Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 2 10 0.5
Call Girls 14 October, 2016 724
γλυκο πιτσιρικι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

7.0
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
ημερ/νια περιπου....κ εχει παει 4+ ξημερωματα και τα πινουμε ακομα στο μαγαζι ενος γνωστου φιλου-μαντραχαλο(χαχαχα)....κ απο σποντα στη σποντα πως καθετε....κ μπαινει τυχαια τελικα το γκολ...τιμη....χμμμ...μυστικο!!
φωτο οπως βλεπετε πιτσιρικα λεπτη μ ωραιο κορμακι χτυπαει τη πορτα κατα της 6 παρα πλεον...ωρα η οποια δεν βοηθουσε κανεναν...εγω λιωμα κ αυτη κουρασμενη επισης....η αληθεια ηταν ομως πιο προθυμη κ ενεργητικη απο μενα!!!
20 χρονων ΔΕΝ τη κανεις!!!18-19 το πολυ...πιτσιρικη ομορφουλικο με μαυρα μαλλια (στις φωτο περουκα λογικα)...
συμπαθιτικη...γλυκια...κοινωνικη...χαμογελαστη....κ εγω αργα τα ζωα μου....
ντουζακι....μετριο καλο μπουκιτση με χερακι....69...σακουλιτσα....κ ανταλαγη 3-4 κλασσικων στασεων χωρις πολλες εντασεις κ απ'τους 2 μας....φιλια καθολου....λεω λιγα....γτ λιγα θυμαμαι....ενα βολι...κ αυτο με το ζορι!!
σε ποιους κανει??....σε πιπινοφιλους ναι δαγκωτο!!...
αν θες τεχνες μαεστρια εμπειρια η γκομενα να σε γαμησει δεν κανει!!....ειναι πολυ ποιο GFE κ αματουρι φαση οπου εκει θα σε ανανεωσει με τη φρεσκαδα κ τη νιωτη της....
λεω δυσκολα θα τη ξαναβλεπα γτ ειμασταν κ οι 2 λογω ωρας κουρασμενοι.....κατω απο αλλες συνθηκες ....θα μπορουσα!!!
HAVE FU...CK

Πληροφορίες

Ημερομηνία
December 22, 2016
Πόλη
αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
χμμ