Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 19 10 0.5
Call Girls 04 August, 2013 2871
Μελαχρινό καυλάκι…
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Αφού έκλεισα εγώ την δοκιμή με την Ηρώ, τηλεφώνησα και το ραντεβού κανονίστηκε για χθες το βράδυ. Η κοπέλα ακριβώς στην ώρα της μπήκε στο δωμάτιο. Μόλις την είδα εντυπωσιάστηκα, έχει πολύ όμορφο πρόσωπο και εξίσου ωραίο σώμα όπως διαγράφονταν μέσα από το φόρεμά της. Μαύρα μακριά μαλλιά, ηλικία ~23, ύψος γύρω στο 1.65-1.67 και sexy ψηλοτάκουνα που την ανέβαζαν σχεδόν στο 1.80!

Σύντομες συστάσεις και χωρίς να χάσει χρόνο έβαλε το χέρι κάτω από την πετσέτα και ανέβηκε πάνω μου. Ωραία φιλιά και ταυτόχρονα άρχισε να γδύνεται και σε λίγο είχε μόνο τα τακούνια της (με ρώτησε πρώτα αν θέλω να τα βγάλει ή όχι)…
Το στήθος της σχετικά μικρό (φαίνεται στις φωτογραφίες) αλλά στητό και ωραίο στην αφή. Δέρμα απαλό και μαυρισμένο με μερικά διάσπαρτα τατουάζ. Πίπα καλή, όχι βαθειά αλλά χρησιμοποιεί ωραία τη γλώσσα της. Το χέρι αν της ζητήσεις το βγάζει. Μετά από λίγο αλλάξαμε θέση για να ανταποδώσω την περιποίηση. Πεντακάθαρη, φάνηκε να της αρέσει.

Στο σεξ συμμετέχει αρκετά με παροτρύνσεις για πιο δυνατά. Της αρέσει να μιλάει πρόστυχα και έχει τον τρόπο της να σε ανεβάζει. Δέχεται spanking αδιαμαρτύρητα, ακολούθησε σε όσες στάσεις της ζήτησα οπότε, είχε έρθει η ώρα για το κωλαράκι της. Στήθηκε στα τέσσερα, λίγο λιπαντικό και εισχώρηση. Καλή αίσθηση και η ίδια φάνηκε άνετη. Σε αυτή τη στάση συνεχίσαμε για κάμποση ώρα με την ίδια να με παροτρύνει να την σκίσω δυνατά! Μετά από λίγο και αφού μου ζητούσε όλο και πιο δυνατά, ήρθε και το 1ο τελείωμα μέσα της (από ότι μου είπε κάνει CIM, COB αλλά όχι CIF).

Μπανάκι και από τους δύο μας, συζήτηση και ξεκίνημα για τον 2ο ημίχρονο. Δε έδειχνε να κουράζεται και μάλιστα κατάφερε να με τελειώσει πιο γρήγορα από ότι στο 1ο γύρο.

Της έδωσα τα χρήματα στο τέλος και έφυγε από το δωμάτιο με την ολοκλήρωση της ώρας με την ίδια χάρη που μπήκε στο ξεκίνημα.

Η Ηρώ είναι μια γλυκιά κοπέλα που χθες το βράδυ είχε σκοπό να με αφήσει ευχαριστημένο και τα κατέφερε. Ξέρει να χειρίζεται αρκετά καλά τους άντρες παρόλο το νεαρό της ηλικίας της. Έξυπνο «μουτράκι» με φρέσκια εμφάνιση. Αν κάποιος θέλει GFE, πιστεύω θα περάσει καλά, μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες. Για PSE, δεν ξέρω που είναι τα όριά της αλλά σε «λογικές» απαιτήσεις δεν θα πει όχι…

Μια παρατήρηση έχω μόνο σχετικά με το κόστος της συνάντησης. Τα ++20 μπορεί να ανεβάζουν αρκετά το τελικό ποσό, αν και η τηλεφωνήτρια το εξηγεί από πριν.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
August 12, 2013
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
70 (140 κανονικά)
Service Style