Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 6 10 0.5
Call Girls 11 January, 2013 1498
Την αδικούν οι φωτό
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

7.5
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Κάνοντας μια express αναζήτηση στο forum, μου κόλλησε το AGN! Δεν είχα παλιότερη "συνεργασία" με το γραφείο, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο ήμουν σίγουρος πως θα μείνω ικανοποιημένος. Και έτσι και έγινε!
Αυτή τη φορά είπα να αφήσω την τύχη μου στα χέρια της τηλεφωνήτριας. Έτσι ζήτησα μια κοπέλα να μιλάει ελληνικά και να μην είναι πάνω από 1.70 (απλά πράγματα). Σου στέλνω Γεωργία μου λέει. Αφού επιβεβαιώνω δωμάτιο (πρίαμος), μπαίνω για ντουζάκι και μέσα στο 5λεπτο είχε έρθει η κοπέλα!!! (πολλά +) , Μου το είπε η τηλεφωνήτρια πως μένει κοντά, αλλά δεν περίμενα και στο 5λεπτο!
Λοιπόν. Κατ αρχάς, να πω πως δεν είχα δει φωτογραφίες της. Και μόλις είδα μετά την συνάντηση, συνειδητοποίησα πως δεν θα την διάλεγα. Με λίγα λόγια, οι φωτό της την αδικούν πολύ. Ως προς το πρόσωπο τουλάχιστον. Είναι καστανόξανθη (προς το ξανθό), κάτι λιγότερο από 1.70. Σώμα όχι γυμνασμένο, αλλά τέλεια συντηρημένο. Ούτε κοιλίτσες, ούτε παχάκια , ούτε λιπάκια από δω και από κει, Μείον της τα μικρά μεν, αξιαγάπητα δε βυζάκια της :) Το πίσω σύστημα και αυτό αξιοθαύμαστο αλλά δεν δοκιμάστηκε. Η φάση ήταν gfe σε μεγάλο βαθμό! Ίσως να φταίει και η μεγάλη διάρκεια της συνάντησης για αυτό.
Οι τιμές είναι στα 100 το απλό με τα + + +. Και στο φουλ το οποίο είναι στα 130 χωρίς έξτρα. Εμένα μου προτάθηκε να πάρω το απλό για να μου βγει φθηνότερα στις τόσες ώρες. Όπως και έκανα. Στο κάτω κάτω, δεν είμαι και από αυτούς που χύνουν 10 φορές! ;)
Μιλάει Ελληνικά (εδώ μεγάλωσε) και έχει να πει πολλά. Κουβαλάει και αυτή μια τρέλα τσαμπουκαλίδικη που με εξιτάρει!
Καθαριότητα άψογη. Εκτός από την τσιγαρίλα, η οποία δεν με ενοχλεί μιας και είμαι καπνιστής, καμία "ύποπτη" μυρωδιά δεν εντόπισα. Ντουζάκι 3 φορές σύνολο, η πρώτη με το που ήρθε (αφού γέμισε το τζακούζι).
Γλωσσόφιλα αβέρτα και με βάθος και με πάθος! Ξέρει να παίζει πολύ καλά η τύπισσα! Στην πίπα λέει πολλά! πολύ περιποιητική και ακολουθεί χωρίς δυσανασχετισμούς τυχών οδηγίες! Το νινάκι της και αυτό για φωτογραφίες είναι! Δέχεται περιποίηση με μεγάλη ευχαρίστηση. Πίσω σύστημα δυνατό. Δεν το ζήτησα αλλά λογικά θα τον έδινε αν το έκανα.

* Συμπεριφορά και σόσιαλ έβαλα 9 αφού δεν βαρέθηκα ούτε λεπτό. Και βασικά δεν περίμενα να περάσω τόσο καλά.! Στο πρόσωπο αν και πολύ αδικημένη όπως ξαναλέω από τις φωτό της, δεν μπορώ να βάλω πάνω από 7,5. Δεν είναι και shakira. Και στο σώμα το ίδιο.
Μου φάνηκε πάντως πως ήταν από τα καλύτερα ραντεβού.
Και μπράβο στην κοπέλα του γραφείου για την τόσο εύκολη και κατατοπιστική κουβέντα που είχαμε :)

Πληροφορίες

Ημερομηνία
August 09, 2014
Πόλη
Παγκράτι
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
5 ώρες
Κόστος €
100/h η κοπέλα, 75 το δωμάτιο
Service Style