Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 13 10 0.5
Call Girls 29 October, 2015 3806
Φουλ για στανταράκι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Είναι η 2η κριτική για το κορίτσι αυτό κι επειδή και την 1η εγώ την έγραψα δε νομίζω να πιστεύει κανένας ότι την προμοτάρω. Όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα πιστεύω ότι κάθε φορά που συναντούμε κοπέλα είναι καλό να γράφουμε πέντε γραμμές πως περάσαμε μαζί της, κι ας υπάρχουν κι άλλες κριτικές γι’ αυτήν. Έτσι …. ελέγχουμε συνεχώς τις υπηρεσίες των κοριτσιών και παράλληλα ενημερώνουμε τα μέλη του φόρουμ.
Να διευκρινίσω ότι ήθελα να συναντήσω άλλη κοπέλα η οποία όμως απουσίαζε στην πατρίδα της για τις γιορτές.
Είναι λοιπόν η 2η φορά που συναντώ την Galina και περνώ για 2η φορά υπέροχα μαζί της. Ήρθε στο δωμάτιο το κορίτσι με ένα μαύρο σέξυ φόρεμα κι όπως είναι και ξανθούλα ήταν … παναγία μου, αφού σάλταρε κι ο φίλος Γιώργος στη ρεσεψιόν.
Τέλεια προκαταρκτικά με το κορίτσι, απίθανα και λίγα λέω, να μην ξεκολλάω από πάνω της, να γίνετε παιχνίδι λες και βρίσκομαι με την κοπέλα μου. Τι πλάσμα, τι προσωπάκι ομορφούλικο, τι μάτια πανέμορφα, τι χαμόγελο, τι σωματάκι, τι βυζάκι αχ! Τα’ δωσα όλα!!
Και η συμπεριφορά της υπέροχη, μες στο χαμόγελο, και τι χαμόγελο, γλυκό, σέξυ με υπονοούμενα, υπέροχο. Λεπτομέρεια αλλά αξίζει να το αναφέρω, όταν της λες κάτι στα ελληνικά και δεν το ξέρει σου χαμογελάει μ’ έναν τρόπο που δε βρίσκω λόγια να περιγράψω.
Από υπηρεσίες όπως έχω ήδη γράψει μην περιμένετε ότι θα πάρει πρωτοβουλίες και θα σας τρελάνει, είναι μικρούλα και μαζί της χαίρεσαι πρώτα πρώτα τα νιάτα της. Το στοματικό της είναι αματούρικο, προσπαθεί όμως φιλότιμα, εγώ ρε παιδιά όταν την πίεσα δύο φορές, με τα χέρια μου στο κεφαλάκι της να πάει λίγο πιο κάτω, με κοίταξε γλυκά και μου είπε, μ’ ένα παραπονιάρικο και συνάμα πολύ πολύ γλυκό τρόπο, ..δε μπορώ παραπάνω.. που σε κάνει αμέσως να την πάρεις στην αγκαλιά σου να την σφίξεις και να την τρελάνεις στα φιλιά.
Στο σεξ λόγω σωματότυπου κάνετε όποιες στλασεις θέλετε, το κορίτσι δίνεται κι όταν τελειώνει το βλέπεις και λιώνεις.
Πέρασα όπως καταλαβαίνεται υπέροχα μαζί της, αυτός εξάλλου είναι και ο σκοπός των συναντήσεων αυτών. Για μένα η Galina πάει φουλ για στανταράκι.

Να διευκρινίσω το αυτονόητο, ότι δηλαδή επειδή εγώ περνώ πολύ καλά με το κορίτσι αυτό δε σημαίνει ότι το ίδιο καλά θα περάσει σίγουρα και κάποιος άλλος μαζί της. Εγώ γράφω τις εντυπώσεις μου και τίποτε άλλο.

Να περνάμε όλοι καλά και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλα τα μέλη του φόρουμ και ιδιαιτέρως στο φίλο μας MAD σαν υπεύθυνος αυτού.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
December 21, 2015
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €