Adult forum Gr
Greek Escorts & Call Girls forum
Τα περι γευσης εδω
Αντε σε περιμένουμε
:hi:
TWITTER: https://twitter.com/Escorts_Forum
https://web.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
Σελίδα : https://facebook.com/Adult-Forum-Gr-537449389932374/
Γκρουπ https://www.facebook.com/groups/852911848172406/
Το κλασικό αυτό έχει μερικές ανατροπές που καθιστούν μια ευχάριστη έκπληξη. Είναι κατασκευασμένα με ΖΑΜΠΟΝ IBERICO και με μοτσαρέλα, αντί της γραβιέρα, και είναι γεμάτη με μαύρη τρούφα.
Πάω στο μπακάλικο να πάρω τρούφα
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
TWITTER: https://twitter.com/Escorts_Forum
https://web.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
Σελίδα : https://facebook.com/Adult-Forum-Gr-537449389932374/
Γκρουπ https://www.facebook.com/groups/852911848172406/
Να παρεις γρεβενων ειναι ανωτερη τις ιταλικης.Μπορει το μπακαλικο να εχει
Το κλασικό αυτό έχει μερικές ανατροπές που καθιστούν μια ευχάριστη έκπληξη. Είναι κατασκευασμένα με ΖΑΜΠΟΝ IBERICO και με μοτσαρέλα, αντί της γραβιέρα, και είναι γεμάτη με μαύρη τρούφα.
Αγγλική είναι η συνταγή;;;
Γιατί μόνο στην αγγλική κουζίνα μπερδεύουν το ζυμάρι, το κρέας, το τυρί με το γλυκό!!!!
Και ό,τι παρόμοιο δοκίμασα ήταν μία αηδία!!!
Αχαχαχαχαχαχαχαχα
μαζί σου
εγώ μόλις έφταξα και έφαγα αυτό αλλά χωρίς ούζο
Μακαρόνια με αλμύρα και καλαμάρια σε ζωμό από μύδια
Συνταγές: Γιάννης Μπαξεβάνης Φωτογραφίες: Σταύρος Κωστάκης
Για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
* 500 γρ. μακαρόνια χοντρά χωρίς τρύπα
* 500 γρ. καλαμάρια μεγάλα
* 300 γρ. μύδια
* 200 γρ. αλμύρα
* 1 ντομάτα
* 3 σκελίδες σκόρδο
* 1 πιπερίτσα καυτερή
* 100 ml ούζο
* 300 ml λευκό κρασί
* λίγα φύλλα σέλινο
* ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα καλαμάρια και βγάζουμε τα πλοκάμια. Τα κόβουμε ένα ένα. Ανοίγουμε το σώμα με ένα σκίσιμο και το κόβουμε σε πολύ λεπτές και μακριές λουρίδες. Αχνίζουμε τα μύδια με το ούζο και μπόλικο κρασί και το σέλινο σε σκεπασμένη κατσαρόλα. Μόλις ανοίγουν, τα βγάζουμε με μία τρυπητή κουτάλα. Κρατάμε το ζωμό. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και την πιπερίτσα. Σε τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τώρα τσιγαρίζουμε το καλαμάρι, προσθέτουμε το σκόρδο και την πιπερίτσα, την ντομάτα ψιλοκομμένη και το ζωμό από τα μύδια. Σε μία άλλη κατσαρόλα με μπόλικο βραστό νερό ρίχνουμε 3 λεπτά μόνο τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε κα τα ρίχνουμε στο ζωμό από τα μύδια, την αλμύρα κομμένη στο χέρι σε χούφτες και τα μύδια και αφήνουμε να βράσουν τα μακαρόνια άλλα 6 λεπτά (συνολικά, θα έχουν βράσει 3+6 = 9 λεπτά). Πρέπει να έχουν πιει όλο το ζωμό τους (άμα χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό). Για μερικούς που μπορούν να μην προσέχουν τόσο τη δίαιτά τους, τους συμβουλεύω να προσθέσουν και λίγη κρεμούλα, που εδώ πηγαίνει θαύμα!
Πως σου φαίνεται ?
:2f: :2f: :2f: :2f: :2f: :2f:
TWITTER: https://twitter.com/Escorts_Forum
https://web.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
Σελίδα : https://facebook.com/Adult-Forum-Gr-537449389932374/
Γκρουπ https://www.facebook.com/groups/852911848172406/
Μια χαρά το βλέπω.
Να προσέχεις, να καθαρίζεις τα καλαμάρια, αν είναι φρέσκα και με τα μύδια προσοχή γιατί πρέπει να πετάς α) πριν το βράσιμο αυτά που είναι ανοιχτά και β) μετά το βράσιμο αυτά που δεν έχουν ανοίξει.
Αν δεν βάλεις ούζο, μπορείς αντί για κρασί να βάλεις ρετσίνα για να "τσιμπάει" λίγο στη γεύση.
Ενδιαφέρουσα μου φαίνεται εκ πρώτης όψεως κάποια παραλλαγή με κόκκινη σαλτσούλα!!!
Καλησπέρα παντός σαν τη δικιά μου τη αστακομακαρονάδα με κωλοχτυπες που φτιάχνω έφτιαξα μια φορά και έκανα το γεύμα σε μια ψυχή στο PORTO NIKOUTSO RESORT στο FIskardo δεν υπάρχει θα σας ποσταρο μονό φωτό κάι προσέξετε κάλα οι ανύπαντρες δεν παντρεύομε κάποια γιατί λατρεύω της ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΜΕΝΕΣ PARAS. :hi:
Paras.Λατρεις των θεραπαινίδων,
Το κλασικό αυτό έχει μερικές ανατροπές που καθιστούν μια ευχάριστη έκπληξη. Είναι κατασκευασμένα με ΖΑΜΠΟΝ IBERICO και με μοτσαρέλα, αντί της γραβιέρα, και είναι γεμάτη με μαύρη τρούφα.
"Αριστερός είναι ο λάτρης της εξουσίας χωρίς εξουσία"
"The problem with socialism is that eventually you run out of other people's money"- Maggie
Πάρας τα μακαρόνια είναι χωρίς σάλτσα ?
TWITTER: https://twitter.com/Escorts_Forum
https://web.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
Σελίδα : https://facebook.com/Adult-Forum-Gr-537449389932374/
Γκρουπ https://www.facebook.com/groups/852911848172406/
Πάρας τα μακαρόνια είναι χωρίς σάλτσα ?
Καλησπέρα τα μακαρόνια τα βράζω αφού προηγούμενος έχω βγάλει τους αστακούς Μέσα στην ιδία κατσαρόλα για να πάρουνε τη γεύση από τους αστακούς και στο καπάκι εδώ κράτα την αναπνοή σου επάνω πριν το σερβίρισμα αυγά από αχινούς μόλις βγαλμένους άντε ένα ακόμα μυστικό μάθατε από τον paras και βεβαία μετά πρέπει να έχεις μια Θέα σαν την Συμπάθεια μου γιατί?βαστάτε Τούρκοι τα άλογα, και ο νοών νοητό, Καλή σας όρεξη paras
Paras.Λατρεις των θεραπαινίδων,
Αν δεν βάλεις ντοματουλα και σκορδάκι...
TWITTER: https://twitter.com/Escorts_Forum
https://web.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
Σελίδα : https://facebook.com/Adult-Forum-Gr-537449389932374/
Γκρουπ https://www.facebook.com/groups/852911848172406/
Λοιπον αν θελετε να ακουσετε καποιον με 15 χρονια επαγγελματικη εμπειρια...ο αστακος ΔΕΝ θελει βρασιμο...ειναι τραγικο να βραζουμε τον αστακο ειναι δολοφονια ειναι αμαρτια ειναι απαραδεκτο...και ναι θελει σκορδο φρεσκο θυμαρι (οχι ξερο) και ντοματα σε οποιαδηποτε μορφη...ελαφρια σαλτσα ντοματας.ψητη ντοματα,ντοματα κονφι...το ιδανικο ειναι να κανουμε μια δυνατη lobster bisque και αφου την δεσουμε ελαφρα να την δουλεψουμε με ντοματα confit σαν sauce...o αστακος παντα κομμενος στην μεση (τον κοβουμε ζωντανο απο το σβερκο προς την ουρα και τον σωταρουμε σε τηγανι με βουτυρο και ελαιολαδο συν τα αρωματικα μας...αν ειναι μεγαλος 3+ κιλα (εχω κανει το πιατο με δυο αστακους 8,5 και 6 κιλα) τον ποσαρουμε,40 δευτερολεπτα την ουρα και 2 λεπτα τις δαγκανες αφαιρουμε την σαρκα απο το κελυφος και συνεχιζουμε με τηγανι και φουρνο...τις καρκασες και το κεφαλι τα κραταμε για να κανουμε την bisque ...απο αλκοολ μπορειτε να χρησιμοποιησετε ενα καλο λευκο κρασι αλλα το ιδανικο ειναι ενα πολυ καλο κονιακ για το σβησιμο...εμεις πχ δουλευουμε ΜΕΤΑΧΑ 6* για το πιατο...για τα ζυμαρικα προτεινω linguine De Cecco τα οποια θα υπολογισετε να τελειωσουν στο τηγανι με την sauce παντα al dente...το θυμαρι ειναι πολυ καλο στο πιατο οπως και ενα φρεσκο δαφνοφυλλο και ενα κλωναρι δενδρολιβανο και λιγο φρεσκο σχοινοπρασο... :hdb:
Ασε το δενδρολιβανο και βάλε φασκόμηλο 😛
TWITTER: https://twitter.com/Escorts_Forum
https://web.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
Σελίδα : https://facebook.com/Adult-Forum-Gr-537449389932374/
Γκρουπ https://www.facebook.com/groups/852911848172406/
Λοιπον αν θελετε να ακουσετε καποιον με 15 χρονια επαγγελματικη εμπειρια...ο αστακος ΔΕΝ θελει βρασιμο...ειναι τραγικο να βραζουμε τον αστακο ειναι δολοφονια ειναι αμαρτια ειναι απαραδεκτο...και ναι θελει σκορδο φρεσκο θυμαρι (οχι ξερο) και ντοματα σε οποιαδηποτε μορφη...ελαφρια σαλτσα ντοματας.ψητη ντοματα,ντοματα κονφι...το ιδανικο ειναι να κανουμε μια δυνατη lobster bisque και αφου την δεσουμε ελαφρα να την δουλεψουμε με ντοματα confit σαν sauce...o αστακος παντα κομμενος στην μεση (τον κοβουμε ζωντανο απο το σβερκο προς την ουρα και τον σωταρουμε σε τηγανι με βουτυρο και ελαιολαδο συν τα αρωματικα μας...αν ειναι μεγαλος 3+ κιλα (εχω κανει το πιατο με δυο αστακους 8,5 και 6 κιλα) τον ποσαρουμε,40 δευτερολεπτα την ουρα και 2 λεπτα τις δαγκανες αφαιρουμε την σαρκα απο το κελυφος και συνεχιζουμε με τηγανι και φουρνο...τις καρκασες και το κεφαλι τα κραταμε για να κανουμε την bisque ...απο αλκοολ μπορειτε να χρησιμοποιησετε ενα καλο λευκο κρασι αλλα το ιδανικο ειναι ενα πολυ καλο κονιακ για το σβησιμο...εμεις πχ δουλευουμε ΜΕΤΑΧΑ 6* για το πιατο...για τα ζυμαρικα προτεινω linguine De Cecco τα οποια θα υπολογισετε να τελειωσουν στο τηγανι με την sauce παντα al dente...το θυμαρι ειναι πολυ καλο στο πιατο οπως και ενα φρεσκο δαφνοφυλλο και ενα κλωναρι δενδρολιβανο και λιγο φρεσκο σχοινοπρασο... :hdb:
Πεσς μας αγορι μου που δουλευεις...
Του μουνιου σου το γλωσσιδι, μου δωσε κλωτσια στ'αρχιδι!
μεγάλε....
"Αριστερός είναι ο λάτρης της εξουσίας χωρίς εξουσία"
"The problem with socialism is that eventually you run out of other people's money"- Maggie
ελα και μια ευκολη συνταγη καλοκαιρινη...moules marinière
υλικα
1κg μυδια μαυρα φρεσκα καθαρισμενα
1
Και επειδη η πατατα αν γινει καλα ειναι οτι πιο νοστιμο...
Πατατες τηγανιτες
1 κg Πατατες
3 λιτρα νερο
Ηλιελαιο για τηγανι
1 μπολ με νερο και παγο
αλατι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε το νερο να βρασει,οσο το νερο βραζει κοβουμε τις πατατες στο μαντολινο,μολις βρασει το νερο τις ριχνουμε και τις βραζουμε για 5 λεπτα,τις στραγγιζουμε και τις ριχνουμε στο νερο με τον παγο,μολις κρυωσουν οι πατατες,τις στραγγιζουμε ξανα και αφου στεγνωσουν ΚΑΛΑ τις τηγανιζουμε 1 φορα για 5 λεπτα σε βραστο λαδι,τις βγαζουμε και μετα ειναι ετοιμες για να τις τηγανισουμε οποτε θελουμε,με αυτο τον τροπο οι πατατα γινεται ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΑΝΗ.
Για να σε κάνω μάγκα,
ολα καλά με το νερό
μετά τις τηγανίζεις σε ελαιόλαδο (οι πατάτες στο ηλιέλαιο είναι 1 κλάση ήδη κάτω) ,
και μόλις τις βγάλεις τις αλείφεις με ΣΤΑΚΑ και λίγο χοντρο αλάτι ή παρμεζάνα από πάνω.
Δοκίμασε και θα μου κάνεις υποκλίσεις
:hi:
TWITTER: https://twitter.com/Escorts_Forum
https://web.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
Σελίδα : https://facebook.com/Adult-Forum-Gr-537449389932374/
Γκρουπ https://www.facebook.com/groups/852911848172406/
Συνταγή Αστακομακαρονάδας (κολωχτυπες)
Πρώτον κόβουμε τους αστακούς επάνω στην ράχη και τους ανοίγουμε στα δυο μετά τσιγαρίζουμε φρέσκα κατά προτίμηση κρεμιδουπουλα ,η κρεμμύδι σε ελαιόλαδο Ποτέ βούτυρο χάνουμε την Ωραία μεσογειακή γεύση του ελαιόλαδου, επιμένω σε αυτό μαζί με τρεις σκελίδες σκόρδο ληξουριώτικο, αφού έχουμε αφαίρεση την βυτρα από μέσα, λίγο πριν ροδίσει το κρεμμύδι μας σοτάρουμε, τους αστακούς πρώτα με την κοιλία προς τα κάτω και μετά τους γυρνάμε στο ψαχνό, όταν έχουνε πάρει λίγο προσθέτουμε φρέσκια ντομάτα που προηγούμενος έχουμε βγάλει τη φλοίδα χοντροκομμένη Μάζι και πέντε ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες, λίγο μαϊντανό, στην κατσαρόλα και προσθέτουμε ένα ποτήρι μεγάλο κρασί Λευκό εγώ έβαλα ρομπόλα Kefalonitikh San Gerasimos,μαζι με ένα σφηνάκι dramboui, φρεσκοκομμένο κόκκινο Πιπέρι καγυεν και λίγο Μαύρο χοντροκομμένο πιπέρι, Αλάτι λίγο μια κουτάλια της σουπας φυσικό,
Κάθε χρόνο μαζεύω από μια λίμπα στης Αλατιες στο Φισκάρδο κοντά, αφού όλα Μάζι έχουνε πάρει μια βράσει ο Αστακός μας, έχει αρχίσει να κοκκινίζει για 10 λεπτά μονό τον αφαιρούμε και αφήνουμε τη σάλτσα να δέση λίγο, την τοποθετούμε χωριστά και Μέσα στην κατσαρόλα που ποτέ δεν την πλένουμε για να μας μείνει η γεύση στα μακαρόνια,
Paras.Λατρεις των θεραπαινίδων,
Όλα καλά φίλε Παρά, αλλά προς το τέλος μας μπέρδεψες!
Συνοδεύεις με "Άδολη Γης" του Αντωνόπουλου ή με "Κτήμα Βιβλία Χώρα" (λευκό ξηρό να υποθέσω);
Όλα καλά φίλε Παρά, αλλά προς το τέλος μας μπέρδεψες!
Συνοδεύεις με "Άδολη Γης" του Αντωνόπουλου ή με "Κτήμα Βιβλία Χώρα" (λευκό ξηρό να υποθέσω);
Καλημέρα "Άδολη Γης" του Αντωνόπουλου έχεις δίκιο .paras
Paras.Λατρεις των θεραπαινίδων,
Ρε hitman στειλε πμ να ερθω να με περποιηθεις...Σιγα μην καθομαι να μαγειρευω τετοια πραγματα...rocket science μου φαινονται...
Του μουνιου σου το γλωσσιδι, μου δωσε κλωτσια στ'αρχιδι!
hitman θέλω και εγώωωωωωωωωωωωωωωωω
TWITTER: https://twitter.com/Escorts_Forum
https://web.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
Σελίδα : https://facebook.com/Adult-Forum-Gr-537449389932374/
Γκρουπ https://www.facebook.com/groups/852911848172406/
Ρε hitman στειλε πμ να ερθω να με περποιηθεις...Σιγα μην καθομαι να μαγειρευω τετοια πραγματα...rocket science μου φαινονται...
πρόσεξε με τα "στειλε πμ να ερθω να με περποιηθεις". βάζουν σε σκέψεις. αχαχαχαχ
"Αριστερός είναι ο λάτρης της εξουσίας χωρίς εξουσία"
"The problem with socialism is that eventually you run out of other people's money"- Maggie
Περιμένουμε την αντεπίθεση του chef!!
:jngf: :jngf: :jngf:
Ειχα δουλεια στο Ξενοδοχειο ρε παιδια sorry...Λοιπον κυριε Para εχουμε και λεμε...ο Αστακος θελει βουτυρακι...μην ξεχνας οτι ενα απο τα πιο νοστιμα αρωματικα ειδη βουτυρου ειναι το Αστακοβουτυρο που γινεται με τις καρκασες του αστακου,δευτερον το βουτυρο ειναι μεσογειακοτατο (βλεπε Γαλλια) τριτον το κρασακι ειναι το Αδολη γης και ειναι του Αντωνοπουλου και μαλιστα ειναι μετριοτατο (sorry ρε φιλος) το drambuie ειναι ξεκαρφωτο!!! Σαν να βαζεις κηροζινη στο καλοριφερ ενα πραμα...συνεχιζω η λιαστη ντοματα ειναι ΠΟΛΥ ωραια αλλα δεν παει με τον αστακο,ο λογος ειναι οτι εχει πολυ εντονη και δυνατη γευση και θα καλυψει την λεπτη και φινετσατη γευση του αστακου (ενω το σκορδο την τονιζει)...παρακατω τωρα,την sauce την ανακατευουμε παντα με την παστα και αφηνουμε το ζυμαρικο να τραβηξει τα υγρα,ο λογος ειναι απλος ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΓΕΥΣΗ και καθολου ζουμια στο πιατο (το κλασικο μαμαδιστικο φαινομενο που τελειωνουν τα ζυμαρικα και ο πατος του πιατου ειναι τιγκα στην σαλτσα χαχαχα) το κοκκινο πιπερι επισης δεν ειναι αρκετα καλο αλλα αν το θελει καποιος δεν ειναι κα τραγικο,οσο για το αλατι επειδη ειναι και η τρελλα μου θα προτεινα ενα fleur de sel για την sauce και στο τελειωμα λιγο μαυρο Χαβαης,εχουμε και λεμε το κρασι που βαζεις στο μαγειρεμα ειναι τελειως ασχετο με αυτο που πινεις (τουλαχιστον ας ειναι κοντα αν οχι ιδια αν και το ξαναλεω οτι το κονιακ ειναι αυτο που πρεπει)...παμε στην pasta που εγω να σου πω την αληθεια γουσταρω να την φτιαχνω μονος μου (σπαγγετι,τορτελατσι,παπαρντελε,ταλιατελε,ανιολοτι κτλ) δοκιμασε το με μπουγκατινι και θα με θυμηθεις εγω ετσι την κανω η με λινκγκουινι...και τελος ΜΗΝ φοβασαι τα φρεσκα βοτανα δοκιμασε το κλασικο bouguet garni του αστακου (θυμαρι δαφνοφυλλο μαιντανο) εγω βαζω και λιγο δενδρολιβανο γιατι μου αρεσει πολυ...
Τελος τα αυγα αχινου ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!! και εγω τα γουσταρω πολυ...
φιλικα παντα Paras
ps:Δοκιμασε με την Αστακομακαροναδα σου ενα Κτημα Α ερυθρο το οποιο εχει αρωματα μπαχαρικων και κοκκινων φρουτων που ταιριαζει πολυ καλα με τον αστακο...αλλωστε κρασι ειναι μονο το κοκκινο τα λευκα ειναι ρετσινα. :hdb: