Gianna Your Angels

Gianna Your Angels

 
8.5 (2)
993 0 14 0 0 0
Gianna Your Angels
Gianna Your Angels
Gianna Your Angels
Gianna Your Angels
Gianna Your Angels
Gianna Your Angels
Gianna Your Angels
Gianna Your Angels
Gianna Your Angels
Gianna Your Angels
Gianna Your Angels
Gianna Your Angels
Gianna Your Angels

Πληροφορίες

Φύλο / Sex
Escort Agency
Πόλη / Πόλεις

>Βαθμολογίες αξιολογητών

2 reviews
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.3(2)
Εμφάνιση σώμα
 
8.5(2)
Συμμετοχή
 
9.0(2)
Συμπεριφορά/Social time
 
7.5(2)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0(2)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.5(2)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Η δασκάλα μας
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.0
Συμμετοχή
 
8.0
Συμπεριφορά/Social time
 
5.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0
το κορίτσι μας έφτασε στην ώρα του, φρεσκότατη , πρώτο της ραντεβού ήταν.
Μακρύ παλτό, τακουνάρες του της δίναν + δέκα πόντους , γυαλλάκια στραβωμάρας που της δίνουν το κάτι σέξι με συνδυασμό το καρε΄ μαύρο μαλλί .
Η δασκάλα μας που θα θέλαμε να πηδήξουμε.
πρόσωπο όμορφο και κορμάκι λαμπάδα.
Αγγλικά γιοκ , τίποτα λέμε αλλά ο γκούγκολας μας φρόντισε.
Κατέβηκε από τις γόβες , πάλι ψηλή είναι η άτιμη , πατούσα ένα χιλιόμετρο, για γλύψιμο πατούσας ότι πρέπει.
Ζήτησε να πλύνει χεράκια , όπως και έγινε, επέστρεψε και ζήτησε κόλα, έγινε και αυτό, περάσαμε για τσιγάρο αλλά διακόπηκε γιατί αρχίσαμε τα φιλιά με συμμετοχή γλώσσας, δ΄δάγκωνε αυτί , έγλυφε λαιμό.
Βγάλαμε τα ρου΄χα μας και περάσαμε στο δωμάτιο, κορμάκι καλό αδύνατο, όλο φυσικό με ένα μεγάλο τατού στα πλάγια του μηρού της . Στηθάκια μικρά , στητά και ρόγα για πιπίλα.
Με πίπα ΄΄άρχισε ο αγώνας , καλή , βαθειά με πνιξίματα , περιποίηση διδύμων , αλλάξαμε σε 69 και μετά μόνο εγώ να την περιποιούμαι στο όμορφο υγρό μουνάκι της, Δάκτυλα μόνο επιφανειακά μπρος και πίσω.
Σκουφάκι στο στενό μουνάκι της χωρίς τζελάκι , πολύ καλή αίσθηση με αργούς - αισθησιακούς ρυθμούς, χάδια ,φιλιά , άρχισε να δαγκώνει όμως λαιμό η άτιμη και να παίζει με τις ρόγες μου. Ανέβασα τα δίμετρα πόδια της στους ώμους μου και άρχισα κομπρεσάρισμα με τις ανάλογες σφαλιάρες στα καπούλια της. Εκείνη να τσιμπά τις ρόγες της και να μουρμουράει.
Γυρίσαμε στα 4 , σάλιωσα την μουνάρα της και ξαναμπήκα, ούτε μα ούτε μου, γραπωμένη στα σεντόνια και να καρφώνει το μουνί της στο πέος μου με δύναμη , τελειώνοντας ήθελε αγκαλιές και φιλιά.
Φρεσκάρισμα και πάμε για κόκα κόλα εκείνη και γω για κρασί.
Με καβάλησε , με φίλαγε , με χάιδευε και έκανε νόημα να περάσουμε μέσα.
Άρχισα να την γλύφω από τα πόδια της και κείνην να παίζει με του μουνί της, ενδιάμεση στάση στο στενό μουνάκι της και μετά πιπίλα στις ρόγες της.
Μπαλονάκι άμεσα (δεν είχαμε και πολύ ΄χρόνο πια ) στα πλάγια για αρχή και μετά ιεραποστολικά με τελείωμα στην επίπεδη κοιλίτσα της.
Μπανάκι , χρήματα και καλό απόγευμα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 19, 2022
Πόλη
σπίτι μου
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
140
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Deep Throat
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Ελεύθερος
Σχέση Πελάτη / Escorts
Πρώτη μου φορά
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (1) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
Μούναρος Με Κεφαλαίο
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.5
Εμφάνιση σώμα
 
9.0
Συμμετοχή
 
10.0
Συμπεριφορά/Social time
 
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
-Έχω φάει σκάλωμα με την Νάστια να την δω αλλά ξαφνικά κάτι έγινε και ακυρώθηκε το ραντεβουδάκι μας, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, άκουσα τον φίλτατο andronikos3 που μου είχε πει παρ την και θα με θυμηθείς και όντως δεν άργησα σε χρόνο κλάσματα δευτερόλεπτου το χεριά μου έγραφαν στους αγγέλους θα πάρω την Γιάννα να την δω έτσι και έγινε κλείνοντας το ραντεβουδάκι μας στο αγαπημένο μου ξενοδοχείο.
--Έφτασα αρχίζοντας τα παρ φουμαρίσματα, ξαπλώνω στο κρεβάτι και κοιτάω τις φωτός τις λέγοντας εδώ έχουμε μούναρο με κεφάλαιο και εκεί που έχω αράξει και προετοιμάζω τον μητσάρα για αυτό που θα ακολουθήσει, χτυπαει η πόρτα, ανοίγοντας την έμεινα με το στόμα ανοιχτό την να δω μπροστά μου ένα μελαχρινό μούναρο με γυαλιά έτοιμη για διδασκαλία με καρέ μαλλί σαν αυτό με τις φωτός ντυμένη με ένα φορεματάκι λουλουδένιο πάνω σε γόβες μαύρες. Με κοιταει με τα κιάλια Χαχαχα! της την κοιτάω και αρχίσαμε να χαμουρευόμαστε με την πόρτα ανοιχτή, περνάει πιο μέσα και αρχιζω να χουφτώνω ότι έβρισκα μπροστά μου, αυτή γελάκια και αρχίζει να βγάζει το λουλουδένιο φορεματάκι κάνοντας με να μείνω με το στόμα ανοιχτό για μια ακόμη φορά . Σώμα πιο μούναρος δεν γίνεται να γυρίζεις τσόντα και να λες στον κάμεραμαν τράβα φίλε τράβα, βυζί στητό δυαράκι από αυτά που δεν χορταίνεις να τα γλείφεις μαζί με άκρα περιποιημένο στην πένα με δυο τατουάζ στο πόδι και στο μπούτι για να συνοδευθούν αυτό το θεσπέσιο κορμί που μόνο σε τσόντες το συναντάς.
--δυο γύροι μέχρι τελικής πτώσεως κάνοντας τον γύρο του θριάμβου δυο φόρες με επιτυχία, βγάζει τα γυαλάκια τις τα αφήνει στο τραπεζάκι και εδώ αρχίζει το πόρνο πανηγύρι έγινε του μουνιού το κάγκελο, μα τι γλειψίματα στο κορμί τις και στο στενό καλό ξυρισμένο μουνί τις, μα τι φτυσίματα στον πούτσο μου μαζί με λαρυγγικές διεισδύσεις σε στάση 69, μερικές φόρες έφευγαν και κάτι ξεγυρισμένα σκαμπίλια από την μεριά της στον κώλο μου σαν ένδειξη δώσε κι άλλο δεν χορταίνω να το παίρνω όλο μέσα, την πιάνω από το μαλλί την γονατίζω στο πάτωμα τουρλώνει τσόντα τον κώλο τις και αρχίζει να τον ρουφάει και να τον φτύνει μανιασμένα σαν σωστή πορνό δασκάλα που θέλει να διδάξει το στοματικό έρωτα και η πουτάνα η χαρά δεν την αφήνει Ναι!Ναι! μετά από αυτό το θέαμα σκουφί την γυριζω στο κρεβάτι με θεά στον καθρέφτη την μούρη της και εγώ από πίσω της Κατσικογάμης να τις τον δίνω αλύπητα Ασάλιωτα χωρίς οίκτο άρχισε να ηδονίζεται και να με τραβάει με τα χεριά της όλο μέσα όπου εκεί παρέδωσα τον χείμαρρο σπέρματος μέσα τις.
--Με κοιταει με ένα πλατύ χαμόγελο ευχαρίστησης με ξαπλώνει στο κρεβάτι, ξαπλώνει από πάνω μου με τα βυζάκια τις και αρχίζει να μου τρίβεται με το κορμί από πάνω μου σαν αισθησιακό μασάζ ενώνοντας τα κορμιά μας αφού κράτησε για κάνα πεντάλεπτο πηγαίνει για ντους όπως και εγώ, γυρνώντας την βρίσκω ξαπλωμένη στο κρεβάτι με τα πόδια ορθάνοιχτα βάζω τσόντα στην τηλεόραση να παίζει στο προσκήνιο γιατι το σκηνικό την σήκωνε την τσόντα, τσόντα αυτή τσόντα και εγώ και έγινε πάλι του μουνιού δεν μπορώ να σας το περιγράψω μάγκες δεν έχω λόγια speechless, κουβέντα δεν παίχτηκε ούτε μια μόνο fuck και πάλι fuck έτσι και αλλιώς αγγλικά γιοκ τι να τα κάνεις όταν μπροστά σου έχεις έναν μούναρο που ξέρει να γαμιέται αλύπητα και να σε ωθεί και εσένα μαζί, τις άφησα το αντίτιμο φιληθήκαμε άνοιξε την πόρτα φεύγοντας με αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω στην ζωή μου ειλικρινά από τα λίγα ραντεβού που θα θυμάμαι για πάντα και θα έχω και να το λέω στους νεότερους για αυτό και γράφω και αυτήν την κριτική για να έχω να την θυμάμαι για πάντα.
--Λοιπόν μάγκες το μουνί αυτό είναι μούναρος με κεφάλαιο οι φωτός την αδικούν ρε γαμώτο παρά πολύ άμα δεν μου το είχε πει ο andronikos3 και δεν είχε ακυρωθεί το ραντεβουδάκι με την νάστια δεν θα την έπαιρνα ούτε για αστείο αλλά έλα ντε που αστείο μου έγινε μάθημα, ώστε πότε μην λες πότε γιατι δεν ξέρεις τι εκπλήξεις κρύβει η πουτάνα η ζωή και μερικές φόρες ευχάριστες από εκεί που δεν το περιμένεις συστήνεται ανεπιφύλακτα στους λάτρεις των μοντελάκηδων και στους λάτρεις του σεξ με δόσεις πολύς τσόντας επίσης και σε μια ειδική κατηγορία σε αυτούς που αρέσκονται στου μούναρους με κεφαλαίο ελπίζω να σας έπεισα για την επόμενη επιλογη σας.Χαχαχα!Χαχαχα!.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 07, 2022
Πόλη
αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
140
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0