Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 3 10 0.5Κοντοπούτανο
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
7.0
Συμμετοχή
7.0
Συμπεριφορά/Social time
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Υποσχέθηκα την κριτική και να διευκρινίσω ότι η συνάντηση έγινε πριν 3 περίπου μήνες.
Γενικά:
Κοντούλα Μολδαβή με μικρά βυζιά, ωραίο κώλο, απαλό δέρμα, ωραίο σώμα αλλά αγύμναστο και φαίνεται παρόλο το νεαρό της ηλικίας.
θετικά:
Πολύ καλή πρώτη εντύπωση, ντύνεται σέξι προς το ξέκωλο, βάφεται έντονα, γενικά φωνάζει πως είναι κοπέλα της δουλειάς. Πολλοί αυτό μπορούν να βρουν αρνητικό, εγώ το βρίσκω θετικό, για αυτό την φώναξα, και με έφτιαξε η παρουσία της.
Είναι ευγενική
Καλά αγγλικά, (λίγα ελληνικά).
Πολύ ωραία θέα στα τέσσερα.
Δέχεται δάχτυλα μπρος πίσω.
Πολύ καλή στο anal, δουλεμένη καλά πίσω, το ευχαριστήθηκα πολύ το κωλαράκι της, ήταν αυτό που μου έμεινε από την συνάντηση.
Αρνητικά:
Τα φιλιά δεν ήταν το φόρτε της, πεταχτά χωρίς γλώσσα, γενικά προσπαθεί να τα αποφύγει.
Πολύ μέτρια και άτσαλη πίπα χωρίς να τον παίρνει βαθειά. Θεωρώ ότι είναι κάτι που δεν της αρέσει, βιάζεται να περάσει στο πέρασμα καπότας.
Εντάξει δουλεία κάνει αλλά σου μεταδίδει που το ψεύτικο του πράγματος.
Συμπέρασμα:
Εμφανίσιμο καβλάκι για μια φορά και απλά για δυνατό πήδημα.
Αλλά…. την πρότεινα σε φίλο λίγο καιρό αργότερα και αρνήθηκε το anal. Και βλέπω τώρα στο AGN έβαλε και το Depend of size. Κακό σημάδι νομίζω.
Γενικά:
Κοντούλα Μολδαβή με μικρά βυζιά, ωραίο κώλο, απαλό δέρμα, ωραίο σώμα αλλά αγύμναστο και φαίνεται παρόλο το νεαρό της ηλικίας.
θετικά:
Πολύ καλή πρώτη εντύπωση, ντύνεται σέξι προς το ξέκωλο, βάφεται έντονα, γενικά φωνάζει πως είναι κοπέλα της δουλειάς. Πολλοί αυτό μπορούν να βρουν αρνητικό, εγώ το βρίσκω θετικό, για αυτό την φώναξα, και με έφτιαξε η παρουσία της.
Είναι ευγενική
Καλά αγγλικά, (λίγα ελληνικά).
Πολύ ωραία θέα στα τέσσερα.
Δέχεται δάχτυλα μπρος πίσω.
Πολύ καλή στο anal, δουλεμένη καλά πίσω, το ευχαριστήθηκα πολύ το κωλαράκι της, ήταν αυτό που μου έμεινε από την συνάντηση.
Αρνητικά:
Τα φιλιά δεν ήταν το φόρτε της, πεταχτά χωρίς γλώσσα, γενικά προσπαθεί να τα αποφύγει.
Πολύ μέτρια και άτσαλη πίπα χωρίς να τον παίρνει βαθειά. Θεωρώ ότι είναι κάτι που δεν της αρέσει, βιάζεται να περάσει στο πέρασμα καπότας.
Εντάξει δουλεία κάνει αλλά σου μεταδίδει που το ψεύτικο του πράγματος.
Συμπέρασμα:
Εμφανίσιμο καβλάκι για μια φορά και απλά για δυνατό πήδημα.
Αλλά…. την πρότεινα σε φίλο λίγο καιρό αργότερα και αρνήθηκε το anal. Και βλέπω τώρα στο AGN έβαλε και το Depend of size. Κακό σημάδι νομίζω.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
January 20, 2019
Πόλη
Athens
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
140
Εξτρά €
30
Service Style
PSE
Φιλί
Χώρις γλώσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα..
G
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
Αυτό και μόνο αρκεί για μένα ώστε να μην την επιλέξω, αν και στην άλλη κριτική γράφτηκε ότι φιλιά έδινε. Και την είχα βάλει στα υπόψιν.