Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 1 10 0.5
Giolanda Magic Girls
Call Girls 25 November, 2022 686
αλλαγή πλεύσης
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
6.0
Συμμετοχή
 
8.0
Συμπεριφορά/Social time
 
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0
Με το εν λόγω γραφείο η συνεννόηση ήταν οκ μιας και ήταν η παρθενική μας συνομιλία.
Στην ώρα η λεγάμενη , ψηλή και πάνω στις τακουνάρες ακόμη πιο ψηλή , μαυροφορεμένη και ετούτη, μου έσκασε ένα φιλί και με σβέρκωσε οπότε και έγινε γλωσσόφιλο.
Τα μάτια της σε μαγνητίζουν, πρόσωπο οκ κορμί ελληνικότατο με την κλασσική περιφέρεια, φυσική όχι επεξεργασμένη σαν τις νεόφερτες λατίνες, κυτταρίτιδα γιοκ. Βυζάκια στην θέση ους
Ζήτησε να πιει νεράκι και πέρασε για φρεσκάρισμα , επιστροφή με ολόσωμο μαύρο κορμάκι και εκεί που πάει να μιλήσει την αρχίζω στα φιλιά , το ένα χέρι κατευθύνθηκε να ξεκουμπώσει το κορμάκι εκεί κάτω στο μουνί της και το άλλο στην κωλάρα της με ολίγον δύναμη προσγειώθηκε. Με πέταξε επί κανα-πέος , με έγδυσε μα μανία και τον πήρε στο στόμα της, γλύφει καλά και βαθιά, αλλά και το φτύνει , έπαιξε με τα δίδυμα αλλά και τα ρούφηξε. Έτοιμος ήμουν για εκτόξευση αλλά ήθελα να την περάσω ένα γλύψιμο και να την πηδήξω. Δάκτυλα μέχρι δυο μπρος και ένα πίσω έβαλα, υγρά πολλά. Σταμάτησα και πήγα στο δωμάτιο για να φέρω κανένα εργαλείο, ξαφνιάστηκε εκείνη και ρώτησε απορημένη το πάω και γιατί, μήπως και έκανε κάτι μάλλον και με δυσαρέστησε , την έγραψα στα παπάρια μου και επέστρεψα φορτωμένος με τα εργαλεία.Την έπιασαν τα γέλια, της λέω μην γελάς γιατί θα τα φας και τούτα.
Διάλεξε ένα γυάλινο , το σάλιωσε και το έβαλε στον κώλο της, εγώ δακτύλιαζα μπρος και έγλυφα , ώρα της λέω να πηδηχτούμε γιατί ο χρόνος περνάει και δεν γυρνάει.
Καπότα και την στήθηκε στα 4 , όχι την λέω πήγαινε στα όρθια και από τον κώλο, έσκυψε και τον πήρε μέσα αδιαμαρτύρητα με προσθήκη σάλιου στην σούφρα της.
Εκεί πιασμένος από τις φυσικές της χειρολαβές και θαυμάζοντας το τατουάζ της έσπρωχνα , μπάτσες μπόλικες , πόνεσε το χέρι μου, μαλλιοτράβηγμα γούσταρε , τσούκου-τσούκου την πήγα γαμιώντας μέχρι τον τοίχο και έβαλε έχτρα κόντρα. Της ζήτησα να τελειώσω στο στοματάκι της , τα κράτησε , τα γεύτηκε και χωρίς βιασύνες πήγε στο μπάνιο και πέταξε τα παιδιά στο σιφόνι.
Μούσκεμα και οι δυο, α βάλαμε πετρέλαιο τελικά στην πολυκατοικία και το είχα ανάψει και αυτό, οπότε περάσαμε για ντουζάκι μαζί αλλά δεν καθίσαμε ήσυχοι. Πολλά φιλιά , δάκτυλο εγώ , εκείνη μου το έπαιζε αλλά και τον πήρε στο στόμα. Πίπωνε με αργό ρυθμό τώρα, με βασάνιζε , έπιασα το κεφάλι της και την πίεσα, 'δεν και μη ' δεν ακούστηκαν .
Βγήκαμε από το μπάνιο μην και σκοτωθούμε , ψιλοσκουπίστηκε , πήγε σαλόνι και έφερε δονητές και καπότα, , μουνί έκανε το σπίτι με τα νερά και θα την τιμωρήσω της φώναξα. Γέλαγε δυνατά και είπε ότι θα τα καθαρίσει με την πετσέτα πεσμένη στα τέσσερα.
Καβάλησε το πλυντήριο άνοιξε τα πόδια της και έβαλε τον έναν στο μουνί της και τον άλλον στο κώλο της. καλά που τους έχω πάντα φορτισμένους. με usb είναι όχι μπαταρίες.
καυλωμένος έβαλα καπότα , σηκώθηκα στις μύτες των ποδιών, έβγαλα τον δονητή από την κωλάρα της και εισχώρησα, μαλακιζόταν με το ένα χέρι και με το άλλο δονιζόταν. Εγώ τσίμπαγα τις θηλές και κάρφωνα με μανία. της λέω κατέβα γιατί πιάστηκαν οι γάμπες μου και πάρε θέση,Με κόντρα τον νιπτήρα μπήκα στην κωλάρα της και άντε δώστου σπρώξιμο άντε και σκαμπίλα στην κωλάρα της με εκείνη να με παροτρύνει.
Τελείωσα πάνω στο τατουάζ της και περάσαμε πάλι για μπάνιο.
Είπαμε δυο κουβέντες , μιας και το πήγαμε σερί εξαρχής, έλαβε το δώρο της και με καληνύχτισε γλωσσοφιλιάζοντας με.



Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 24, 2022
Πόλη
σπίτι μου
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
180
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Ελεύθερος
Σχέση Πελάτη / Escorts
Πρώτη μου φορά
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού