Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 19 10 0.5
Call Girls 04 August, 2013 2871
Πολυεθνική αεριτζήδων
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

4.0
Συμπεριφορά/Social time

4.0
Καθαριότητα κοπέλας

7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

4.0
Η συνάντηση έγινε το περασμένο καλοκαίρι,

Η συνεννόηση με το γραφείο ήταν εύκολη και γρήγορη.

Το ραντεβού κλείστηκε στο σπίτι μου και λόγω του ότι κανονίστηκε πριν τη δύση του ηλίου, παρακάλεσα το γραφείο να πει στην κοπέλα να φορά κάτι διακριτικό και πρόχειρο, λόγω του ότι τις ώρες αυτές το καλοκαίρι υπήρχε αρκετή δραστηριότητα ενοίκων και γειτόνων εκτός διαμερισμάτων. Συνέβη ακριβώς το αντίθετο: η Ηρώ ήρθε φορώντας ένα εξώπλατο βραδινό κολάν φόρεμα με μήκος λίγο κάτω από τον κώλο και με αβυσσαλέο ντεκολτέ , μαύρες γόβες σουέντ (πολύ ωραίες), μαλλιά πιασμένα πάνω και έντονο βάψιμο. Όταν της έκανα νύξη για το ενδυματολογικό μου είπε ότι το γραφείο δεν της είχε πει τίποτα. Επίσης μου είπε ότι δεν βρήκε αμέσως το νούμερο της διεύθυνσης και άρχισε να ρωτάει τους ενοίκους της δικής μου πολυκατοικίας αλλά και γείτονες από την διπλανή πολυκατοικία οι οποίοι έτυχε να βρίσκονται έξω ή στις βεράντες τους εκείνη την ώρα! Τα παραπάνω είχαν σαν αποτέλεσμα να χαλάσει εκ προοιμίου η διάθεσή μου καθώς σκεφτόμουν την... επόμενη μέρα.

Με το που έγιναν οι συστάσεις ζητήθηκε προκαταβολικά η αμοιβή της.
Δεν δίνει φιλιά ούτε με γλώσσα ούτε χωρίς, δεν δέχεται δάχτυλα σε κώλο και μουνί.
Ο χρόνος για εκατέρωθεν περιποιήσεις είναι ο ελάχιστος επιτρεπτός βάσει αυστηρού χρονοδιαγράμματος.
Οι στάσεις είναι περιορισμένες.
Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, οι υπηρεσίες είναι επιπέδου φτηνού μπουρδέλου που μπορούν κάλλιστα να συμπιεστούν σε 10', το πολύ 15'.
Η συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια της δράσης είναι πολύ απότομη και αναιδής και φτάνει στο όριο της βλαχιάς.
Και βέβαια, δεν έχει να πει κανείς και πολλά μαζί της στο social στα λιγοστά λεπτά που μεσολαβούν μέχρι να λάβει τις απαντήσεις από τα απανωτά μηνύματα που στέλνει στο f/b. Ακόμη όμως και σε αυτόν τον περιορισμένο χρόνο που απομένει, η συζήτηση μαζί της καταλήγει σε εντελώς βαρετή και ανούσια.

Δεν θα γράψω λεπτομέρειες για την εμφάνιση (πολύ όμορφο και ελκυστικό κορίτσι ομολογουμένως) αλλά και για τα υπόλοιπα της δράσης, καθώς η συνάντηση ήταν σχεδόν παρόμοια με εκείνη που με γλαφυρό ύφος περιγράφει στην κριτική του ο Alexiptotos.
Η όλη εμπειρία φέρνει σε κάτι σαν πολυεθνικές εταιρίες συμβούλων και αεριτζήδων παντός είδους, στεγαζόμενες σε πολυτελή μέγαρα με χλιδάτα γραφεία και ατσαλάκωτα στελέχη που χρησιμοποιούν τη βιτρίνα για να ξεπουπουλιάσουν ανυποψίαστους πελάτες για ανύπαρκτες υπηρεσίες, πρωτού αυτοί αντιληφθούν ότι τελικά πρόκειται περί "παραγκών" ολκής.

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν η συμπεριφορά της διαφέρει ανάλογα με τον πελάτη, ακόμα όμως κι έτσι, δεν παύει να είναι, κατά την άποψή μου, μια αποτυχημένη "επαγγελματίας" στον συγκεκριμένο χώρο απασχόλησης.
Κρίμα, γιατί με τα προσόντα που διαθέτει θα μπορούσε να είχε μαζέψει τρελό χαρτί από πολλές άλλες, σαφώς κατώτερης εμφάνισης που όμως ιδρώνουν καλά τη φανέλα και τιμούν τα 140 και τα 120 και τα 100, κλπ.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
September 12, 2014
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
140
Service Style