Forum

Adult forum Gr

Greek Escorts & Call Girls forum

Εξάρθρωση σπείρας t...
 
Ειδοποιήσεις
Καθαρισμός όλων

Εξάρθρωση σπείρας trafficking

107 Δημοσιεύσεις
22 Χρήστες
24 Likes
4,347 Θεάσεις
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 20867
Topic starter  

«Εγκέφαλος» ένας 45χρονος φωτογράφος - Τους υπόσχονταν πολυτελή ζωή και τις φωτογράφιζαν γυμνές - Τουλάχιστον 15 Ελληνίδες είχαν πέσει θύματα του κυκλώματος

Στην εξάρθρωση πολυμελούς ροζ κυκλώματος που εκμεταλλευόταν Ελληνίδες φοιτήτριες αλλά και αλλοδαπές γυναίκες προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα το κύκλωμα είχε ξεκινήσει τη δράση του εδώ και μια τριετία με τον αριθμό των γυναικών που έπεσαν θύματά του να ανέρχεται μόνο για το τελευταίο τρίμηνο σε τουλάχιστον 45. Από αυτές οι 15 είναι Ελληνίδες φοιτήτριες και σπουδάστριες ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται και μια 17χρονη που δηλώνει μαθήτρια Λυκείου.

Το κύκλωμα των μαστροπών αποτελούσαν 26 άτομα, 15 εκ των οποίων έχουν ήδη συλληφθεί μετά από επιχείρηση που πραγματοποίηθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Μαρτίου. Ως αρχηγός θεωρείται ένας 45χρονος φωτογράφος, ο οποίος τραβούσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο των γυναικών αφενός για να προσελκύει περισσότερους πελάτες μέσω ιστοσελίδας που είχε στήσει το κύκλωμα και αφετέρου για να εκβιάζει όσες τυχόν αντιδρούσαν.

Η αστυνομία έχει καταλήξει ότι τα μέλη του κυκλώματος εντόπιζαν γυναίκες, που βρίσκονταν σε ευάλωτη οικονομική και κοινωνική θέση, τις προσέγγιζαν σε καταστήματα μπαρ και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της Αττικής. Στη συνέχεια, είτε αποσπούσαν τη συναίνεσή τους με τη χρήση απατηλών μέσων, είτε τις παρέσυραν, με πληρωμές και υποσχέσεις πολυτελούς διαβίωσης, με σκοπό να απασχοληθούν ως εκδιδόμενες για λογαριασμό τους.

Όσες εξέφραζαν προβληματισμό για το ενδεχόμενο να γίνουν εκδιδόμενες, τις παραπλανούσαν διαβεβαιώνοντάς τες ότι θα απασχολούνταν αποκλειστικά ως συνοδοί, χωρίς την πραγματοποίηση σεξουαλικών επαφών.

Το κύκλωμα είχε στήσει και «τηλεφωνικό κέντρο» που χειρίζονταν τέσσερα μέλη του σε προκαθορισμένες βάρδιες τα οποία έκλειναν τα ραντεβού σε ξενοδοχεία και σπίτια στην Αττική.

Άλλα μέλη της οργάνωσης αναλάμβαναν το ρόλο του οδηγού παίροντας για κάθε δρομολόγιο το ποσό των 20 ευρώ.

Συνολικά για κάθε ραντεβού εισέπραττε το ποσό των 130 ευρώ, με 50 ευρώ να πηγαίνουν στον «αρχηγό», 60 στην εκάστοτε κοπέλα και τα υπόλοιπα 20 στον οδηγό.

Η φωτογράφιση και η βιντεοσκόπηση των γυναικώνω γινόταν σε πολυτελή οικία στα νότια προάστια και το υλικό που ανέβαινε σε ιστοσελίδα το κύκλωμα το χρησιμοποιούσε προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους υποψήφιους πελάτες και άρα να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της οργάνωσης.

Δείτε βίντεο: «Ροζ» κύκλωμα εξέδιδε νεαρές Ελληνίδες - Ανάμεσά τους και μια 17χρονη

«Ροζ» κύκλωμα εξέδιδε νεαρές Ελληνίδες - Ανάμεσά τους και μια 17χρονη

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
Παράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 20867
Topic starter  

Θα το έκανα ξεχωριστό θέμα,αλλά αφου φωτογραφίζετε το γραφείο το βάζω εδώ.

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
ΑπάντησηΠαράθεση

 

Yourlust

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 20867
Topic starter  

Η ανακοινωση της αστυνομίας

18-03-2019: Δηλώσεις σχετικά με εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, που δραστηριοποιούνταν στη γενετήσια εκμετάλλευση ημεδαπών και αλλοδαπών γυναικών, μέσω «γραφείου» ερωτικών ραντεβού που λειτουργούσε στην περιοχή της Αττικής Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 18 Μαρτίου 2019

Δηλώσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχου Γεώργιου Κανέλλου και του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικού Υποδιευθυντή Θεόδωρου Χρονόπουλου, σχετικά με εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, που δραστηριοποιούνταν στη γενετήσια εκμετάλλευση ημεδαπών και αλλοδαπών γυναικών, μέσω «γραφείου» ερωτικών ραντεβού που λειτουργούσε στην περιοχή της Αττικής

Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, Ταξίαρχου Γεώργιου Κανέλλου:

«Κυρίες και Κύριοι καλησπέρα σας,

Σας καλέσαμε σήμερα εδώ, προκειμένου να σας παρουσιάσουμε μία σημαντική υπόθεση που χειρίστηκε με επιτυχία η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων κατάφερε να εξαρθρώσει εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούνταν στη γενετήσια εκμετάλλευση ημεδαπών και αλλοδαπών γυναικών, μέσω «γραφείου» ερωτικών ραντεβού που λειτουργούσε στην περιοχή της Αττικής.

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των μελών της Οργάνωσης, σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε, από μεσημβρινές ώρες της 14-3-2019 έως και πρωινές ώρες της επομένης (15-3-2019), συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν δεκατέσσερα (14) μέλη της Οργάνωσης, καθώς και μία (1) επιπλέον αλλοδαπή για άλλα αδικήματα. Συγκατηγορούμενοι των ανωτέρω είναι ένδεκα (11) επιπλέον άτομα.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ημεδαπός, αρχηγικό μέλος της ανωτέρω οργάνωσης.

Ως προς τον τρόπο δράσης της Οργάνωσης, τα μέλη της στρατολογούσαν τόσο αλλοδαπές γυναίκες που αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, μεταφέροντάς αυτές στη Χώρα μας, όσο και ημεδαπές, τις οποίες εν συνεχεία εγκαθιστούσαν σε διάφορες οικίες της περιοχής των Αθηνών και τις εξανάγκαζαν, με τη χρήση διαφόρων μέσων, να πραγματοποιούν ραντεβού με «πελάτες» που οι ίδιοι κανόνιζαν για λογαριασμό τους, μεταφέροντας αυτές για το σκοπό αυτό σε ξενοδοχεία και οικίες της περιοχής της Αττικής.

Για την εξεύρεση "πελατών" μάλιστα, είχαν συστήσει «γραφείο» ερωτικών ραντεβού που λειτουργούσε μέσω του διαδικτύου.

Από την ενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι κατά το τελευταίο τρίμηνο είχαν προβεί στην κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία γενετήσια εκμετάλλευση και προαγωγή στην πορνεία τουλάχιστον σαράντα πέντε (45) γυναικών, μεταξύ των οποίων και μίας ανήλικης.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση θα δοθούν από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους αστυνομικούς, που συνέβαλαν με τρόπο επαγγελματικό στην εξάρθρωση της προαναφερόμενης εγκληματικής οργάνωσης.

Σας ευχαριστώ.»

Εκπρόσωπος Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Θεόδωρος Χρονόπουλος:

«Κυρίες και κύριοι καλημέρα σας.

Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που προέβαινε στην συστηματική εμπορία ημεδαπών και αλλοδαπών γυναικών με σκοπό την οικονομική και σεξουαλική τους εκμετάλλευση, μέσω «γραφείου» ερωτικών ραντεβού, το οποίο λειτουργούσε από το διαδίκτυο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει (26) άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν τα (15), μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα - κατά περίπτωση - εγκλήματα της εγκληματικής οργάνωσης, σωματεμπορίας, πορνογραφίας ανηλίκων, μαστροπείας, ψευδής ανωμοτί κατάθεσης, της νομοθεσίας περί όπλων, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί αλλοδαπών, καθώς και για καταδικαστικές αποφάσεις.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης και την αποκάλυψη όλου του εύρους της εγκληματικής δραστηριότητας και της δομής της οργάνωσης, προηγήθηκε κατάλληλη συλλογή και αξιολόγηση πληροφοριακού υλικού, ενώ αξιοποιήθηκαν πλήρως, ειδικές ανακριτικές τεχνικές. Όπως προέκυψε από την έρευνα, εκτιμάται ότι η εν λόγω οργάνωση δραστηριοποιείται τουλάχιστον κατά την τελευταία τριετία.

Η εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, πραγματοποιήθηκε ύστερα από αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης, 14 Μαρτίου 2019, όπου σε προκαθορισμένο ερωτικό ραντεβού με εκδιδόμενη του εν λόγω «γραφείου» σε ξενοδοχείο της Αττικής, συνελήφθη το μέλος της οργάνωσης που την μετέφερε.

Παράλληλα, συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής και άλλα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων το αρχηγικό μέλος, καθώς και τρία (3) άτομα που είχαν το διακριτό ρόλο της εξεύρεσης και στρατολόγησης των γυναικών.

Από την έρευνα προέκυψε ότι, μόνο το τελευταίο τρίμηνο η εγκληματική οργάνωση είχε προβεί στην γενετήσια εκμετάλλευση και προαγωγή στην πορνεία τουλάχιστον (45) γυναικών, μεταξύ των οποίων και μίας ανήλικης, στην οποία και παρασχέθηκε αρωγή και προστασία.

Αναφορικά με τον τρόπο δράσης της, τα μέλη της εντόπιζαν γυναίκες, που βρίσκονταν σε ευάλωτη οικονομική και κοινωνική θέση, τις προσέγγιζαν σε καταστήματα μπαρ και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της Αττικής. Στη συνέχεια, είτε αποσπούσαν τη συναίνεσή τους με τη χρήση απατηλών μέσων, είτε τις παρέσυραν, με πληρωμές και υποσχέσεις πολυτελούς διαβίωσης, με σκοπό να απασχοληθούν ως εκδιδόμενες για λογαριασμό τους.

Προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις τους, παρείχαν ταυτόχρονα τόσο υποσχέσεις νόμιμης εργασίας, όσο και ψευδείς διαβεβαιώσεις για τη δυνατότητα απασχόλησης τους αποκλειστικά ως συνοδών, χωρίς την πραγματοποίηση σεξουαλικών επαφών.

Τα ερωτικά ραντεβού των εκδιδομένων, κανονίζονταν μέσω τηλεφωνικών συνδέσεων που χειρίζονταν τουλάχιστον (4) μέλη της οργάνωσης, σε προκαθορισμένες βάρδιες, ενώ πραγματοποιούνταν σε ξενοδοχεία και οικίες στην Αττική.

Επίσης, μεγάλος αριθμός οδηγών, ήταν επιφορτισμένοι με τη μεταφορά των γυναικών στα ξενοδοχεία και τις οικίες, όπου πραγματοποιούνταν οι ερωτικές συνευρέσεις, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων, παρακρατούνταν από τα μέλη της οργάνωσης και διαμοιράζονταν, αναλόγως με τον ρόλο που κατείχαν.

Παράλληλα, τα μέλη της οργάνωσης προέβαιναν στη λήψη επαγγελματικών γυμνών φωτογραφιών και βίντεο των εκδιδομένων, σε πολυτελή οικία στα νότια προάστια. Το υλικό διέθεταν, κυρίως μέσω ιστοσελίδας που λειτουργούσαν, αποσκοπώντας στην προσέλκυση περισσότερων υποψήφιων πελατών και κατ’ επέκταση στη μεγιστοποίηση των κερδών της οργάνωσης.

Στην κατοχή τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων :

  • το χρηματικό ποσό των (4.390) ευρώ,
  • επτά (7) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,
  • μικροποσότητα κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης,
  • (22) ηλεκτρονικές συσκευές ( laptop , tablet , φωτογραφικές μηχανές και κινητά τηλέφωνα),
  • μεταλλική σιδερογροθιά και
  • πλήθος εγγράφων και ιδιόχειρων σημειώσεων αναφορικά με τη λειτουργία του «γραφείου» ερωτικών ραντεβού.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα των ερευνών και να ενημερωθούν οι αλλοδαπές αρχές για τον εντοπισμό τυχόν λοιπών εμπλεκομένων που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό. »

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
ΑπάντησηΠαράθεση
Nick
 Nick
(@nickx)
Active Member
Εγγραφή: πριν από 13 έτη
Δημοσιεύσεις: 7
 

H 17χρονη ποια ηταν?

 


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Model Escorts gr Athens Escorts

Celebrity Athens Escorts

Kalxas
(@kalxas)
Illustrious Member
Εγγραφή: πριν από 9 έτη
Δημοσιεύσεις: 3552
 
Posted by: Nick

H 17χρονη ποια ηταν?

Σοβαρα τωρα περιμενεις απαντηση?

Βellum omium contra omnes..


   
ΑπάντησηΠαράθεση
Nick
 Nick
(@nickx)
Active Member
Εγγραφή: πριν από 13 έτη
Δημοσιεύσεις: 7
 

Ποιο πολύ είναι έκφραση απορίας και όχι ότι περιμένω κάποια απάντηση γιατί δεν θα ήθελα να μου εμφανιστεί κάποια ανήλικη κοπέλα


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Athens escorts and call girls

Athens Escorts & Call Girls

Jean.Valjean
(@jean-valjean)
Noble Member
Εγγραφή: πριν από 7 έτη
Δημοσιεύσεις: 1560
 

Δυστυχώς οι προχθεσινοί μας φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Κρίμα.

Όπως πάντα βέβαια η είδηση μεγαλοποιεί τα πράγματα με πιασάρικες φράσεις λες και πρόκειται για τον ISIS.

Ελπίζω τουλάχιστον να μην βρίσκονται στοιχεία πελατών στα κατασχεθέντα. Οι πελάτες δεν έχουν κάνει οτιδήποτε παράνομο επομένως δεν διατρέχουν τον παραμικρό κίνδυνο σε αυτό τον τομέα, ωστόσο το θέμα είναι να μην διαρρεύσουν τα στοιχεία σε κανένα μαλάκα κουτσομπόλη.

ΥΓ. Όσοι είχαν πάρει την ανήλικη ηθικά δεν φταίνει σε κάτι, αφού δεν υπήρχε τρόπος να το μάθουν ακόμη κι αν το απαιτούσαν από το γραφείο/κοπέλα ωστόσο προσωπικά αν την είχα πάρει θα σιχαινόμουν τον εαυτό μου αυτή τη στιγμή.


   
ΑπάντησηΠαράθεση
voyager
(@voyager)
Famed Member
Εγγραφή: πριν από 7 έτη
Δημοσιεύσεις: 4181
 

Έχω την εντύπωση ότι διάβασα στο αντίστοιχο νήμα στους δίπλα ότι το τηλεφωνικό κέντρο του γραφείου επαναλειτουργεί. Πως γίνεται αυτό? Υποτίθεται ότι έγιναν μαζικές συλλήψεις. 


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Forum 1

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 20867
Topic starter  

Παίδες ποια ήταν η ανήλικη? Για να την κατεβάσουμε.

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
ΑπάντησηΠαράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 20867
Topic starter  
Posted by: MaD or BaD

Παίδες ποια ήταν η ανήλικη? Για να την κατεβάσουμε.

Ας μου στείλουν εστω ΠΜ

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
ΑπάντησηΠαράθεση

 

Yourlust

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 20867
Topic starter  

Μετά απο συμβουλή φίλου δημιούργησα νέο θέμα.

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
ΑπάντησηΠαράθεση
al
 al
(@al)
Honorable Member
Εγγραφή: πριν από 12 έτη
Δημοσιεύσεις: 510
 

Το σπιτι στην Αργυρουπολη που γινοταν οι φωτογραφισεις


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Model Escorts gr Athens Escorts

Celebrity Athens Escorts

Kalxas
(@kalxas)
Illustrious Member
Εγγραφή: πριν από 9 έτη
Δημοσιεύσεις: 3552
 

Εκλεισε και το site του γραφειου

Βellum omium contra omnes..


   
ΑπάντησηΠαράθεση
Captain_M
(@captain_m)
Reputable Member
Εγγραφή: πριν από 5 έτη
Δημοσιεύσεις: 227
 
Posted by: Kalxas

Εκλεισε και το site του γραφειου

Μάλιστα, προσωρινά ολοκληρώθηκε η πρώτη πράξη.

Μας έμεινε αμανάτι η κριτική του Raymond μια και το πρώην μέλος είναι θέμα των ημερών. Είχε γράψει και για τον φωτογράφο!! ???? 

 


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Athens escorts and call girls

Athens Escorts & Call Girls

MisterGV
(@mistergv)
Eminent Member
Εγγραφή: πριν από 5 έτη
Δημοσιεύσεις: 15
 

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι ! Μάγκες δεν ανακαλύψαμε την Αμερική τώρα ! Τουλάχιστον εδώ στα νότια προάστια όλοι μας ξέραμε τον "φωτογράφο" μια που από το συγκεκριμένο κύριο έχουν βγει πολύ δυνατές εργαζόμενες του κύκλου !!!

Η μαλακια ήταν η ανήλικη αλλά σε αυτό δεν φταίμε εμείς αν και εφόσον έχουμε κάνει ραντεβού με την κορασίδα ... πόσοι από εμάς ζητάμε ταυτότητα στα ραντεβού μας ; 

Οπως και να έχει λάθος του γραφείου , λάθος του ιδιοκτήτη , λάθος γενικά ήταν η φάση όλη ! 

Θεωρω ότι θα ξεμπλέξει σύντομα και θα επαναλειτούργησει ξανά το γραφείο . 

Σε άλλο φόρουμ διάβασα ότι υπαρχη λίστα με τα τηλέφωνα , τα ραντεβού τον πελατών με της κοπέλες ... τι να πω ... ίσος είναι και ράδιο αρβιλα αυτό δεν ξέρω ! 

Μαγκες προσοχή σε πια τον βάζουμε ! 


   
ΑπάντησηΠαράθεση
haris haristou
(@haris-haristou)
Trusted Member
Εγγραφή: πριν από 8 έτη
Δημοσιεύσεις: 53
 
Posted by: MaD or BaD
Posted by: MaD or BaD

Παίδες ποια ήταν η ανήλικη? Για να την κατεβάσουμε.

Ας μου στείλουν εστω ΠΜ

νομίζω πρέπει να δημοσιευτεί το όνομα που είχε στο γραφείο η ανήλικη (φυσικά δεν ειναι και το κανονικό της, οπότε δεν τίθεται θέμα νομικό) γιατί πολλοί ψωνίζαμε απο το συγκεκριμένο γραφείο και δεν ξέρουμε πως και τι είμαστε συνδεδεμένοι με το θέμα. Για καθαρά λόγους προστασίας μας το λέω. 


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Forum 1

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 20867
Topic starter  
Posted by: MisterGV

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι ! Μάγκες δεν ανακαλύψαμε την Αμερική τώρα ! Τουλάχιστον εδώ στα νότια προάστια όλοι μας ξέραμε τον "φωτογράφο" μια που από το συγκεκριμένο κύριο έχουν βγει πολύ δυνατές εργαζόμενες του κύκλου !!!

Η μαλακια ήταν η ανήλικη αλλά σε αυτό δεν φταίμε εμείς αν και εφόσον έχουμε κάνει ραντεβού με την κορασίδα ... πόσοι από εμάς ζητάμε ταυτότητα στα ραντεβού μας ; 

Οπως και να έχει λάθος του γραφείου , λάθος του ιδιοκτήτη , λάθος γενικά ήταν η φάση όλη ! 

Θεωρω ότι θα ξεμπλέξει σύντομα και θα επαναλειτούργησει ξανά το γραφείο . 

Σε άλλο φόρουμ διάβασα ότι υπαρχη λίστα με τα τηλέφωνα , τα ραντεβού τον πελατών με της κοπέλες ... τι να πω ... ίσος είναι και ράδιο αρβιλα αυτό δεν ξέρω ! 

Μαγκες προσοχή σε πια τον βάζουμε ! 

Ολοι ξέρουμε το γραφείο και δεν ξέρουμε την ανήλικη,

εγώ θα ήθελα να την ξέρω, οχι απο περιέργεια ή γιατι είμουνα πελάτης, αλλά για να κατέβει απο το φόρουμ.

Ολα τα γραφεία κρατάνε παλατολογιο , γιαυτο να είστε σίγουροι.

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
ΑπάντησηΠαράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 20867
Topic starter  

Μακάρι να ξεμπλέξουν εύκολα γιατι στις ποιο πολλές χώρες ειναι κάτι νόμιμο,

κάτι σαν την φούντα παλιά, εδώ έμπαινες στην φυλακή με 2-3 τσιγαρακια και σχεδόν παντού επιτρεπόταν για προσωπική χρήση.

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
ΑπάντησηΠαράθεση

 

Yourlust

Liaris
(@liaris)
Μέλος
Εγγραφή: πριν από 13 έτη
Δημοσιεύσεις: 7700
 

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των νεαρών γυναικών που εμπλέκονται στο «ροζ» κύκλωμα, το οποίο εξάρθρωσε χθες η ΕΛ.ΑΣ.

Ανάμεσα στις γυναίκες που εμπλέκονταν στο κύκλωμα μαστροπείας -Ελληνίδες και αλλοδαπές- βρίσκονται και 15 φοιτήτριες, αλλά και μία ανήλικη μαθήτρια.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Αττικής, συνελήφθησαν 14 μέλη του κυκλώματος, ενώ κατηγορούνται άλλα 11 άτομα. Το τελευταίο τρίμηνο, το κύκλωμα είχε εξωθήσει στην πορνεία 45 γυναίκες.

Το κύκλωμα είχε καταφέρει να εκπορνεύσει και μία 17χρονη μαθήτρια λυκείου, ενώ διαφήμιζε τις κοπέλες και τις παροχές τους, σε μέσω ιστοσελίδας, όπου από εκεί κλείνονταν και τα ερωτικά ραντεβού.

Δελέαζαν τις κοπέλες με τη «μεγάλη ζωή»

Τα νεαρά κορίτσια δελεάζονταν με την πλούσια και κοσμική ζωή, η πραγματικότητα όμως ήταν πολύ διαφορετική. Το κύκλωμα έκλεινε 30 ωριαία ραντεβού την ημέρα τα οποία χρέωνε 140 ευρώ την ώρα ανάλογα με τις παροχές. Από αυτά, 70 ευρώ έπαιρνε η κοπέλα, 50 ευρώ ο αρχηγός ο οποίος είναι ένας 48χρονος φωτογράφος και 20 ευρώ ο άνθρωπος ο οποίος πήγαινε τα κορίτσια στα ερωτικά ραντεβού. Τα συνολικά κέρδη φαίνεται να ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ τον χρόνο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου».

 

Η 20χρονη φοιτήτρια περιγράφει πώς την προσέγγισε το κύκλωμα

«Το έτος 2017 έδωσα πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασα στο Τμήμα…… , με αποτέλεσμα να μετακομίσω στην Αθήνα για σπουδές. Στα μέσα Δεκεμβρίου του 2018 σε μια νυχτερινή μας έξοδο με την φίλη μου την Μ…. πήγαμε σε ένα μπαρ στην Αθήνα όπου εκείνη την περίοδο εργαζόμουν ως μπαργούμαν. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας εκεί, μας προσέγγισε ένας άνδρας με το όνομα Δημήτρης, ο οποίος μιλούσε ασταμάτητα για το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να αποκτήσει χρήματα. Τον είχε δει και άλλες φορές να προσεγγίζει νεαρές κοπέλες και να συνομιλεί μαζί τους. Στη συνέχεια μας είπε πως θα μεριμνούσε να μας φέρει σε επαφή με έναν φίλο του, ο οποίος θα μας φωτογράφιζε ημίγυμνες, έναντι χρηματικής αμοιβής. Αρχικά το απορρίψαμε αλλά τις επόμενες ημέρες τηλεφωνούσε διαρκώς», αναφέρει η κοπέλα στην κατάθεσή της.

«Μεταβήκαμε με ταξί σε ένα διαμέρισμα, κάπου κοντά στη Γλυφάδα, όπου ο Δημήτρης μας σύστησε στον υπεύθυνο του γραφείου, τον οποίο λέγανε Τάσο. Μας εξήγησε τις λεπτομέρειες της δουλειάς. Λίγες ημέρες αργότερα επιστρέψαμε και αφού βγάλαμε τα ρούχα μας φωτογραφηθήκαμε από τον Τάσο γυμνές. Αργότερα οι φωτογραφίες μας, χωρίς φυσικά να φαίνονται ευδιάκριτα τα πρόσωπά μας, αναρτήθηκαν στο site του γραφείου» καταθέτει η 20χρονη.

«Η Μ…… και εγώ, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία ώστε να κερδίσουμε μερικά χρήματα, καθώς τόσο εγώ όσο και αυτή, τα είχαμε ανάγκη… Καθημερινά πραγματοποιούσα περίπου τέσσερα ερωτικά ραντεβού, αλλά τύχαινε να υπάρχουν και κάποιες μέρες με ένα ή και καθόλου ραντεβού...», σημειώνει η κοπέλα.

«Μου έλεγε διαρκώς πως αυτός πληρώνει για να με διαφημίζει στους πελάτες μέσω διαδικτύου και του χρωστάω μεγάλη χάρη, που μου άνοιξε τα μάτια, τονίζοντας πως γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να δουλεύω όσο το δυνατόν συχνότερα και να μην επικαλούμαι δικαιολογίες για να αποφεύγω τη δουλειά. Εγώ διαρκώς του ξεκαθάριζα πως αυτή η δουλειά δεν είναι όλη μου η ζωή, είναι προσωρινή λύση και πως έχω ως πρώτη προτεραιότητα τη σχολή μου», αναφέρει χαρακτηριστικά η 20χρονη, για το μέλος του κυκλώματος το οποίο την προσέγγισε.

 
 

   
ΑπάντησηΠαράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 20867
Topic starter  

καλό θα ήταν να έβαζες και λινκ

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Model Escorts gr Athens Escorts

Celebrity Athens Escorts

Liaris
(@liaris)
Μέλος
Εγγραφή: πριν από 13 έτη
Δημοσιεύσεις: 7700
 
Posted by: MaD or BaD

καλό θα ήταν να έβαζες και λινκ

οκ έβαλα, φαίνεται αχνό αλλά αν πατήσεις πάνω σε βγάζει στο site.


   
ΑπάντησηΠαράθεση
egira79
(@egira79)
Μέλος
Εγγραφή: πριν από 12 έτη
Δημοσιεύσεις: 1463
 

Τώρα στον ΣΚΑΪ πέφτουν από τα σύννεφα για το κύκλωμα με τις εκδιδόμενες και το πώς γίνεται 

καλως τα κοριτσια........


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Athens escorts and call girls

Athens Escorts & Call Girls

Liaris
(@liaris)
Μέλος
Εγγραφή: πριν από 13 έτη
Δημοσιεύσεις: 7700
 

Είδατε τι γίνετε στην Ελλάδα ε;   χαχαχα


   
ΑπάντησηΠαράθεση
egira79
(@egira79)
Μέλος
Εγγραφή: πριν από 12 έτη
Δημοσιεύσεις: 1463
 

Και Τατιάνα Στεφανιδου δεν ξερει πως γίνονται αυτά τα πράγματα και ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν τις είπαν οι συνεργάτες της ότι ξέρουν για αυτά τα πράγματα....

καλως τα κοριτσια........


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Forum 1

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 20867
Topic starter  

Αληθεια καλε ?

???? ???? ???? ???? ???? 

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
ΑπάντησηΠαράθεση
egira79
(@egira79)
Μέλος
Εγγραφή: πριν από 12 έτη
Δημοσιεύσεις: 1463
 

Ανακαλύψαμε καινούργια ηπειρο στην Ελλάδα @mad-or-bad.....Γελάει κάθε πικραμένος.....

καλως τα κοριτσια........


   
ΑπάντησηΠαράθεση

 

Yourlust

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 20867
Topic starter  

Αντε να κλείνουν και τους δίπλα, τόσες ανήλικες έχουν περάσει από εκεί μέσα, που ή δουλεύουν για αυτούς (οσες τσεκάρουν και καλά προφιλ), ή από γραφεία ή από μαλάκες.

 

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
ΑπάντησηΠαράθεση
Liaris
(@liaris)
Μέλος
Εγγραφή: πριν από 13 έτη
Δημοσιεύσεις: 7700
 

Η 17χρονη ανήλικη μαθήτρια που εκδιδόταν, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» για το πως έμπλεξε στο κύκλωμα.

 

Όπως είπε, το 2018 μετακόμισε στην Αθήνα για να ζήσει με τη μητέρα της και τον σύντροφό της. Ένα βράδυ που είχε πάει σε ένα μπαρ γνώρισε έναν άνδρα που της είπε ότι κάνει δημόσιες σχέσεις και ο οποίος της πρότεινε να παίξει στο βίντεο κλιπ γνωστού ράπερ, που ήταν φίλος του.

Λίγο καιρό μετά, ο ίδιος της είπε ένας φίλος του, είχε να της προτείνει μια δουλειά. «Μου πρότεινε να εργαστώ ως εκδιδόμενη γι αυτόν. Μου είπε ότι είχε ιστοσελίδα που εργάζονταν 30 κοπέλες. Μου είπε ότι είναι σάιτ συνοδών. Μου είπε να βγάλουμε γυμνές φωτογραφίες, ότι θα εργαζόμουν όποτε ήθελα, θα είχα οδηγό και θα έπαιρνα 60 από τα 130 ευρώ», είπε.

Η κοπέλα αφού φωτογραφήθηκε γυμνή άρχισε να εργάζεται ως ιερόδουλη στις αρχές του 2019, με το ψευδώνυμο «Στέφη». Όπως είπε είχε πει ψέματα ότι ήταν 18 και έκανε περίπου τρία με τέσσερα ραντεβού.

«Σταμάτησα γιατί δεν μου άρεσε. Έστειλα μήνυμα στον επικεφαλής του γραφείου ότι ήθελα να σταματήσω γιατί είχα αγώνες χορού. Μου είπε να βρούμε λύση, αλλά του είπα ότι δεν προλάβαινα. Μου έστειλε μια φορά μήνυμα στο Instagram αλλά δεν του απάντησα...», είπε στη συνέχεια.

Πώς η αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους

Προκειμένου να ξεσκεπαστεί το κύκλωμα, στήθηκε συγκεκαλυμμένη επιχείρηση από την αστυνομία. Αστυνομικός της Ασφάλειας έκλεισε «ραντεβού» με μια κοπέλα μέσω τις συγκεκριμένης ροζ ιστοσελίδας, σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο ημιπαραμονής της Αττικής.

Η κοπέλα εμφανίστηκε κανονικά στο ξενοδοχείο και μόλις πήρε τα συµφωνηµένα και προσηµειωµένα χρήµατα, ο αστυνομικός τη συνέλαβε, ενώ άλλοι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον οδηγό που την είχε φέρει στο σημείο και την περίμενε. Οι δύο αυτές συλλήψεις ξετύλιξαν το κουβάρι της υπόθεσης και οδήγησαν και στον εντοπισμό 13 επιπλέον μελών του κυκλώματος, μεταξύ των οποίων και του αρχηγού του, ο οποίος είναι ένας 45χρονος Έλληνας που δηλώνει φωτογράφος.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα -κατά περίπτωση- εγκλήµατα της οργάνωσης, σωµατεµπορίας, πορνογραφίας ανηλίκων, µαστροπείας, ψευδούς ανωµοτί κατάθεσης, της νοµοθεσίας περί όπλων, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί αλλοδαπών, καθώς και για καταδικαστικές αποφάσεις.

https://tvxs.gr/news/ellada/pos-emplekse-i-17xroni-mathitria-sto-kykloma-porneias

 

 


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Model Escorts gr Athens Escorts

Celebrity Athens Escorts

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 20867
Topic starter  

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
ΑπάντησηΠαράθεση
Jean.Valjean
(@jean-valjean)
Noble Member
Εγγραφή: πριν από 7 έτη
Δημοσιεύσεις: 1560
 

Άλλο γραφείο ποντάρει/ειδικεύεται στις Ρωσίδες, άλλο στις επώνυμες κτλ. Αυτό πήγε να το κάνει με τις Ελληνίδες πιπινάκια, που η αλήθεια ειναι μια αγορά που τραβάει πολύ κόσμο. Ως εδώ όλα καλά.

Το πρόβλημα όπως δείχνουν τα πράγματα είναι ότι πήγε να το κάνει κάπως ανεξέλεγκτα και μανιωδώς, ρίχνοντας δίκτυα παντού και "εργοδοτώντας" οποιαδήποτε έλεγε, με λίγη ή αρκετή, πίεση το ναι. Δεν είναι όμως μεγάλο το ποσοστό των γυναικών που κάνουν στ'αλήθεια γι αυτή τη δουλειά και ειδικότερα αυτή είναι και μια πιο ευαίσθητη ηλικία.

Πέραν της γενικότερης στενοχώριας ως φαν των ελληνοπιπιπακίων, κάτι άλλο που ανησυχεί είναι η μεγάλη δημοσιότητα που παίρνει το όλο ζήτημα...δηλαδή μην πάρει κι άλλους η μπάλα στο τέλος εξαιτίας της δημοσιότητας.


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Athens escorts and call girls

Athens Escorts & Call Girls

Σελίδα 1 / 4