Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 2 10 0.5
Francesca Magic Girls
Call Girls 04 September, 2021 1544
Επιστροφή με νέο βυζί.
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

8.5
Συμπεριφορά/Social time

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Όλα έρχονται σ' αυτόν που περιμένει ! Παλιό απωθημένο μου η Francesca, από εποχή Diva, που δεν την πέτυχα ποτέ διαθέσιμη. Το κορίτσι είναι όπως στην πρόσφατη φωτό, αφαιρέστε λίγο λούστρο κατά τ' άλλα οι φωτογραφίες είναι ακριβείς. Μου είπε ότι τουράρισε στη Γαλλία για κάποιους μήνες και επέστρεψε πρόσφατα. Στο δια ταύτα : Μετρίου αναστήματος, με ξανθό καρεδάκι. Μαυρισμένο, μυρωδάτο, νυχοπόδαρα-άψογα και το καινούργιο βυζί (3άρι), πολύ καλό στην αφή με ρώγα σουλτανίνα.
Στο σέρβις, παραμένει πιστόλι. Τσιμπουκάρα ρουμάνικης σχολής, πέρασε αμμοβολή και γρασάρισμα μπάλλες, κρεατόβεργα, απ' όλες τις γωνίες, με τη βοήθεια χεριού και χωρίς. Mouthfucking, όσο θέλετε. Από μεριάς μου, τη γρασάρισα με σπουδή, πρώτα ανάσκελα και σε δεύτερο χρόνο στα 4, όπου και λύσαξα στη γλυφομουνοκωλάδα. Εκεί κάπου το ματς άρχισε να γίνεται συναρπαστικό...το μωρό συμμετέχει πραγματικά, μούσκεψε, καύλωσε και αναστέναζε, χωρίς θεατρινισμούς και ατάκες από τσόντες. Το γυρόσαμε σε 69 με φουλ δακτυλιάσματα, μπρος-πίσω, με αποκορύφωμα, να ρουφάω μουνάκι, έχοντας ταυτόχρονα από 1 δάκτυλο σε μουνί και λοκώ, οπού και έχυσε ποτάμια. Ακολούθησε σκούφωμα και κοπάνημα ιεραποστολικά, μέχρι που ήρθε η ώρα για κωλάρα ! Εκπληκτικό στήσιμο, τέλεια τούρλα με ωραία αίσθηση.
Ξεκίνησα σε χαμηλούς ρυθμούς και σταδιακά γκάζωσα μέχρι που βρήκα πετρέλαιο. Είναι λίγο απροπόνητη, μου είπε και μου ζήτησε ευγενικά να το γυρίσουμε σε cow normal, γιατί πονούσε λίγο. Οκ-no problem, Darth Vader δε χαλάει χατήρια. Με καβάλισε, σαν παπάκι χωρίς ποδιά.... Σούζες, μέχρι να φτάσω στο αμήν, όπου και τελείωσα στο στοματάκι της. Δεύτερος γύρος, μια απ' τα ίδια, χωρίς anal, γιατί έπεσε πολύ love και γλωσσόφυλα και ήθελα στο τέλος ν' αράξω και ν' απολαύσω τσιμπούκι.
Εν κατακλείδη, από τα καλύτερα rdv, που έχω κάνει τελευταία, επιβεβαίωσε τη φήμη της. Επίσης στο sosial, είναι χαλαρή, δε λέει μαλακίες και μιλήσαμε και λίγο στα γαλλικά ( για μένα είναι στα +).
Ν' αναφέρω επίσης, ότι έσκασε μ' ένα πολύ σέξυ μαύρο φόρεμα και πολύ ωραία πλατφόρμα.
Προτείνεται, ΣΙΓΟΥΡΑ. Θα την ξαναδώ, ΣΙΓΟΥΡΑ, παρά το αλμυρό της τιμής !
Τα 'πα και ξαλάφρωσα !

Πληροφορίες

Ημερομηνία
September 22, 2022
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
270
Εξτρά €
20
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Τα φτύνει
  • Mouth Fucking
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 7 0

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 September, 2022
Τα 'πα και ξαλάφρωσα !
να μας τα λες ποιο συχνά τοτε να σώζεις και το παρά σου
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
M
mad-or-bad
23 September, 2022
τελικά έβαλες και τον τράκτορα αλλά και την καρότσα στο γκαράζ
G
gpd
23 September, 2022
Κατατοπιστικός όσο δε παίρνει .
Ωραίος
N
nionio21
27 September, 2022
Ευτυχως που δεν σ βγηκε το χουι απτις καταδυσεις να μπεις με το κεφαλι...θα το χαλαγες το κοριτσι !!!! χαχαχαχαχα
A
artinos
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Αποτελέσματα ανά σελίδα: