Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 22 10 0.5
Massage 21 January, 2012 1877
INA
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση πρόσωπο

5.5
Εμφανιση σώμα

8.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.5
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.5
Ποιότητά μασάζ

6.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Μια ακόμη επίσκεψη στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο.
Αν και γενικά δεν είμαι άνθρωπος που αλλάζω όταν κάπου περνάω καλά, το μειωμένο κόστος της συνεδρίας είναι σημαντικός παράγοντας.
Βέβαια, ότι πληρώνεις παίρνεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το θεραπευτήριο δίνει βάση στο πρόγραμμα και θεωρεί πάρεργο το μασαζ, φέρνοντας περισσότερο σε στούντιο.

Παρόλα αυτά ο καθένας κρίνει και αποφασίζει ανάλογα με την τσέπη του και μπορώ να πω ότι στον αγώνα δεν υστερεί με αυτά υπόλοιπα που πηγαίνω και τα κορίτσια στο συγκεκριμένο τομέα το αξίζουν.

Λοιπόν η Ινα είναι ενα γλυκό και πρόσχαρο πλασματάκι εκ Αλβανίας με όμορφο κορμί και έξυπνη φατσούλα που την χαλάνελιγο τα δοντάκια της.
Αν και εμφανισιακά δεν είναι η κοπέλα που θα τρελενώσουν να γνωρίσεις, ωστόσο είναι πολύ καλή στον αγώνα.
Ο αγώνας ξεκινησε με φιλάκια και χαδάκια και καλαμωτό (αν και ήμασταν στο μικρό δωμάτιο και ηταν λίγο στριμωχτά) και συνεχίστηκε με περιποίηση εκατέρωθεν.
Αν και αρχίζοντας έκανε προσποιητά βογκητά (που δεν μου αρέσουν καθόλου) όσο πέρναγε ο χρόνος έδειχνε ότι το φχαριστιόταν και τα βογκητά έγιναν πιο φυσικά.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με επιτυχία επί του μασαζοκρέβατου με σκορ 1-1.

Όσα για το μασάζ, ενώ η Ινα φαινεται να έχει δυναότητες για καλό μασάζ, ήταν πιο πολύ χαδάκια και πασάλειμα και δεν το σχολιάζω περαιτέρω.

Γενικά αν και θα προτιμούσα περισσότερη ώρα και καλύτερο μασαζ, έφυγα ευχαριστημένος από την υπηρεσία που μου προσφέρθηκε.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
INA
Κοπέλες διαθέσιμες
Πολλές
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
March 08, 2012
Κόστος €
60
Βάρδια