Αναζήτηση Προφίλ

Forum

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ BIG -...
 
Notifications
Clear all

Greek Porn

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ BIG - 4  

  RSS

Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 10 έτη ago
Posts: 6891
22/01/2020 10:51 ΜΜ  

Ο Μαρινάκης «εκτέλεσε» την Εξυγίανση μπροστά σε UEFA/FIFA

Βόμβες Μαρινάκη στη συνάντηση για: Επίορκη ΕΠΟ, εξαρτημένη ΚΕΔ, πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης, Σαββίδη, VAR, αρχιδιαιτητή, διαιτητές-εργαλεία. «Αυτό το ποδόσφαιρο δεν μας εκφράζει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στη συνάντηση:

Σήμερα ήρθαμε όλοι εδώ  για να μιλήσουμε εφ’ όλης της ύλης για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δυστυχώς χωρίς συγκεκριμένη ατζέντα και με σκοπό η UEFA να πάρει παράταση για τους επίορκους σε ΚΕΔ και ΕΠΟ μέχρι τέλος της σεζόν. Μεγάλη ευθύνη για αυτή την προχειρότητα φέρουν αυτοί που μας κάλεσαν εδώ.

1. Καταρχήν θα ήθελα να αναφερθώ στην κακοδιαχείριση και την αδιαφάνεια που χαρακτηρίζει την νυν διοίκηση της ΕΠΟ του κ. Γραμμένου. Η ΕΠΟ εισπράττει τεράστια ποσά από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ιδίως από Ολυμπιακό είτε μέσω ποσοστών από τις πωλήσεις και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών μας είτε από τα χρηματικά πρόστιμα που φροντίζει να μας επιβάλλονται είτε από τα τηλεοπτικά μας δικαιώματα. Επίσης η ΕΠΟ, εισπράττει (και προεισπράττει υποθηκεύοντας οικονομικά και το μέλλον της Ομοσπονδίας) μεγάλα ποσά και από την UEFA και από την FIFA.

Οπότε πιστεύω ότι πρέπει να ενδιαφέρει όλους μας αν αυτά τα χρήματα αξιοποιούνται για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και των υποδομών του ή αν κατασπαταλώνται πελατειακά προς εξυπηρέτηση των ιδιοτελών συμφερόντων κάποιων ομάδων αλλά και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Τα τελευταία χρόνια στην ΕΠΟ συμβαίνει το δεύτερο. Η νυν διοίκηση έχει διπλασιάσει το προσωπικό που απασχολεί με μαζικές και αχρείαστες προσλήψεις χωρίς να υπάρχουν πρόσθετες ή νέες ανάγκες που καλύπτουν, καθώς οι δραστηριότητες και τα έσοδα τις ΕΠΟ συνεχώς μειώνονται. Το 2015 απασχολούνταν περίπου 75 άτομα ενώ σήμερα πάνω από 150. Έτσι έχει εκτοξεύσει η μισθολογική δαπάνη της ΕΠΟ κατά δύο και πλέον εκατομμύρια (2.000.000.) ευρώ σε σχέση με το παρελθόν, ενώ η συνολική αύξηση του κόστους λειτουργίας της ξεπέρασε το 40% στο ίδιο χρονικό διάστημα. Επίσης τα συνολικά έξοδα της ΕΠΟ και τα έξοδα αμοιβών έχουν αυξηθεί κατά 3.500.000 ευρώ.

Στα παραπάνω πρέπει να προστεθεί και η απώλεια εσόδων από την ανικανότητα της ΕΠΟ να πωλήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος, που προηγουμένως είχε απαξιώσει φροντίζοντας, μετά τα αίσχη και μαχαιρώματα του Βόλου, να διεξαχθούν 2 τελικοί Κυπέλλου χωρίς κόσμο. Έτσι τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλη της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος ανέρχονται μόλις στο ένα εκατομμύριο (1.000.000) ευρώ, έναντι των εννιά εκατομμυρίων (9.000.000) ευρώ που η ΕΠΟ είχε προϋπολογίσει και ζητούσε από την αγορά.

Από την κακοδιαχείριση δεν έχουν ξεφύγει ούτε τα σημαντικά ποσά που κάθε έτος εκταμιεύουν η FIFA και η UEFA, μέσω συγκεκριμένων προγραμμάτων ενίσχυσης του ποδοσφαίρου στη χώρα. Τα προγράμματα FIFA Forward και UEFA HatTrick, τα οποία σε άλλες χώρες χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή γηπέδων (Σκόπια) ή προπονητικών κέντρων (Βουλγαρία) ή για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας της επιχορηγούμενης εθνικής ομοσπονδίας, για την ΕΠΟ για την ΕΠΟ έχουν παγώσει λόγω κακοδιαχείρισης έως και σήμερα.

Αποτέλεσμα όλης της ανωτέρω αλόγιστης κατάστασης ήταν η ΕΠΟ να προσφύγει σε αιτήματα για δανεισμό από το εξωτερικό (FIFA/UEFA)  προκειμένου να καλύψει βασικές ανάγκες της, ενώ ήδη εξέδωσε εγκύκλιο με την οποία επέβαλε δραστικές περικοπές ακόμη και σε επιβεβλημένες δραστηριότητες εθνικών ομάδων, εκπαιδευτικά σεμινάρια διαιτητών κλπ.

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω αλλά και με όσα στοιχεία είχε στα χέρια η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά και πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ότι κλιμάκιο 30 ατόμων και 2 εισαγγελέων πήρε όλο το έντυπο και ψηφιακό αρχείο της ΕΠΟ.

«Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ – ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ»

2. Επίσης δεν είναι δυνατόν να αναφερθώ και στο μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχουμε δει στη χώρα, αυτό της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – ΞΑΝΘΗ, κάτι που τόσο η UEFA απαγορεύει ρητά για τις ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και σε εθνικό επίπεδο σε όλη την Ευρώπη οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες απαγορεύουν ρητά. Μόνο η ΕΠΟ του κ. Γραμμένου φωτογραφικά όχι μόνο κατήργησε το καλοκαίρι την απαγόρευση πολυϊδιοκτησίας αλλά επιχείρησε να την νομιμοποιήσει για χάρη όπως φαίνεται του κ. Σαββίδη.

Ο κ. Σαββίδης απέκτησε επιρροή στην ΠΑΕ Ξάνθη όταν οι εταιρείες της συζύγου και του γιου του, DIMERA και BELTERRA, μέσω παρένθετων προσώπων, δηλαδή μιας κυπριακής εταιρείας και του ανιψιού, γιου της αδελφής του κ. Σαββίδη (πρώην γκαρσόνι, χωρίς κανένα απολύτως επαγγελματικό υπόβαθρο) απέκτησαν εν κρυπτώ τις εγκαταστάσεις και τον ξενώνα της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ, έναντι περίπου 3,500,000 €, κατά δήλωσή τους. Βέβαια όλα αυτά στα κρυφά, μέχρι να τα βγάλει στο φως ο Ολυμπιακός με την καταγγελία του.

Απορώ και γιατί είναι εδώ ο κ. Σαββίδης! Πριν λίγες μέρες ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής του κράτους ο δικηγόρος του κ. Σαββίδη είπε ότι ο κ. Σαββίδης δεν είναι ιδιοκτήτης και δεν αποφασίζει αυτός στον ΠΑΟΚ, απλά συμβουλεύει την γυναίκα και τον γιο του, όπως σε κάθε πατριαρχική οικογένεια. Άρα σήμερα εδώ θα έπρεπε να είναι η γυναίκα του, που όπως ειπώθηκε εκεί, είναι αυτή που αποφασίζει για όλα.

Εδώ μιλάμε για ένα σκάνδαλο που δεν είναι απλά ένα πεδίο αντιπαλότητας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ αλλά ένα θέμα που αφορά την καθαρότητα και την ακεραιότητα του πρωταθλήματος στην χώρα μας. Και φυσικά αφορά όλες τις ομάδες και όλους του φιλάθλους αυτής της χώρας. Ακριβώς επειδή τα στοιχεία είναι αμείλικτα δηλαδή ενδεικτικά να σας πω, υπάρχουν απευθείας τραπεζικά εμβάσματα εκατομμυρίων από τον προσωπικό λογαριασμό του ανιψιού στην εταιρεία που ανήκει ο ΠΑΟΚ (DIMERA), τραπεζικά εμβάσματα για αδήλωτα στην Ελλάδα εισοδήματα στους παίχτες του ΠΑΟΚ, εμβάσματα εκατομμυρίων από την κυπριακή εταιρεία που πήρε τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης προς άλλες θυγατρικές εταιρείες της οικογένειας Σαββίδη και τους επιφανείς επιχειρηματίες Πανόπουλο -Συγγελίδη να παραμένουν για πάνω από ένα χρόνο και μέχρι την καταγγελία του Ολυμπιακού μέλη στο ΔΣ της εταιρείας του ανιψιού Σαββίδη και πολλά άλλα.

Έτσι πρέπει και οι ποινές να είναι αμείλικτες και να δοθεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε φιλόδοξο μιμητή, ότι όταν προσπαθείς να αλλοιώσεις τους όρους του παιχνιδιού και να καταστρέψεις το ποδόσφαιρο, τότε θα καταστραφείς εσύ και η ομάδα σου, όπως ορίζει ο νόμος.

Γι αυτό καλώ και τον κ. Υπουργό και την Κυβέρνηση να αφήσουν τα περί πολιτικού κόστους και όλα όσα ακούγονται γύρω από αυτό και τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνηση να τηρήσουν την νομιμότητα. Είναι γνωστό τι επιδιώκουν τα μέσα του κ. Σαββίδη. Κατηγορούν τον Υπουργό για δήθεν εύνοια στον Ολυμπιακό ώστε να τον εγκλωβίσουν. Και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα παρέμβουν για να μην τηρηθεί η νομιμότητα λόγω πολιτικού κόστους, αλλά αν υπάρξουν τέτοια στοιχεία παρέμβασης, τότε θα πρέπει να παραιτηθεί ο Υπουργός.

«ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ VAR, ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ»

3. Πριν 2 μήνες αποστείλαμε στον Υπουργό και στις FIFA/UEFA μία πλήρη και αναλυτική επιστολή σχεδόν 20 σελίδων, με σωρεία στοιχείων που επεξεργάστηκαν ειδικοί αναλυτές και γνώστες του ποδοσφαίρου, σε σχέση με τις επαναλαμβανόμενα λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις εναντίον της ομάδας μας αλλά και άλλων ομάδων και ταυτόχρονα υπέρ του ΠΑΟΚ και των ομάδων που ασκεί επιρροή. Αυτά συμβαίνουν συνεχώς τα τελευταία 3 χρόνια αλλά πια, παρά την χρήση του VAR, δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα. Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην SUPERLEAGUE, ο κ. Αντωνίου είχε το θράσος να παραδεχτεί ότι υπάρχει ξεκάθαρη έλλειψη εκπαίδευσης στους Έλληνες διαιτητές για την χρήση του VAR και ότι επιπλέον τους ασκούνται τεράστιες πιέσεις με αποτέλεσμα η συντριπτική πλειοψηφία αυτών να μην ανταποκρίνονται στοιχειωδώς στα καθήκοντα τους.

Υπήρχε η ελπίδα ότι το VAR θα βελτιώσει την αξιοπιστία των αποφάσεων των διαιτητών ωστόσο κατάφεραν να το απαξιώσουν μόλις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.  Ένα σύστημα που προμηθεύτηκε με υπέρογκο κόστος το κράτος καθ’ υπόδειξη της ΕΠΟ και των δύο υπαλλήλων της κ.κ. Χολέβα και Κουκουλάκη. Το σύστημα από την αρχή της εφαρμογής του παρά το αυξημένο κόστος του έχει τεράστιες ελλείψεις (γραμμή οφσάιντ, goal line) και οι διαιτητές ουδέποτε εκπαιδεύτηκαν σοβαρά πράγμα που οδήγησε αμέσως στην πλήρη απαξίωσή του. Οι κ.κ. Χολέβας και Κουκουλάκης παραμένουν στη θέση τους, ενώ ταυτόχρονα η ΚΕΔ με θράσος παραδέχεται ότι οι διαιτητές VAR/AVAR δεν αξιολογούνται για την απόδοσή τους.

«ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΣΚΟΠΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ»

Έτσι, το μόνο που κατάφερε το VAR είναι να ξεγυμνωθεί ο Περέιρα, η ΚΕΔ και οι διαιτητές- εργαλεία τους καθώς με την χρήση αυτής της τεχνολογίας και τα αλλεπάλληλα replay δεν υπάρχει πια ανθρώπινο λάθος μόνο σκόπιμες και δόλιες αποφάσεις.

Για όλες αυτές τις στοιχειοθετημένες ενέργειές μας, δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση από την UEFA/FIFA ή τον Υπουργό και μετά από όσα είδαμε να γίνονται στον Βόλο και σε άλλες απαράδεκτες διαιτησίες είτε στον Άρη, είτε στην ΑΕΚ ή στον Παναθηναϊκό κλπ ο κ. Χούμπελ που είναι εδώ προέβη σε μία ξεκάθαρη δήλωση λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Περαιτέρω, είναι απογοητευτικό να βλέπει κανείς διαιτητικά λάθη στον αγωνιστικό χώρο, παρά την επένδυση που έχει κάνει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στην εκπαίδευση των διαιτητών και παρά την εφαρμογή του VAR, ιδιαιτέρως κατά τη διάρκεια του αγώνα του Βόλου εναντίον του Ολυμπιακού την περασμένη Κυριακή, αγώνα τον οποίο είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τηλεοπτικά.

[…..] Δυστυχώς, οι αμφισβητούμενες αποφάσεις των διαιτητών στον παραπάνω αγώνα, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και από τους διαιτητές VAR, προξένησαν για μια ακόμα φορά σκεπτικισμό και κριτική όσον αφορά τη λειτουργία της ΚΕΔ, του VAR και της διαιτησίας εν γένει στην Ελλάδα.

[….] Αυτού του είδους η διαιτητική απόδοση δεν μπορεί να είναι αποδεκτή σε κανένα κορυφαίο πρωτάθλημα, είμαι δε υπέρ οποιασδήποτε παραδειγματικής τιμωρίας αποφασιστεί από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΗΔΕΝ. Απίστευτη αντιμετώπιση από τον κ. Περέιρα και την συμμορία του.

Παρά την ως άνω δήλωση του κ. Χούμπελ, ο κ. Περέιρα μόλις μετά από 2 αγωνιστικές όρισε τους εν λόγω διαιτητές σε αγώνες της ίδιας ομάδας που ευνοήθηκε, του Βόλου  (1ος διαιτητής Ευαγγέλου) και της ίδιας ομάδας που αδικήθηκε του Ολυμπιακού (4ος διαιτητής Φωτιάδης) και τον διαιτητή εκείνης της αναμέτρησης, κ. Φωτιά στην Ξάνθη του ΠΑΟΚ. Είναι σαφές ότι τον κ. Περέιρα δεν τον ενδιαφέρει τι λέει ο κ. Χούμπελ, η FIFA και η UEFA αλλά τον ενδιαφέρει τι λέει ο κ. Σαββίδης ή ενδεχομένως και τι του δίνει για να είναι ο ΠΑΟΚ η μόνη ομάδα που όχι μόνο δεν έχει αδικηθεί αλλά έχει αλλοιωθεί υπέρ της το πρωτάθλημα.

Για να κάνουμε οποιαδήποτε στοιχειωδώς σοβαρή συζήτηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει ο κ. Περέιρα και όλη η ΚΕΔ (Μάριν, Ντίντμπεργκ) καθώς και οι Κουκουλάκης και Τριτσώνης να φύγουν τώρα. Αλλιώς ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν θα συμμετέχει σε οποιαδήποτε συζήτηση, αλλά δεν θα συνεχίσει να συμμετέχει σε αυτή τη φαρσοκωμωδία.

Ο πλήρης εξευτελισμός της αξιοπιστίας όσων καθορίζουν την έκβαση του πρωταθλήματος καθιστά ανεξέλεγκτη, παρά τις συνεχείς προσπάθειές μας, την αντίδραση των φιλάθλων του Ολυμπιακού που βλέπει σε κάθε αγώνα «να κλέβουν» την ομάδα του. Ξέρετε πολύ καλά ότι ο φίλαθλος κόσμος δεν ελέγχεται και ο μόνος τρόπος πάταξης των φαινομένων βίας είναι διασφάλιση της ισονομίας και της αξιοπιστίας όσων καθορίζουν με τις αποφάσεις τους το πρωτάθλημα.

Γι’ αυτό θα πρέπει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος οι 2 ή ακόμα και οι 3-4 πρώτες ομάδες σε όλους τους αγώνες τους και όχι μόνο στους μεταξύ τους, να έχουν ξένους διαιτητές.

«ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ»

Όσο για όσα φημολογούνται για την ανάγκη συναίνεσης όλων για τον αρχιδιαιτητή, εγώ δεν θέλω να έχω καμία σχέση ούτε να γνωρίζω καν ποιος είναι. Έχω εμπιστοσύνη στην UEFA, που επιλέγει αρχιδιαιτητές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να το κάνει και εδώ, τοποθετώντας έναν άνθρωπο με κύρος και εμπειρία. Έναν άνθρωπο που να μην έχει καμία σχέση με τους επίορκους της ΕΠΟ και να κάνει ανεπηρέαστος την δουλεία του. Έτσι μόνο θα μιλήσουμε για ένα νέο ποδόσφαιρο αύριο.

«ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ, ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΣΑΒΒΙΔΗ»

Δεν έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον κ. Αλαφόυζο, τον κ. Μελισσανίδη ή τον κ. Σαββίδη, κάνουν ότι μπορούν για τις ομάδες τους, είτε νόμιμα είτε παράνομα είτε παράτυπα. Όμως η UEFA δεν πρέπει να καλύπτει αυτούς τους επίορκους της ΕΠΟ με

τα δεκάδες οικονομικά σκάνδαλα από τις υπέρογκες προσλήψεις και αμοιβές μέχρι την κακοδιαχείριση και την αδιαφάνεια. Μάλιστα ο κ. Γραμμένος αντί να διοικεί προς όφελος όλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, έφτασε μέχρι του σημείου, να προσπαθεί να στραγγαλίσει την μόνη ομάδα που τόλμησε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και να του κόψει βαθμούς μη χάνοντας ούτε στην Τούμπα. Θυμήθηκε ο κ. Γραμμένος, αμέσως μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΆΡΗ να απαγορεύσει στον ΑΡΗ τις μεταγραφές, ανακαλώντας το δελτίο του ποδοσφαιριστής μας DURMISAI, για οφειλές της παλιάς ΠΑΕ ΑΡΗ. Αυτής της εταιρείας που σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο έχει διαλυθεί, όπως αντίστοιχα η παλιά ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και τόσες άλλες ομάδες. Και ενώ η ΕΠΟ μέχρι τότε εγγράφως δεχόταν ότι ο νέος Άρης δεν έχει καμία σχέση με τον παλιό, μετά την νίκη του επί του ΠΑΟΚ, του επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών. Μάλλον ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει για τον κ. Σαββίδη.

τα σκάνδαλα με την διαφορετική μεταχείριση ίδιων πειθαρχικών υποθέσεων και την διατήρηση της ασυλίας του υιού Σαββίδη, μέλος στο ΔΣ του ΠΑΟΚ, και λοιπών φίλα προσκείμενων  παρά τις προκλητικές και προσβλητικές τοποθετήσεις τους,

τους διαιτητές, παρατηρητές διαιτησίας και δικαστές πειθαρχικών επιτροπών να έχουν γυναίκες και παιδιά εργαζόμενους σε εταιρείες της οικογένειας Σαββίδη,

την πλήρη αγωνιστική απαξίωση της εθνικής ομάδας με τις αλλεπάλληλες αλλαγές προπονητών και τις υπέρογκες αμοιβές τους,

-την διατήρηση σταθερά της πρωτιάς στην χώρας μας στα στημένα παιχνίδια

τις ενώσεις να εκλέγουν διοικήσεις με μαύρες σακούλες και παρουσία μπράβων και στοιχηματζίδων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ

Αυτό που εκφράζει εμένα και τον Ολυμπιακό είναι η αναβάθμιση του προϊόντος και η πρόοδος της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα.

Και δυστυχώς είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα με σταθερά σοβαρή ευρωπαϊκή πορεία που δίνει βαθμούς στην καταποντισμένη στο ευρωπαϊκό ranking χώρα μας.

Καθώς επίσης είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα που μεταγραφικά δίνει οικονομική και ποδοσφαιρική αξία στους παίχτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα παρά τον καταποντισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου και της εθνικής ομάδας.

«ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ»

Βλέπετε από όλα αυτά ότι δεν πρόκειται για μία δική μου αξιολόγηση της κατάστασης αλλά τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους και δυστυχώς είναι αμείλικτα απογοητευτικά.

Έτσι βάσιμα πιστεύω ότι ακόμα και αν η UEFA αποχωρήσει, παύοντας να συντηρεί αυτή την κατάσταση με τους επίορκους της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, τα πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορούν να πάνε πολύ χειρότερα. Έχει πιάσει πάτο.

Μόνο ριζικές αλλαγές τώρα, επαναλαμβάνω άμεσα, μπορούν να επιχειρήσουν να αλλάξουν αυτό το σάπιο σύστημα, ριζικές αλλαγές στην ΚΕΔ, ξένοι διαιτητές σε όλους τους αγώνες των 4 πρώτων ομάδων και ριζικές αλλαγές στο σύστημα ώστε να υπάρχει αποσύνδεση των ενώσεων από τους διαιτητές και την ανάδειξη της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Προέδρου της ΕΠΟ.

 

Σκληρή κριτική Μελισσανίδη σε FIFA/UEFA

«Εσείς φέρνετε παπά και κάνει κλήρωση για να βγάλετε πρόεδρο»;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη που άσκησε σκληρή κριτική σε FIFA/UEFA!

Κάποια στιγμή, ο Λευτέρης Αυγενάκης έβαλε το θέμα των εκλογών στην ΕΠΟ σε σχέση με την ψήφο των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και για το ενδεχόμενο να βρεθεί ένας «πιο δημοκρατικός τρόπος για να γίνονται οι εκλογές».

Μαζί του, φέρεται να συμφώνησε και ο Ζόραν Λάκοβιτς που άφησε κάποια υπονοούμενα για τις Ενώσεις, μιλώντας για λόμπι!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης του απάντησε:

«Δηλαδή οι εκλογές στην FIFA και την UEFA πώς γίνονται; Πώς βγάζετε πρόεδρο εσείς; Έρχεται παπάς και κάνει κλήρωση; Εσείς δεν κάνετε lobbying; Τα πιο ισχυρά λόμπι σε εσάς είναι! Είστε μήπως αγγελικά πλασμένοι; (σ.σ. ανέφερε και συγκεκριμένες υποθέσεις διαφθοράς και σκάνδαλα των τελευταίων ετών σε FIFA/UEFA). Τόσα χρόνια που είστε εδώ, τι έχετε πετύχει; Εμείς οι τέσσερις που είμαστε εδώ, πληρώνουμε για το ποδόσφαιρο. Ενώ εσείς πληρώνεστε! Εγώ αρνούμαι το καπέλωμα! Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά όπως ορίζει το Καταστατικό της ΕΠΟ»!

Παράλληλα, όταν η κουβέντα πήγε στη διαιτησία, ο Δημήτρης Μελλισανίδης είπε προς τους ξένους αξιωματούχους να φτιάξουν την διαιτησία όπως εκείνοι γνωρίζουν, αλλά απαίτησε περισσότερο σεβασμό από εκείνους απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ειδικά όταν πήγε η κουβέντα στην ΚΕΔ και τον Περέιρα, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ τους είπε: «Ο Περέιρα απέτυχε και το ξέρετε. Και εντάξει, τον φέρατε. Το καλοκαίρι γιατί τον ανανεώσατε;».

Πληροφορίες, εξάλλου, αναφέρουν, ότι μετά το πέρας της συνάντησης, ο Ζόραν Λάκοβιτς παραδέχτηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη ότι πράγματι έχουν κάνει και εκείνοι λάθη.

Σύμφωνος με την γραμμή της ΑΕΚ, φάνηκε να είναι και ο Γιάννης Αλαφούζος, που είχε γενικά μια αξιοπρεπή παρουσία και σχολιάστηκε πολύ θετικά.

Καμία κουβέντα για πρόσωπα κοινής αποδοχής

Σε ό,τι αφορά σε πρόσωπα κοινής αποδοχής για την προεδρία της ΕΠΟ ή της ΚΕΔ, δεν έγινε κάποια ειδική κουβέντα.

Όταν ο Ζόραν Λάκοβιτς έκανε μια αναφορά του τύπου… «μήπως να δούμε κάποιο πρόσωπο», ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αρνητικός: «Αυτό πώς θα γίνει; Πρέπει να τον ξέρουμε. Να τον εμπιστευόμαστε».

Υπήρξε, τέλος, συμφωνία, να επαναληφθεί η συνάντηση, ξανά με παρουσία των ιδιοκτητών των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ!


Παράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 3 έτη ago
Posts: 13220
22/01/2020 11:01 ΜΜ  
Βγήκε λευκός καπνός, είχε σχήμα ανοικτής παλάμης...

Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για τη συνάντηση του BIG 4 που στην πραγματικότητα δεν το αφορά το ποδόσφαιρο και δεν το αντιμετωπίζει ως ανεξάρτητη επιχειρηματική δραστηριότητα.Κάτι πήγε να ψελλίσει στην περιβόητη συνάντηση του BIG 4 ένας από τους εκπρόσωπος των UEFA και FIFA περί λόμπι στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στις εκλογές της ΕΠΟ... Τον κοίταξαν όλοι αμήχανα και με βλέμμα γεμάτο απορία. Νομίζω όλο το BIG 4 ήθελε να σηκωθεί όρθιο να του τραβήξει το μαγουλάκι ή το αυτάκι και να του πει “ρε μπαγασάκο ήρθες εσύ εδώ να μας πεις για λόμπι;

Στείλε τα χαιρετίσματά μας στο Μισέλ και τον Μπλάτερ. Αλήθεια που βρίσκονται αυτά τα παιδιά, είναι έξω ή τους έχουν πουθενά υπό περιορισμό...”. Δεν του τα είπαν ακριβώς έτσι, αλλά γρήγορα κάθισε κάτω και κάπου εκεί σταμάτησε η κουβέντα...

Μαζεύτηκε ο ανθρωπάκος που μας ήρθε από τα κρύα, ταράχτηκε άλλωστε και ενοχλήθηκε η κουλτούρα του, όπως μας είπε στις δηλώσεις του, από τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονταν οι BIG 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου εντός της αιθούσης. “Welcome to the jungle my friend...” που λένε και στο χωριό σου. Εδώ τα δικά μας τα παιδιά δεν έχουν τον δικό σας πολιτισμό... Να σου πω την αλήθεια λογικά οι τρεις από τους τέσσερις, αν όχι και οι τέσσερις την ώρα που μιλάγατε το κουμπούρι στην τσέπη το είχαν...

Κάπου εκεί τελείωσε και η ουσία του πράγματος και όλοι επέστρεψαν στον κόσμο τους. Αλλος όσο μίλαγαν οι άλλοι, καίγονταν να μάθει αν ήταν τόσο καλός ο Αλμπάνης στο Βόλο, άλλος αν πίεζε ο ΟΦΗ κι αν υπήρχε περίπτωση να ισοφαρίσει, άλλος αν ήταν κανονικό το γκολ του Καμαρά ή είχε κάνει φάουλ ο Ελ Αραμπί και άλλος πώς πάνε τα νούμερα στο μεσημεριανό χωρίς τον Λιάγκα. Ο καθένας με τα άγχη του...

Το κοινό από την άλλη, οι φίλαθλοι, κάθε λίγο και λιγάκι στο F5 για να δουν στα ειδησεογραφικά sites αν θα βγει “λευκός καπνός”. Μετά από περίπου 3,5 ώρες βγήκε. Λευκός ήταν, αλλά είχε λέει σχήμα ανοικτής παλάμης...

Κάπως έτσι επιστρέψαμε στην καθημερινότητά μας. Αλλος στο παραμύθι του, ότι όλα θα φτιάξουν, άλλος στον μύθο του, ότι τώρα όλα είναι καθαρά, κάποτε ήταν βρώμικα, άλλος στον εφιάλτη του, ότι 20 χρόνια δεν συνέβαινε τίποτα τέτοιο, εδώ και δύο χρόνια έχει χαλάσει το ποδόσφαιρο...

Θα επιστρέψω κι΄εγώ στον νταλκά μου και την μόνιμή άποψή μου εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν θα αλλάξει ποτέ, αν δεν ασχοληθούν με αυτό επιχειρηματίες των σπορ. Αν το ποδόσφαιρο είναι το μέσο για να κάνει ο όποιος ιδιοκτήτης μεγάλης ΠΑΕ τις άλλες δουλειές του, αν είναι το μέσο για να γίνει γνωστός ο επιχειρηματίας στις πλατιές μάζες, τότε το ποδόσφαιρο δεν θα αλλάξει, γιατί δεν αφορά κανέναν από αυτούς που το διαφεντεύουν, να αλλάξει.

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θα αλλάξει όταν ιδιοκτήτες των μεγάλων ΠΑΕ θα έχουν ως προτεραιότητα τους, επιχειρηματική, το ποδόσφαιρο. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα τους αφορά, θα τους νοιάζει, θα τους πονά, το προϊόν, η εικόνα του, η απήχησή του, η εμπορικότητά του. Σε καμία άλλη περίπτωση. Αλήθεια υπάρχει έστω και ένας που πιστεύει ότι η επιχειρηματική προτεραιότητα του Μαρινάκη, του Σαββίδη, του Μελισσανίδη, του Αλαφούζου, είναι το ποδόσφαιρο; Η μήπως ήταν του Κόκκαλη, του Βαρδινογιάννη, του όποιου τέλος πάντων. Οχι βέβαια. Ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Το ποδόσφαιρο ήταν πάντα το μέσο για τις άλλες δουλειές του επιχειρηματία, για τις άλλες επιδιώξεις, για τις σχέσεις με την Κυβέρνηση, για χίλιους δυο λόγους ανάλογα με την περίπτωση του κάθε ενός, όχι όμως για το ποδόσφαιρο...

“Μα δεν θέλουν καθαρό, τίμιο, δίκαιο, χωρίς βία ποδόσφαιρο;” αναρωτιούνται πολλοί. Δεν είναι ότι δεν το θέλουν, δεν τους αφορά. Αυτό που θέλουν είναι να κάνουν επίδειξη δύναμης μέσω του ποδοσφαίρου. Να δείχνουν την κυριαρχία τους, την δύναμή τους, την εξουσία τους και για να το πετύχουν αυτό απαιτείται η πρωτιά. Αν μπορεί να έρθει καθαρά έχει καλώς, αν όχι θα έρθει με τον τρόπο τους, αλλά θα έρθει.

Τελεία, χωρίς παύλα...


ΑπάντησηΠαράθεση

Sex Ads, Αγγελίες σεξ

Δωρεάν Αγγελίες Σεξ  Free Sex Ads

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 3 έτη ago
Posts: 13220
22/01/2020 11:03 ΜΜ  

Μια ποιο αντικειμενική περιγραφή για την συνάντηση των BIG 4 απο αυτή του φίλου Λιάρη.


ΑπάντησηΠαράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 3 έτη ago
Posts: 13220
22/01/2020 11:05 ΜΜ  

Μελισσανίδης σε FIFA/UEFA: «Φτιάξτε τη διαιτησία γιατί έχετε αποτύχει»

Μελισσανίδης σε FIFA/UEFA: «Φτιάξτε τη διαιτησία γιατί έχετε αποτύχει»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης άσκησε κριτική σε FIFA/UEFA στη συνάντηση των Big 4, λέγοντας ότι έχουν αποτύχει στο θέμα της διαιτησίας και απαιτώντας σεβασμό απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη συνάντηση των Big 4 το απόγευμα της Τετάρτης κάλεσε FIFA και UEFA να φτιάξουν τη διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε ένα κομμάτι που όπως τόνισε έχουν αποτύχει, ενώ απαίτησε από τις Ομοσπονδίες να δείξουν σεβασμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις αποφάσεις τους.

«Η ΑΕΚ λέει ναι σε όλες τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο και πιο ανταγωνιστικό. Φτιάξτε τη διαιτησία καλύτερη όπως εσείς γνωρίζετε, εμείς είμαστε μαζί σας, αλλά θέλω και μεγαλύτερο σεβασμό απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο από εσάς», ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και πρόσθεσε:

«Βρίσκεστε στη χώρα μου τρία χρόνια. Τι έχετε κάνει; Έχετε αποτύχει. Σαν Έλληνας επιχειρηματίας και Έλληνας πολίτης δεν δέχομαι αυτή την κηδεμονία. Να συμφωνήσουμε σε όλα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρώτος εγώ. Αλλά εδώ έχετε τέσσερις Έλληνες επιχειρηματίες που πληρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εσείς πληρώνεστε. Θα ήθελα περισσότερο σεβασμό απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αξίζει να σημειωθεί πως απευθυνόμενος συγκεκριμένα στον Ζόραν Λάκοβιτς, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης τοποθετήθηκε πάνω σε αυτά που ακούστηκαν για λόμπι στις εκλογές της ΕΠΟ: «Οι εκλογές σε UEFA και FIFA πως γίνονται; Φέρνετε παπά και τραβάει κλήρο; Τα πιο ισχυρά λόμπι είναι στις δικές σας εκλογές. Στην ΕΠΟ θα γίνουν εκλογές κανονικά όπως ορίζει το καταστατικό της ΕΠΟ, ο νόμος και οι κανονισμοί».

Στην ΑΕΚ υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για το γεγονός ότι υπήρξε συμφωνία πάνω στο θέμα των εκλογών στην ΕΠΟ και για το πότε αυτές θα λάβουν χώρα, ενώ στο τέλος της συνάντησης ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε θερμό τετ-α-τετ με τον Λάκοβιτς παρά την κριτική που ασκήθηκε σε FIFA/UEFA.


ΑπάντησηΠαράθεση

Athens escorts and call girls

Athens Escorts & Call Girls

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 3 έτη ago
Posts: 13220
22/01/2020 11:06 ΜΜ  

Δούκας: «Η κανονικότητα τους είναι αντί για τον Σεμέδο, να αποβάλλονται τα ballboys...»

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα σωστόςςςςςςςςςςς

Πάρε κανονικότητα για να θυμάστε τι αλήτες είστε


ΑπάντησηΠαράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 3 έτη ago
Posts: 13220
22/01/2020 11:23 ΜΜ  

Εντωμεταξύ ο Ιβαν έκανε ρόμπα τον μαρινάκη

Ο κ. Σαββίδης δεν εξεπλάγη από το λόγο που έβγαλε ο κ. Μαρινάκης, δείγμα του εκνευρισμού του, ενώ αντιμετώπισε απαξιωτικά όλες τις αναφορές του στις σχέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της κουβέντας αντιπρότεινε από την πλευρά του να διερευνηθούν οι σχέσεις του Ολυμπιακού με ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα κι έχουν ανταλλαγές δανεικών ή υπέρογκες αγοραπωλησίες ποδοσφαιριστών.

«Τόσα χρονιά ακούγαμε τον Μαρινάκη και τον Σάββα Θεοδωρίδη να μας λένε μην κλαίτε και επενδύστε, τώρα αυτοί κλαίνε. Οπότε τους συμβουλεύουμε να επενδύσουν στο ποδόσφαιρο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που αντιλήφθηκε και αποδέχθηκε την στάση των κ. Μελισσανίδη και Αλαφούζου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα διαιτητικά λάθη που γίνονται, όμως δεν συμμερίστηκαν τις κραυγές του κ. Μαρινάκη για τη διαιτησία.

 

Εχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας


ΑπάντησηΠαράθεση

Greek Porn

Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 10 έτη ago
Posts: 6891
23/01/2020 11:21 ΠΜ  
Posted by: @mad-or-bad

Μια ποιο αντικειμενική περιγραφή για την συνάντηση των BIG 4 απο αυτή του φίλου Λιάρη.

Εγώ δεν τοποθετήθηκα για τη συνάντηση. Παρέθεσα τις θέσεις Μαρινάκη και Μελισσανίδη.


ΑπάντησηΠαράθεση
rep198
(@rep198)
Εξέχον Γαμήκος Registered
Joined: 10 έτη ago
Posts: 865
23/01/2020 11:26 ΠΜ  

Πάντως ρε παιδιά, έχω την εξής απορία:

Ζούμε σε άλλη χώρα? ή είμαστε άρρωστοι και δε θυμόμαστε.
Η ανακοίνωση του ολυμπιακού και αυτά που διάβασε ο Μαρινάκης, είναι όλα αυτά που εδώ και 20 χρόνια βρίζαμε.
Δε λέω ότι είναι όλα καλά, αλλα βλέπω ότι όλοι αδικούντε και ευνοούντε, έχει μειωθεί ο ανθρώπινος παράγοντας λόγω βαρ (εκτος απο τη πρώτη αγωνιστική που έδειχνε το φεγγάρι του Πειραιά), και στην ΕΠΟ χώρις να λέψ ότι είναι άγιοι, αλλά τουλάχιστον δεν είναι σα τους προηγούμενους που όλοι κατηγορούντε για κακουργήματα.
Επίσης, λες και έχουμε ξεχάσει ποιος κατηγορείται για στημένα, για εγκληματικές οργανώσεις κτλ.
Για το Παοκ μας λένε για το πρωτάθλημα του Σύριζα και τους δικαστές, που χάσαμε πρωτάθλημα από τους χάρτινους και το χαρτάκι στον ηθοποιό, και δεν έχουμε κερδίσει ούτε μια υπόθεση (μάλλον τώρα με τη Ξάνθη θα είναι η πρώτη).
Το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι γαύροι μας λένε ότι λέει ο φιλος-Λιαρής.
Τόσο κλάμα ούτε ο Κούρκουλος...
Μας βγήκαν και οι γαύροι αδικημένοι


ΑπάντησηΠαράθεση

Model Escorts gr Athens Escorts

 

Model Escorts Gr Athens Escorts

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 3 έτη ago
Posts: 13220
23/01/2020 11:53 ΠΜ  
Posted by: @rep198

Τόσο κλάμα ούτε ο Κούρκουλος...

Μήπως εννοείς Μάρθα Βούρτση ?

αχαχαχαχαχαχαχα


ΑπάντησηΠαράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 3 έτη ago
Posts: 13220
23/01/2020 11:54 ΠΜ  
Posted by: @liaris

Εγώ δεν τοποθετήθηκα για τη συνάντηση. Παρέθεσα τις θέσεις Μαρινάκη και Μελισσανίδη.

τότε λάθος τίτλο έβαλες αγαπητέ


ΑπάντησηΠαράθεση

Sex Ads, Αγγελίες σεξ

Δωρεάν Αγγελίες Σεξ  Free Sex Ads

Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 10 έτη ago
Posts: 6891
23/01/2020 1:20 ΜΜ  
Posted by: @mad-or-bad
Posted by: @liaris

Εγώ δεν τοποθετήθηκα για τη συνάντηση. Παρέθεσα τις θέσεις Μαρινάκη και Μελισσανίδη.

τότε λάθος τίτλο έβαλες αγαπητέ

Το σωστό έβαλα,απλά χθες βράδυ αυτά διέρευσαν αυτά έβαλα. Εάν θέλει κάποιος άλλος συμπληρώνει. Εσύ μάλλον έπρεπε να συνεχίσεις και να μην δημιουργήσεις νέο θέμα. Τέλος πάντων, αυτά είναι λεπτομέρειες.


ΑπάντησηΠαράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 3 έτη ago
Posts: 13220
23/01/2020 1:35 ΜΜ  

Καλα πάω σε κατι δουλειές και τα ενώνω όταν γυρίσω


ΑπάντησηΠαράθεση

Athens escorts and call girls

Athens Escorts & Call Girls

Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 10 έτη ago
Posts: 6891
24/01/2020 6:57 ΜΜ  

Τα ντεσού της επόμενης, μετά τη «συγκλονιστική» σύσκεψη των «τεσσάρων» του BIG 4 που ήταν, τελικά, «δώδεκα και κάτι ψιλά», μέρας, συνοψίζονται ως εξής:

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε πολιτικά και επικοινωνιακά επειδή αποφάσισε και έβαλε δημόσια θέματα. Ίσως όχι όλα, αλλά τα περισσότερα. Ίσως όχι με τον πλέον «πολιτικά ορθό» τρόπο, αλλά ήταν σε κάθε φράση τους «to the point». Είχαν προειδοποιήσει οι Ερυθρόλευκοι με δημόσιες ανακοινώσεις. Όποιος είχε δώσει τη δέουσα προσοχή είδε αυτά που ανέμενε. Πλέον, το πολιτικό πλαίσιο όλων των ζητημάτων έχει περιγραφεί και δεν αλλάζει. Το ίδιο δεδομένη (πρέπει να) θεωρείται και η ένταση των ερυθρόλευκων διεκδικήσεων στο επόμενο διάστημα. Η εικόνα «Μαρινάκης μαινόμενος επί δικαίω» θα συνεχίσει να εκπέμπεται από την πλατεία Αλεξάνδρας παρέα με ένα εντεινόμενο σήμα εμπλοκής στην καθημερινότητα (με ό,τι σημαίνει ο όρος στην ομοσπονδιακή διάλεκτο) της ΕΠΟ.

Ο ΠΑΟΚ έχει ζόρια. Βρίσκεται αντιμέτωπος με δυο τεράστια προβλήματα. Την πλήρη αποκάλυψη του μηχανισμού δια του οποίου ελέγχει την Ομοσπονδία, τη διαιτησία και κάποιες (αρκετές) ΠΑΕ και άρα τον άμεσο κίνδυνο αυτός να καταστραφεί και να συμπαρασύρει την ομάδα, καθώς και τις διοικητικές κυρώσεις που προκύπτουν λόγω της πολυϊδιοκτησιακής σχέσης του με την Ξάνθη. Λέγεται, μετ΄επιτάσεως μάλιστα, πως ακολουθεί μία, τουλάχιστον, ακόμη ανάλογη περίπτωση. Δεν μπορεί να κρυφτεί σε «δεκάρικους δια την εξυγίανση και την κάθαρση» και έχει απολέσει σημαντικό επικοινωνιακό κεφάλαιο με την ιστορία της μετοχικής σχέσης της οικογένειας Σαββίδη με την ομάδα. Υποχωρεί και αμύνεται σπασμωδικά.

Η ΑΕΚ ζει μια περίοδο «παχειών αγελάδων» στις σχέσεις της με το διοικητικό προσκήνιο και (κυρίως αυτό) το παρασκήνιο του εν Ελλάδι ποδοσφαίρου. Απολαμβάνει την άνευ ορίων, άνευ όρων κόντρα Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ, δουλεύει καθημερινά με το γνωστό συνεργείο στο χώρο των εκλεκτόρων της πολυαναμενόμενης Γενικής Συνέλευσης των εκλογών και ξεδιπλώνει μια αίσθηση υπεροχής στους κρίσιμους για το εκλογικό αποτέλεσμα αριθμούς. Δείχνει βέβαιη πως, αν χρειαστεί, θα έχει και τη βοήθεια των Ερυθρολεύκων. Ίδωμεν, αλλά τα σημάδια συνεννόησης, έστω περιφερειακής, πληθαίνουν. Καθόλου τυχαίες δεν (πρέπει να) θεωρούνται η σύμπλευση Μαρινάκη – Μελισσανίδη στο θέμα «διαιτησία – Περέιρα», η επιμονή και των δυο «να γίνουν το συντομότερο εκλογές στην ΕΠΟ» και η δημόσια χειραψία που προηγήθηκε.

Ο Γραμμένος τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα. Στην ουσία «πήγε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι» με τη σύμφωνη γνώμη και του Σαββίδη, που μάλλον δεν θέλει ούτε να τον ακούει πλέον. Θα μείνει στην ιστορία της εγχώριας ποδοσφαιρικής οικογένειας ως «η χειρότερη περίπτωση προεδρίσκου υπό κηδεμονία που κατέληξε να τον βρίζουν ασύστολα (και) οι δικοί του». Ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να αναζητήσει νέο διοικητικό σχήμα κι αυτό για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό  οργανισμό δεν είναι καθόλου εύκολο με τη γενικευμένη λειψανδρία που τον διακρίνει. Εκτός κι αν επενδύσει, με ρήτρα καταστροφής, σε γνωστά φαντάσματα.

Η ΕΠΟ ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα. Κατά μήνα Ιούνιο θα αποκτήσει νέα διοίκηση, εξέλιξη που κάνει τους ανά την επικράτεια προέδρους των Ενώσεων «να ακονίζουν τα μαχαίρια τους» και να προσδοκούν «στο φως το αληθινό», μέσω της γνωστής διαδικασίας διανομής ευχών από κάθε επίδοξο ποδοσφαιρικό αρχιεπίσκοπο. Ζουν (οι πρόεδροι) την καλύτερη περίοδο τους και κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Ήδη άρχισαν να μυρίζουν τον αέρα… Από όσους σήμερα «επαγγέλλονται» μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η μεγάλη πλειοψηφία θα αποχαιρετήσει τα όπλα. Βλέπετε πρέπει να  βολευτούν διάφοροι νέοι σύμμαχοι.

Οι «Καππαδόκες» των FIFA/UEFA κατάλαβαν πως «δεν μπορείς να κοροϊδεύεις όλους για πάντα». Τρία χρόνια τώρα παριστάνουν τους εξυγιαντές και τους εγγυητές μιας φαντασιακής ποδοσφαιρικής κανονικότητας και κατέληξαν, λόγω της εγγενούς ανικανότητας τους να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, να τους βρίζουν όλοι και να τους δείχνουν με το δάχτυλο. Ξέρουν πως θα αποχωρήσουν έχοντας καταφέρει μια οπή εις το ύδωρ, αλλά ως άλλες Αντουαννέτες θα εγκαλούν τα πλήθη γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι και ζητούν ψωμί. Έτσι έμαθαν, έτσι κάνουν.

Κι η κυβέρνηση; Τρία πουλάκια κάθονταν κι έπλεκαν πουλόβερ! Τριάντα και πλέον χρόνια μετά τη Βαμβακούλεια αριθμητική «μιας τριμελούς επιτροπής από πέντε άτομα» ανακάλυψε το θεώρημα «της τετραμερούς σύσκεψης με δώδεκα συμμετέχοντες». Το επικοινωνιακό κέρδος έψαχνε και βρέθηκε μπροστά σε καλοδιατυπωμένες «απειλές» αν η Ε.Ε.Α. υποκύψει στο παιχνίδι των πολιτικών πιέσεων (ήδη έχουν κορυφωθεί) και επιχειρήσει να τετραγωνίσει τον κύκλο στην υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθη. Σημερινό επιμύθιο η γνωστή ρήση με τις κότες και τα πίτουρα. Αυτά παθαίνει όποιος δεν ξέρει και δεν ρωτάει ή ρωτάει άσχετους.

Υ.Γ. 1. Ο Αλαφούζος πήγε, είδε και απήλθε. Σαν κάτι παλιούς ξεπεσμένους αριστοκράτες που καλούνται στα πάρτι από συνήθεια, όλοι τους χαιρετάνε κι αμέσως ξεχνάνε την παρουσία τους, αλλά αυτοί είναι ικανοποιημένοι επειδή για μια ακόμη μέρα ντερλίκωσαν. Decadence εικόνα για τον κραταιό και ένδοξο, τις παλιές καλές εποχές, Παναθηναϊκό, αλλά αυτή έχει και μ΄αυτή πορεύεται.

Υ.Γ. 2. Ποιος ποντάρει στο ότι θα μας προκύψει και δεύτερη συνάντηση «πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος»;

 


ΑπάντησηΠαράθεση
rep198
(@rep198)
Εξέχον Γαμήκος Registered
Joined: 10 έτη ago
Posts: 865
24/01/2020 7:21 ΜΜ  

Δηλαδή νικημένος ο Ολυμπιακ΄ς επειδή διάβασε ένα κειμενο ο Μαρινάκης?
Τα πράγματα είναι απλά:
άλλαξε ο αρχιδιαιτητής? Οχι!
άλλαξε η ΕΠΟ? Οχι
Αλλαξε ο τρόπος εκλογής της ςΕΠΟ? Οχι
Πήγε στη β εθνική ο ΠΑΟΚ? Οχι!
Τότε πως ςιναι νικητής ο Ολυμπιακός?
Πάντως πρώτη φορά στα χρονικά φωνάζει για στημένο πρωτάθλημα αυτός που είναι πρώτος στη βαθμολογία... Στα όρια της τρέλλας...


ΑπάντησηΠαράθεση

Greek Porn

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 3 έτη ago
Posts: 13220
24/01/2020 7:48 ΜΜ  

75% των φιλαθλών θεωρεί ότι ο μόνος που βγήκε μειωμένος ήταν ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης, αν υποθέσουμε ότι γαύροι είναι το 70% της ελλάδας (αχαχαχαχαχαχαχα) τα 2/3 τους ψήφισαν ότι βγήκε χαμένος


ΑπάντησηΠαράθεση
Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 10 έτη ago
Posts: 6891
24/01/2020 8:08 ΜΜ  
Posted by: @rep198

Δηλαδή νικημένος ο Ολυμπιακ΄ς επειδή διάβασε ένα κειμενο ο Μαρινάκης?
Τα πράγματα είναι απλά:
άλλαξε ο αρχιδιαιτητής? Οχι!
άλλαξε η ΕΠΟ? Οχι
Αλλαξε ο τρόπος εκλογής της ςΕΠΟ? Οχι
Πήγε στη β εθνική ο ΠΑΟΚ? Οχι!
Τότε πως ςιναι νικητής ο Ολυμπιακός?
Πάντως πρώτη φορά στα χρονικά φωνάζει για στημένο πρωτάθλημα αυτός που είναι πρώτος στη βαθμολογία... Στα όρια της τρέλλας...

Φωνάζει γιατί  έπρεπε να ήταν 1ος με τουλάχιστον 6 βαθμούς διαφορά. Φέτος ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος του ΠΑΟΚ. 

Ναι ο ΠΑΟΚ έχει δικτυωθεί παντού και πολύ, έχει χρυσώσει πολύ κόσμο  δεν είναι εύκολο να νικηθεί άμεσα  στο παρασκήνιο. Αλλά ο Ολυμπιακός πάντα είναι δύναμη ισχυρή, υπολογίσιμος αντίπαλος θα δούμε πως θα κυλήσει το πράγμα. Το ότι έγινε η συνάντηση οφείλετε στον Ολυμπιακό, δεν είναι κι ασήμαντο αυτό ε;


ΑπάντησηΠαράθεση

Model Escorts gr Athens Escorts

 

Model Escorts Gr Athens Escorts

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 3 έτη ago
Posts: 13220
24/01/2020 8:25 ΜΜ  

@liaris Πολύ σωστά σας απάντησαν και πολύ καλά έκαναν που σας κατάγγειλαν για ρατσισμό.

 

Γ. Σαββίδης: «Αυτός ο Ρώσος σας κάνει να χάνετε τον ύπνο σας»

Γ. Σαββίδης: «Αυτός ο Ρώσος σας κάνει να χάνετε τον ύπνο σας»

Ο Γιώργης Σαββίδης με ποστάρισμα του στο προσωπικό προφίλ του στο Instagram απάντησε στις αναφορές του επίσημου Ολυμπιακού, που αφορούν τον πατέρα του, Ιβάν Σαββίδη

Στο ποστάρισμα που «ανέβασε» στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ο γιος του Ιβάν Σαββίδη απαντώντας στην αναφορά του επίσημου Ολυμπιακού, περί «Ρώσου», στην ανακοίνωση που εξέδωσαν το βράδυ της Πέμπτης (23/1) μετά το τέλος του αγώνα Λαμία - ΠΑΟΚ (0-1). 

«Αυτός ο Ρώσος σας έχει κάνει να χάσετε τον ύπνο σας, αυτός ο Ρώσος θα κάνει να μετανιώσετε για όσα κάνετε σε αυτά που αγαπάει! Στις ανακοινώσεις όλο μαγκιά, από κοντά αρχίζει το τρέμουλο», έγραψε ο Γιώργης Σαββίδης.

Πιπα κώλο σας πάνε δεν εχουν άδικο κάνετε σαν κοριτσάκια που είδαν πέος πρώτη φορά

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα


ΑπάντησηΠαράθεση
Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 10 έτη ago
Posts: 6891
26/01/2020 8:20 ΠΜ  

@liaris Πολύ σωστά σας απάντησαν και πολύ καλά έκαναν που σας κατάγγειλαν για ρατσισμό.

Δεν κατάλαβα από πότε το << Ρώσος>> είναι ρατσισμός; Και δεν είναι πχ το <<Γερμανός>>, <<Ιταλός>> κλπ ;

Το <<Ρώσος>> σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ρατσιστικό ούτε και προσβλητικό.


ΑπάντησηΠαράθεση

Sex Ads, Αγγελίες σεξ

Δωρεάν Αγγελίες Σεξ  Free Sex Ads

Liaris
(@liaris)
Dr Γαμίκουλας Trusted User
Joined: 10 έτη ago
Posts: 6891

ΑπάντησηΠαράθεση