Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 22 10 0.5
Massage 21 January, 2012 1877
Άννα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφανιση σώμα

8.0
Συμπεριφορά κοπέλας

7.5
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.5
Ποιότητά μασάζ

6.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

7.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
Βασικα εκείνη την ημέρα πηγα για την Κατερίνα με την οποία είχα περάσει καλά μια πορηγούμενη φορά.
Δυστυχώς το κορίτσι ήταν ξενυχτισμένο και κουτουλούσε (μάλλον θα κοιμόταν κατά το μασαζ) και έτσι διάλεξα Άννα.
Ηταν για μένα η καλυτερη εμφανισιακά απο τις κοπελες που παρήλασαν, αν και η φόρμα που φορούσε δεν τη γοήτευε.
Ξεκίνησα όπως μου αρέσει με παιχνιδάκια. Αν και έχει μικρό στήθος είναι πολύ όμορφο και της ταιριάζει.
Δυστυχώς αναφέροντας τα πρόσφατα γεγονότα στη φυλής άρχισε το πιπίλισμα με σκουφάκι.
Στη συνέχεια την περιποιήθηκα και γω. Η κοπέλα είναι πολύ καθαρή και μοσχοβολάει.
Τελείωσα με ζουμερή μπριζολίτσα και φωνούλες από την Αννούλα (ψεύτικες αλλά χέστηκα).
Μετά ξεκινησε το μασαζ το οποιο δε με τρέλανε και ούτε η Άννα έδειχνε ιδιαίτερο ζήλο.

Αν διαβάζει κανείς την κριτική θα πει "καλά μαλάκας είσαι και θα ξαναδοκιμάσεις".
Συνήθως δεν το κάνω αλλά (όπως παλιότερα και με την Αλίνα) θα ξαναδοκιμάσω επειδή μου άρεσε πάρα πολύ εμφανισιακά και ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι πολύ καλύτερο (μπορει ρε αδερφέ την συγκεκριμένη ημέρα να μην είχε κέφια).

Υ.Γ.: Στο ίδιο μαγαζί στα τέλη Απριλίου εκανα συνεδρία με κάποιο μωρό εν ονόματι Σίντι. Η Σίντι εκ Αλβανίας με μάυρα μακριά μαλλία και απίστευτη ρώγα, δήλωνε φοιτήτρια που επισκέφθηκε την Ελλάδα για 2 μήνες ώστε να βγάλει λεφτά για δίδακτρα!!!! Δεν έβαλα κριτική επειδή καθυστέρησα και εξαφανίστηκε από το μαγαζί. Γενικά ήταν καλή περίπτωση.
Την επομενη φορα παντως θα ζητησω προγραμμα με 5 εκτονωσεις μπας και καθυστερησω και λιγο.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αννα
Κοπέλες διαθέσιμες
πολλές
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
May 11, 2012
Κόστος €
60
Βάρδια
Απογευματινή
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 May, 2012
κι εγώ το κάνω :)

Αν κάποια μου αρέσει μία δεύτερη ευκαιρία δίνω πάντα ......
Z
zeppelin
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση