Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 3 10 0.5
FRANTZESCA
Call Girls 14 August, 2018 3182
Βυζιά, ποτό και Κώλος
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Τη βδομάδα που μας πέρασε οι καύλες χτύπησαν κόκκινο. Λίγο τα μωράκια που μοστράρουν κώλο στο δρόμο, λίγο τα κορδονομαγιο στην παραλία, με οδήγησαν σε αναζήτηση κορασίδας που να δίνει κώλο... Είδα λοιπον το ξανθο μουνάκι και λίγησα... Τηλέφωνο στο γραφείο και το μωρό ήταν σε μερικές ώρες δίπλα μου. Ακριβώς στην ώρα της, μιλάει αρκέτα καλά αγγλικά, πολύ χαμογελαστή έκανε εμφάνση με φλοραλ φόρεμα, ψηλοτάκουνα πέδιλα κατακκόνινο στριγκάκι δαντελωτο χωρις σουτιέν!!!! Καυλα! Ήρθε μοσχομυριστή αλλά μπήκε μετά τα πρώτα γλωσσόφιλα για ντουζάκι! Βγήκε μόνο με την πετσέτα που την άφησε να πέσει με χάρη και νάζι. Εγω στην άκρη του κρεβατιού απαντούσα σε μήνυμα από τη δουλειά και το μωράκι έπιασε δουλειά στα 4 μπροστά στον καθρέφτη με βαθύ υγρό τσιμπούκι. Εγω σαν κύριος απάντησα και αφού απόλαυσα λίγο ακόμα το στοματάκι της ξάπλωσα και την έβαλα από πάνω. Το μουνάκι της ήταν υγρό και μου έδωσε την αίσθηση ότι γουστάρει γιατι με πήδαγε πολύ φυσικά χωρις υπερβολές και ίχνος βαρεμάρας. ΤΗν άρπαξα την κόλλησα πάνω μου φιλώντας το λαιμό της και της έσκισα το μουνί χωρίς έλεος με το μωράκι να με φιλάει και να μου γλύφει τρυφερά το αυτάκι και να μου ψυθιρίζει fuck me harder.... Αφού κάναμε το ντουζάκι μας και μιλήσαμε λίγο της άνοιξα λίγο το κωλαράκι με δάχτυλο και μπήκε αμέσως στο νόημα... Αφού της γάμησα λίγο το στενό μουνάκι της στα 4 και ζέσταμα μπήκα κατευθείαν κώλο. Την πήρα αργά και μαλακά στην αρχή και όταν με συνήθησε, την ξάπλωσα μπρούμυτα και της έκανα τον κώλο καινούργιο. 20' τον έφαγε άγρια με το μουνί να στάζει και να έχει αρπάξει τα σεντόνια απο καύλα. οσο της έπαιρνα τον κώλο και έπαιζα με κλειτορίδα δε σταματούσε να με φιλάει το πουτανάκι... Έχυσα στην κωλάρα της και μολις το κατάλαβε τούρλωσε τον κώλο για να στραγγίξω μέσα στην κωλάρα της (με καπότα εννοείται!). Θαα την ξαναπροτιμήσω όταν θα είμαι σε μουντ για τρυφερό γαμήσι με κωλοξέσκισμα

Πληροφορίες

Ημερομηνία
August 14, 2018
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
170
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Deep Throat
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Ναι
Dress Code
Τηρήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 August, 2018
Α! εσύ είσαι μερακλής φίλε μου...αχαχαχαχ!!!!
B
billaek21
23 August, 2018
Έχει ένα αρνητικό για μένα αυτό το κορίτσι, αρχίζει τα ραντεβού της από τις 19:00 και μετά. Ήθελα να την πάρω αλλά είπε ότι δεν μπορεί να έρθει νωρίτερα, θα δω κάπως θα τα βολέψω τουλάχιστον για μια φορά.
L
liaris
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση