Αναζήτηση

Forum

Notifications
Clear all

 

Yourlust

SexPlay.gr - Εκπτωτικό κουπόνι Οκτώβριου 20%

3 Posts
2 Users
0 Likes
1,089 Views
SexPlay.gr
(@sexplay-gr)
New Member
Joined: 3 years ago
Posts: 2
Topic starter  

Με τον ακόλουθο κωδικό θα έχετε έκπτωση 20% όλο τον μήνα Οκτώβριο

AF01

Το SexPlay είναι ένα διακριτικό κατάστημα που βρίσκεται σε ένα ήσυχο σημείο  στην περιοχή των Αμπελοκήπων κοντά στο μετρό Πανόρμου, διπλά στην Κηφισίας στην οδό Μυλοποτάμου 26Β. Η πρόσβαση είναι εύκολη είτε με αυτοκίνητο είτε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Μετρό, Τρόλεϋ, Λεωφορεία).

Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα πάντα σε διακριτικές συσκευασίες που εγγυούνται απόλυτη εχεμύθεια ως προς το περιεχόμενο τους.

Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση σας και για αυτό το λόγο βρισκόμαστε πάντα κοντά σας για όλες τις ερωτήσεις ή απορίες σας.

Το sexplay.gr είναι μια επιχείρηση που δημιουργήθηκε από την ανάγκη για καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού που αναζητούσε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι η κατάρριψη των taboo και της προκατάληψης που περιβάλλουν τον όρο sex-toys. Θέλουμε μέσω της σωστής ενημέρωσης να γνωρίσετε την έννοια των παιχνιδιών ενηλίκων και της ενσωμάτωσης τους στην ερωτική σας ζωή. Σκοπός μας είναι να μάθετε την σωστή χρήση των ερωτικών παιχνιδιών έτσι ώστε να ανανεώσετε και θα αναβαθμίσετε τις προσωπικές σας στιγμές.


Παράθεση
MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Illustrious Member Admin
Joined: 4 years ago
Posts: 18807
 

Καλή αρχή φίλε μου

https://www.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
https://www.instagram.com/nikolaosioannis/
https://www.facebook.com/adultforumgr
Είναι ένας απλός γιδοβοσκός και εσείς το ποίμνιο μου !


ΑπάντησηΠαράθεση

 

Yourlust

SexPlay.gr
(@sexplay-gr)
New Member
Joined: 3 years ago
Posts: 2
Topic starter  

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ,

Δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν ελάχιστοι επαγγελματίες που ασχολούνται σοβαρά, είναι ενημερωμένοι και κάνουν καλή δουλειά. Αυτό μας έκανε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Με πολύ δυνατή υποστήριξη έχουμε φέρει πάρα πολλά νέα Brands και συνεχίζουμε την ανάπτυξη μέρα με τη μέρα.


ΑπάντησηΠαράθεση