Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 25 10 0.5
Delight Φραντζή 7 Frantzi 7  Delight
Massage 01 November, 2016 11181
αλινα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφανιση σώμα

7.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Ποιότητά μασάζ

8.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
βαρδια αλινα, βερονικα, μαρια, ντανιελα, ελενη

πηρα αλινα. ρωσοφωνη, ελαχιστα αγγλικα, καθολου ελληνικα, μιλφακι, μαλλι με ανταυγιες, απλο προσωπο με ζεστο ωραιο χαμογελο (θα επρεπε να το συνηθιζει), σωμα νορμαλ, καθαρη και περιποιητικη
ενιωθα λιγο αβολα λογω της αδυναμιας μου για γλωσσικη επικοινωνια
αναγκαστικα αφεθηκα 100% στα χερια της ολη την ωρα

μασαζ μπρουμυτα για πολλη ωρα, εξονυχιστικο σε αυχενα, πλατη, ποδια, γλουτους
ειχε ενα ιδιαιτερο στυλ, δουλευε επιμελημενα και με αυτοσυγκεντρωση
ηπιες μετριας εντασης χειρομαλαξεις που ομως με τη συστηματικοτητα και την επιμονη της θερμαναν το σωμα μου
πιο πολυ μου αρεσε το μασαζ στη μεση και τους γλουτους με τον τροπο που το εκανε ... αλλα αυτο ειναι η υποκειμενικη μου προτιμηση
ειδικα με τις πιεσεις που ασκουσε πανω στους γλουτους ενιωσα ιδιαιτερη ανεση, χαλαρωση και ευεξια (ισως να ηταντυχαιο)

με το νευμα της γυρισα ανασκελα
συνεχισε την χειροπρακτικη σε λαιμο, προσωπο, κεφαλι, χερια, κοιλια, ποδια εως γονατα
καποιες φορες εβαζε στο παιχνιδι και το στομα της
κατοπιν επικεντρωθηκε πλεον με καλη αποδοση στο καλαμακι και στο φραπε που ομως θα τον προτιμουσα ηπιοτερο
ειχα αφησει 100% την πρωτοβουλια σε εκεινη, αν και δεν το συνηθιζω,
δεν εκανα προκαταρκτικα που συνηθως κανω
σαν αποτελεσμα με οδηγησε σε κλασικη μπριζολα με την οποια ειχε σκοπο να με ριλαξαρει οπως αλλωστε με ρωτησε στο τελος "ριλάξ; ριλάξ;;"

η αλινα φαινεται να ειναι ευγενικη γυναικα, συμπαθητικη και αδικειται απο το οτι δεν ξερει ελληνικα (αβολο), θα κερδιζε εαν μπορουσε να επικοινωνησει
προσπαθει ευσυνειδητα να ευχαριστησει, συνεχως, χωρις τεμπελια,
οπως μπορει εκδηλωνει το ενδιαφερον της να προσφερει καλο μασαζ, με το οποιο προσωπικο της στυλ

συνοπτικα ομως δεν νομιζω οτι ηταν απο τις τοπ εμπειριες μου

να σημειωσω οτι πηγα πριν ~ 5 βδομαδες, αλλα τοτε ειχα προβλημα να ανεβασω την κριτικη τοτε και ειχα ποσταρει στο θρεντ τοτε, μετα ξεχαστηκα, και την εστειλα τώρα την κριτικη

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
αλινα
Κόστος €
80
Βάρδια
Πρωινή
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση