Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.9 8 10 0.5Πέρασα υπέροχα νά' σαι καλά κούκλα μου
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.5
Βλέποντας τις φωτογραφίες της αλλά διαβάζοντας και τις κριτικές από τις οποίες φαίνεται ότι έχεις να κάνεις με Ελληνίδα αποφάσισα να συναντήσω την Eva. Έκλεισα ραντεβού από την προηγούμενη ημέρα για την ώρα που με βόλευε. Το γραφείο όπως πάντα εξυπηρετικότατο. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της ίσως και λίγο πιο νωρίς. Βλέποντάς την ένοιωσα υπέροχα. Είδα ένα όμορφο κορίτσι με ένα χαμόγελο, λίγο ντροπαλό, λίγο πονηρό και πολύ σέξι. Δέχθηκε τα κομπλιμέντα μου και πριν προλάβει ν' αφήσει την τσάντα της κάτω βρέθηκε στην αγκαλιά μου. Παθιασμένα γλωσσόφιλα πριν ακόμη ξεντυθεί προμηνύοντας μία πραγματικά υπέροχη συνεύρεση. Η Εύα δεν χρειάστηκε να κάνει μπάνιο, είχε κάνει αμέσως πριν έρθει στο ραντεβού. Ξάπλωσε με τα ρούχα της στο κρεβάτι και με παιχνίδια σιγά σιγά τα αφαιρέσαμε. Η φάση αυτή μου άρεσε πολύ, την βρήκα πολύ σέξι. Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο και με καλό σώμα για τα γούστα μου. Φιλάει υπέροχα για να μην πω τέλεια. Πω πω τι γλωσσόφιλα ήταν αυτά, τρελάθηκα. Το σώμα της όπως είπα ήταν πολύ καλό για τα γούστα μου, βέβαια δεν λέω μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές ατέλειες αλλά ποιος είναι τέλειος; Έχει πολύ απαλή επιδερμίδα, ούτε ίχνος τρίχας στα υπέροχα πόδια της και στο νανάκι της. Η Εύα τρελαίνεται να της γλύφεις τα στήθη της τα υπέροχα φυσικά στήθη της. Τρελαίνεται και τρελαίνεσαι κι εσύ μαζί της όταν τα χαίρεσαι γλύφοντάς τα, πραγματικά τα απόλαυσα. Η κοπέλα δίνεται στην κυριολεξία, όταν δε, τελείωσε μας άκουσε ο όροφος από τις φωνές της. Δεν το περίμενα ότι θα περνούσα τόσο καλά, τόσο υπέροχα. Να' σαι καλά Εύα κούκλα μου και να μας χαρίζεις πάντα τέτοιες υπέροχες στιγμές ηδονής.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
February 10, 2015
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €