Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 3 10 0.5
Massage 18 December, 2020 1190
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΛΩΣ!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

4.6
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφανιση σώμα

7.0
Συμπεριφορά κοπέλας

5.0
Συμμετοχή

5.0
Καθαριότητα κοπέλας

4.0
Ποιότητά μασάζ

2.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

2.0

Πρωτη φορα που βαζω μια κριτικη για καποιο μερος οποτε θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο κατανοητος γινεται.ΔΕΝ ειναι φυσικα η πρωτη μου φορα σε παρομοιο μαγαζι οποτε εχω καποια αποψη οσο αναφορα εστω το μασαζ και μονο αυτο.Μεσημερι στις 5/1 και παρασυρομενος, πρεπει να ομολογησω απο τις θετικες κριτικες φιλων του forum,επισκεπτομαι το μαγαζι.Η μονη κοπελα που βρισκω ειναι η αννα,πιτσιρικι γυρω στα 20-23 με ωραιο προσωπο και σωματακι,αποφασιζω και παιρνω το προγραμα των 70 ευρω με διαρκεια 45 λεπτα.
Μετα τα αναγκαια ντουζακι και τσιγαρακι ερχεται η εν λογω κοπελα και ξεκιναμε.Στο δεκαλεπτο απογοητευμενος εχω καταλαβει και την συνεχεια.Αφου για κανενα εικοσαλεπτο μου εκανε μια καλη επαλειψη λαδιου(και τον 10χρονο γιο μου να εβαζα θα μου το εκανε πιο δυνατα)
αποφασισα πως χανω την ωρα μου τσαμπα και της ζητησα κατι παραπανω,που φυσικα εκανε οτι δεν καταλαβαινει,και καταληξαμε σε μια απλη μα τελειως απλη φραπεδια!!!!!
Σε 2 λεπτα ειχα πλυθει,ντυθει,και ειχα ανεβει και στη μηχανη να κανω ενα τσιγαρο απο τα νευρα μου που δεν πηγα στα πιο σιγουρα γνωστα μου μερη.Ενα ειναι σιγουρο οτι δεν ξαναπαταω εκει!!!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
αννα
Ημερομηνία
January 05, 2011
Κόστος €
70
Βάρδια
Πρωινή
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0