Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 22 10 0.5
Massage 21 January, 2012 1878
Αννούλα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφανιση σώμα

8.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.5
Ποιότητά μασάζ

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Μπορεί το ταμείο να είναι μείον αλλά οι γυναίκες δεν κόβονται.... Σημερινή βόλτα στο κέντρο και τελικά κατέληξα στο εν λόγω ίδρυμα. Αυτη τη φορά ποιό πολλές και ποιό δελεαστικές οι επιλογές:

Βίκυ, κανονικό ύψος μιλφάκι, με σχετικά κοντό μαλλί, χαμογελαστή και ευγενική στο σαλόνι, απέχει λίγο από τα γούστα μου.

Άννα, μελαχροινή μικρή σε ηλικία, με μακρί μαλλί με ωραίο κόκκινο φορεματάκι, πετίτ ακριβώς του γούστου μου.

Ινα, κανονικό ύψος, ωραίο κορμάκι και αυτή μικρή σε ηλικία.

Αννούλα, μελαχροινή με μακρί μαλλί, κανονική προς ψηλή, με ωραίο σώμα και σωστές αναλογίες και καμπύλες εκεί που πρέπει, εμφανίστηκε με στενό μαύρο φόρεμα. Δηλώνει Ρουμάνα και αυτή είναι μικρή σε ηλικία. Αρκετά δυνατή στο σαλόνι και ευγενική, δεν μου άφησε και πολλά περιθώρια ξεχνόντας την πετιτ Άννα.

Για να μην μπερδεύεστε, η Άννα είναι η πετιτ μελαχροινή κοπέλα, η Αννούλα η ποιό ψηλή.

Μετά το ντουσάκι μου, μπήκε το μωρό στο δωμάτιο. Στο πρόσωπο χάνει λίγο για τα γούστα μου αλλά έχει πολύ ωραίο κορμί.
Είναι καινούρια στο μαγαζί, έχει μία εβδομάδα περίπου, με προυπηρεσία σε μαγαζί στην Αμερικής. Όσο ευγενική είναι, άλλο τόσο λιγομίλητη. τουλάχιστον την ώρα του μασάζ. Το μασάζ της δεν ήταν κακό. Καθόλου βιαστική, μου έκανε από την κορυφή μέχρι τα νύχια κυριολεκτικα. Η αλήθεια ότι αιφνιδιάστηκα ευχάριστα, αν παίξει και λίγο παραπάνω πάνω σου με φιλάκια και χαδάκια θα είναι πολύ καλύτερα.

Στα του αγώνα τώρα, δέχεται περιποίηση και δακτυλοσκόπηση τουλάχιστον στο νινάκι της. Φιλάει στο στόμα αλλά χωρίς γλώσσα, ενώ το στοματικό της είναι χωρίς σκουφάκι και με περιποίηση στα @@. Αρκετά καλή η συμμετοχή της, παίξαμε στον πάγκο και καταλήξαμε στην καρέκλα που είχε το δωμάτιο. Ο συνολικός χρόνος παραμονής πρέπει να ήταν γύρω στα 40 λεπτά, αρκετά καλά

Μπήκαμε μαζί για ντουσάκι, αναχωρώντας μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα και με συνόδεψε μέχρι την πόρτα... Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, σίγουρα θα την ξανασυναντούσα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αννούλα
Κοπέλες διαθέσιμες
Βίκυ, Άννα, Ίνα
Ημερομηνία
March 29, 2012
Κόστος €
60
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες
  • Ελεύθερο στοματικό
  • Στάση 69
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 March, 2012
της ...αννας γίνεται δηλαδή στο μαγαζί! :))))) Ωραίος φίλε zep! Φαίνεται πως η Αννούλα το κατέχει το άθλημα!
A
agapoulas
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση