Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 25 10 0.5
Call Girls 30 January, 2012 4056
κοριτσι σουπερ σεξυ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Παρασκευη το βραδυ στο Lacoba

την παρασκευη το βραδυ την ειδα στο side freelist και μου αρεσε παρα πολλη τελικα την πηρα τηλεφωνο εγω νομιζα οτι ηταν απο γραφειο αλλα το σηκωσε η ιδια, με γραφεια δεν τα παω καλα γιατι αλλη κοπελα παλια ζητησα και αλλη μου στειλανε. 10 το βραδυ πηγα στο ξενοδοχειο την τηλεφωνησα και ηρθε μεσα σε 10 λεπτα ισως επειδη μενει στο παλιο φαληρο και το ξενοδοχειο ειναι κοντα. 22.15 χτυπησε η πορτα την ανοιξα και ειδα πραγματικα εναν αγγελο λιγο κομπλαρησα μπηκε μεσα ηταν πολυ ευγενικη καθησαμε στο κρεβατι λιγα μπλα μπλα να γνωριστουμε, και μετα μπηκαμε στο μπανιο τελειωσαμε σε 10 λεπτα μετα φορεσε εσωρουχα και ζατιερες μαυρες ετσι οπως ηθελα εγω, ξεκινησαμε με μια υπεροχη πιπα, που δεν την αφησα να συνεχειση πολυ διοτι ηθελα το ομορφο της κωλαρακι να παραδωθω, το κορμι της πολυ μπεμπιστικο και βελουδινο.
εφτασα στην εκτωνωσει γρηγορα στον ποπο της, μετα απο λιγο ριλαξ μου εκανε παθιασμενα πιπα και εκει εχυσα μετα απο 15 λεπτα. 2 εκτωνωσεις 120 γιατι ηταν και ο ποπος
εξτρα 20 ευρο.
Τα λεφτα της που περνει τελικα ειναι λιγα για οτι δινει στο κρεβατι. ειναι γυναικα που περνει πολλες πρωτοβουλιες πανω στο σεξ. Τελικα τα χρηματα που εδωσα δεν τα εκλαψα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 17, 2012
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €