Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 25 10 0.5
Delight Φραντζή 7 Frantzi 7  Delight
Massage 01 November, 2016 11185
Βερόνικα, πολύ καλή εμπειρία
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφανιση σώμα

8.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.5
Συμμετοχή

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Ποιότητά μασάζ

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική.

Διαβάζοντας (στους δίπλα) καλές κριτικές, κυρίως για την Λίκα αλλά και για την Βερόνικα, επισκέφθηκα το συγκεκριμένο μαγαζί που βρίσκεται στην οδό Αμβ. Φραντή 7 (Delight). Ήμουν όμως άτυχος γιατί η Λίκα δεν ήταν εκεί, θα ερχόταν αργότερα, Βερόνικα ετοιμαζόταν να μπει σε δωμάτιο για μία ώρα, πρόλαβα όμως να την δω και η Ντανιέλα η οποία δεν μου έκανε κλικ.

Τη δεύτερη φορά, έχοντας δει από κοντά την Βερόνικα, τη συναντώ για μία ώρα αφού νωρίτερα είχα κλείσει ραντεβού.

Η Βερόνικα είναι ένα κορίτσι από 26 μέχρι 30 χρονών, κλασικό ρώσικο πρόσωπο, μοιάζει λίγο της Μελίσσας της γνωστής, ωραίο σώμα, σωματάρα με υπέροχα πόδια, κωλαράκι μούρλια, πολύ καλή επιδερμίδα, σχετικά μικρό βυζί με πολύ καλή όμως ρόγα, γενικά η εμφάνισή της είναι αρκετά καλή. Είναι χαμηλών τόνων, σοβαρή ίσως περισσότερο απ΄ ότι πρέπει.

Σαν να ξαφνιάστηκε λίγο που της ζήτησα πρώτα σεξ και μετά μασάζ, μάλιστα είχα κάνει και τον καναπέ κρεβάτι, όμως δεν δυσανασχέτησε ίσα ίσα που έφερε και σεντόνι και το στρώσαμε επάνω. Το σεξ που κάναμε δε συγκρίνεται φυσικά με αυτό που κάνεις με cg σε ξενοδοχεία ήταν όμως αρκετά καλό. Η Βερόνικα κάνει πολύ καλό στοματικό, τόσο καλό που αμφιταλαντεύτηκα να την αφήσω ή όχι να με τελειώσει έτσι. Στάσεις δυο τρεις και το τελείωμα σε ιεραποστολικά με γλωσσόφιλα, τα οποία δεν αποφεύγει όμως δεν τα επιζητά κιόλας.

Εκεί που εξεπλάγην ρε παιδιά ήταν το μασάζ της. Βέβαια είχα διαβάσει ότι κάνει καλό μασάζ αλλά υπέθετα ότι θα ήταν μία φιλότιμη κοπέλα και τίποτε άλλο, όμως η Βερόνικα από τον τρόπο που σου βάζει το λάδι καταλαβαίνεις ότι ξέρει από μασάζ, χρησιμοποιεί αρκετά επιδέξια τα δάχτυλά της, τι παλάμες της με τη σωστή πίεση. Τι να πω το χιλοευχαριστήθηκα το μασάζ της. Στην πλάτη, στον αυχένα, στα πόδια, στο κεφάλι απόλαυση! Κι αλλού έχω ευχαριστηθεί μασάζ αλλά ως επί το πλείστον οφείλονταν στη φιλοτιμία της κοπέλας, εδώ όμως η Βερόνικα δείχνει ότι ξέρει από μασάζ κι όπως μου είπε έχει τελειώσει ειδική σχολή στη Ρωσία.

Εν κατακλείδι η όλη φάση σεξ και καλό μασάζ άξιζε. Μπορεί το σεξ να μη φθάνει στα επίπεδα των CG σε ξενοδοχεία και να το ευχαριστιέσαι τόσο πολύ , κυρίως λόγω έλλειψης άνεσης , αλλά εδώ έχουμε και καλό μασάζ, χωρίς να πληρώσουμε ξενοδοχείο.
Α μην το ξεχάσω, φεύγοντας ζήτησα από την Βερόνικα να μου στείλει μέσα την Λίκα να την γνωρίσω. Πράγματι ήρθε με το χαμόγελό της να φωτίζει το πρόσωπό της αλλά ρε παιδιά εμένα δεν μου άρεσε κι ας γράφουν (οι δίπλα ) ύμνοι για την παρουσία της. Η Βερόνικα μου άρεσε πολύ περισσότερο.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους με ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ και πολύ σεξ

Αυτά και να περνάμε όλοι καλά

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Κοπέλες διαθέσιμες
Λίκα
Ημερομηνία
December 29, 2016
Κόστος €
80
Εξτρά €