Forum

Adult forum Gr

Greek Escorts & Call Girls forum

Ειδοποιήσεις
Καθαρισμός όλων

Οδηγός για ερωτικό μασάζ

17 Δημοσιεύσεις
8 Χρήστες
0 Likes
3,085 Θεάσεις
Pirf
 Pirf
(@pirf)
Famed Member
Εγγραφή: πριν από 14 έτη
Δημοσιεύσεις: 2448
Topic starter  

Τρίβοντας έρχεται η όρεξη: Κάνε ερωτικό μασάζ

Οι πιθανότητες να πει μια γυναίκα "όχι" σε πρόταση να της κάνουν ένα καλό μασάζ, εκτιμούμε στο Menslounge.gr πως κυμαίνονται γύρω στο 1/10000000. Με άλλα λόγια, μηδέν. Καμιά δε λέει όχι. Πόσες φορές δεν έχεις επιχειρήσει να τρίψεις το λαιμό ή την ωμοπλάτη μιας συναδέλφου ή φίλης σου σε εντελώς φιλικό στιλ, εισπράττοντας την ίδια πάντα αντίδραση «αχ ναι ναι ναιιιιιι, τι ωραία, λίγο πιο κάτω, αχ μη σταματάς…». Ακόμα κι από τη στιχομυθία καταλαβαίνεις ότι ένα καλό μασάζ είναι ό,τι πιο κοντά στο σεξ. Πόσο μάλλον ένα αισθησιακό μασάζ που έχει ακριβώς αυτό το σκοπό: Να προχωρήσει άμεσα στο σεξ.

Κάτι ξέρουν οι μαιτρ του είδους Ταϋλανδοί, που πρεσβεύουν πως ένα καλό μασάζ είναι καλύτερη κι από ερωτική πράξη. Εμείς βέβαια δεν ικανοποιούμαστε με υποκατάστατα. Γι αυτό παραθέτουμε για πρώτη φορά έναν πλήρη οδηγό για το πώς θα ξεκινήσεις και πού θα καταλήξεις, έτσι ώστε μια βραδιά που θα ξεκινήσει με χειρωνακτική εργασία να τελειώσει με πλήρες σετ ασκήσεων σε …οριζόντια θέση.

Γιατί όμως είναι τόσο αποτελεσματικό το μασάζ;

Πρώτον, γιατί είναι ο πιο εύκολος και απενοχοποιημένος τρόπος να αγγίξεις εκεί που θέλεις την υποψήφια ερωτική σου παρτενέρ. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως το θέλει κι εκείνη. Αρα ο δρόμος είναι ανοιχτός.
Δεύτερον, η σωματική χαλάρωση και ο ερωτικός ερεθισμός (αν υπάρχει «συμβατότητα» μεταξύ σας) είναι «γείτονες» στον εγκέφαλό μας. Για να ερεθιστείς, πρέπει να χαλαρώσεις.
Τρίτον, έχεις τη δυνατότητα να τη δεις σχεδόν (ή εντελώς) γυμνή. Αυτό από μόνο του είναι μια ξεκάθαρη νίκη!

Θα μου πεις: Μα πού ξέρω εγώ από μασάζ; Κι όμως μπορείς. Απλές τεχνικές αν εφαρμόσεις, το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό – και η νύχτα αξέχαστη. Ξεκινάμε:

Τα 6 βήματα ενός αισθησιακού μασάζ

Βήμα πρώτο: Αγόρασε καλής ποιότητας έλαια
Πολύ σημαντικό βήμα: Τι εννοούμε όμως όταν λέμε «καλής ποιότητας»; Εννοούμε εκείνα που δεν απορροφούνται αμέσως – έτσι διαρκούν περισσότερο και μπορείς να κάνεις μαλάξεις ευκολότερα και για περισσότερο χρόνο. Προσοχή στα αρώματα. Πολλά λάδια έχουν τόσο έντονα αρώματα που σε πιάνει ναυτία. Άλλα πάλι διαθέτουν αρώματα με συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Παράδειγμα η λεβάντα, που έχει καταπραϋντικές ιδιότητες. Δεν είπαμε να γλαρώσουμε…
Καλά αποτελέσματα πάντως έχουν και κάποια λιπαντικά έλαια που πωλούνται στα supermarket, χρήσιμα για ευαίσθητες περιοχές αλλά και για μασάζ (π.χ της Durex). Για να μην έχουμε λεκέδες, προτίμησε έλαια που είναι υδατοδιαλυτά κι όχι ελαιώδη (όπως π.χ baby oil).
Πόσο λάδι να χρησιμοποιήσεις; Ποτέ δεν είναι αρκετό. Όσο μπορείς περισσότερο!

Βήμα δεύτερο: Φτιάξε ατμόσφαιρα
Ζεστό άνετο δωμάτιο, χαμηλός φωτισμός και πολλά κεριά, ει δυνατόν αρωματικά. Το ζεστό φως των κεριών είναι ιδανικό για το mood. Για τα αρώματα των κεριών ισχύει κι εδώ ό,τι είπαμε παραπάνω. Αποφασίσετε ότι θα αφιερώσετε τουλάχιστον μια ώρα για το μασάζ, χωρίς να σας ενοχλούν. Με τα κινητά κλειστά εννοείται. Μην το δεις σαν χάσιμο χρόνου. Δες το καλύτερα σαν «προκαταρκτικά»…

Βήμα τρίτο: Προετοίμασέ την
Ένα ζεστό μπάνιο λίγο πριν (αν υπάρχει η δυνατότητα) χαλαρώνει τα νεύρα και το μυϊκό σύστημα. Είναι ό,τι πρέπει για εκείνη.
Η θέση που ενδείκνυται για μασάζ: Είναι η μπρούμυτα στάση. Γιατί; Έχεις έτοιμη την απάντηση: Γιατί είναι η πιο κατάλληλη για μασάζ. Εν μέρει έχεις δίκιο. Να το δούμε όμως πιο σωστά:
- Η στάση μπρούμυτα είναι η λιγότερο άβολη για μια γυναίκα. Εκτίθεται όσο το δυνατόν λιγότερο, ειδικά αν έχει μαζέψει τα χέρια της στα πλευρά, καλύπτοντας το στήθος και με μια πετσέτα στη μέση. Έτσι είναι πιο εύκολο να χαλαρώσει ψυχολογικά.
- Η πλάτη καταπονείται κι έχει συνήθως τη μεγαλύτερη ανάγκη για μασάζ. Για κάτσε όλη μέρα σε μια καρέκλα στο γραφείο…
- Σε όλο το ζωϊκό βασίλειο η πλάτη είναι η ενδεδειγμένη στάση για σεξ! Κι όμως έτσι είναι. Η πατέντα της φύσης υποδεικνύει στο αρσενικό να προσεγγίζει για την αναπαραγωγή το θηλυκό από πίσω. Τα γυναικεία γεννητικά όργανα είναι σχεδιασμένα για αναπαραγωγή σε αυτή τη στάση και θεωρείται πως είναι πιο «ευερέθιστα» έτσι. Επίσης το εσωτερικό των μηρών είναι πιο ευαίσθητο στο άγγιγμα από το πίσω μέρος.

Βήμα τέταρτο: Προετοιμάσου
Ρίξε άφθονο λάδι στα χέρια σου και τρίψτα μεταξύ τους δυνατά, για να ζεσταθούν (αν κάνει κρύο) και να ζεστάνουν και το λάδι. Οι Ταϋλανδοί προτείνουν ένα άλλο είδος προθέρμανσης: Να κάνεις πρώτα μασάζ στον εαυτό σου. Κάνε μαλάξεις στο πίσω μέρος του λαιμού (σβέρκο) με τα ακροδάχτυλα, κατόπιν απαλές μαλάξεις σε ώμο και χέρια. Τρίψε τα μηνίγγια σου με ελαφρές κυκλικές κινήσεις και τους μυς του σαγονιού, που μαζεύουν πολλή ένταση, άσχετα αν δεν το νιώθεις.

Βήμα πέμπτο: Ξεκινάμε
Ζήτησε από την παρτενέρ σου να ξαπλώσει στη στάση που προαναφέραμε. Το πώς, άφησε να το ορίσει εκείνη, για να νιώθει όσο πιο χαλαρά γίνεται. Ξεκίνησε το μασάζ από το λαιμό με απαλές κινήσεις. Με τα ακροδάχτυλα, από κάτω προς τα πάνω. Μην πιέζεις πολύ, γιατί μπορεί και να νιώσει ότι πνίγεται. Συνέχισε με τους ώμους. Προσοχή, μην πιέζεις ιδιαίτερα τα σημεία στα κόκαλα, γιατί πονούν.

Προχώρησε στην ωμοπλάτη, πηγαίνοντας προς την πλάτη. Ξεκίνησε να τρίβεις με την επίπεδη πλευρά της παλάμης, με μεγάλες ομαλές κινήσεις. Μη βάζεις πολύ δύναμη για να μη γίνει δυσάρεστο το συναίσθημα, αλλά και μη «χαϊδεύεις», γιατί απλά θα γαργαλιέται. Το μασάζ, έστω και αισθησιακό, πρέπει να είναι μασάζ.
Δούλεψε αρκετή ώρα δεξιά κι αριστερά της σπονδυλικής στήλης (προσοχή: Δεν πιέζουμε τη σπονδυλική στήλη). Συνέχισε με μαλάξεις από κάτω προς τα πάνω κατά μήκος της, φτάνοντας προς τα κάτω στο ύψος του κόκκυγα. Εκεί δούλεψε αρκετή ώρα, πιέζοντας ελαφρά και χαϊδεύοντας την ευαίσθητη αυτή περιοχή, στην οποία καταλήγουν πολλά νεύρα.

Μη βιάζεσαι. Τρίψε την πλάτη της αργά, δίνοντας χρόνο. Έτσι θα χαλαρώσει. Σειρά θα έχουν τα χέρια, η πλάτη, οι γλουτοί και τα πόδια. Φέρε τα χέρια της στην ευθεία και συνέχισε το μασάζ στους δικέφαλούς της με τα ακροδάχτυλά σου.

Αφού ασχοληθείς με την πλάτη και τους ώμους, συνέχισε στα πόδια της, ιδιαίτερα δε στο εσωτερικό των μηρών, ένα σημείο ιδιαίτερα ευαίσθητο στο άγγιγμα. Τα πόδια απαιτούν «ειδική μεταχείριση» , αν και δε χρειάζονται τόσο προσοχή στις κινήσεις όπως με την πλάτη.

Τρίψε τα πόδια της, ένα κάθε φορά, ξεκινώντας από τους μηρούς, συνεχίζοντας προς τις γάμπες και καταλήγοντας στις πατούσες. (Μην παραμείνεις ωστόσο αρκετή ώρα εκεί, γιατί μπορεί και να την ακούσεις να ροχαλίζει).

Βήμα έκτο: «Προχωρημένες» Τεχνικές
Βλέποντας πως υπάρχει ανταπόδοση και έχετε έρθει πιο κοντά, καθώς συνεχίζεις τις μαλάξεις, σκύψε επάνω της και άγγιξε ελαφρά το στήθος σου στην πλάτη της. Κάποιες φορές φύσηξε την αναπνοή σου ελαφρά πάνω στην πλάτη της. Συνέχισε με κινήσεις πιο γλυκές.

Αν βρίσκεσαι ένα βήμα πριν το καθοριστικό «γκολ» τότε μπαίνουμε στο κυρίως μασάζ: Για τους γλουτούς (έτσι πέφτει και η πετσέτα) χρειάζονται κυκλικές κινήσεις, ακολουθούμενες από μεγάλες κάθετες μαλάξεις από τη μέση έως το μέσο του μηρού. Κάθε μάλαξη πηγαίνει σταδιακά όλο και πιο κοντά στο εσωτερικό των μηρών, στα γεννητικά όργανα. Ανοίγοντας ελαφρά τα πόδια, μπορείς να ξεκινήσεις να μαλάζεις ελαφρά με τα δάχτυλα τα εξωτερικά χείλη, φτάνοντας χαμηλά μέχρι την κλειτορίδα. Στο σημείο αυτό, λογικά θα νιώσεις ότι δεν χρειάζεσαι πλέον λιπαντικό. Εκεί μπορείς πλέον να ασχοληθείς περαιτέρω με τον ερεθισμό της στο συγκεκριμένο σημείο, πιέζοντας και μαλάζοντας με τις «ψίχες» από τα δυο σου δάχτυλα (πρόσεχε τα νύχια σου!). Αν όλα πάνε καλά, ο πρώτος της οργασμός μπορεί να έρθει εκείνη ακριβώς τη στιγμή.

Τυχερέ…

menslounge.gr


   
Παράθεση
Pirf
 Pirf
(@pirf)
Famed Member
Εγγραφή: πριν από 14 έτη
Δημοσιεύσεις: 2448
Topic starter  

Οδηγός για το απόλυτα ερωτικό μασάζ

Προετοιμάζουμε τον τόπο που θα γίνει το μασάζ. Ενας ζεστός καναπές ή ενα κρεβάτι με φρεσκοπλυμένα και ευωδιαστά σεντόνια θα ήταν οτι πρέπει προκειμένου να δημιουργήσουμε ερωτικό κλίμα και καθεστώς χαλάρωσης . Αν το δωμάτιο μας δεν έχει θερμοκρασία τέτοια που να επιτρέπει στο πρόσωπο που θα λάβει το μασάζ να είναι ξαπλωμένο γυμνό , τότε θα πρέπει να ανάψουμε το air-condition ή το καλοριφέρ. Προσοχή : Σε καμία περίπτωση το πρόσωπο δε θα πρέπει να κρυώνει! Δε θα ήταν άσχημη ιδέα να δαπανήσουμε κάποια χρήματα προκειμένου να στολίσουμε τον τόπο που θα γίνει το μασάζ με ροδοπέταλα , κεριά και άλλα λουλούδια . Ο φωτισμός θα πρέπει να είναι χαμηλός ή να αφήσουμε μόνο το φως των κεριών ! Κατόπιν φροντίζουμε για να δημιουργήσουμε κατάλληλη μουσική ατμόσφαιρα (απαραίτητο!). Βάζουμε ενα cd ή κασέττα να παίζει με χαλαρωτική αισθησιακή μουσική . Τέτοια για παράδειγμα είναι η μουσική των enigma! Ρυθμίζουμε το cd player στην επιλογή aytoreplay προκειμένου να μην χρειαστεί να διακόψουμε το μασάζ αν η μουσική σταματήσει! Φροντίστε για την καθαριότητα των χεριών σας . Ενα πολύ καλό πλύσιμο με σαπούνι επιβάλλεται καθώς εκτός από καθαρά θα προσφέρει και απαλά χέρια.

Βήμα 2.

Εφοδιαστείτε με αιθέρια έλαια. Μια επίσκεψη στο σοπύπερ μάρκετ θα σας δώσει μια πληθώρα επιλογών! Προτιμείστε έλαια που δίνουν εγγύηση οτι δε θα δημιουργούν πρόβλημα κατά την επαφή τους με το σώμα ή το κυριότερο για τα γεννητικά όργανα.

Βήμα 3 .

Δημιούργήστε κλιμα εμπιστοσύνης και επικοινωνίας . Κάνετε ακριβώς αυτό που σας ζητά το πρόσωπο που δέχεται το μασαζ. Αν σας ζητήσει π.χ "πιο δυνατά" , "πιο μαλακά" ή "να ανάψετε το καλοριφέρ γιατι κρυώνει " ή ενα μικρό διαλλειματάκι" ΚΑΝΤΕ ΤΟ ! Ο παράγοντας επικοινωνία και εμπιστοσύνη είναι πολύ σημαντικός και ο πιο αποφασιστικός ώστε το πρόσωπο που κάνετε το μασαζ να " αφεθεί " πλήρως στα χερια σας.

Βήμα 4 .

Χαλάρωστε το κορμί του συντρόφου σας ! Ο σύντροφος σας θα πρέπιει να είναι γυρισμένος μπρούμυτα και εντελώς γυμνός πάνω στα σεντόνια ή τον καναπέ. Ξεκινήστε με ενα πολύ απαλό μασάζ στους ώμους ,στη μέση , στα πόδια , και στις πατούσες . Το μυστικό είναι να μην χάσετε την επαφή με το σώμο του συντρόφου σας , να έχετε συνεχή και χαλαρωτικό ρυθμό, να προχωράτε σταδιακά από πολύ απαλό μασαζ σε πιο έντονο και κυρίως να μη χρησιμοποιείτε τη δύναμη των χεριών αλλά όλου του σώματους ! # Στη συνέχεια , γυρίστε ανάποδα το σύντροφο σας ! Ξεκινήστε με απαλό μασάζ στο στήθος , στα μπράτσα και στα χέρια ! Κατεβείτε στο εσωτερικό των μυρών ! Στο σημείο αυτο δώστε ιδιαίτερη προσοχή ! Είναι σημαντική ερωτογενής ζώνη και εφόσον το μασάζ σας είναι απαλό θα καταφέρετε να ερεθίσετε το σύντροφο σας σε μεγάλο βαθμό.

Χαιδέψτε απαλά και για κανα δυο μονο φορές τα γεννητικά όργανα του συντρόφου σας ! Είναι ο προάγγελος του τι θα επακολουθήσει !

Βήμα 5.

ΜΑΣΑΖ στα γεννητικά όργανα!

Για τον άνδρα

1. Κρατήστε απαλά και χαιδέψτε με το ένα χέρι σας τους όρχεις του συντρόφου σας ενώ με το άλλο κρατήστε απαλά το πέος με ιδιαίτερα αργό αυνανισμό ! (διάρκεια 2 λεπτά)

2. Στη συνέχεια με το ένα χέρι σας , κρατήστε απαλά το πεός του συντρόφου σας ,χαιδεύοντας το από πάνω μέχρι κάτω και μετά αφήστε το απαλά ξανακάνωντας την ίδια κίνηση από την αρχή !( διάρκεια 1 λεπτό)

3. Κατόπιν, πιάστε το πέος με το ένα σας χέρι και προσφέρεται του έναν πολύ αργό και βασανιστικό αυνανισμό. Αυξήστε απότομα την ταχύτητα του αυνανισμού για 10 δευτερόλεπτα ! Ξαναρίξτε απότομα το ρυθμό με εναν αργό αυνανισμό ( διάρκεια 10 δευτερόλεπτα) . Ξαναυξήστε απότομα την ταχύτητα για περίπου δεκα δευτερόλεπτα . Συνεχίστε σε αυτόν τον ρυθμό μέχρι η εκσπερμάτωση να είναι πολύ κοντά !

Απο εδώ και πέρα είναι " στο χέρι σας" αν επιθυμείτε να τον κανετε να τελειώσει με στοματικό έρωτα ή να τον βασανίσετε λίγο περισσότερο επαναλαμβάνοντας το βημα 5 από την αρχή.

Για τη γυναίκα

Ο σεξουαλικός ερεθισμός της γυναίκας είναι ενελώς διαφορετικός . Εξαρτάται οχι μόνο από το πόσο καλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας, αλλά κυρίως απο την ερωτική ατμόσφαιρα που θα έχετε δημιουργήσει ακολουθώντας τα βήματα 1 - 4 , καθώς επίσης και απο το βαθμό εμπιστοσύνης που έχει στο πρόσωπο σας ! Επιπλέον , μη ξεχνάτε οτι ο ερεθισμός μιας γυναίκας μπορεί να είναι κλειτοριδικός ή κολπικός. Γιαυτό είναι πολύ σημαντικό να τη ρωτάτε σε όλη τη διάρκεια του μασάζ και να δείχνετε ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στις οδηγίες που θα σας δίνει !

1.Ξεκινήστε απαλά χαιδεύοντας εξωτερικά τον κόλπο ( περίπου για 1 λεπτό) και ακολουθείστε με κλειτορειδικό ερεθισμό.(περίπου για 2 λεπτά). Οι κινήσεις θα πρέπει να είναι μαλακές και ρυθμικές και σταδιακά πιο έντονες. Χρησιμοποιήστε μονάχα το ενα χέρι , το αλλό χρησιμοποίηστε το για να χαιδέψετε τις θήλεις , το εσωτερικό των μηρών, το περινέο ( περιοχή ανάμεσα στον κόλπο και τον πρωκτό.)

2.Κλειτοριδικός Ερεθισμός. Οταν κάνετε μασαζ στην κλειτορίδα της , πρόσεξτε σε ποιό σημείο η συντροφο σας ερεθίζεται περισσότερο. Μόλις το εντοπίσετε επειμείνετε σε αυτό , θα της ανοίξει το δρόμο για οργασμό. Οι περισσότερες γυναίκες απολαμβάνουν τον κλειτοριδικό οργασμό περισσότερο , αν κατά τη διάρκεια του κλειτοριδικού μασάζ βάλετε και ενα δάκτυλο (η δυο) μέσα στον κόλπο. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κάποιο σεξουαλικό βοήθημα όπως ενα dildo ! (Ρωτήστε την πρώτα όμως)
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να " ανοίξετε κούβεντα με το σύντροφο σας " και ίσως να ανταλλάξετε " ερωτικες φράσεις " της αρεσκείας σας.

Περισσότερα: http://www.musicheaven.gr/


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Athens escorts and call girls

Athens Escorts & Call Girls

Pirf
 Pirf
(@pirf)
Famed Member
Εγγραφή: πριν από 14 έτη
Δημοσιεύσεις: 2448
Topic starter  

Ερωτικό μασάζ

Υπάρχουν απολαύσεις στην ζωή που δεν θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο...

Θέλει τρόπο να ξυπνήσεις όλα τα κύτταρα του συντρόφου σου με το άγγιγμα των ακροδαχτύλων σου.

Κάπως έτσι μπορεί να ξεκινήσει το ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων, στο σώμα του αγαπημένου σου.

Ημέρα Παρασκευή...

Αφήνω ένα λιτό σημείωμα δίπλα στο κομοδίνο: Ξενοδοχείο «Η λίμνη», ώρα 10 μμ.

Έχω πάει από νωρίς για να ετοιμάσω τον χώρο που θα δεχθεί τον αγαπημένο μου. Ανάβω κεριά, στάζω μερικές σταγόνες από το άρωμα μου στα μαξιλάρια και στα σεντόνια. Λίγα λεπτά πριν τις 10:00 ανοίγω την πόρτα ελαφρώς και μένω γυμνή να τον περιμένω…

Όταν μπει μέσα, του ζητώ να γδυθεί και να ξαπλώσει. Προτιμώ να μην έχω καμιά σωματική επαφή μαζί του πριν ξαπλώσει γυμνός στο κρεβάτι και του δέσω τα μάτια με ένα μαντήλι μου. Τον κοιτώ ξαπλωμένο μπρούμυτα. Οι μύες του σώματος του είναι τεντωμένοι. Γρήγορα αυτό θα ανατραπεί. Προς το παρόν, ανοίγω το μίνι μπαρ και πίνω ένα ποτό. Ίσως κάνω και ένα τσιγάρο.

Οι Pink Martini, ο αγαπημένος μου Frankie ή ο Barry White μπορούν να πλημμυρίσουν τον χώρο με αισθησιακούς ήχους. Να δίνουν τον ρυθμό στα χέρια σας.

Παίρνω μια λοσιόν σώματος, την ίδια που χρησιμοποιεί συνήθως σε μένα, με φύκια ή πράσινο τσάι. Απαλό άρωμα που δεν θα υπερκαλύψει την μυρωδιά του σώματος μου, των υγρών μου. Θέλω να με οσμίζεται. Να νιώθει πως υγραίνομαι όταν τον αγγίζω. Σταγόνες από την λοσιόν πέφτουν σε όλο το σώμα του, αργά. Δεν θέλω να τον αγγίξω…όχι ακόμα. Να πάρει πρώτα η λοσιόν την θερμοκρασία του σώματος του.

Πλησιάζω αργά κοντά στο αυτί του. Εκπνέω. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τον αγγίζω στον αυχένα του. Με τον δείκτη μου τρέχω αργά την ραχοκοκαλιά του. Σταματώ στον κόκκυγα και αφήνω ένα φιλί.

Με τα δύο χέρια απλώνω απαλά την λοσιόν σε όλο του κορμί ξεκινώντας από τα χέρια, ώμους, αυχένας, ωμοπλάτη, πλευρά, γλουτοί, μηροί, κνήμη, πατούσες…Όλα είναι στην διάθεση μου. Τα λατρεύω. Λατρεύω κάθε πόντο από το κορμί του. Κυκλικά, ηδονικά χορεύουν τα δάχτυλα μου πάνω του. Η λοσιόν έχει απορροφηθεί όπως απορροφούν τα δάχτυλα μου την ένταση του. Είμαι δίπλα του μα τον ακουμπούν μόνο τα χέρια μου. Ανοίγω τις παλάμες μου και δίνω πίεση στην πλάτη σαν να ανοίγω φύλλο με τα χέρια, από μέσα προς τα έξω.

Κάθομαι πάνω του όπως είμαι γυμνή. Τον νιώθω που ριγά. Νιώθει στο δέρμα του την υγρασία μου. Ανοίγω τα χείλη του αιδοίου μου και αρχίζω να κυλάω πάνω-κάτω μέχρι τα πόδια του. Προσαρμόζομαι στην γάμπα του και τρίβομαι για μερικά λεπτά. Ανεβαίνω ξανά προς τα πάνω. Ψιθυρίζω λόγια στο αυτί του. «Σε θέλω». Του το γλείφω. Πλαταγίζω την γλώσσα μου στην σπονδυλική στήλη του και στο εσωτερικό των μηρών του. Καταλαβαίνω πόσο του αρέσει από τα βογκητά και τις ανάσες του.

Του ζητώ να μείνει ακίνητος για λίγο, σηκώνομαι και πάω στο μπάνιο. Βρέχω τα μαλλιά μου και όρθια δίπλα στο κρεβάτι, τον δροσίζω αγγίζοντας τον μ’ αυτά. Ανατριχιάζει ολόκληρος. Τον φιλάω όπου ακούμπησαν τα μαλλιά μου.

Στο τέλος του ζητάω να γυρίσει ανάσκελα. Δεν μπορώ να δω τα μάτια του μα ξέρω πως διψάει για μένα. Το στόμα του με καλεί προκλητικά. Από το ψυγείο παίρνω ένα μπουκαλάκι νερό και βάζω στο στόμα μου μια γερή γουλιά. Ανεβαίνω πάνω του. Το στόμα του είναι ανοιχτό. Γίνομαι το συντριβάνι του και του δίνω να πιει. Μα δεν ξεδιψάμε εμείς οι βρικόλακες με νερό παρά μόνο με το αίμα από τα ξεσκισμένα μας χείλη.


   
ΑπάντησηΠαράθεση
haros135
(@haros135)
Reputable Member
Εγγραφή: πριν από 14 έτη
Δημοσιεύσεις: 443
 
 http://www.filesonic.com/file/137542201/Erotic_Massage-.7z 

Και ένα βιβλίο για ταντρικό μασάζ.

Λέμε και καμμιά μαλακία να περάσει η ώρα......:gr:


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Model Escorts gr Athens Escorts

Celebrity Athens Escorts

hooligan
(@hooligan)
Reputable Member
Εγγραφή: πριν από 14 έτη
Δημοσιεύσεις: 396
 

Nα τα τυπώσω να μοιράζω οδηγίες ;D ;D ;D


   
ΑπάντησηΠαράθεση
Forum 1
(@Ανώνυμος)
Εγγραφή: πριν από 1 δευτερόλεπτο
Δημοσιεύσεις: 0
 

Τι διαφορα εχει το ταντρικο μασαζ απο ενα κανονικο :thng: :thng:


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Forum 2

hooligan
(@hooligan)
Reputable Member
Εγγραφή: πριν από 14 έτη
Δημοσιεύσεις: 396
 

Τι διαφορα εχει το ταντρικο μασαζ απο ενα κανονικο :thng: :thng:

Έχει στόχο την ερωτική διέγερση και τη μεγαλύτερη διάρκεια της πράξης.


   
ΑπάντησηΠαράθεση
Forum 1
(@Ανώνυμος)
Εγγραφή: πριν από 1 δευτερόλεπτο
Δημοσιεύσεις: 0
 

Έχει στόχο την ερωτική διέγερση και τη μεγαλύτερη διάρκεια της πράξης.

O0


   
ΑπάντησηΠαράθεση

 

Yourlust

leonidas1969
(@leonidas1969)
Reputable Member
Εγγραφή: πριν από 14 έτη
Δημοσιεύσεις: 278
 

pirforos έχεις βρεί στην Ελλάδα να κάνουν Tantric γιατί με εχουν φάει τα ταξίδια! Μέχρι τώρα και


   
ΑπάντησηΠαράθεση
Erinal
(@erinal)
Noble Member
Εγγραφή: πριν από 14 έτη
Δημοσιεύσεις: 1540
 

ερωτικο μασαζ ειναι τα προκατακτικα; χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

I've been a puppet, a pauper, a pirate, a poet, a pawn and a king.


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Athens escorts and call girls

Athens Escorts & Call Girls

GEORGE2311
(@george2311)
Estimable Member
Εγγραφή: πριν από 14 έτη
Δημοσιεύσεις: 163
 

Τι διαφορα εχει το ταντρικο μασαζ απο ενα κανονικο :thng: :thng:

Άσε που δουλεύουν και τον προστάτη σου,..δεν είναι για την κουλτούρα μας σου λέω,.....
:hp: :hp: :hp: :hp: :hp: :hp: :hp: :hp:


   
ΑπάντησηΠαράθεση
haros135
(@haros135)
Reputable Member
Εγγραφή: πριν από 14 έτη
Δημοσιεύσεις: 443
 

Άσε που δουλεύουν και τον προστάτη σου,..δεν είναι για την κουλτούρα μας σου λέω,.....
:hp: :hp: :hp: :hp: :hp: :hp: :hp: :hp:

Δεν είναι και υποχρεωτικό.

Λέμε και καμμιά μαλακία να περάσει η ώρα......:gr:


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Model Escorts gr Athens Escorts

Celebrity Athens Escorts

GEORGE2311
(@george2311)
Estimable Member
Εγγραφή: πριν από 14 έτη
Δημοσιεύσεις: 163
 

Ναι και άμα ξεχάσει να σε ρωτήσει?? :2f: :2f: :2f: :2f: :2f: :2f:


   
ΑπάντησηΠαράθεση
Forum 1
(@Ανώνυμος)
Εγγραφή: πριν από 1 δευτερόλεπτο
Δημοσιεύσεις: 0
 

Ναι και άμα ξεχάσει να σε ρωτήσει?? :2f: :2f: :2f: :2f: :2f: :2f:

:2f: :2f: :2f: :2f: :2f: :2f:


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Forum 2

Pirf
 Pirf
(@pirf)
Famed Member
Εγγραφή: πριν από 14 έτη
Δημοσιεύσεις: 2448
Topic starter  

Τι ταντρικ βρε Λεο να κανουν τα ορνια.. εδω στα περισσοτερα μαγαζια δε ξερουν ουτε απλο μασαζ να κανουν...

pirforos έχεις βρεί στην Ελλάδα να κάνουν Tantric γιατί με εχουν φάει τα ταξίδια! Μέχρι τώρα και


   
ΑπάντησηΠαράθεση
leonidas1969
(@leonidas1969)
Reputable Member
Εγγραφή: πριν από 14 έτη
Δημοσιεύσεις: 278
 

Ελα μου ντε έχεις απόλυτο δίκιο, φοβώμαστε μην πάθουμε και καμιά ζημιά!


   
ΑπάντησηΠαράθεση

 

Yourlust

Nikos
(@nikos0707)
Trusted Member
Εγγραφή: πριν από 13 έτη
Δημοσιεύσεις: 62
 

Σαν να διαβάζω το cosmopolitan

Λεφτά υπάρχουν


   
ΑπάντησηΠαράθεση