Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.7 2 10 0.5ΠΑΡΤΥ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.8
Ο χώρος
9.0
Show
10.0
Χοροί
10.0
Μουσική
9.5
Ποτά
10.0
Διοργάνωση - Εξυπηρέτηση
10.0
Καλησπερα στο φορουμ .Παρασκευη βραδυ και ξεκινησα με εναν καλο μου φιλο για τα εξαρχεια. Εφτασα την ωρα που καιγοταν ο κοσμος κυριολεκτικα αφου εβλεπα μακρυα φωτιες στους καδους και λεω λες να ειναι απο το παρτυ?Τελικα οχι δεν φτασαν εκει η φωτια του παρτυ ηταν μεσα στο μαγαζι. Εξω ηταν απλα μια κακια στιγμη...Κατα την 1 η ωρα που εφτασα το μαγαζι ηταν γεματο και μεσα και απεξω αφου ο κοσμος δεν χωρουσε καν μεσα στο μαγαζι. Προσπαθουσαμε να χωθουμε μεσα να παρουμε και εμεις ματι τα κοριτσια.Μπαινοντας σκονταψα σε κατι παιδια που καθοτουσαν κατω στα τεσσερα. Τελικα ηταν οι σκλαβοι των BDSM κοριτσιων που τους συνοδευαν δεμενους με αλυσιδες ενα σοου εντυπωσιακο που το ειδα πρωτη φορα στην ζωη μου στην εκθεση.Πιο μεσα βρισκοταν τα κοριτσια ολα και των δυο πρακτορειων.Εντυπωσιακες κοπελες χαρουμενες μεσα στο κεφι ετοιμες να περασουν ολες αξεχαστα.Μπορεσα και συστηθηκα με την Ναταλία την Μαρω και την Ειρηνη. Και οι τρεις πανεμορφες κατα τα γουστα μου. Τα ποτα ηταν πεντακαθαρα το μαγαζι προθυμο να σε εξυπηρετησει παρολο τον συνοστισμο τρεχαν σαν παλαβες οι σερβιτορες να εξυπηρετησουν ολο τον κοσμο.Την πιτα την εκοψε η επιτιμη καλεσμενη τους που λιγο καταφερα να μιλησω μαζι της η πορνοσταρ Ασλευ και μου ειπε οτι ενδεχετε συνεργασια με το πρακτορειο.Το φλουρι δεν το κερδισα δυστηχως εγω ουτε ο φιλος μου ομως αυτο δεν μας πειραξε καθολου αφου η βραδυα ηταν καταπληκτικη..Σαμπανιες ποτα κοριτσια ενας συνδυασμος εκρικτηκος και μια παρεα στο πρακτορειο δεμενη αυτο με εξιταρε τρομερα. Η βραδυα συνεχιστικε για μια ωρα ακομα για μενα γιατι μετα επρεπε να αποχωρησω αλλιως θα με εδενε εμενα η γυναικα μου με αλυσιδες στα καλοριφερ...Στον χωρο εβαλα 9 οχι γιατι δεν ηταν ωραιος απλα ηταν λιγο μικρος.
Υ.Γ Συνχαρητηρια παιδια μακαρι να ακολουθησουν κ αλλα πρακτορεια τις τρελες κ απιθανες με εκπληξεις βραδιες προς εμας.
μπραβο κ σε εσενα admin με το τρομερο σου χαμογελο και κεφι.
Υ.Γ Συνχαρητηρια παιδια μακαρι να ακολουθησουν κ αλλα πρακτορεια τις τρελες κ απιθανες με εκπληξεις βραδιες προς εμας.
μπραβο κ σε εσενα admin με το τρομερο σου χαμογελο και κεφι.
I
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού