Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 8 10 0.5
Call Girls 23 October, 2014 1693
Eva eva ..
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

7.5
Συμμετοχή

9.5
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Απο τις τελευταιες φώτος δεν ειχα ενθουσιαστει αλλα με ειχε φαει η περιεργια απο την προηγουμενη φωτογραφηση της να τη δοκιμασω.
Εχοντας λοιπον την ευκαιρια κλείστηκε το ραντεβου αναίμακτα και εντος 2ωρου ηταν στη πορτα μου.

Αρχικα απο το ανοιγμα της πορτας ειχα μια πολυ ευχαριστη εκπληξη αφου, τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα, ειναι παρα πολυ ομορφη στο προσωπο και μου δημιουργησε μια πολυ καλη εντυπωση και προσμονη για τα επομενα..
Σωμα "ελληνικο" , ειναι κοντουλα και εχει 2-3 κιλακια περισσοτερα απο οσο πρεπει (αν και οπως μου ντυθηκε εμενα ουτε καν εδωσα σημασια), με πεταχτο κολαρακι και ωραιο μικρο βυζακι για πιπιλισμα!
Καθησε διπλα μου μεχρι που καποια στιγμη μου ορμισε με φιλακια που μου θυμισε high-school και με εκανε ντουρο για τα καλα..

Με αφησε, πηγε για μπανιο και επεστρεψε φοροντας ενα ολοσωμο κορμακι που την εκανε να φαινεται παρα πολυ σεξι, ειναι ντροπαλουλα γενικα αλλα με το που ξαπλωσε διπλα μου ξεκινησαμε μια μαχη καταπληκτικη! Περιποιηση ολης της περιοχης, πολυ αισθησιακη πιπα που δεν την βαριεσαι οσο σε κοιταει με τις ματαρες της.
Στον αγωνα ειχαμε πολλες αναλαγες στασεων, κυριως με εμενα απο πανω να βγαζει συνεχως κραυγουλες καβλας και να συμμετεχει πανυγηρικα ειτε με αγκαλιτσες, ειτε με φιλακια, ειτε με το να παροτρυνει το πιο δυνατα και με το να στηνει το κορμακι της..

Συμπερασματικα, τα λεφτα δεν πιστευω να τα κλαψει κανεις και αν αναζηταει καποιος ενα ελληνοκοριτσο, παθιασμενο και ομορφο δεν θα απογοητευτει.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 07, 2015
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style