Forum

Adult forum Gr

Greek Escorts & Call Girls forum

Εικονικά σεξ πάρτι:...
 
Ειδοποιήσεις
Καθαρισμός όλων

 

Yourlust

Εικονικά σεξ πάρτι: Η kinky «απάντηση» στην πλήξη της καραντίνας;

1 Δημοσιεύσεις
1 Χρήστες
0 Likes
867 Θεάσεις
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 20871
Topic starter  

Εικονικά σεξ πάρτι: Η kinky «απάντηση» στην πλήξη της καραντίνας;

erotic_2

Online event για κάθε γούστο, σεξουαλικό προσανατολισμό και φετίχ προσφέρουν την απόλυτη «απόδραση» από τον εγκλεισμό έναντι χαμηλού αντιτίμου - Χρειάζεται μόνο ένα laptop και ανοιχτό μυαλό...

 

Λύση στην πλήξη που έχει φέρει στην καθημερινότητά τους το δεύτερο lockdown έχουν βρει ορισμένοι kinky Βρετανοί -και όχι μόνο -  οι οποίοι αντικαθιστούν τις βολικές πιτζάμες και τις παντόφλες του «εγκλεισμού» με καυτά εσώρουχα και επισκέπτονται τον μαγικό κόσμο των... εικονικών σεξ πάρτι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ενώ στο παρελθόν αυτά τα event πραγματοποιούνταν σε ιδιωτικές κατοικίες «μελών» ή σε ατμοσφαιρικά sex club, πλέον μπορεί κανείς να ικανοποιήσει τις ορέξεις του χωρίς καν να περάσει την εξώπορτα του σπιτιού του. «Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα laptop και ένα ανοιχτό μυαλό για να εξερευνήσεις τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σου παρέα με άλλα άτομα κολλημμένα στο σπίτι λόγω κορωνοϊού», γράφει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα.

 

Όπως εξηγεί το δημοσίευμα, ορισμένες εταιρείες διοργανώνουν τολμηρά εικονικά πάρτι σε σπίτια, ενώ άλλες προσφέρουν online shows και events για τους «εγκλειστους» που αποζητούν έναν πιο συναρπαστικό τρόπο διασκέδασης από το Netflix. Μάλιστα η Sun παραθέτει μια λίστα με τα «κορυφαία εικονικά σεξ πάρτι» προκειμένου να βοηθήσει τους αναγνώστες τους να «δραπετεύσουν» από την απομόνωση και να συμμετέχουν ενεργά στη «δράση».

lingerie
 

Killing Kittens

Πρώτη στη λίστα βρίσκουμε την high-end εταιρεία διοργάνωσης σεξ πάρτι Killing Kittens, που προσφέρει μόνο ψηφιακά event με συμμετοχή εγγεγραμμένων μελών. Ενώ κανονικά η είσοδος στα event τους κοστίζει πάνω από 150 λίρες, η συμμετοχή σε οικιακά πάρτι μέσω Zoom είναι «ευκαιρία», αφού το αντίτιμο είναι μόλις 20 λίρες. Οι καλεσμένοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αισθησιακούς χορούς και να παρακολουθήσουν ζευγάρια ή μοναχικά «γατάκια» να υλοποιούν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

Όπως φαίνεται η καλή φήμη των πάρτι της εν λόγω εταιρείας έχουν αυξήσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον, με τις αιτήσεις νέων μελών να έχουν εκτιναχθεί κατά 440% στο τρέχον lockdown. Μέχρι στιγμής, τα online event θεωρούνται άκρως επιτυχημένα, με το πρώτο τους να συμπληρώνει το όριο συμμετεχόντων μέσα σε 48 ώρες. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η εταιρεία προσφέρει και εικονικά workshop για ειδικές δεξιότητες όπως... τάντρα και πρωκτικό μασάζ.

NSFW

Το club New Society for Wellness (NSFW) στο Μανχάταν προσφέρει αυτήν την περίοδο μια οικονομικότερη, online εκδοχή των διάσημων σεξ πάρτι του. Τα εικονικά πάρτι είναι διαθέσιμα για singles, ζευγάρια και μέλη που θέλουν να «πειραματιστούν», ενώ κάθε event έχει ως οικοδεσπότη έναν «διάσημο με θετική στάση απέναντι στο σεξ».

 

Το event προσφέρει live μουσική από DJ και δίνει στον συμμετέχοντα την ευκαιρία να αλληπεπιδρά live σε τέσσερις οθόνες ταυτόχρονα με άλλα μέλη ανά την υφήλιο.

Όσοι δεν έχουν ακόμα το θάρρος να συμμετέχουν ενεργά στην εικονική «δράση» μπορούν απλά να παρακολουθούν ή να χρησιμοποιήσουν την δυνατότητα για chat.

bdsm

Feeld

Το sex app Feeld που επιτρέπει στους kinky χρήστες του να συναντιούνται για συνευρέσεις με πολλαπλούς παρτενέρ, λάνσαρε πρόσφατα ένα virtual feature. Ουσιαστικά, σύμφωνα με τη διαφήμιση, πρόκειται για «τρίο εξ αποστάσεως, χωρίς να απαιτείται απολυμαντικό χεριών!».

Η εφαρμογή προσφέρει group chat στα οποία συμμετέχουν μέχρι και 40 άτομα τη φορά, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για αύξηση του αριθμού.

«Μπορεί το dating να έχει καταργηθεί αλλά η λίμπιντό μας όχι. Εν μέσω της ανάγκης για αυτο-απομόνωση και κοινωνική αποστασιοποίησης λόγω της εξάπλωσης της Covid-19, αναζητούμε τρόπους να συνεχίσουμε να βοηθάμε την κοινότητά μας να εξερευνά τις επιθυμίες της με ασφάλεια» αναφέρει ο ιστότοπος της εφαρμογής, παρουσιάζοντας τις νέες «εικονικές του τοποθεσίες» με τις ονομασίες Staying at Home, Remote Trios και Fantasy Bunker.

Skirt Club

Η Geneviève LeJeune ιδρυσε το Skirt Club το 2014 θέλοντας να δώσει προτεραιότητα στην γυναικεία ηδονή. Το κοινό-στόχος του είναι οι bi-curious και bisexual γυναίκες που θέλουν να εξερευνήσουν ελεύθερα τον αληθινό τους εαυτό, χωρίς να δέχονται επικρίσεις.

Όταν ξεκίνησαν τα lockdown, το Skirt Club λάνσαρε εβδομαδιαία online event για γνωριμίες, συμβουλές και ό,τι προκύψει.

Στα κανονικά event προ καραντίνας απαγορευόταν αυστηρά η χρήση καμερών και οι φωτογραφίες.

handcuffs

Purple Mamba Club

To Purple Mamba Club προσφέρει πλέον εικονικά event και workshop με άκρως τολμηρά θέματα που αφορούν στη σεξουαλική διέγερση και σε άλλες πτυχές της ερωτικής ζωής.

Στα κοινωνικά virtual event του κλαμπ οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολύ περισσότερο κόσμο από εκείνον που θα γνώριζαν σε ένα κάποιο κλαμπ, λέει η συνιδιοκτήτρια Amanda Carroll.

Xtasia

Τα σεξ πάρτι της εταιρείας Xtasia ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1980 στη Βρετανία και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να προσφέρουν απόλαυση στους Βρετανούς.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η εταιρεία διοργανώνει εβδομαδιαία event για swingers και φετιχιστές, αλλά και θεματικά πάρτι για πολύ συγκεκριμένα γούστα.

Πλέον, εν μέσω του lockdown, έχουν μεταφέρει τη δράση online με εικονικά «Δωμάτια Ξενοδοχείου» στα οποία μπορεί κανείς να συμμετέχει σε BDSM και άλλου είδους event

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
Παράθεση
Ετικέτες Θέματος

Forum 1