Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 5 10 0.5Η "καθαρη" :)
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.4
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
9.0
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.5
Εγώ με την Εβελίνα βρέθηκα κάποια στιγμή μεσα στο Σεπτέμβρη και η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Δεν την πήρα μέσω του γραφείου, αλλά από προσωπική της αγγελία. Βρεθήκαμε χαμηλά στη Συγγρού και συνενοηθήκαμε να πάμε στο Φάληρο, όπου πήγαμε με το αμάξι της, και μετά με γύρισε να πάρω το δικό μου. Η εμφάνιση της αναφέρθηκε και ο έτεροσ συναγωνιστής. Μια πολύ όμορφη κοπέλα δίχως ψεγάδια. Λίγο "τρελη" με την καθαριότητα, αλλά αυτό δεν θα το έβαζα στα άσχημα. Σχολαστική καθαριότητα και μετά στον αγώνα.Καμία διάθεση να ροκανίσει το χρόνο. Θα μπορούσε η τιμή να είναι λίγο προς τα κάτω και θα ήταν τέλεια στην απόδοση σχέσης τιμής. Προσωπικά μου άρεσε, γιατί ενώ είχα ψιλοκομπλάρει, με έκανε να νιώσω άνετα δίχως να εμφανίσει αυτό το προσωπείο του επαγγελματισμού. Συνολικά θα έλεγα ότι πέρασα μια ωραία βραδιά που άξιζε τα λεφτά της.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
September 22, 2011
Πόλη
Φάληρο
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Καλύτερη από τις φωτογραφίες
Συμπεριφορά του γραφείου
Δεν ξέρω / Δεν έγινε η συνάντηση
Συνεννόηση με το γραφείο
Δεν ξέρω / Δεν έγινε η συνάντηση
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
S
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
18 February, 2012
μοιρασου ρε φιλε την προσωπικη αγγελια η το τηλ να γλυτωσουμε 100ευρω
O
outos
19 February, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
νομίζω (με κάθε επιφύλαξη γιατί δε θυμάμαι) πως αυτό είναι το blog της από όταν δούλευε μονη της. http://emanuelaemy.blogspot.com/?zx=5640ba088084df02 an thelei kapoios as prospathisei
S
syrma
20 February, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
η κοπελλα σε αυτο το μπλογκ ειναι ομως ξανθια. ισως δεν ειναι η ιδια. εσυ απο που συμπερανες οτι ειναι η εβελινα?
C
captainp
20 February, 2012
Δεν ειναι η εβελινα αυτη που εχει το λινκ φιλε μου και γενικα ολο το σκηνικο δεν κολλαει με το συγκεκριμενο ατομο χωρις να θελω να σε αμφισβητησω, μηπως εχει γινει καποια παρανοηση ? φιλικα
P
pink-floyd
28 February, 2012
Στειλε σε παρακαλω την προσωπικη αγγελια τησ κοπελας να γλυτοσουμε το μεσαζοντα
D
dr
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Αποτελέσματα ανά σελίδα: