Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.4 2 10 0.5
Moli Greek Anal Call Girl Busty Escort Call Girls Αθήνα,Athens,Greece
Call Girls 18 June, 2019 6791
Σεξ δίχως αύριο
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.5
Συμμετοχή
 
10.0
Συμπεριφορά/Social time
 
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
10.0
Η λοιπόν η κοπέλα ειναι γλυκήτατη , όπως σας έχω αναφέρει ,όσο την κοιτάς τόσο θέλεις να την φιλάς. Εχει καμπύλες που σκοτώνουν και γουστάρεις να πιάνεις απο εδώ να αφήνεις απο εκεί, να αφήνεις αποεδώ να πιάνεις παραπέρα. Εβαλα οτι ειναι καλύτερη απο τις φώτο γιατι στις φώτο φαίνεται να έχει ένα στήθος πλαστικό ενώ απο κοντά ήταν τελείως διαφορετικό, μπερδεύτηκα αν ήταν πραγματικό ή πλαστικό.
Κτυπάει την πόρτα και μπαίενι μέσα χαμογελαστή και σπινταριστή γεμίζοντας το δωμάτιο με μιά νότα χαράς και ανεμελιάς. Κάθισε στα πόδια μου αμέσως και αρχίσαμε τα γλωσόφιλα. Φιλάει πάρα πολύ ωραία και το επιζητάει. ειχα ετοιμάσει το Jacuzzi και χάρηκε. Μπήκαμε μέσα και μου έπιασε τον vaderako (στον έκλεψα Darth) :) με μία τρομερή φυσικότητα χωρίς καθόλου προστυχιά και συνέχισε να μου μιλάει σαν να μην έτρεχε τίποτα.
Εκει έγινα τούρμπο και αρχισε να πουτσοσκαμπλιλίζει το μουνάκι της, και ακόμα περισσότερο όταν έσκυψε μέσα στο jacuzzi και αρχισε να μου γλύφει με την γλωσίτσα της το κεφαλάκι και όσο μέρος ήταν έξω απο το νερό.
Σηκώνομαι στα γρήγορα και της λέω πάμε , μου λέει πρόσεχε μην γλυστρίσεις που με είδε βιαστικό.
Εκείνη την ώρα σκέφτηκα όλα εσάς τα βλαμμένα που μέ λέτε γέρο και λέω λες να πάω απο πέσιμο, άλλη ειναι η μοίρα μου αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΡΟμπίτσες και όπως τις βάλαμε τις βγάλαμε σε 15 δεύτερα.
Πίπα με εμένα όρθιο στο κρεβάτι , ξαπλώνω συνεχίζει με πίπα απο πάνω απο κάτω από δίπλα όλη την περιοχή περιποίηση μία με γλώσσα μία με χέρια, γυρνάμε σε 69 και αρχίζει να καυλώνει και η ιδια με την κλειτορίδα της και τα χείλια της να πρήζονται και αυτή να γεμίζει με υγρά. Ανεβαινει απο πάνω μου και αρχίζει να γλιστράει το μουνάκι της πάνω μου και να τρίβεται. και ξανα πίπα και DT και mouth FUcking και κάπου εκεί μου λέει να ανέβω απο πάνω σου , μετα χαράς της λέω και πιάνε κωλάρες και πιάνε βυζάρες και φιλιά τρελά στο τέλος ο Madoukos (to σωστό του όνομα) δεν άντεξε το πολύ κούνημα και ταφτυσε .
Προσπάθησε για δεύτερο γύρω αλλα΄είχα και δεύτερο ραντεβού σπίτ στις 11 και της το έκοψα, μαλακία μου γιατί έφαγα στήσιμο.
Σίγουρα θα την ξαναδώ μετα χαράς αυτή η κοπέλα είναι απόλαυση. Εκανε ντουσάκι ντύθηκε με φίλησε πετώντας μια ζουζουνιά και έφυγε. Οταν βγήκε απο το δωμάτιο αφησε πίσω της πραγματικά ένα κένο, κάτι να λείπει.
Υπομονή μαντούκο μέχρι την επόμενη φορά

Πληροφορίες

Ημερομηνία
June 19, 2019
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
90 τεστ
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Καλύτερη από τις φωτογραφίες
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Ηλικία Πελάτη
50ρης που κάνει για 2 25ρηδες :P
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Χωρισμένος
Σχέση Πελάτη / Escorts
1-2 escorts κάθε μήνα
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 June, 2019
Πώς θα την ξαναδείς αφού κάνατε σεξ χωρίς αύριο; :) :) :)
Σοβαρά όμως, πάντα τέτοια!!!
I
iuakoya
20 June, 2019
Εύγε νέε μου ! για τέτοια κορίτσια μπορείς να " δανείζεσαι" το vader-ακο όποτε θες...
D
darth-vader
21 June, 2019
Άμα είναι ο άνθρωπος ξεμωραμένος. Βρε αθεόφοβε στην ηλικία σου κανονίζεις δεύτερο ραντεβού την ιδια μέρα;
V
voyager
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση