Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 22 10 0.5
Massage
21 January, 2012
1877
SUPER ΜΙΧΑΕΛΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφανιση σώμα
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας
8.0
Συμμετοχή
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Ποιότητά μασάζ
5.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Όταν πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα είχε πολύ κόσμο και έφυγα. Τότε είχα δει τη Μιχαέλα και μου άρεσε αυτό που έιδα.
Έτσι όρμησα προχθές και επέλεξα τη Μιχαέλα.
Πρόκειται για πολύ όμορφη κοπέλα εκ Ρουμανίας, ψηλή αδύνατη με ωραίο σώμα και φυσικό στήθος.
Η συνεδρία κράτησε περίπου 40 λεπτά.
Όσο αφορά στο μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο. Επίσης η κοπέλα δεν είχε καμμιά διάθεση να κάνει μασαζ, και επειδή βιαζόμουν δέχθηκα να σταματήσει σχετικά σύντομα.
Κατά τα άλλα, πέρασα πολύ καλά. Αν και τίποτα το ιδιαίτερο από τεχνική, ωστόσο έβγαζε πολύ ερωτισμό και έδειχνε ότι το ευχαριστιόταν χωρίς αν προσποιείται.
Γενικά πέρασα πολύ ωραία και σίγουρα θα επαναληφθεί όταν θα έχω περισσότερο χρόνο.
Έτσι όρμησα προχθές και επέλεξα τη Μιχαέλα.
Πρόκειται για πολύ όμορφη κοπέλα εκ Ρουμανίας, ψηλή αδύνατη με ωραίο σώμα και φυσικό στήθος.
Η συνεδρία κράτησε περίπου 40 λεπτά.
Όσο αφορά στο μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο. Επίσης η κοπέλα δεν είχε καμμιά διάθεση να κάνει μασαζ, και επειδή βιαζόμουν δέχθηκα να σταματήσει σχετικά σύντομα.
Κατά τα άλλα, πέρασα πολύ καλά. Αν και τίποτα το ιδιαίτερο από τεχνική, ωστόσο έβγαζε πολύ ερωτισμό και έδειχνε ότι το ευχαριστιόταν χωρίς αν προσποιείται.
Γενικά πέρασα πολύ ωραία και σίγουρα θα επαναληφθεί όταν θα έχω περισσότερο χρόνο.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
ΜΙΧΑΕΛΑ
Κοπέλες διαθέσιμες
Κατερινα, Λιζα, Ινα, Κλεα, Μαρινελα, Τζουλι
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
February 21, 2012
Κόστος €
60
Βάρδια