρτητες συνοδους, Independent Escorts και Independent Call Girls. Μπορείτε να γράψετε τις κριτικές σας χωρίς να φοβάστε την επέμβαση κάποιου γραφείου. αλλά και να διαβάσετε τις κριτικές των υπολοίπων μελών χωρίς να σπάτε το κεφάλι σας αν είναι βαλτός από κάποιο γραφείο ή κλώνος.

Adult Forum, is the leading and more valid Greek Escorts Forum in Greece and not only.
you will find the Call Girls, the Sex Studio, the Bourdela, the Massage, the Strip clubs, the Sex Bars  and the XXX Hotels.

You can discuss in Greek Escorts Forum, all of the above but also about Greek escort agencies, Independent Escorts, You can write your reviews without fearing the escorts agencies and read the reviews of the other members without breaking your head if it from someone mantle by an agency or a clone.