Αναζήτηση

Forum

Notifications
Clear all

 

Yourlust

Μυστήρια πράγματα.

3 Posts
2 Users
0 Likes
2,871 Views
Forum 1
 Αρχαίος
(@Αρχαίος)
Joined: 1 second ago
Posts: 0
 

Για τα δεδομένα της πιάτσας. Υπάρχουν κορίτσια που σε προσεγγίζουν προτείνοντας ξενοδοχείο... Εγώ νόμιζα μόνο αμάξι ή στα όρθια (και το τελευταίο μάλιστα είχα την εντύπωση πως σπανίζει) παίζει με τα μωρά. Οι τιμές απερίγραπτες, 70 ευρώ και για μισή ώρα (συν το χοτέλ)! Κάτσε ρε φίλος, 80 ευρώ γαμάς μια ώρα με φρεσκαδούρα φοιτήτρια! 70 ευρώ γαμάς γαμάτα μιλφ (όχι αυτά που τελευταία κατακλύζουν αγγελίες)! 60 ευρώ πας στο σπίτι της και περνάς γαμάτα με αγαλματένια κορμιά, από άλλες! Τί λένε ρε σεις, θα μας τρελάνουνε;

Επίσης είναι κάτι μυστήριες, προς τη διασταύρωση, κοντά στην πυροσβεστική, οι οποίες ζητάνε συνεχώς περισσότερα λεφτά ΑΦΟΥ αρχίσει η φάση και κοιτάνε να σε κοροϊδέψουνε βάζοντας το κωλόχερο μπροστά στις τρύπες τους (για να μη μπεις), σου απαγορεύουν ελεύθερα πιασίματα (για δάχτυλο ούτε λόγος) και κοιτάζουν να χρονοτριβούν και να σε κουρδίζουν, για να σιχαθείς και να τις διώξεις. Φαίνονται ξένες, κάτι σαν βουλγαρογύφτισσες ή κάτι σχετικό. Τα ίδια κάποτε κάνανε κάτι μαύρες πίσω από τον Ανθήλαο (τις καντίνες), που τώρα το έχουν περιφράξει και δεν έχει πράμα εκεί γύρω. Προσοχή εκεί, μαζεύονται δυο τρεις μαζί κι έχουν κάτι σκατουλί μπαστουνοειδείς μαλάκες να κρατάνε τσίλιες.

Εγώ προειδοποίησα. Μόνο βλέπουμε, δεν αγγίζουμε, αν δεν παίζει κάρο. Οι καλές συνεχίζουν να είναι δίπλα σε εκείνο το πάρκινγκ, πίσω από το μπουγατσάδικο, απέναντι από το εμπορικό. Εκεί είναι το ζουμί. Αν και με το αναψυκτήριο δίπλα στο κομμωτήριο, η νύχτα γίνεται μέρα και δυσκολεύει η κίνηση, προς τα εκεί.


Παράθεση
Admin
(@admin_1543521541)
Illustrious Member
Joined: 12 years ago
Posts: 56817
 

Κάτσε ρε φίλος, 80 ευρώ γαμάς μια ώρα με φρεσκαδούρα φοιτήτρια! 70 ευρώ γαμάς γαμάτα μιλφ (όχι αυτά που τελευταία κατακλύζουν αγγελίες)! 60 ευρώ πας στο σπίτι της και περνάς γαμάτα με αγαλματένια κορμιά, από άλλες! .

Δεν διαφωνώ αλλά δώσε μερικά παραδείγματα απο αυτές που λες

TWITTER: https://twitter.com/Escorts_Forum
https://web.facebook.com/ioannis.nikolaos.1
Σελίδα : https://facebook.com/Adult-Forum-Gr-537449389932374/
Γκρουπ https://www.facebook.com/groups/852911848172406/


ΑπάντησηΠαράθεση

 

Yourlust

Forum 1
 Αρχαίος
(@Αρχαίος)
Joined: 1 second ago
Posts: 0
 

Δεν διαφωνώ αλλά δώσε μερικά παραδείγματα απο αυτές που λες

Σε αγαπώ, σας εκτιμώ όλους εδώ και το μαγαζί σου το σέβομαι. Πάντα χαίρομαι να προσφέρω, ιδίως με πληροφορίες. Όμως σε ένα φόρουμ κάποτε, βρήκα μπελά. Έγραψα μια καλή πρόταση για κοπέλα ελληνίδα και αντί να πάνε συναγωνιστές να περάσουνε καλά, της στείλανε την αστυνομία και μάλιστα, είπανε πως τη ζωγράφισα εγώ. Άλλη πάλι φορά αλλού που έγραψα αρνητική κριτική, μου την έπεσαν άλλα μέλη πως μισώ τις πουτάνες και βγάζω το άχτι μου πάνω τους, ενώ κάποιος πιο ευέξαπτος, μου είχε ποστάρε "δεν θα μου πεις εσύ που δεν θα πάω και που θα πάω".

Επειδή αγαπώ και σέβομαι τις κοπέλες, πλέον δίνω μόνο "hints". Άλλωστε όσοι σκαλίζουν αγγελιοσάητ, λόγω τιμών και περιγραφών, θα καταλάβουν. Περιττό φυσικά να αναφερθεί πως αυτές οι τρεις είχαν αληθινές φωτό, έναν λογαριασμό και το τηλ τους είτε στο δίνανε ιδιαιτέρως μετά από τεστ, ή αν το έδινες αναζήτηση σε ψαχτήρι, έβγαζε μόνο σε μία και όχι σε πολλές δαιφορετικές.

Συν το ότι κάποιοι (θα) έχουν το μάτι τους επάνω μου. Τα έγραψα κι αλλού αυτά.


ΑπάντησηΠαράθεση