Αναζήτηση

Review Detail

8.9 16 10 0.5
Call Girls November 29, 2020 782
Παραμένει καλή
Overall rating
 
9.0
Πριν λίγο γύρισα από το meeting με ανάμικτα συναισθήματα. Είχα κανονίσει με την Εβίτα και της είπα να φέρει και την Πένυ μαζί. Έτσι και έγινε. Δεν άργησαν καθόλου στο ραντεβού.
Από θέμα εμφάνισης, την Εβίτα την ήξερα. Αρκετά όμορφη και με πιασίματα, εκτός του στήθους και πολύ ωραίο πρόσωπο.
Η Πένυ είναι ξανθιά αδύνατη με μικρό στήθος. Όταν είναι ντυμένη φαίνεται μια χαρά. Όταν βγάλει τα ρούχα, τρομάζεις λίγο. Πολύ κόκκαλο βρε παιδί μου. Στο πρόσωπο δεν είναι καλή και χρήζει ρινοπλαστική άμεσα.
Με το που μπαίνουν στο δωμάτιο, αρχίζουν τα φιλιά και τα χουφτώματα. Πάνε για μπανάκι και στο 10λεπτο εμφανίζονται. Κυριολεκτικά έπεσαν πάνω μου και με εξαφάνισαν. Πρωτοβουλίες έπαιρνε η Εβίτα και ακολουθούσε και η Πένυ. Στο στοματικό υπερέχει η Εβίτα. Η Πένυ προσπαθεί μεν αλλά δεν το έχει. Μεταξύ τους τον ενεργητικό ρόλο τον είχε, ποιος άλλος, η Εβίτα.
Της επιδόσεις της Εβίτας τις γνώριζα πολύ καλά. Αντέχει σχεδόν τα πάντα χωρίς μη και δεν. Η φίλη της αντέχει κι αυτή αλλά ειδικά στη πίσω πόρτα βάζει πολύ λιπαντικό με ότι αρνητικό σημαίνει αυτό. Ζορίστηκε πάντως πολύ μέχρι να μπω καλά.
Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά. Αλλά ήταν η πρώτη φορά, που στο δρόμο που γύριζα, σκέφτηκα πως έκανα μ@λ@κία. Το μετάνιωσα δηλ. Επειδή το ίδιο μου συνέβη και με την προηγούμενη συνάντηση με το πολωνικό άλογο, σκέφτομαι μήπως είναι καιρός να αφήσω το άθλημα και να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Ο καιρός θα δείξει.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 25, 2010
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
500
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Τα καταπίνει
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Καλύτερη από τις φωτογραφίες
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Report this review Was this review helpful? 2 1

Comments

Already have an account? or Create an account