Forum

Adult forum Gr

Greek Escorts & Call Girls forum

Ειδοποιήσεις
Καθαρισμός όλων

Νυκτουρια συμβουλες *help*

16 Δημοσιεύσεις
4 Χρήστες
3 Likes
1,684 Θεάσεις
Mhtropoliths
(@mhtropoliths)
Honorable Member
Εγγραφή: πριν από 13 έτη
Δημοσιεύσεις: 614
Topic starter  

Καλησπέρα σε όλο το πλήθος!

Γραφω εδω γτ εκτος οτι ζηταω απο βοηθεια-συμβουλες θεωρω οτι ειναι ενα φορουμ κατα μεγαλο ποσοστο που αφορα το αντρικο φυλο.

εδω κ χρονια δυστυχως εχω προβλημα καθημερινα με νυκτουρια με αποτελεσμα να χανω τον υπνο μου η να παλευω να κοιμηθω ξανα..

εξαιτιας αυτου του θεματος εχω μεινει πισω στο θεμα δουλειας προγραμματισμου ημερας κτλ...

το προβλημα το εχω περιπου 4-5 χρονια τωρα...μιλαω καθημερινα σχεδον για το ιδιο προβλημα εκτος απο μικρες εξαιρεσεις..

αρχιζω απο τα βασικα ειμαι πλεον 31 ετων

κανω μετρια διατροφη οπως περιπου ολος ο κοσμος σημερα :p δεν καπνιζω δεν πινω και αθλουμαι τουλαχιστον 2-3 μερες την εβδομαδα σε αεροβιο-τρεξιμο οχι βαρακια κτλ 

φροντιζω να πινω λιγα υγρα πριν τον υπνο κτλ

γενικα στην ζωη μ εχω εντονο αγχος -στρες που σε βασικοτερο ποσοστο ειναι στο οτι δεν κοιμαμαι ευκολα/ξυπναω την νυχτα για ουρα

σε επισκεψη μου σε ουρολογο του ειπα οτι φοβαμαι λογο ηλικιας μηπως εχω προστατιτιδα(εχω σχετικα εντονη σεξουαλικη ζωη),μηπως εχω θεμα με ζαχαρο κτλ

με εξετασε σε προστατη,νεφρα κ ουροδοχο κυστη  με υπερηχο οπου μ ειπε οτι ολα ειναι φυσιλογικα.

ηταν καθετος στο να μου γραψει να κανω εξετασεις για προστατιτιδα η εστω γενικη ουρων κτλ και μου εριξε το φταιξιμο στο αγχος στρες στο οποιο δεν μπορω να αποφυγω τα τελευταια τουλαχιστον 8-10 χρονια..το θεμα ειναι οτι ακρη δεν βρηκα και η μονη λυση ηταν να μου πει οτι πρεπει να βρω λυση για το αγχος..δοκιμασα βενζοδιαζεπίνες για τον υπνο που με βοηθησαν φουλ για το θεμα του υπνου-αγχος-στρες αλλα δυστυχως το θεμα με τν νυκτουρια να υπαρχει..

υπαρχει καποιος που εχει το ιδιο προβλημα?υπαρχει καποιος γιατρος- ουρολογος να πει την γνωμη του?

ψαχνωντας λιγο στο ιντερνετ πριν σκασω αλλο ενα 50 ευρω σκαρτο σε ουρολογο να δοκιμασω το MINIRIN MELT

που ειναι αποκλειστικα για την νυκτουρια και αν δεν πιασει να πιεσω τον επομενο γιατρο να μου γραψει να κανω ολες τις εξετασεις

για προστατιτιδα,για πολυδραστηρια κυστη καλλιεργεια ουρων κτλ

υγ εχω σπανια πονους καψιματα λιγο κατω απο την κοιλια πανω απο το πεος(ισως ενδειξη για προστατιτιδα) δεν εχω πονους σε τπτ αλλο ουτε κατα την ουρηση εκσπερματωση κτλ
θα χαρω να ακουσω τις αποψεις σας
ευχαριστω 

O Μητροπολίτης της Αρκαδίας....


   
Παράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 20873
 

Νυκτουρία: Τι σημαίνουν οι νυχτερινές επισκέψεις στην τουαλέτα;

Νυκτουρία: Τι σημαίνουν οι νυχτερινές επισκέψεις στην τουαλέτα;

Ένας στους τρεις ανθρώπους ηλικίας άνω των 30 ετών και ένας στους δύο μετά τα 55 ξυπνά κάθε βράδυ στη μέση της νύχτας από την ανάγκη να πάει στην τουαλέτα.

Φυσιολογικά, ο νυχτερινός ύπνος διαρκεί από 6 έως 8 ώρες χωρίς να σηκωθούμε από το κρεβάτι. Το να ξυπνάει όμως κάποιος περιστασιακά μία φορά το βράδυ για να πάει στην τουαλέτα θεωρείται ότι είναι στα όρια του φυσιολογικού. Ωστόσο, όταν συστηματικά ξυπνάει δύο ή περισσότερες φορές, μπορεί να έχει νυκτουρία.

Η νυχτερινή ούρηση σημαίνει ότι ο οργανισμός παράγει πολλά ούρα και/ή ότι η ουροδόχος κύστη δεν μπορεί να κρατήσει αρκετά. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό και πότε πρέπει να ανησυχήσει ένα άτομο που έχει νυκτουρία; Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, δρ Ηρακλής Πούλιας, τ. διευθυντής στην Ουρολογική Κλινική του Κοργιαλένειου Μπενάκειου Νοσοκομείου ΕΕΣ, απαντά σε αυτά και σε άλλα ερωτήματα για τη νυκτουρία.

1. Μπορεί η νυκτουρία να οφείλεται στην υπερκατανάλωση υγρών;

Μερικές φορές όντως πίνει κανείς πάρα πολλά υγρά στη διάρκεια του 24ωρου ή τις ώρες πριν από την κατάκλιση. Για να εξακριβώσει αν αυτή είναι η περίπτωσή του, πρέπει να περιορίσει για ένα-δύο βράδια την κατανάλωση υγρών 2 ώρες πριν πάει για ύπνο. Επίσης δεν πρέπει να πίνει αλκοόλ ή ροφήματα με καφεΐνη μετά τις 5 το απόγευμα. Εξάλλου, πριν πάει για ύπνο πρέπει πρώτα να ουρήσει.

2. Παίζει ρόλο η ηλικία;

Όσο μεγαλύτερος είναι κάποιος τόσο πιθανότερο είναι να εκδηλώσει νυκτουρία. Καθώς μεγαλώνουμε, ο οργανισμός παράγει μικρότερη ποσότητα από μια αντιδιουρητική ορμόνη που συμβάλλει στην κατακράτηση υγρών, με συνέπεια την αυξημένη παραγωγή ούρων το βράδυ. Ένας άλλος λόγος είναι ότι φθίνει σταδιακά η ικανότητα της ουροδόχου κύστης να συγκρατεί τα ούρα. Στις μεγάλες ηλικίες εξάλλου είναι πιο συχνά τα ιατρικά προβλήματα που επηρεάζουν την ουροδόχο κύστη. Στους άνδρες, για παράδειγμα, συχνή αιτία είναι η καλοήθης διόγκωση του προστάτη, η οποία συνήθως εμφανίζεται μετά τα 50. Στις γυναίκες, παρατηρούνται μετά την εμμηνόπαυση αλλαγές στην ουροποιητική οδό που αυξάνουν την ενούρηση.

 

 

bigstock 140988611

3. Υπάρχουν άλλες αιτίες για τη νυκτουρία;

Πολλά προβλήματα της ουροδόχου κύστης μπορεί να την προκαλέσουν, όπως η ανάπτυξη πέτρας (λιθίαση κύστης), η υπερδραστηριότητά της, διάφορες φλεγμονές ή φλεγμονώδεις παθήσεις (λ.χ. κυστίτιδες), οι υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις και ο καρκίνος της ουροδόχου κύστεως. Άλλες παθολογικές καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν νυκτουρία είναι ο αρρύθμιστος σακχαρώδης διαβήτης, ο άποιος διαβήτης (μια σπάνια μορφή διαβήτη), ο διαβήτης κύησης, η συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, τα οιδήματα κάτω άκρων (πρήξιμο ποδιών) και ο κακής ποιότητας ύπνος εξαιτίας αποφρακτικής υπνικής άπνοιας ή αϋπνίας (πολλοί πάσχοντες από αϋπνία σηκώνονται συχνά το βράδυ για να πάνε στην τουαλέτα).

4. Μπορεί να ευθύνεται κάποια φαρμακευτική αγωγή;

Ασφαλώς και μπορεί. Τα διουρητικά που χορηγούνται στους πάσχοντες από υπέρταση μοιραία αυξάνουν την παραγωγή ούρων και μπορεί να προκαλέσουν νυκτουρία, γι’ αυτό και συνήθως συνιστάται στους ασθενείς να τα λαμβάνουν πρωί. Υπάρχουν όμως και άλλα φάρμακα που μπορεί να έχουν την ίδια δράση. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι καρδιακές γλυκοσίδες (χορηγούνται για την καρδιακή ανεπάρκεια και ορισμένες αρρυθμίες), η δεμεκλοκυκλίνη (ένα αντιβιοτικό), το λίθιο (αντικαταθλιπτικό), το μεθοξυφλουράνιο (αναισθητικό), η φαινυτοΐνη (αντιεπιληπτικό), η προποξυφαίνη (αναλγητικό), αλλά και η υπερκατανάλωση βιταμίνης D. Όποιος αρχίζει μια νέα φαρμακευτική αγωγή και εκδηλώνει νυκτουρία καλό είναι να συμβουλεύεται τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό του μην τυχόν και υπάρχει σχέση.

5. Ποιες άλλες καταστάσεις μπορεί να παίξουν ρόλο;

Μερικές φορές δεν ξυπνά στ’ αλήθεια τον ασθενή η ανάγκη για ούρηση καθαυτή, αλλά μόλις ξυπνήσει δημιουργείται αυτή η ανάγκη. Αυτό συμβαίνει μερικές φορές σε άτομα με σύνδρομο ανήσυχων ποδιών, εξάψεις (π.χ. λόγω κλιμακτηρίου), χρόνιο πόνο ή κατάθλιψη. Ακόμα και η εγκυμοσύνη ή και η παχυσαρκία μπορεί να προκαλέσουν νυκτουρία, επειδή συμπιέζεται το ουροποιητικό.

6. Πότε είναι απαραίτητη η συμβουλή του γιατρού;

Η συστηματική ούρηση πάνω από δύο φορές στη διάρκεια της νύχτας πρέπει πάντοτε να ελέγχεται, ακριβώς επειδή μπορεί να υποκρύπτει πολλά νοσήματα. Η σύσταση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για όσους έχουν σοβαρή νυκτουρία (ξυπνάνε 5-6 φορές το βράδυ) και για όσους εκδηλώνουν προβλήματα στην καθημερινότητα (π.χ. μειωμένη συγκέντρωση) επειδή δεν κοιμούνται καλά. Ειδικά στους ηλικιωμένους, η νυκτουρία μπορεί να αυξήσει και τον κίνδυνο πτώσης και κατάγματος.

7. Ποιες εξετάσεις θα χρειαστούν;

Το πρώτο βήμα της σωστής διάγνωσης δεν είναι οι εξετάσεις αλλά η λήψη ενός λεπτομερούς ιστορικού. Για να είναι ακριβές, καλό είναι να κρατήσετε για μία εβδομάδα αναλυτικό ημερολόγιο στο οποίο θα γράφετε καθημερινά το είδος, την ποσότητα και τις ώρες κατανάλωσης υγρών (από τον πρωινό καφέ μέχρι το τελευταίο ποτήρι νερό), καθώς και αν ξυπνήσατε για να ουρήσετε. Πρέπει επίσης να καταγράψετε ανά βράδυ πόσες φορές σηκωθήκατε από το κρεβάτι, καθώς και την ποσότητα των αποβαλλόμενων ούρων. Απαραίτητο είναι ακόμα να σημειώσετε τις συνέπειες της νυκτουρίας στον ύπνο σας και το αν νιώθετε κουρασμένοι το επόμενο πρωί. Μην ξεχάσετε επίσης να καταγράψετε κάθε φάρμακο (συνταγογραφούμενο ή μη), βιταμίνη ή/και βότανο που παίρνετε και τυχόν άλλα συμπτώματα που έχετε. Οι ουρολογικές εξετάσεις που συνήθως συνιστώνται είναι γενική εξέταση και καλλιέργεια ούρων, και ακολούθως υπερηχογράφημα νεφρών-ουροδόχου κύστεως. Ενδέχεται όμως να χρειαστούν και πιο εξειδικευμένες εξετάσεις, όπως η κυστεοσκόπηση ή η ουροδυναμική μελέτη. Η θεραπεία που θα προταθεί εξαρτάται από την αιτία της νυκτουρίας.

Νυκτουρία: 6 τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης

Νυκτουρία: 6 τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης

Ξυπνάτε στη μέση της νύχτας νιώθοντας την ανάγκη να πάτε τουαλέτα. Επιστρέφετε στο κρεβάτι σας με την ελπίδα να συνεχίσετε τον ύπνο σας μέχρι το πρωί.

Τι γίνεται όμως όταν μετά από λίγο ο ύπνος σας διακόπτεται ξανά από την επιτακτική ανάγκη ούρησης;

«Είναι ενοχλητικό για κάποιον να ξυπνά τη νύχτα για να ουρήσει», λέει ο Daniel Shoskes, ουρολόγος στην κλινική Cleveland. Η συνήθεια αυτή δεν βλάπτει μόνο τον ύπνο σας, αλλά μπορεί να αποτελεί σημάδι ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό.

Ο ιατρικός όρος για την υπερβολική ούρηση κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι νυκτουρία και είναι η εμμένουσα ανάγκη αφύπνισης για ούρηση μία ή περισσότερες φορές κάθε βράδυ.

Υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι που ξυπνάτε τη νύχτα για να ουρήσετε: Ο πρώτος είναι ότι παράγετε πολλά ούρα. Εάν συμβαίνει αυτό, συνήθως θα αποβάλλετε όλη την ποσότητα κάθε φορά που θα πηγαίνετε στην τουαλέτα, λέει ο Δρ Shoskes. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην κατανάλωση πολλών υγρών, παρενεργειών φαρμάκων ή ακόμα και σε σοβαρές παθήσεις όπως καρδιακή ανεπάρκεια, νεφρική βλάβη ή ηπατική ανεπάρκεια.

Ο δεύτερος λόγος που ξυπνάτε για να ουρήσετε είναι ότι η ουροδόχος κύστη σας «πιστεύει» ότι πρέπει να πάτε τουαλέτα, ακόμα κι αν δεν είναι πλήρης. Σε αυτή την περίπτωση, θα αποβάλλετε μικρότερη ποσότητα ούρων. Η κατάσταση αυτή μπορεί να οφείλεται σε κάτι που ερεθίζει την ουροδόχο κύστη σας, όπως φλεγμονή λόγω λοίμωξης ή σε διόγκωση του προστάτη.

Μόνο ο γιατρός μπορεί να σας πει με βεβαιότητα τι προκαλεί τη νυκτουρία σας, οπότε αν σας ενοχλεί η νυχτερινή συνήθεια, κλείστε ένα ραντεβού για να το ελέγξετε.

Εν τω μεταξύ δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να σταματήσετε να ξυπνάτε προκειμένου να πάτε στην τουαλέτα:

xupnitiri

Μειώστε την κατανάλωση υγρών πριν τον ύπνο

Σταματήστε την πρόσληψη υγρών μερικές ώρες πριν πάτε για ύπνο, λέει ο Δρ Shoskes. Έτσι το σώμα σας θα έχει τον απαραίτητο χρόνο να επεξεργαστεί τα υγρά και να τα στείλει στην ουροδόχο κύστη, προκειμένου να τα αποβάλλετε πριν πάτε για ύπνο και να μην χρειαστεί να ξυπνήσετε για να το κάνετε.

kafes

Αποφεύγετε καφεΐνη και αλκοόλ

Η καφεΐνη ερεθίζει την ουροδόχο κύστη, προκαλώντας συχνοουρία. Επιπλέον, εάν πίνετε καφέ πριν κοιμηθείτε, μπορεί να χάσετε τον ύπνο σας. Το αλκοόλ επίσης επηρεάζει την ουροδόχο κύστη, επειδή καταστέλλει την αντιδιουρητική ορμόνη, που εμποδίζει την παραγωγή ούρων. Η καταστολή της αντιδιουρητικής ορμόνης συνεχίζεται τη νύχτα με αποτέλεσμα να παράγονται ούρα ενώ κοιμάστε και να νιώθετε την ανάγκη να πάτε τουαλέτα.

xapia

Προγραμματίστε τα φάρμακα

Εάν παίρνετε διουρητικά, προσπαθήστε να το κάνετε το πρωί και όχι πριν κοιμηθείτε. Τέτοια είναι τα φάρμακα για την υπέρταση, τα οποία βοηθούν τα νεφρά να αποβάλλουν την περίσσεια νατρίου και το νερό από το σώμα σας, μειώνοντας τον όγκο του αίματος, προκειμένου να μην κουράζεται η καρδιά. Είναι καλύτερο να τα λαμβάνετε το πρωί, καθώς ακόμη και αν σας προκαλούν συχνοουρία, θα αποφύγετε τις νυχτερινές αφυπνίσεις για την τουαλέτα.
Άλλα φάρμακα που μπορεί να προκαλέσουν νυκτουρία είναι τα αντικαταθλιπτικά (όπως το λίθιο), αναισθητικά, αναλγητικά και αντιβιοτικά.

kaltses

Φοράτε κάλτσες συμπίεσης

Η νυκτουρία μπορεί να οφείλεται στη συσσώρευση υγρών στα κάτω άκρα όταν ξαπλώνετε. Αυτό προκαλεί πίεση στα πόδια, μειώνοντας παράλληλα την πίεση στις φλέβες σας, που επιτρέπει την ανακατανομή των υγρών και την επαναρρόφηση στην κυκλοφορία του αίματός σας. Οι κάλτσες συμπίεσης μπορούν να αποτρέψουν τη συσσώρευση υγρών στα πόδια, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της ανάγκης για νυχτερινή ούρηση. Κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε αν είναι πρησμένα τα πόδια σας είναι να τα σηκώνετε μέσα στη μέρα και όχι μόνο πριν πάτε για ύπνο.

alati kreas

Μειώστε το αλάτι

Πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι η μείωση της πρόσληψης αλατιού βοήθησε τους συμμετέχοντες να σταματήσουν να ξυπνούν στη μέση της νύχτας για να ουρήσουν. Ειδικότερα, όσοι μείωσαν το αλάτι από 10,7 γραμμάρια σε 8 γραμμάρια την ημέρα, ξύπνησαν κατά μέσο όρο μία φορά λιγότερη κάθε βράδυ για να ουρήσουν.

Είδαν επίσης συνολική βελτίωση στην ποιότητα ζωής, πιθανώς επειδή ο λιγότερο διακοπτόμενος ύπνος τους βοήθησε να αισθάνονται πιο αναζωογονημένοι.

roxalito

Ελέγξτε το ροχαλητό

Το υπερβολικό ροχαλητό μπορεί να οφείλεται σε υπνική άπνοια, σύμπτωμα της οποίας είναι και η νυκτουρία. Η άπνοια ύπνου προκαλεί αφύπνιση επειδή ο πάσχων σταματά να αναπνέει, ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιεί. Αυτά τα διαλείμματα στον βαθύ ύπνο, δίνουν στο σώμα το σύνθημα να πάει στην τουαλέτα, αντί να περιμένει μέχρι το πρωί.

Εάν έχετε διαγνωστεί με άπνοια ύπνου, η θεραπεία της θα σας βοηθήσει να μειώσετε τις νυχτερινές επισκέψεις στην τουαλέτα.

Πηγή: menshealth.com

Συχνουρία: Για ποιες παθήσεις αποτελεί σύμπτωμα

Συχνουρία: Για ποιες παθήσεις αποτελεί σύμπτωμα

Μήπως σηκώνεστε κάθε λίγο και λιγάκι από την καρέκλα σας για να πάτε στην τουαλέτα ή η ανάγκη για ούρηση σας διακόπτει τον ύπνο; Αν η συχνουρία που εκδηλώνετε δεν μπορεί να εξηγηθεί από την υπερβολική κατανάλωση νερού ή τη διουρητική δράση κάποιου φαρμάκου που παίρνετε, τότε πιθανότατα οφείλεται σε κάποια πάθηση ουρολογικής φύσης.

Παρακάτω θα δείτε τις συνηθέστερες αιτίες τις συχνουρίας καθώς και τι πρέπει να κάνετε για να την αντιμετωπίσετε.

Ουρολοίμωξη

Όταν η συχνουρία εμφανίζεται ξαφνικά και είναι ιδιαίτερα έντονη, είναι πολύ πιθανό να οφείλεται σε λοίμωξη του ουροποιητικού. Άλλα συμπτώματα που εκδηλώνονται σε περίπτωση ουρολοίμωξης είναι ο πυρετός, η επιτακτική ούρηση και ο πόνος ή η δυσφορία στην κοιλιακή χώρα. Η ουρολοίμωξη οφείλεται στην πλειονότητα των περιπτώσεων σε βακτήριο, επομένως αντιμετωπίζεται με αντιβίωση.

Διαβήτης

Η συχνουρία που συνδυάζεται με παραγωγή μεγάλης ποσότητας ούρων είναι τυπικό σύμπτωμα του διαβήτη τύπου 1 και 2. Ο λόγος είναι ότι ο οργανισμός προσπαθεί να απορρίψει τις περιττές ποσότητες γλυκόζης που υπάρχουν στον οργανισμό μέσω των ούρων. Η συχνουρία οδηγεί αναπόφευκτα σε μείωση της επάρκειας υγρών στο σώμα, προκαλώντας έντονη δίψα και δημιουργώντας έτσι έναν φαύλο κύκλο μεγάλης κατανάλωσης νερού και επισκέψεων στην τουαλέτα. Η διαχείριση του διαβήτη με τη βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής μπορεί να περιορίσει σημαντικά τη συχνουρία.

bigstock 184291291

Παθήσεις του προστάτη

Στους άντρες, η διόγκωση (υπερπλασία) του προστάτη αδένα συνεπάγεται σχεδόν πάντα αυξημένη πίεση στην ουρήθρα και κατ’ επέκταση συχνουρία και/ή επιτακτική ούρηση. Μάλιστα, η ανάγκη για ούρηση είναι έντονη ακόμη κι όταν υπάρχει στην ουρήθρα πολύ μικρή ποσότητα ούρων και συχνά επιδεινώνεται τη νύχτα (νυκτουρία), με τον ύπνο να διακόπτεται ακόμη και οκτώ ή και περισσότερες φορές. Η υπερπλασία του προστάτη αντιμετωπίζεται είτε με φαρμακευτική αγωγή είτε με χειρουργική επέμβαση.

Υπερδραστήρια κύστη

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά συχνό σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από τις ακούσιες συσπάσεις της ουροδόχου κύστης. Μια μέθοδος που ονομάζεται «επανεκπαίδευση κύστης» αποδίδει καλά αποτελέσματα για την αντιμετώπιση της διαταραχής, ενώ σε ορισμένους ασθενείς θετικά είναι τα αποτελέσματα και χάρη στις ενέσεις μπότοξ. Η χειρουργική επέμβαση είναι μία ακόμη θεραπευτική επιλογή για την αντιμετώπιση της υπερδραστήριας κύστης.

Διάμεση κυστίτιδα

Χαρακτηριστικά συμπτώματα του συγκεκριμένου τύπου φλεγμονής της κύστης είναι ο πόνος στην περιοχή της λεκάνης, η συχνουρία και η επιτακτική ούρηση. Ένας άνθρωπος επισκέπτεται την τουαλέτα κατά μέσο όρο επτά φορές την ημέρα, όμως στην περίπτωση της διάμεσης κυστίτιδας η συχνότητα φτάνει ακόμη και τις 40 φορές την ημέρα. Η ανάγκη για ούρηση είναι έντονη τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, με αποτέλεσμα να διακόπτεται ο ύπνος. Η ανεύρεση της αιτίας της κυστίτιδας από τον γιατρό καθοδηγεί και τη θεραπευτική αντιμετώπισή της.

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
ΑπάντησηΠαράθεση

 

Yourlust

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 20873
 

Βρήκε 2-3 αρθρα που μπορει να σε βοηθήσουν,

τσέκαρε αν έχεις υπνική άπνοια για αρχή, κάτι πολύ συνηθισμένο ή καμιά ουρολοίμωξη 

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
ΑπάντησηΠαράθεση
Mhtropoliths
(@mhtropoliths)
Honorable Member
Εγγραφή: πριν από 13 έτη
Δημοσιεύσεις: 614
Topic starter  
Posted by: MaD or BaD

Βρήκε 2-3 αρθρα που μπορει να σε βοηθήσουν,

τσέκαρε αν έχεις υπνική άπνοια για αρχή, κάτι πολύ συνηθισμένο ή καμιά ουρολοίμωξη 

Αρχικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την άμεση απάντηση σου.

τα περισσότερα άρθρα τα είχα διαβάσει και κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου και αυτό...σίγουρα έχω θέμα με το ροχαλητό που προφανώς προέρχεται από στραβό διάφραγμα να υποθέσω(κληρονομικό) πως θα το μάθω αν έχω υπνικη άπνοια?πάω σε ωρλ?

παρακολουθώ τον ύπνο μου με ρόλοι(xiaomi mi band3) όπου κάθε λεπτό καταγράφει τους παλμούς της καρδιάς μου και έχω δει αρκετές φορές αρρυθμίες πχ 65 παλμούς και πάει καπάκι 90-120) 

O Μητροπολίτης της Αρκαδίας....


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Forum 1

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 20873
 

Αν ροχαλίζεις 99% έχει άπνοια,

την μετράνε με μία μάσκα που σου φοράνε και κοιμάσαι αν δεν κάνω λάθος στον ύπνο σου και μετά πάλι με μάσκα κάνεις θεραπεία.

Σε τι ειδικότητα πρέπει να πας ρώτα τον παθόλογο σου, υπάρχουν και κέντρα εξειδικευμένα για την άπνοια.

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
ΑπάντησηΠαράθεση
Mhtropoliths
(@mhtropoliths)
Honorable Member
Εγγραφή: πριν από 13 έτη
Δημοσιεύσεις: 614
Topic starter  
Posted by: MaD or BaD

Αν ροχαλίζεις 99% έχει άπνοια,

την μετράνε με μία μάσκα που σου φοράνε και κοιμάσαι αν δεν κάνω λάθος στον ύπνο σου και μετά πάλι με μάσκα κάνεις θεραπεία.

Σε τι ειδικότητα πρέπει να πας ρώτα τον παθόλογο σου, υπάρχουν και κέντρα εξειδικευμένα για την άπνοια.

να υποθεσω σε κρατικο νοσοκομειο δεν παιζει κατι τετοιο ε?οσες κοπελες κοιμ μαζι μ μου ειπαν οτι ροχαλιζα...οποτε λογικα εχω θεμα!ο αδερφος μ που πηγε ωρλ για προβλημα διαφραγματος του ειπε ο γιατρος οτι εχει θεμα και οτι η μονη αντιμετωπιση ειναι η επεμβαση βεβαια ο αδερφος μ παταει κουμπι κ κοιμαται και δεν ξυπναει καθολου..ενω εμενα οτι κ να ειναι να ειναι με εχει γαμησει..χρειαζομαι βοηθεια γτ πλεον εχω αυπνιες αργω να κοιμ κτλ ενας καθημερινος εφιαλτης δλδ..

O Μητροπολίτης της Αρκαδίας....


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Model Escorts gr Athens Escorts

Celebrity Athens Escorts

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 20873
 

Το google  είναι φίλος σου ψάξε τεμπέλη

 

  1. Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ευαγγελισμός - Υψηλάντου 45 - 47, 10675 - Αθήνα.

    Κέντρο μελέτης ύπνου - Παλαιό κτήριο
    Τηλέφωνα για ραντεβού: 213-2041843

  1. Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος - ¨Η ΣΩΤΗΡΙΑ Λεωφόρος Μεσογείων 152, 11527 -Αθήνα

    - Τμήμα Μελέτης Ύπνου - Α’ Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική
    Κτίριο: 300 Γυναικών   Όροφος: Ισόγειο
    Γραμματεία - Ραντεβού: 2107763685

    - Διατομεακά Τμήματα - Κεντρικό Εργαστήριο Μελέτης Ύπνου
    Κτίριο: Μέγα Λαϊκό   Όροφος: Ισόγειο
    Ραντεβού: 2107763112

  1. Αιγινήτειο Νοσοκομείο Βασ. Σοφίας 72-74,11528 - Αθήνα

    Α' ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
    Μονάδα Μελέτης Ύπνου
    Για πληροφορίες και ραντεβού: 210-7289324, e-mail:eginitiosleeplab@gmail.com

  1. Ερρίκος Ντυνάν  Hospital Center, Μεσογείων 107, 115 26 Αθήνα

            Εργαστήριο ΎπνουΤηλ. Γραμματείας: 210-6972884 Τηλ. Κέντρο: 210-6972000

  1. Γενικό Νοσοκομείο Αττικής Σισμανόγλειο  Σισμανόγλου 1, 15126 - Μαρούσι.

    Τηλέφωνα για ραντεβού: Τηλεφωνικό Κέντρο: 213 2058 001 (60 γραμμές)

  1. Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "ΑΤΤΙΚΟΝ" Ρίμινι 1, 12462 - Χαϊδάρι.

    Β΄ Πανεπιστημιακή Πνευμονολογικής Κλινική
    Μονάδα Μελέτης Διαταραχών της Αναπνοής στον Ύπνο
    Τηλ. Κέντρο: 210 5831000    Κεντρικό Fax: 210 5326385

  1. Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας Θριάσιο   Λ. Γεννηματά - Δημ. Ρήγου 6, 19600 - Μαγούλα.

    Γραμματεία Πνευμονολογικής Κλινικής Τηλ: 213 202 8482

  1. Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά Αγ. Παντελεήμων (Γενικό Κρατικό Νίκαιας)  Μαντούβαλου 3, 18454 - Νίκαια.

    Τηλέφωνα για ραντεβού: 213-2077000, 213 - 2077184
    Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Κατόπιν συνεννόησης

  1. Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά Τζάνειο  Αφεντούλη και Τζανή, 18536 -Πειραιάς.

    Εργαστήριο Μελέτης Ύπνου
    Λειτουργεί ως Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο όλη την εβδομάδα από τις 11:30 έως τις 13:30.
    Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 – 4592854.

 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
  1. Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (Ρίο)  Ρίο Πατρών, Πάτρα 26500

    Πνευμονολογικό Τμήμα, 5ος Όροφος, Πτέρυγα Δ
    Τηλέφωνα για ραντεβού: 2610 999523
     

  2. Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας - Ναυπλίου  Ασκληπιού & Κολοκοτρώνη, Ναύπλιο 21100

    Ιατρείο Ύπνου
    Ραντεβού κλείνονται στο τηλέφωνο: 2752 361152
     

ΚΡΗΤΗ
  1. Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ)  Βούτες, Διασταύρωση Βουτών και Σταυρακίων, Άγιος Μύρωνας  Ηράκλειο 71110

              ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΝΟΥ
             Τηλέφωνα για ραντεβού: 2813-402414

  1. Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος»  Μουρνιές Χανίων, Χανιά 73100 

    Παθολογικός Τομέας – Πνευμονολογικό Εργαστήριο Μελέτης  Διαταραχών Ύπνου (Ραντεβού Με Προσυνεννόηση)

            Τηλέφωνα για ραντεβού: 228210 – 22939-40, 8213-42000, 28210 - 22540
 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  1. Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Άγιος Παύλος  Εθνικής Αντιστάσεως 161, Θεσ/νικη 55134

              Μονάδα Ύπνου
              Η επικοινωνία με το εργαστήριο γίνεται μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 14970

  1. Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπανικολάου  Εξοχή, Θεσ/νικη 57010

    Τηλέφωνα για ραντεβού: 14546

  1. Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ  Στ. Κυριακίδη 1, Θεσ/νικη 54636

    Τηλέφωνα για ραντεβού: 2313 303312, 2313 303313
     

  2. Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης  Ιπποκράτειο  Κων/πολεως 49, Θεσ/νικη 54642

    Τηλέφωνα για ραντεβού: 2310-892.500  σε ώρες 07.30 έως 14.30

  1. Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου  Περιφερειακή Οδός – Δήμος Π. Μελά - Ν. Ευκαρπία, Θεσ/νικη 56403

    Πνευμονολογικό Τμήμα – Ιατρείο Έρευνας Διαταραχών Αναπνοής στον Ύπνο. 

            ​Τηλέφωνο: 2313 323258.
            Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 09.00 - 14.00

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
 
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ - Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών - Τέρμα Σερμετζίδη - Τ.Κ. 58100 – Γιαννιτσά
 
Εργαστήριο Ύπνου Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.
Τηλέφωνο για ραντεβού 2382350555, 23820556
 
ΘΡΑΚΗ
Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας  Άγιος Σίλας Τ.Κ. 65500 ΚΑΒΑΛΑ
 
Β' Πνευμονολογική Κλινική - Εργαστήριο Μελέτης Ύπνου
Τηλέφωνο: 2513501665

 

- Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης Περιοχή Δραγάνα, Αλεξανδρούπολη 68100

Εργαστήριο Ύπνου
Τηλέφωνα για ραντεβού: 25513 – 52461 και 25513 – 52465
 

ΗΠΕΙΡΟΣ
 
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων  Λεωφ.. Σταύρου Νιάρχου, Ιωάννινα 45500

 

Ιατρείο Ύπνου
Τηλέφωνα για ραντεβού: 26510 - 99613
 

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
 
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο  Μεσουρλό Λάρισας 41110

 

Ιατρείο Ύπνου
Τηλέφωνα για ραντεβού: 1179 ή 2399

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
ΑπάντησηΠαράθεση
mavrosgatos
(@omavrosgatos)
Eminent Member
Εγγραφή: πριν από 5 έτη
Δημοσιεύσεις: 17
 

Φιλε @mhtropoliths από που εισαι; 

 


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Athens escorts and call girls

Athens Escorts & Call Girls

Mhtropoliths
(@mhtropoliths)
Honorable Member
Εγγραφή: πριν από 13 έτη
Δημοσιεύσεις: 614
Topic starter  
Posted by: MaD or BaD

Το google  είναι φίλος σου ψάξε τεμπέλη

 

  1. Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ευαγγελισμός - Υψηλάντου 45 - 47, 10675 - Αθήνα.

    Κέντρο μελέτης ύπνου - Παλαιό κτήριο
    Τηλέφωνα για ραντεβού: 213-2041843

  1. Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος - ¨Η ΣΩΤΗΡΙΑ Λεωφόρος Μεσογείων 152, 11527 -Αθήνα

    - Τμήμα Μελέτης Ύπνου - Α’ Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική
    Κτίριο: 300 Γυναικών   Όροφος: Ισόγειο
    Γραμματεία - Ραντεβού: 2107763685

    - Διατομεακά Τμήματα - Κεντρικό Εργαστήριο Μελέτης Ύπνου
    Κτίριο: Μέγα Λαϊκό   Όροφος: Ισόγειο
    Ραντεβού: 2107763112

  1. Αιγινήτειο Νοσοκομείο Βασ. Σοφίας 72-74,11528 - Αθήνα

    Α' ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
    Μονάδα Μελέτης Ύπνου
    Για πληροφορίες και ραντεβού: 210-7289324, e-mail:eginitiosleeplab@gmail.com

  1. Ερρίκος Ντυνάν  Hospital Center, Μεσογείων 107, 115 26 Αθήνα

            Εργαστήριο ΎπνουΤηλ. Γραμματείας: 210-6972884 Τηλ. Κέντρο: 210-6972000

  1. Γενικό Νοσοκομείο Αττικής Σισμανόγλειο  Σισμανόγλου 1, 15126 - Μαρούσι.

    Τηλέφωνα για ραντεβού: Τηλεφωνικό Κέντρο: 213 2058 001 (60 γραμμές)

  1. Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "ΑΤΤΙΚΟΝ" Ρίμινι 1, 12462 - Χαϊδάρι.

    Β΄ Πανεπιστημιακή Πνευμονολογικής Κλινική
    Μονάδα Μελέτης Διαταραχών της Αναπνοής στον Ύπνο
    Τηλ. Κέντρο: 210 5831000    Κεντρικό Fax: 210 5326385

  1. Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας Θριάσιο   Λ. Γεννηματά - Δημ. Ρήγου 6, 19600 - Μαγούλα.

    Γραμματεία Πνευμονολογικής Κλινικής Τηλ: 213 202 8482

  1. Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά Αγ. Παντελεήμων (Γενικό Κρατικό Νίκαιας)  Μαντούβαλου 3, 18454 - Νίκαια.

    Τηλέφωνα για ραντεβού: 213-2077000, 213 - 2077184
    Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Κατόπιν συνεννόησης

  1. Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά Τζάνειο  Αφεντούλη και Τζανή, 18536 -Πειραιάς.

    Εργαστήριο Μελέτης Ύπνου
    Λειτουργεί ως Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο όλη την εβδομάδα από τις 11:30 έως τις 13:30.
    Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 – 4592854.

 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
  1. Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (Ρίο)  Ρίο Πατρών, Πάτρα 26500

    Πνευμονολογικό Τμήμα, 5ος Όροφος, Πτέρυγα Δ
    Τηλέφωνα για ραντεβού: 2610 999523
     

  2. Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας - Ναυπλίου  Ασκληπιού & Κολοκοτρώνη, Ναύπλιο 21100

    Ιατρείο Ύπνου
    Ραντεβού κλείνονται στο τηλέφωνο: 2752 361152
     

ΚΡΗΤΗ
  1. Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ)  Βούτες, Διασταύρωση Βουτών και Σταυρακίων, Άγιος Μύρωνας  Ηράκλειο 71110

              ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΝΟΥ
             Τηλέφωνα για ραντεβού: 2813-402414

  1. Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος»  Μουρνιές Χανίων, Χανιά 73100 

    Παθολογικός Τομέας – Πνευμονολογικό Εργαστήριο Μελέτης  Διαταραχών Ύπνου (Ραντεβού Με Προσυνεννόηση)

            Τηλέφωνα για ραντεβού: 228210 – 22939-40, 8213-42000, 28210 - 22540
 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  1. Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Άγιος Παύλος  Εθνικής Αντιστάσεως 161, Θεσ/νικη 55134

              Μονάδα Ύπνου
              Η επικοινωνία με το εργαστήριο γίνεται μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 14970

  1. Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπανικολάου  Εξοχή, Θεσ/νικη 57010

    Τηλέφωνα για ραντεβού: 14546

  1. Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ  Στ. Κυριακίδη 1, Θεσ/νικη 54636

    Τηλέφωνα για ραντεβού: 2313 303312, 2313 303313
     

  2. Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης  Ιπποκράτειο  Κων/πολεως 49, Θεσ/νικη 54642

    Τηλέφωνα για ραντεβού: 2310-892.500  σε ώρες 07.30 έως 14.30

  1. Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου  Περιφερειακή Οδός – Δήμος Π. Μελά - Ν. Ευκαρπία, Θεσ/νικη 56403

    Πνευμονολογικό Τμήμα – Ιατρείο Έρευνας Διαταραχών Αναπνοής στον Ύπνο. 

            ​Τηλέφωνο: 2313 323258.
            Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 09.00 - 14.00

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
 
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ - Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών - Τέρμα Σερμετζίδη - Τ.Κ. 58100 – Γιαννιτσά
 
Εργαστήριο Ύπνου Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.
Τηλέφωνο για ραντεβού 2382350555, 23820556
 
ΘΡΑΚΗ
Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας  Άγιος Σίλας Τ.Κ. 65500 ΚΑΒΑΛΑ
 
Β' Πνευμονολογική Κλινική - Εργαστήριο Μελέτης Ύπνου
Τηλέφωνο: 2513501665

 

- Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης Περιοχή Δραγάνα, Αλεξανδρούπολη 68100

Εργαστήριο Ύπνου
Τηλέφωνα για ραντεβού: 25513 – 52461 και 25513 – 52465
 

ΗΠΕΙΡΟΣ
 
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων  Λεωφ.. Σταύρου Νιάρχου, Ιωάννινα 45500

 

Ιατρείο Ύπνου
Τηλέφωνα για ραντεβού: 26510 - 99613
 

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
 
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο  Μεσουρλό Λάρισας 41110

 

Ιατρείο Ύπνου
Τηλέφωνα για ραντεβού: 1179 ή 2399

δεν ειμαι τεμπελη βρε μαντ απλα δεν ηξερα οτι μπορει να υπαρχει κατι τετοιο σε κρατικο νοσοκομειο...

ψαχνωντας βρηκα για την περιοχη μου οτι εχει και στο τοπικο νοσοκομειο της πολης μου στην Τριπολη!

O Μητροπολίτης της Αρκαδίας....


   
ΑπάντησηΠαράθεση
Mhtropoliths
(@mhtropoliths)
Honorable Member
Εγγραφή: πριν από 13 έτη
Δημοσιεύσεις: 614
Topic starter  
Posted by: mavrosgatos

Φιλε @mhtropoliths από που εισαι; 

 

φιλε μου καλησπερα!

Βρίσκομαι Τρίπολη !

O Μητροπολίτης της Αρκαδίας....


   
ΑπάντησηΠαράθεση

 

Yourlust

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 20873
 

Τηλέφωνα για ραντεβού: 1179 ή 2399

δεν ειμαι τεμπελη βρε μαντ απλα δεν ηξερα οτι μπορει να υπαρχει κατι τετοιο σε κρατικο νοσοκομειο...

ψαχνωντας βρηκα για την περιοχη μου οτι εχει και στο τοπικο νοσοκομειο της πολης μου στην Τριπολη!

Καλα το παίρνω , ξέχασα είσαι άνθρωπος του θεου και όχι της τεχνολογίας

???? ???? ???? ???? ???? ???? 

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
ΑπάντησηΠαράθεση
mp0ukLas
(@mp0uklas)
Estimable Member
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 86
 

Αδερφε καλησπερα κ απο μενα. ειμαι στην ιδια ηλικια μ εσενα, ειμαι κ εγω απο Τριπολη κ πριν απο 3 χρονια ειχα το ιδιο προβλημα με εσενα. Αγχος, πιεση απο την καθημερινοτητα, τσιγαρο, αλκοολ (σε μορμαλ πλεσια) κ ετσι ειχα να αντιμετοπισω αυτο το προβλημα τα βραδια. ηταν λιγο σπαστικο γτ γενικα δν εχω προβλημα με τον υπνο, αν ειναι να κοιμηθω να πατησω το κουμπι κ τελος. αυτο που εκανα εγω χωρις πολλες επισκεψεις σε γιατρους. Μειωσα στο μισο το καπνισμα (εκανα ενα πακετο καπνο σε 3 μερες κ τωρα κανω το ιδιο πακετο σε 15 μερες), εκοψα ζαχαρη στα ροφηματα, μειωσα κατα 80% το αλατι στο φαγητο μου. το 20% χρειαζεται για το σωμα, σταματησα να τρωω κοτοπουλο κ αυξησα κατα παρα πολυ το κοκκινο κρεας ( κανει καλο στο κυκλοφοριακο), κοιμαμαι παντα γυμνος κ απλα αρχισα σιγα σιγα να γραφω ολους κ ολα στα @@ μου κ να σταματησα να αχγονομαι οπως πριν. αλκοολ 1-2 φορες το μηνα πινω αρκετα αλλα σχεδον καθε μερα πινω ενα ουισκι που κανει καλο στην καρδια. Αυτα εκανα εγω μετα απο επισκεψη σε γιατρο που απλα μου πειρε το 50αρι. καθε ανθρωπος κ διαφορετικο προβλημα βεβαια, ψαχτο μην το αφησεις αλλα τα προβληματα πλεον ξεκινανε απο την καθημερινοτητα αυτο πιστευω εγω!! υποψιν στο να γυμναζομαι δν εχω ιδεα κ ακομα να το κανω! 


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Forum 1

Mhtropoliths
(@mhtropoliths)
Honorable Member
Εγγραφή: πριν από 13 έτη
Δημοσιεύσεις: 614
Topic starter  
Posted by: MaD or BaD

Τηλέφωνα για ραντεβού: 1179 ή 2399

δεν ειμαι τεμπελη βρε μαντ απλα δεν ηξερα οτι μπορει να υπαρχει κατι τετοιο σε κρατικο νοσοκομειο...

ψαχνωντας βρηκα για την περιοχη μου οτι εχει και στο τοπικο νοσοκομειο της πολης μου στην Τριπολη!

Καλα το παίρνω , ξέχασα είσαι άνθρωπος του θεου και όχι της τεχνολογίας

???? ???? ???? ???? ???? ???? 

αμαρτησες και μόνο που το είπες :p τι μαλακια εκανες στο νικ σου και σε δειχνει οτι μπηκες στο φορουμ πριν 1 χρονο? ???? ???? ???? 

O Μητροπολίτης της Αρκαδίας....


   
ΑπάντησηΠαράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Εγγραφή: πριν από 6 έτη
Δημοσιεύσεις: 20873
 

Αναγεννήθηκα πριν ενα χρόνο

???? ???? ???? ???? ???? ???? 

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Model Escorts gr Athens Escorts

Celebrity Athens Escorts

Mhtropoliths
(@mhtropoliths)
Honorable Member
Εγγραφή: πριν από 13 έτη
Δημοσιεύσεις: 614
Topic starter  
Posted by: mp0ukLas

Αδερφε καλησπερα κ απο μενα. ειμαι στην ιδια ηλικια μ εσενα, ειμαι κ εγω απο Τριπολη κ πριν απο 3 χρονια ειχα το ιδιο προβλημα με εσενα. Αγχος, πιεση απο την καθημερινοτητα, τσιγαρο, αλκοολ (σε μορμαλ πλεσια) κ ετσι ειχα να αντιμετοπισω αυτο το προβλημα τα βραδια. ηταν λιγο σπαστικο γτ γενικα δν εχω προβλημα με τον υπνο, αν ειναι να κοιμηθω να πατησω το κουμπι κ τελος. αυτο που εκανα εγω χωρις πολλες επισκεψεις σε γιατρους. Μειωσα στο μισο το καπνισμα (εκανα ενα πακετο καπνο σε 3 μερες κ τωρα κανω το ιδιο πακετο σε 15 μερες), εκοψα ζαχαρη στα ροφηματα, μειωσα κατα 80% το αλατι στο φαγητο μου. το 20% χρειαζεται για το σωμα, σταματησα να τρωω κοτοπουλο κ αυξησα κατα παρα πολυ το κοκκινο κρεας ( κανει καλο στο κυκλοφοριακο), κοιμαμαι παντα γυμνος κ απλα αρχισα σιγα σιγα να γραφω ολους κ ολα στα @@ μου κ να σταματησα να αχγονομαι οπως πριν. αλκοολ 1-2 φορες το μηνα πινω αρκετα αλλα σχεδον καθε μερα πινω ενα ουισκι που κανει καλο στην καρδια. Αυτα εκανα εγω μετα απο επισκεψη σε γιατρο που απλα μου πειρε το 50αρι. καθε ανθρωπος κ διαφορετικο προβλημα βεβαια, ψαχτο μην το αφησεις αλλα τα προβληματα πλεον ξεκινανε απο την καθημερινοτητα αυτο πιστευω εγω!! υποψιν στο να γυμναζομαι δν εχω ιδεα κ ακομα να το κανω! 

καλησπέρα φίλε και συμπολίτη!η κοινωνια μας εξω ειναι ο χειροτερος παραγοντας...δυστυχως λογο του προβληματος απεφευγα να βρω σταθερη δουλεια και απο δικια αποφαση δουλευω 2-3 φορες την εβδομαδα βγαζω λιγα αλλα πληρωνω τα παντα απο τα λιγα εξοδα που εχω κ οτι υποχρεωσεις κτλ εχω...δυστυχως εδω και καιρο απο χωρο της οικογενειας μ περιβαλλον κτλ αρχιζα να ακουω μουρμουρες για το θεμα δουλειας κτλ χωρις να ξερει κανεις το προβλημα μου ειναι οτι χειροτερο να εχεις ενα προβλημα και να μην μπορει να σε καταλαβει κανεις!...για κακη μου τυχη χωρις να εχω λυσει το προβλημα απο εβδομαδα ξεκιναω δουλεια 5ημερο με κυλιομενο ωραριο..ελπιζω να τα καταφερω!Εκτος οτι δεν κοιμαμαι ευκολα μπορει να κανω κ 2ωρες να κοιμηθω...μολις ξυπνησω για ουρα δεν ξανα κοιμαμαι ευκολα...ξερεις τι ειναι να εχεις κοιμηθει για 2-3 ωρες να εχεις ξυπνησει στις 2-3 το βραδυ κ να πρεπει να ξυπνησεις νωρις?διαφορετικο να κοιμ 3 ωρες και να ξυπνησεις πχ στις 8 το πρωι και διαφορετικο εχεις ξυπνησει στις 3 το βραδυ!

δυστυχως η διατροφη μ δεν ειναι οτι καλυτερο!θα περιορισω και την ζαχαρη να δω!Γυμνος κοιμαμαι κ εγω για τον λογο που εχω αναφερει!η γνωμη μ ειναι να αρχισω να βρω την αιτια του κακου και μετα να παρει την ζωη ξανα στα χερια μου...αρχικα αυτο με τον υπνο μ εχει γινει εφιαλτης σε φαση που μου το εχει γυρισει σε φοβια πλεον!καπακι να δω και για την νυκτουρια!να ξεμπερδεψω απο αυτα οσο γινετε τουλαχιστον τωρα που ειμαι νεος!δεν καπνιζω δεν πινω ευτυχως..θα προσπαθησω να μην ασχολουμαι με το καθε παπαρι που ειναι εκει εξω...

O Μητροπολίτης της Αρκαδίας....


   
ΑπάντησηΠαράθεση
Mhtropoliths
(@mhtropoliths)
Honorable Member
Εγγραφή: πριν από 13 έτη
Δημοσιεύσεις: 614
Topic starter  
Posted by: MaD or BaD

Αναγεννήθηκα πριν ενα χρόνο

???? ???? ???? ???? ???? ???? 

καλως ηρθες νεο :p 

O Μητροπολίτης της Αρκαδίας....


   
ΑπάντησηΠαράθεση

Athens escorts and call girls

Athens Escorts & Call Girls