Forum

Adult forum Gr

Greek Escorts & Call Girls forum

Ειδοποιήσεις
Καθαρισμός όλων

Forum 1

Τί νέα μόδα είναι αυτή;

2 Δημοσιεύσεις
1 Χρήστες
0 Reactions
35 Θεάσεις
Prospero
(@prospero)
Reputable Member
Εγγραφή: πριν από 5 έτη
Δημοσιεύσεις: 247
Topic starter  

Να μην απαντάνε ποτέ στο τηλέφωνο; Μιλάμε για λογαριασμούς παλιούς, γνωστούς, που ανεβάζουν αγγελίες χρόνια τώρα. Συγκεκριμένα, η "Σοφία" από το Κανεσέξ:

 

https://kanesex.com/user/profile/Jade69969

 

Είχα ξανακάνει νύξη επί του θέματος, όταν μία από τις αγγελίες τους ανέγραφε "Ζέσι Σπα", όμως τώρα το τερματίσανε! Είδα μια ωραία φρεσκαδούρα που μόλις φέρανε κι ήθελα πολύ να τη γνωρίσω... Όσες φορές πήρα και πάλευα για ώρες, χτυπούσε ατελείωτα και δεν το σήκωνε ποτέ κανείς, ενώ 2-3 φορές έδειχνε ότι μιλάει με άλλον. Τί παίζει, ξέρει κανείς; Έχετε πάει, κάποιος; Πώς κλείνεις;

Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς.-


   
Παράθεση
Prospero
(@prospero)
Reputable Member
Εγγραφή: πριν από 5 έτη
Δημοσιεύσεις: 247
Topic starter  

Θα απαντήσω μόνος μου στην ερώτησή μου. Εικάζω ότι αυτός που έχει το ζέσι σπα, ή σχετίζεται με ή απλώς γνωρίζει, τον τύπο από το Studio Body Free. Ο τελευταίος, όταν πήγα να κλείσω πολύ παλιότερα ραντεβού, ήταν πολύ μπριζωμένος/αγχωμένος και μου το έκλεισε σχεδόν στα μούτρα το τηλ, επειδή ήθελα να διευκρινείσω τις υπηρεσίες, τί ακριβώς σημαίνει "όλα" κι αν είναι όντως όλα, ή μπορείς να ζητήσεις και εξτρά πράγματα.

Ηρεμήστε ρε παιδιά. Πελάτες είμαστε, το ότι ρωτάμε δεν είναι για να σας κάνουμε ανάκριση ή να σας "δώσουμε", αλλά για να ξέρουμε τί να περιμένουμε, αν μπορούμε να βρούμε αυτά που ψάχνουμε στο μαγαζί σας, εν τέλει αν θα είναι Value for Money το σκηνικό για να συχνάζουμε ή να συνεχίσουμε την αναζήτηση αλλού. Τί ακριβώς φοβάστε και γιατί θυμώνετε με τις ερωτήσεις;

Κρίμμα πάντως. Από τις αγγελίες του Ζέσι σπα, πριν μπει στην ομάδα τους και μόλις πρωτοεμφανίστηκε κάποια ως ανεξάρτητη στις αγγελίες, άξιζε πολύ και έδινε τα πάντα, ή έτσι τουλάχιστον έλεγε. Θα ήθελα να δοκιμάσω τόσο το μασάζ, όσο και τα υπόλοιπα... Όχι ότι δεν βρήκα ερασιτέχνες μασέζ και μάλιστα νεότατες, από επαρχία, που κάνουν πολλά και σου δείχνουν με τρόπο ότι "ψάχνουν κυρίους", αλλά εκείνες είναι περίεργες κι ενώ στην αρχή δείχνουν πως κάτι γίνεται, μετά το αλλάζουν ξαφνικά (ειδικά κάποιες από εκείνες που δραστηριοποιούνται σε σάητ γνωριμιών).

Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς.-


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Forum 1

Forum 1