Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 13 10 0.5
Call Girls 29 October, 2015 3806
Την επόμενη φορά καλύτερα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

8.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Η σημερινή μου συνάντηση με την Galina ήταν θα' λεγα κάπως ιδιαίτερη - περίεργη. Μόλις μπήκε το κορίτσι στο δωμάτιο αμέσως κατάλαβα ότι δεν ήταν στα καλύτερά της. Ήταν διαφορετική, χωρίς το απίθανο χαμόγελό της, που την κάνει και ξεχωρίζει από τις άλλες, χωρίς διάθεση για πολλά πολλά, είχε ένα ύφος κουρασμένο; απογοητευμένο; χωρίς πάντως όρεξη.
Όταν την ρώτησα αν είναι καλά μου απάντησε ότι πράγματι δεν αισθανόταν καλά, ότι δεν ήταν άρρωστη όμως δεν είχε και όρεξη, ότι εδώ και λίγες ημέρες ψυχολογικά είναι χάλια και δεν ξέρει τι έχει. Της πρότεινα αν ήθελε να ακυρώσουμε το ραντεβού, μήπως επιδεινωθεί με το σεξ η κατάστασή της - η διάθεσή της, όμως δεν συμφώνησε αντιθέτως μου είπε ότι θα προσπαθήσει όσο μπορεί για να περάσουμε καλά. Θα ακύρωνα το ραντεβού αν δεν συμπαθούσα πολύ το κοριτσάκι αυτό, επίσης καταλαβαίνω ότι με συμπαθεί κι αυτό.
Προσπάθησα να το χαλαρώσω, ως ένα σημείο το πέτυχα, πράγματι το κοριτσάκι έκανε ότι μπορούσε, είναι πολύ καλό και φιλότιμο παιδί, το καταλαβαίνεις, το βλέπεις στα όμορφα μάτια της. Δε θέλω να περιγράψω τίποτα, να πω όμως ότι τελικά κατάφερα να ολοκληρώσω και να έχουμε ένα τέλος αρκετά καλό. Δεν ήταν όμως σαν τις άλλες φορές. Δεν ήταν η Galina που ήξερα, που γνώρισα στις δύο προηγούμενες συναντήσεις μας.
Στο τέλος φεύγοντας μου ζήτησε πολλές φορές συγνώμη και συμφωνήσαμε ότι την επόμενη φορά καλύτερα.

ΥΓ Ειλικρινά σήμερα δε ξέρω πως να βαθμολογήσω

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 02, 2016
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
110
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Ηλικία Πελάτη
52
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Σχέση-Παντρεμένος
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 February, 2016
Μπραβο λιαρη μου που συμπεριφερθηκες σαν κυριος,εγω νομιζω λογω αναδουλειας τα φερνουν πολυ δυσκολα και σε μερικα γραφεια δεν κρατουν ουτε τα προσχηματα στα ποσοστα
A
akas
08 April, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εγώ δεν πιστεύω ότι έχουν αναδουλειές, οι κριτικές για τη μικρή στους δίπλα συνεχίζουν να ανεβαίνουν. Το αντίθετο μάλιστα πιστεύω, ότι η μικρή έχει καεί απο την πολλή δουλειά. Όποιος έχει μιλήσει με κοπέλα της δουλειάς θα του έχουν πει οτί συχνά οι κοπέλες είναι 12ώρο στο δρόμο και δεν τρώνε σωστά όλη μέρα. Αν μια κοπέλα έχει και φουλ πρόγραμμα κάθε μέρα (πολλά ραντεβού) χωρίς Σ/Κ και διαλείμματα, οι μπαταρίες λογικό είναι να διαρκέσουν λίγους μήνες.
M
moshman
08 April, 2016
Εγώ παρόλο που θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστή ότι είναι πολύ συμπαθητική θα διαφωνίσω με τη βαθμολογία του. Το λέω έχοντας επίγνωση ότι η θέση του μπορεί να είναι δύσκολη. Όμως αν βαθμολόγησε τη "νύχτα" με 8.6 και τη "μέρα" με 8.7, έχουμε θέμα. Εδώ πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί και όχι συναισθηματικοί. Αν η βαθμολογία δεν ανταποκρίνεται της επίδοσης τότε εθελοτυφλούμε και αυτοπαραπλανούμαστε. Αν η απόδοσή της έπεσε, το οποίο το πιστεύω γιατί πήρα δείγμα πεσμένης Γκαλίνας, πρέπει να αποτυπωθεί στις βαθμολογίες. Το πώς και αν αυτό θα ληφθεί υπόψιν από το πρακτορείο (ή και την ίδια) δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Ενδεχομένως η κοπέλα να χρειάζεται ένα διάλειμμα.
M
moshman
12 April, 2016

Πιθανόν να έχεις δίκιο. Οπότε μείνε στο κείμενο μου κι όχι στη βαθμολογία μου. Τι να κάνουμε εγώ έτσι το είδα έτσι το βαθμολόγησα.
L
liaris
12 April, 2016

εγώ τη διάβασα την κριτική σου, πολλοί όμως πιστεύω θα δουν μόνο τη γενική βαθμολογία και από εκεί θα ψυχανεμιστούν τί θα κάνουν (άντε και τους τίτλους των κριτικών). Σκεφτείτε ότι ίσως βοηθάμε κιόλας με τις σωστές (χαμηλές) βαθμολογίες. Διαφορετικά διαιωνίζονται στραβές καταστάσεις και νοοτροπίες (και τα κορίτσια μπορεί να σκέφτονται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορούν να μην "υπάρχουν" στα ραντεβού και όλα καλά και τα γραφεία ότι δεν έχει διαφορά αν το κορίτσι περνάει φάση). Αυτά τα θέτω ως γενικότερο προβληματισμό για όλους (αλλά με αφορμή την κριτική και τη συγκεκριμένη κοπέλα με την οποία έτυχε να έχω εμπειρία της επίδοσης στη συγκεκριμένη περίοδο)
M
moshman
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση