Forum

Adult forum Gr

Greek Escorts & Call Girls forum

Ειδοποιήσεις
Καθαρισμός όλων

Στο χώρο τους και σε καλή τιμή!

1 Δημοσιεύσεις
1 Χρήστες
0 Likes
1,853 Θεάσεις
Forum 1
(@Αρχαίος)
Εγγραφή: πριν από 1 δευτερόλεπτο
Δημοσιεύσεις: 0
 

Ανέκαθεν την έψαχνα τη δουλειά να πάω εγώ στη βίζιτα και όχι η βίζιτα σε μένα, στο δικό της χώρο. Κάτω Αθήνα, έχει πολύ πράμα και καλή ποιότητα, συν οικονομικές τιμές. Εδώ επάνω, τα πράγματα παίζουν... Γενικά είχα καλές εμπειρίες στην κατηγορία (ακριβούτσικες φυσικά), αν και κάποιες ήταν άστα να πάνε. Καλύτερες από αυτές που σου έρχονται στην πόρτα, πάντως, μια φορά (κι έχω φάει και πρώτο πράμα, όπως καλοστεκούμενα μιλφ).

Μόλις έφαγα τη φώλα μου και έμεινα στον άσσο προσφάτως, όμως ξαφνικά, νά κι αρχίζουν και σκάνε νέες αγγελίες... Σε πρότυπα Αθήνας όμως! Δηλαδή, όμορφη νέα κοπέλα σε χώρο της και με καλή τιμή! Κάτω από 80 ευρώ και εννοεί την ώρα!

Η γαμάτη που βρήκα και με έχεσε, παίρνει 80 την ώρα και είναι κορυφή, αν και έχει κάποιες ατέλειες. Η νέα που βρήκα παίρνει λιγότερα και δεν φαίνεται να έχει και ατέλειες, βασικά! Βέβαια, θα προτιμούσα να πάω σε αυτήν που με έχεσε που την ξέρω κιόλας, παρά στη νέα που δεν την ξέρω, όμως δεν θέλω να ρισκάρω να ξαναπάω εκεί (κρίμμα και θα της έδινα και εξτραδάκια). Θέλω να επισκέπτομαι την κοπέλα εκείνηηη με τις ατέλειες αλλά δεν γίνεται τελείωσαν όλα

Δεν δίνω συγκεκριμένες πληροφορίες και δεν ζητώ συγκεκριμένες πληροφορίες, θέλω μόνο ΓΕΝΙΚΕΣ κατευθυντήριες, κάτι που μπορείτε να με προϊδεάσετε σχετικά... 1) Τα τόσο φθηνά στο χώρο τους, παίζει να έχουν καλή ποιότητα και εξυπηρέτηση; 2) Μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω το χέρι λίγο βαθύτερα στην τσέπη, ζητώντας σπέσιαλ περιποίηση (αν και η προηγούμενη με γάμησε άσχημα μετά από αυτό); 3) Ή να πάω για δοκιμή και ό,τι βγει, δείχνοντας στην κοπέλα τί ζητάω διακριτικά όμως και τί είμαι διατεθειμένος να προσφέρω, διακριτικά επίσης;

Θέλω επιτέλους να κλειδώσω κάπου σε στανταράκι γαμώ την ατυχία μου, αυτό το πέρα δώθε δεν το μπορώ άλλο κι είναι και ρίσκο να τρως φώλες.


   
Παράθεση

Forum 2