Forum

Πιστεύεται ότι τα πάει καλά η κυβέρνηση ? Poll is created on Μαρ 20, 2020

  
  
  
  

Πιστεύεται οτι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει σωστά τον Κορονοιο ?  

Page 2 / 5
  RSS

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 9740
20/03/2020 10:41 ΜΜ  

Επειδή όσο περνάει ο καιρός βλέπω μα πηγαίνουμε απο το κακό στο χειρότερο, μήπως έχω λαθος ?

Παίρνουμε πολλά ημίμετρα τα οποία νομίζω ότι χειροτερεύουν την κατάσταση, δεν γίνονται τεστ, αργού πολύ να πάρουν άλλα μέτρα.

Κλειστά τα σχολεία , τι θα έκαναν όλα τα παιδιά παιδικές χαρές?

Κλείνουν μαγαζιά και βγαίνει φήμη για απαγόρευση κυκλοφορίας , που μάλλον θα γίνει υποχρεωτικά γιατι δεν γίνετε αλλιώς ,φεύγουν όλοι για χωριά νησιά.

Δεν αποκλείσανε περιοχές όπως Ηλεία Πάτρα Καστοριά .

Τεστ δεν κάνουν παρα μόνο σε βαριές περιπτώσεις.

 


Παράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 9740
22/03/2020 9:04 ΜΜ  

@artinos

Βρε η Ιταλία μπορεί ? Και εμείς μπορούμε μόνο με καθυστέρηση

 


ΑπάντησηΠαράθεση
mrgeo
(@mrgeo)
Εξέχον Γαμήκος Registered
Joined: 10 έτη ago
Posts: 969
22/03/2020 9:49 ΜΜ  

Ο Αδωνις κι ο Βορίδης θα τσιμπιούνται κ θα λενε ονειρο ζω μη με ξυπνατε...

 

Παντως νομιζω δεν θα αλλαξει κατι στη πλειοψηφια.απλα θαχουμε ενα χαρτι μαζι η με το sms για τη δουλεια ή οτι άλλο θελουμε.

 

Πιστεύω έγινε να μαζεψει ολους τους γερους π γυρνάνε αποδω κ αποκει

 


ΑπάντησηΠαράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 9740
22/03/2020 11:34 ΜΜ  
Posted by: @mrgeo

Ο Αδωνις κι ο Βορίδης θα τσιμπιούνται κ θα λενε ονειρο ζω μη με ξυπνατε...

Αχαχαχαχαχαχα

σωστός


ΑπάντησηΠαράθεση
artinos
(@artinos)
Κορυφαίος Γαμήκος Trusted User
Joined: 7 έτη ago
Posts: 1727
23/03/2020 12:52 ΠΜ  

Σχέδιο “Win-Win” από την κυβέρνηση

Εάν απλωθεί η επιδημία θα πει ότι σωστά πήρε τα μέτρα, εάν δεν απλωθεί θα πει ότι οφείλεται σε αυτην και χάρη στα μέτρα. Το σύστημα των μετρων δεν πρόκειται να λειτουργήσει γιατί τίποτε δεν λειτούργησε ποτέ στην Ελλάδα και η έννοια ΟΡΓΑΝΩΣΗ είναι άγνωστη σε αυτήν την χώρα.

Μακαρι να εχω αδικο..........


ΑπάντησηΠαράθεση
voyager
(@voyager)
Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 3 έτη ago
Posts: 2765
23/03/2020 8:55 ΠΜ  

Νομίζω ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας ήταν one way road και το μοναδικό μέτρο που ενδεχομένως φέρει αποτελέσματα. Το πρόστιμο έπρεπε να είναι πιο βαρβάτο π.χ στα 500€. Μόνο έτσι καταλαβαίνει ο χαβαλές Έλληνας.

Παρόλα αυτά εξακολουθεί και χρειάζεται υπεύθυνη συμπεριφορά από τους ''αργόσχολους'', οι οποίοι κάποια στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσουν τι μακελειό γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο. Αν αρχίσει ο καθένας και βαράει από 10 sms και άλλες 10 υπεύθυνες δηλώσεις για κάθε τύπο εξόδου, το μόνο που θα κάνουμε είναι μια τρύπα στο νερό. Οψόμεθα


ΑπάντησηΠαράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 9740
23/03/2020 10:33 ΠΜ  

@artinos

τα μέτρα θα έχουν αποτελέσματα

ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

 

 


ΑπάντησηΠαράθεση
Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 9 έτη ago
Posts: 6388
23/03/2020 12:20 ΜΜ  

Δύσκολο μέτρο η απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά αναγκαίο. Βέβαια κάποιοι κουτοπόνηροι θα προσπαθήσουν να κορο'ι'δέψουν, ελπίζω να είναι λίγοι και είμαι σίγουρος ότι θα τιμωρηθούν με πρόστιμα.

Βλέπω κι αρκετούς αστυνομικούς σε πολλά σημεία. 👍


ΑπάντησηΠαράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 9740
23/03/2020 12:36 ΜΜ  
Posted by: @liaris

Δύσκολο μέτρο η απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά αναγκαίο.

Ποια απαγόρευση ? αχαχαχαχαχαχα

Θέλεις να έρθω σπίτι σου για μπύρες ?

Αδεια πάω να φροντίσω τον γέροντα κηδεμόνα μου θα πάρω, αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα


ΑπάντησηΠαράθεση
artinos
(@artinos)
Κορυφαίος Γαμήκος Trusted User
Joined: 7 έτη ago
Posts: 1727
23/03/2020 1:29 ΜΜ  

Ιταλός γιατρός, θετικός στον κορωνοϊό, ξεσπάει μπροστά στην κάμερα: Οι πολιτικοί μάς κοροϊδεύουν

Ο Fabrizio Lucherini, ένας γιατρός, επικεφαλής της υπηρεσίας διαγνωστικής απεικόνισης στο νοσοκομείο Nomentana της Ρώμης. Ο ίδιος βρίσκεται σε καραντίνα για 10 ημέρες, επειδή, όπως λέει, μάλλον είναι θετικός στον ιό. Παράλληλα απευθύνεται προς τους πολίτες λέγοντας πως το ιταλικό κράτος τούς κοροϊδεύει όσον αφορά τα ποσοστά θνησιμότητας, αλλά και τον πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων.

Πιστεύω πως, όπως κι εγώ, έχετε δει τις ειδήσεις, τα νέα μέχρι τώρα έτσι…  έχετε φοβηθεί.

Όμως εγώ απόψε είμαι ειλικρινά εκνευρισμένος και σας το λέω εδώ από την απομόνωση.

Ποιος περισσότερο από εμένα…

Λοιπόν, αυτά τα δεδομένα είναι ψεύτικα… Είναι ψεύτικα γιατί μια σχέση ανάμεσα σε αυτόν που θεραπεύεται και σε αυτόν που πεθαίνει το κάνεις μόνο όταν έχεις τη σιγουριά και ξέρεις πόσοι είναι συνολικά οι άρρωστοι.

Χριστέ μου, εάν δεν κάνεις δειγματοληψίες σε όλους, δεν μπορείς να ξέρεις ποιος πεθαίνει και ποιος ζει, ακριβώς, με ποσοστά.

Και με τίποτα δεν το κάνετε αυτό, μόνο σε αυτούς τους φτωχούς νεκρούς.

Γιατί η δικιά μου ιστορία, του συμπτωματικού, του γιατρού που ήρθε σε επαφή, αποδεικνύει ότι δεν ξέρετε τίποτα.

Εγώ δεν βρίσκομαι στα νούμερα και μάλλον είμαι μολυσμένος. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνω, οπότε τα νούμερα δεν είναι αυτά που δείχνετε.

Μην κοροϊδεύετε, δεν είναι αυτός ο τρόπος που κάνει τα πράγματα να πάνε καλύτερα.

Εάν κάνετε δειγματοληψίες σε όλους και πεθάνει το 30%, μπορείς να πεις ότι η θνησιμότητα είναι στο 30%.

Αλλά εάν κάνεις ελέγχους μόνος σε αυτούς που σου έρχονται και έχουν 39 πυρετό και βήχα και δυσκολία στην αναπνοή και έχουν ηλικία άνω των 80 ετών και πεθαίνουν, μετά στην τηλεόραση αναφέρουν αυτή τη μαλακία  και γιατροί όπως εγώ και πρόσωπα όπως εγώ.

Αλλά αφήστε εμένα… Πάμε σε αυτούς τους γιατρούς οι οποίοι είναι μάλλον μολυσμένοι. Δεν ξέρετε ότι, εάν τα καταφέρουμε και γίνουμε καλά, δεν θα προσμετρηθούμε στις στατιστικές.

Άρα, λοιπόν, βάλτε καλά στο κεφάλι σας πως στο τέλος αυτής της ιστορίας η θνησιμότητα αυτού του ιού θα φτάσει το 1-1,5 %... Αυτή είναι η αλήθεια γιατί δεν έχουμε ιδέα πόσος κόσμος είναι άρρωστος.

Δεν έχουμε ιδέα. Έχουμε μόνο αυτούς  οι οποίοι βρίσκονται στο νοσοκομείο και αυτούς οι οποίοι έκαναν το τεστ.

Στην Κορέα το τεστ το έκαναν σε όλους και έτσι έχουν πιο σωστά νούμερα.

Στην Κίνα το έκαναν σε όλους και έτσι έχουν πιο σωστά νούμερα.

Στην Γερμανία το κάνουν σε όλους αυτή τη στιγμή.

Σε αυτό το παλιοκράτος, την Ιταλία, όπου δεν σου κάνουν το τεστ και σου λένε ό,τι να ΄ναι… Όχι επειδή υπάρχει έλλειψη υλικού για να μπορέσει να το κάνει κάποιος, αυτής της μπατονέτας με την οποία γινόταν το τεστ για στρεπτόκοκκο όταν ήμασταν μικροί… Αυτά τα υλικά, τις μπατονέτες, τις έχουμε και μάλιστα έχουμε ξοδέψει μισό εκατομμύριο ευρώ για να πάρουμε από την Αμερική… Μα τι; Κομμάτια πλαστικού! Αυτά τα βρίσκεις παντού.

Ξέρετε τι λείπει; Τα αντιδραστήρια, τα μικροσκόπια, αυτά λείπουν… Επίσης το προσωπικό που τα διαβάζει και τα χειρίζεται...

Και ξέρετε γιατί; Γιατί έγιναν περικοπές στην υγεία… Αυτοί οι παλιάνθρωποι οι πολιτικοί, που σήμερα δεν ξέρουν τι να κάνουν… Καταλάβατε; Και κρύβονται.

Carlo Zingaretti, Lisa Imboccato…

Εάν, λοιπόν, τα τεστ δεν γίνονται ενώ χρειάζονται και σε μια επείγουσα κατάσταση, είναι ευθύνη δικιά σας και των άλλων των παλιάνθρωπων πολιτικών, που διέλυσαν την υγεία στη χώρα, η οποία είχε και έχει εξαιρετικούς γιατρούς. Κι εγώ έχω ζήσει στο εξωτερικό και ξέρω πως οι Ιταλοί γιατροί δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους άλλους γιατρούς του εξωτερικού… Αλλά έχουν διαφορετικό σύστημα… Στον υπόλοιπο κόσμο έχουν διαφορετικό σύστημα υγείας. Έχουν περισσότερες δυνατότητες, έχουν μεγαλύτερες κλινικές, άλλα πράγματα που εμείς οι Ιταλοί δεν έχουμε.

Και ακόμα κάτι γελοίο που κάνετε… Καλείτε γιατρούς, κάνετε έκκληση για γιατρούς σε όλη την Ιταλία… Αυτό που δείχνουν οι τηλεοράσεις… Να πάτε να γα…θείτε!

Εάν στα Πανεπιστήμια δεν ήταν κλειστό το νούμερο για την ιατρική, θα είχαμε σήμερα έναν μεγάλο αριθμό παιδιών και φοιτητών που θέλουν να γίνουν γιατροί. Στο Καθολικό Πανεπιστήμιο έκαναν αίτηση 2.000 και πήραν 50. Γιατί κάνουν τα πάντα για να απαξιωθεί το επάγγελμα. Αυτοί οι πολιτικοί σήμερα… Οι παλιάνθρωποι…

Βλέπω επίσης στις ειδήσεις πως έκαναν έκκληση για γιατρούς από 30 έως 80 ετών. Εντάξει, ελπίζω αυτοί που είστε 80 να μην πάτε γιατί οι θάνατοι θα αυξηθούν.

Έπειτα λέτε για γιατρούς αγγέλους… Μα τι λέτε… Τι άγγελοι! Βαρεθήκαμε να ακούμε αυτές τις μαλακίες… Φτάνει με αυτές τις χαζομάρες.

Και παρακαλώ κι εσάς που με βλέπετε. Ψάξτε, δείτε να νούμερα πώς είναι… Μην επαναπαύεστε.

Αυτός ο ιός είναι πολύ επικίνδυνος. Και το γεγονός ότι πήραν απόφαση να κλείσουν το κράτος, το έκαναν επειδή δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τα τεστ. Κι έτσι έκλεισαν ένα κράτος… Μα καταλαβαίνετε τι έκαναν; Μια χαζομάρα… Βέβαια θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον.

Κι απευθύνω έκκληση, όχι κόλπα με τους δρομείς, αυτούς που τρέχουν, με αυτούς που πάνε βόλτα τα σκυλιά… Βάλτε το κεφάλι σας να σκεφτεί

Kαι γενικά ζητώ συγγνώμη για την ένταση, αλλά μου γυρίζει το κεφάλι με όλα αυτά που βλέπω, έπειτα από 10 ημέρες στην απομόνωση… Αλλά δεν μπορώ να ακούω πια όλες αυτές τις χαζομάρες που μας λένε.

Σας παρακαλώ, ανοίξτε τα μάτια σας, αντιδράστε εάν θέλετε. Να θυμάστε αυτόν τον φόβο, αυτές τις μέρες γιατί κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτό, αλλά αυτή η ιστορία, αυτά που συμβαίνουν τώρα θα τα θυμόμαστε. Και σίγουρα εμείς οι γιατροί δεν θα ξεχάσουμε… Μας αποκαλεί το κράτος ήρωες τώρα… Μα τι ήρωες και χαζομάρες… Άντε γαμ….τε.

Φυσικά δεν αναφέρομαι σε εσάς τους ασθενείς ή σε εσάς τους πολίτες. Εσείς βρεθήκατε μπροστά σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση από την αρχή.

Και δεν έχετε παρά την ιταλική σας υπερηφάνεια, τη φροντίδα του κράτους… Αλλά ποια φροντίδα, σκατά. Δεν υπάρχει φροντίδα από αυτό το κράτος. Εάν υπήρχε, θα έπρεπε να είχαμε τη δυνατότητα ο καθένας να κάνει το τεστ και να ξέρουμε τι γίνεται. Όπως έκαναν η Κορέα και η Ιαπωνία. Σε έναν μήνα. Το έκαναν οι Ιάπωνες και είναι όλοι στον δρόμο. Έναν μήνα κράτησε όλη αυτή η ιστορία.

Έτσι, λοιπόν, τώρα ελπίζουμε πως στο μέλλον μπορεί να υπάρξει καλύτερη θεραπεία… Ουρλιάζει το πολιτικό σύστημα και όλοι ικανοποιημένοι. Να πάτε να γαμ…είτε. Εμείς δεν θα ξεχάσουμε αυτό που κάνατε.

Κι εσείς που με ακούτε και με βλέπετε να είστε προσεκτικοί γιατί αυτά που σας λένε δεν είναι σωστά.

Γεια σας …


ΑπάντησηΠαράθεση
voyager
(@voyager)
Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 3 έτη ago
Posts: 2765
23/03/2020 1:45 ΜΜ  

Για να αντιμετωπίσεις επιτυχώς μια πιθανή-ενδεχόμενη-επικείμενη κατάσταση, συμβάν ή κρίση, χρειάζεται κάποια διαδικασία γνωστή ως σχεδίαση, η οποία με τη σειρά της απορέει μέσα από μια βραχυπρόθεσμη-μεσοπρόθεσμη-μακρυπρόθεσμη στρατηγική. 

Στην Ελλάδα στους περισσότερους δημόσιους οργανισμούς και υπηρεσίες η όποια στρατηγική έχουν συνήθως συνοψίζεται σε μια φράση

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ

Στις μέρες μας που όλα είναι πολυσύνθετα δεν μπορείς να φιλοδοξείς να επιτύχεις ή τουλάχιστον να μην σπάσεις τα μούτρα σου με τέτοιο mentality


ΑπάντησηΠαράθεση
artinos
(@artinos)
Κορυφαίος Γαμήκος Trusted User
Joined: 7 έτη ago
Posts: 1727
23/03/2020 2:09 ΜΜ  

Την Ιταλια οι μονες χωρες που της προσεφεραν βοηθεια είναι η Κινα, Ρωσία κ η Κούβα

Άμα συνεχίσουμε να κάνουμε οτι λέει η Ε.Ε και ο Π.Ο.Υ θα πάμε ακλαφτοι

 

https://www.telesurenglish.net/news/Cuba-Comes-to-Italys-Aid-by-Sending-Team-of-Doctors-and-Nurses-20200322-0004.html

 


ΑπάντησηΠαράθεση
artinos
(@artinos)
Κορυφαίος Γαμήκος Trusted User
Joined: 7 έτη ago
Posts: 1727
23/03/2020 2:17 ΜΜ  

https://www.enikos.gr/society/709410/koronoios-oi-tesseris-pio-yposchomenes-therapeies-pou-tha-dokimas

 

Ειδατε καμια κυβερνηση , δημοσιογραφοι, καναλια, Ε.Ε και Π.Ο.Υ να αναφερει τιποτα για τα φαρμακας της Κινας, Ιαπωνιας και Κουβας που εχουν δειξει οτι μπορουν να αντιμετοπησουν τον covid-19 ??

Εχω αρχίσει να τρελαίνομαι με το γαμοσυστημα τους..Ε.Ε ,παγκοσμιοποίηση και τα αρ@@@@ του καραμπελα...πρεπει να βρεθει ενας να τους κανει σαπουνια να ξεμπερδευουμε με δαυτους 


ΑπάντησηΠαράθεση
rep198
(@rep198)
Αξιότιμος Γαμήκος Registered
Joined: 10 έτη ago
Posts: 685
23/03/2020 2:23 ΜΜ  

Δε μπορούν να το κάνουν, γιατί πρέπει να περάσουν απο πολλούς ελέγχους για τυχόν παρενέργειες, επειδή μπορεί να σκοτώνει το ιο, αλλα να βγάζεις τρίτο αρχίδι. Επίσης πρέπει τα τεστ να πιάνουν όλες τις ηλικίες, φυλές, φύλο κτλ.

 


ΑπάντησηΠαράθεση
Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 9 έτη ago
Posts: 6388
23/03/2020 10:35 ΜΜ  

Ο Πιτίνο επαινεί τον Μητσοτάκη για τον χειρισμό του κορωνοϊού: «Θαυμάσια δουλειά»

Με ένα τιτίβισμα το βράδυ της Δευτέρας πλέκει το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον τρόπο με τον οποίο έχει χειριστεί το θέμα του κορωνοϊού.

Μπορεί να αποτελεί παρελθόν από τον ΠαναθηναΪκό αλλά ο Ρικ Πιτίνο φαίνεται ότι ενημερώνεται ακόμη για την Ελλάδα.

Με ένα τιτίβισμα το βράδυ της Δευτέρας πλέκει το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον τρόπο με τον οποίο έχει χειριστεί το θέμα του κορωνοϊού.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ελλάδα έχει κάνει μια θαυμάσια δουλειά ως πρωθυπουργός. Έκλεισε τα πάντα και έχει κρατήσει τον αριθμό των νεκρών (από τον κορωνοϊό) κάτω από τους 20 ανθρώπους. Τόσο χαρούμενος να ακούω αυτό το γεγονός με αυτό τον τρομακτικό ιό», κατέληξε.

 
 

ΑπάντησηΠαράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 9740
23/03/2020 10:54 ΜΜ  

@liaris

Αφου έχει να κάνει με τον μέγιστο μαλάκα τον τραμπ,

ο Μητσοτάκης είναι άγιος

αχαχαχαχαχαχαχαχα

 


ΑπάντησηΠαράθεση
artinos
(@artinos)
Κορυφαίος Γαμήκος Trusted User
Joined: 7 έτη ago
Posts: 1727
23/03/2020 11:06 ΜΜ  

ΤΕΛΙΚΆ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΔΙΑΒΆΖΕΙ ADULTFORUM 

Τσιόδρας: Εχουμε κάνει παραγγελία για ιαπωνικό φάρμακο -Φέρεται να αντιμετωπίζει τον κορωνοϊό

https://www.iefimerida.gr/ellada/tsiodras-paraggelia-iaponiko-farmako-koronoio

 


ΑπάντησηΠαράθεση
voyager
(@voyager)
Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 3 έτη ago
Posts: 2765
24/03/2020 9:03 ΠΜ  
Posted by: @liaris

Ο Πιτίνο επαινεί τον Μητσοτάκη για τον χειρισμό του κορωνοϊού: «Θαυμάσια δουλειά»

Με ένα τιτίβισμα το βράδυ της Δευτέρας πλέκει το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον τρόπο με τον οποίο έχει χειριστεί το θέμα του κορωνοϊού.

Μπορεί να αποτελεί παρελθόν από τον ΠαναθηναΪκό αλλά ο Ρικ Πιτίνο φαίνεται ότι ενημερώνεται ακόμη για την Ελλάδα.

Με ένα τιτίβισμα το βράδυ της Δευτέρας πλέκει το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον τρόπο με τον οποίο έχει χειριστεί το θέμα του κορωνοϊού.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ελλάδα έχει κάνει μια θαυμάσια δουλειά ως πρωθυπουργός. Έκλεισε τα πάντα και έχει κρατήσει τον αριθμό των νεκρών (από τον κορωνοϊό) κάτω από τους 20 ανθρώπους. Τόσο χαρούμενος να ακούω αυτό το γεγονός με αυτό τον τρομακτικό ιό», κατέληξε.

 
 

Λυπάμαι που το λέω και βγαίνω και off topic αλλά ο Ρικ αποδείχθηκε πέραν από fall of famer και μέγας καιροσκόπος. Κρίμα και μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής


ΑπάντησηΠαράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 9740
24/03/2020 10:46 ΠΜ  
Posted by: @artinos

ΤΕΛΙΚΆ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΔΙΑΒΆΖΕΙ ADULTFORUM 

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα


ΑπάντησηΠαράθεση
Kostas Papadopoulos
(@kostas-papadopoulos-2)
Ενεργό Γαμήκος Registered
Joined: 5 μήνες ago
Posts: 492
24/03/2020 1:48 ΜΜ  
Posted by: @voyager

Λυπάμαι που το λέω και βγαίνω και off topic αλλά ο Ρικ αποδείχθηκε πέραν από fall of famer και μέγας καιροσκόπος. Κρίμα και μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής

Όντως αν δεν είχαμε την ιστορία με τον ιό θα δεις τι θα γινόταν τώρα. Τώρα πέρασε στα μαλακά , ευτυχώς για αυτόν..

Μεγάλη απάτη ο τύπος .  Μόνο αμπελοφιλοσοφίες ήταν, μεγάλα λόγια, υποσχέσεις και απο ουσία 0. Ήξερε απο πριν,  ότι απευθυνόταν σε έναν λαό που αρέσκεται στα ''θα'' και στα μεγάλια λόγια και το χρησιμοποίησε άψογα.  Χρησιμοποίησε μια ιστορική ομάδα σαν τον ΠΑΟ , για να έρθει ξανά στην επιφάνεια και να τον ξανακαλέσουν εκεί που ήταν παλιά... Τι να πεις.  Το να εγκαταλείπεις την ομάδα σου στα μέσα της σεζόν και να κλείνεις με μια άλλη ομάδα ενώ έχεις συμβόλαιο για 1,5 ακόμα χρόνο, δεν έχει προηγούμενο. Προσωπικά δεν τον είχα για τόσο τομάρι. Ελπίζω να μην προπονήσει την εθνική μας αυτός ο τύπος, το ελπίζω.  Όχι μόνο για την προδοσία που έκανε στην ομάδα του, αλλά και γιατί η εικόνα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στην ευρωλίγκα με τον Πιτίνο προπονητή φέτος, ήταν τραγική. Ειδικά η άμυνα του δεν υπήρχε.  Δεν έκανε καμία απολύτως δουλειά και ακόμα και αν συνέχιζε στο τέλος θα έμενε εκτός ο ΠΑΟ. Ειδικά το ματς με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ και το πως το διαχειρίστηκε, ήταν εξωφρενικό. 

Γυναίκα. Η ωραιότερη δημιουργία του κόσμου...


ΑπάντησηΠαράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 9740
25/03/2020 9:00 ΠΜ  
Posted by: @kostas-papadopoulos-2

Όντως αν δεν είχαμε την ιστορία με τον ιό

Μπορεί και να μην γινότανε τίποτα, και την άλλη φορά που είχε φύγει, το είχε κάνει για να είναι κοντά στην οικογένεια του.


ΑπάντησηΠαράθεση
artinos
(@artinos)
Κορυφαίος Γαμήκος Trusted User
Joined: 7 έτη ago
Posts: 1727
29/03/2020 11:05 ΜΜ  

Τελικά ρε παίδες η κυβέρνηση με ποιους είναι ?? (Ρητορική ερώτηση)

  • Μέχρι στιγμής κανένα σοβαρό μέτρο για τους μικρομεσαιους....οι μεγάλο-επιχειρηματιες μπορούν να απολύσουν υπάλληλους κ να κάνουν ότι θέλουν
  • Ένταξη Σκοπίων σε ΝΑΤΟ εν μέση πανδημίας 
  • Πρώτο «ναι» Ε.Ε στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις για Σκόπια-Αλβανία (Κανένα βετο από Ελλάδα για αλβανια για αυτά π κάνει στην Βόρειο Ήπειρο)
  • Μεταφορά αλλοδαπών από νησιά σε 28 hot spot σε ολόκληρη την χώρα χωρίς να τους εξετάσουν για covid-19 και τους βάζουν σε καράβια,λεωφορεία ο ένας πανω στον αλλον μαζί με αστυνομικούς κλπ...να έχει ένας τον ιο θα κολλήσουν 50 άτομα στην καλύτερη 
  • Αντί να επιτάξουν ιδιωτικές ΜΕΘ διπλασίασαν και τετραπλασιάσαν τις αμοιβές για ενοικιαζομενες ΜΕΘ
  • Καμια προετοιμασια για επαρκεια σε γάντια,μάσκες κλπ και όσα υπάρχουν στην αγορά οι τιμές είναι στα ύψη..εδω μέχρι και παραγγελιά υπουργείου για τέτοια υλικά αντί να γίνει απο εταιρείες παράγωγης έγινε με απευθείας ανάθεση σε ενα φαρμακείο και φυσικά με υψηλό κόστος
  • Ήρωας ή πιόνι της Νέας Τάξης, ο καθηγητής Tσιόδρας ??? Δηλώσεις 22/01/2020 "Δύσκολα μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, δύσκολα θα έχει κρούσμα η Ελλάδα"

Βενζίνη και στουπί να καούν όσοι είναι στη Βουλή 

 


ΑπάντησηΠαράθεση
Kostas Papadopoulos
(@kostas-papadopoulos-2)
Ενεργό Γαμήκος Registered
Joined: 5 μήνες ago
Posts: 492
29/03/2020 11:56 ΜΜ  

https://axarnea.gr/2020/03/21/sotiris-tsiodras-dyskola-metadidetai-apo-anthropo-se-anthropo-dyskola-tha-echei-kroysma-i-ellada-22-01-2020/

Έχεις δίκιο , έτσι είχε πει.

Εάν οι ίδιοι οι ειδικοί δεν ξέρουν τι είναι αυτός ο ιός, τι χαρακτηριστικά έχει, αν μεταδίδεται απο άνθρωπο σε άνθρωπο , εάν είναι θανατηφόρος και πολλά άλλα, όπως δυστυχώς δεν ήξερε ο Τσίοδρας , ούτε οι υπόλοιποι Έλληνες και μη, τότε αναμενόμενη ήταν η γρήγορη εξάπλωση του σε όλο τον κόσμο και φυσικά και στην χώρα μας, παρόλο που πάμε καλά για την ώρα.

Γυναίκα. Η ωραιότερη δημιουργία του κόσμου...


ΑπάντησηΠαράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 9740
30/03/2020 11:18 ΠΜ  

@artinos

Εχεις μπερδέψει την βούρτσα με την πούτσα


ΑπάντησηΠαράθεση