Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 13 10 0.5
Call Girls 29 October, 2015 3805
Αματούρι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμμετοχή

6.0
Συμπεριφορά/Social time

7.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

4.5
Οι κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα λίγο πολύ περιγράφουν δύο διαφορετικές εικόνες. Εγώ μάλλον ατύχησα να την πετύχω στη "μνημονιακή/υφεσιακή" της περίοδο. Ημερομηνία ενδεικτική. Εμφανισιακά στο πρόσωπο είναι άνω του μετρίου, όμορφη/γλυκοπρόσωπη με φωτεινά μάτια. Στο σώμα κοντή γύρω στο 1,55, με ελαφρώς πεσμένο (μικρό επίσης) στήθος, δεν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Για τη συγκεκριμένη συνάντηση κράταγα μικρό καλάθι λόγω των κακών κριτικών και λόγω του νεαρού της ηλικίας. Κανείς δεν ξέρει τί μπορεί να έχει συμβεί στη ζωή της, αν είναι κάποιο συγκεκριμένο γεγονός που την έχει ρίξει ή κάτι άλλο. Αυτό που υποθέτω εγώ είναι ότι έχει μπει σε μια περίοδο κόπωσης/καψίματος και ίσως χρειάζεται ένα διάλειμμα να ξαναφορτώσει μπαταρίες. Η εικόνα που μου έδωσε είναι ότι παρόλο που θέλει να ευχαριστήσει, δεν έχει την ενέργεια να ακολουθήσει. Ενώ προσπάθησα να το πάω ρομαντικά (τρομάρα μου) τα φιλιά της ήτανε χωρίς γλώσσα και έδινε την αίσθηση ότι δεν ήτανε εκεί. Μηχανικά κατέβηκε προς τα κάτω και επιδώθηκε σε μια μέτρια πίπα (ούτε καλή ούτε κακή). Γενικώς ζήταγε καθοδήγηση σε όλη τη συνάντηση, ίσως υπήρχε και αμηχανία επειδή ήτανε η πρώτη μας. Αυτό νομίζω ότι θα ήτανε χαρακτηριστικό της και στην "καλή" της περίοδο.

Η έλλειψη πρωτοβουλιών και εμπειρίας είναι εμφανής. Αυτό που έκανα (συνήθως στις άματερ καταστάσεις βοηθάει) είναι να ασχοληθώ μαζί της μπας και χαλαρώσει και όντως μετά από λίγο έδειξε κάποια σημάδια συγκέντρωσης, είχαμε την πολυπόθητη κορύφωση και εκτόνωση από μεριάς της. Αυτό είναι κάτι που γενικά κάποιος δεν παίρνει εύκολα από πιο έμπειρες/καμμένες κοπέλες του χώρου και το καταλογίζω στα λίγα συν της άματερ εμπειρίας. Στον πρώτο γύρο το δικό μου μετά από μια σύντομη απόπειρα να την έχω από πανω που δε με έφτιαξε, την έβαλα στα 4, κάθισε με κλειστά τα πόδια και μπαίνοντας μέσα της μου έκανε εντύπωση ότι δεν την βρήκα στενή (παρόλο που είχε και κλειστά τα πόδια). Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι η μειωμένη της ενέργεια οφείλεται σε κάψιμο. Δεν ασχολήθηκα με εναλλαγές στάσεων γιατί δε φαινόταν ότι το έχει γενικά. Στο σόσιαλ είχαμε κάποια αμήχανα κενά που με κοίταγε και δεν έλεγε τίποτα. Λες και με τσέκαρε να δει αν γουστάρει ή οχι, μυστήρια υπόθεση. Στο δεύτερο γύρο δεν είχαμε γκολ. Κάναμε λίγο 69, την περιποιήθηκα πάλι εγώ και την άφησα να να κάνει λίγη πίπα μια και τα υπόλοιπα δεν ήταν πολύ ελπιδοφόρα. Καθαρή με τα ντουζάκια της, αλλά λόγω της πεσμένης της ενέργειας (συμμετοχή 6) η σχέση απόδοσης/τιμής είναι πεσμένη (4.5). Μπορεί να την ξαναδοκιμάσω να δω αν όντως έχει και πιο δοτικό "πρόσωπο", κυρίως γιατί είναι άνω του μετρίου στο πρόσωπο/εμφάνιση και για μένα αυτό μετράει. Κατά τα άλλα μια μέτρια άματερ συνεύρεση που σίγουρα δε θα ενθουσιάσει, ενδεχομένως ούτε και θα απογοητεύσει ιδιαίτερα (αυτό εξαρτάται από το πόσο ψηλά είναι ο πήχης κάποιου). Σε κάθε περίπτωση το καλάθι είναι ακόμη μικρό εδώ. Αν μείνει στο χώρο τα χιλιόμετρα που θα γράψει ίσως τη βοηθήσουν να βρει την αυτοπεποίθησή της και να κρατάει το σέρβις σε πιο υψηλά επίπεδα. Ο χρόνος θα δείξει.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 01, 2016
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
220
Service Style
GFE
Φιλί
Χώρις γλώσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 April, 2016
Επίσης εντύπωσή μου είναι ότι προμοτάρεται από τους δίπλα (βέβαια αυτό δεν μπορώ να το αποδείξω). Ακόμη ανεβαίνουν θετικότατες κριτικές, κάτι το οποίο δεν μπορώ να εξηγήσω. Χαρακτηριστικό είναι το φιλί με γλώσσα που περιγράφουν πολλοί και δεν το πήρα, την ενέργεια που επίσης δεν έζησα και ακόμη ακόμη το CIM, το οποίο μου είπε οτι δεν το θέλει. Αυτό σαν συμπλήρωμα της κριτικής μου
M
moshman
12 April, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το γλωσσόφιλο το δίνει αλλά έρχεται στην πορεία της πράξης, δεν είναι σαν κάποιες άλλες που το δίνουν απλόχερα, θα' λεγα είναι λίγο φειδωλή αλλά το δίνει, το Cim δεν συμπεριλαμβάνεται στις υπηρεσίες της, όμως εάν της το ζητήσεις με ωραίο κι ευγενικό τρόπο κάνει κάτι σαν Cim, δηλαδή τελειώνεις στο στόμα της κι αμέσως τα φτύνει, όταν λέμε αμέσως, αμέσως. Εγώ πάντως από περιέργεια θα την ξαναπάρω κάποια στιγμή για να δω αν βελτιώθηκε η κατάστασή της, λέω μάλιστα να ενημερώσω και το γραφείο. Ξέρεις, το είχα συμπαθήσει πολύ το κορίτσι κι απογοητεύτηκα την τελευταία φορά που την είδα.
L
liaris
12 April, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το κατάλαβα αυτό με το γλωσσόφιλο ότι είναι φειδωλή, σε μένα ας πούμε υπήρξε υποψία σε κάποιες φάσεις και μετά ξαναγύρναγε σε πεταχτά με κλειστό το στόμα πιο μετά. Από ένα σημείο κουράζομαι εγώ προσωπικά να προσπαθώ και να επιμένω. Κοίτα μη με παρεξηγήσεις κι εγώ τη συμπάθησα, απλά προσπαθώ να παίρνω απόσταση από τις καταστάσεις. Στην κριτική μου κι εγώ ανέφερα ότι ίσως ξαναδοκίμαζα στο μέλλον να δω αν έχει κι άλλο πρόσωπο γιατί είναι γλυκιά και συμπαθητική. Αλλά χρειάζονται κι άλλα για να περάσει κάποιος καλά και σε μένα (μάλλον είναι θέμα της χρονικής συγκυρίας) αυτά δεν υπήρξαν (δυστυχώς).
M
moshman
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση