Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 8 10 0.5
Call Girls 23 October, 2014 1690
ευαρα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

7.5
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Συνάντηση με την ευα πριν λίγες μέρες σε ξενοδοχείο του κέντρου ημερομηνία ενδεικτική. Πρώτη φορά πήρα κοπέλα απο το συγκεκριμένο γραφείο,πολύ εύκολη η συνεννόηση και η κοπέλα στην ώρα της. Η ευα λίγο μαγκωμένη στην αρχή αλλά πολύ γρήγορα έσπασε ο πάγος και πέρασα πολύ καλά. Ευχάριστη γενικά με χαμόγελο, όμορφη στο πρόσωπο με μάνταρες. Το σώμα της με χάλασε λίγο χαλαρό και αγύμναστο με μικρο στήθος. Άργησε λίγο στο μπάνιο και μου μπήκαν διάφορες σκέψεις οτι πάει να φάει την ώρα αλλα βγήκε με ενα πολύ σέξι διχτυωτό καλσόν και η όποια αρνητική σκέψη εξαφανίστηκε... πίπα καλή και περιποίηση όλης της περιοχής απο μόνη της, δεν αφήνει δάχτυλα. Η πρώτη κατάθεση ήρθε στο στήθος της. δεύτερος γύρος αμέσως με προτροπή δικιά της και δεύτερη κατάθεση με αυτήν απο πάνω που το κουνάει πολύ καλά.. φιλιά χάδια κλπ όσα θες. γενικά πάντως δεν είναι για αγριάδες δεν παραπονέθηκε όταν ανέβασα στροφές δεκτική σε όλα αλλά φαίνεται πως γουστάρει πιο gfe καταστάσεις. Πέρασα καλά και θα την ξαναπάρω..

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 05, 2015
Πόλη
αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
BDSM Types of play
Control
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 May, 2015
Η Εύα είναι εγγύηση φίλε. Όσες φορές κι εγώ την έχω πάρει έχω περάσει υπέροχα και λίγα λέω.
L
liaris
21 May, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ναι περασα πολυ καλα και οι κριτικες των συναγωνιστων ειναι ακριβεστατες!bravo sto forum!
K
krakra
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση