Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 22 10 0.5
Massage 21 January, 2012 1876
Λίζα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφανιση σώμα

6.5
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Ποιότητά μασάζ

5.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.0
Η επίσκεψη έγινε χθες το απόγευμα και ήταν η πρώτη μου στο συγκεκριμένο μαγαζί. Το ρόστερ μικρό, μόλις 3 κοπέλες, πιθανώς να δούλευαν οι υπόλοιπες..... Πρώτη εμφανίστηκε η Λίζα με κολλητό παντελόνι και ψιλοτάκουνες γόβες. Η αλήθεια ότι από εκείνη τη στιγμή είχα ήδη πάρει την απόφασή μου. Η Λίζα είναι μελαχροινή με μακρί μαλλί και ωραίο προσωπάκι. Είναι Ρουμάνα, μεγαλωμένη στην Ελλάδα.

Οι άλλες διαθέσιμες κοπέλες ήταν η Βίκυ και η Μαρινέλλα. Η Βίκυ με σχετικά κοντό μαλλί, κόκκινο ή καστανό δεν κατάλαβα και ψηλή, δεν με ενθουσίασε... Η Μαρινέλλα, η οποία συγνώμη αλλά είναι δύο φορές σαν και μένα....

Το δωμάτιο άνετο με τον πάγκο του, τον καναπέ, το ντούς, δεν έλειπε κάτι... Λείπει ίσως η χαλαρωτική μουσική που διαθέτουν άλλα μαγαζιά.. Η Λίζα μπήκε στο δωμάτιο αφού είχα κάνει το ντουσάκι μου. Εχει προυπηρεσία στα μασατζίδικα της Συγγρού, είναι περίπου 2 μήνες στο μαγαζί. Είναι αρκετά πρόσχαρη και ευχάριστη δεν σταματήσαμε να μιλάμε σε όλη τη διάρκεια του μασάζ. Πάντως κλασσικά, το μασάζ λίγο και στην ποιότητα και στο χρόνο (κανένα 20άλεπτο περίπου).

Πήρα μία μικρή απογοήτευση όταν ετοιμάστηκε για να σερβίρει επιδόρπιο.... Ενώ έχει αρκετά καλό σωματάκι το στήθος της είναι αρκετά πεσμένο, αλλά με μεγάλες ρόγες. Φιλάει με γλώσσα, δέχεται περιποιήσεις χωρίς δάχτυλο, ενώ στοματικό κάνει με σκουφάκι... Για επιδόπιο παίξαμε στον πάγκο για αρχή και ο αγώνας συνεχίστηκε και τελείωσε στον καναπέ του δωματίου.

Ακολούθησαν τα ντουσάκια πρώτα η Λίζα μετά εγώ και συνοδεία της αποχώρησα. Σε γενικές γραμμές ήταν μία συμπαθητική συνάντηση, σίγουρα πάνω του μετρίου χωρις να είναι πάντως κάτι το εξαιρετικό. Στα συν βέβαια η τιμή (60Ε), όσο μικρότερο το κόστος τόσο μικρότερο και το ρίσκο....

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λίζα
Κοπέλες διαθέσιμες
Βίκυ, Μαρινέλλα
Ημερομηνία
March 15, 2012
Κόστος €
60
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες