Αναζήτηση Προφίλ

Forum

Ιδού τι συμβαίνει σ...
 
Notifications
Clear all

Greek Porn

Ιδού τι συμβαίνει στο σώμα μας την ώρα του... οpγασμού  

  RSS

MaD or BaD
(@mad-or-bad)
Dr Γαμίκουλας Admin
Joined: 2 έτη ago
Posts: 11849
22/03/2020 7:42 ΜΜ  
Ιδού τι συμβαίνει στο σώμα μας την ώρα του... οpγασμού (βίντεο)

Όπως είναι γνωστό, ο οpγασμός είναι η κορύφωση της σεξοuαλικής επαφής για κάθε άνθρωπο. Άντρες και γυναίκες όπως είναι φυσικό, βιώνουν τον οpγασμό με διαφορετικό τρόπο, αλλά υπάρχουν και ορισμένες λειτουργίες, όπως αυτές που διενεργούνται στον εγκέφαλο, οι οποίες είναι κοινές.

Η όλη διαδικασία του οργασμού διακρίνεται γενικά σε 4 στάδια: ενθουσιασμός, ανύψωση, οpγασμός και ηρεμία. Ο εγκέφαλος παίζει κεντρικό ρόλο σε αυτή την εμπειρία, αφού ελέγχει τη ροή του αίματος, την αναπνοή και τη λειτουργία του νευρικού συστήματος, το οποίο με τη σειρά του στέλνει ερεθίσματα ικανοποίησης στο κέντρο «επιβράβευσης» του εγκεφάλου.

Επίσης, ο εγκέφαλος ελέγχει την έκκριση ορμονών που έχει αποδειχτεί ότι βελτιώνουν την ψυχική διάθεση και συνδέονται με το αίσθημα της ευτυχίας και της συντροφικότητας. Τέτοιες ορμόνες είναι η ντοπαμίνη και η ωκυτοκίνη.

Έρευνες έχουν δείξει ότι κατά τη διάρκεια του οpγασμού, ορισμένες περιοχές του εγκεφάλου ενεργοποιούνται, ενώ άλλες «κλείνουν» εντελώς.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλες τις διεργασίες στον ανθρώπινο εγκέφαλο την στιγμή της σεξοuαλικής επαφής και ειδικά του οpγασμού.


Παράθεση