Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 3 10 0.5
Helena Glamour Escort
Call Girls 28 June, 2021 4684
Da-Da-Da-Darth Vader, χαίρω πολύ μαντάμ !
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.5
Εμφάνιση σώμα
 
7.5
Συμμετοχή
 
8.0
Συμπεριφορά/Social time
 
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.0
Λοιπόν το εργαλείο το συνάντησα πριν κανά-δυο εβδομάδες (ενδεικτική ημερομηνία).
Εμφανισιακά, ισχύουν οι περιγραφές του προλαλήσαντα. Κοντά στα 30, 2-3 κιλά +, βυζί μερεμέτι...αλλά, ματάρες, χειλάρες, δέρμα αλάβαστρο και κωλάρα-ΤΟΥΡΛΑ!!!!!. I speak England very best...me Vader u foul, και μ' εκείνο και με τ΄ άλλο, ξεκινάω τη γλυφιτζουράδα από πάνω προς τα κάτω. Φιλάει μεν, χλιαρά δε. Οι πλαστικές μπάλες δεν έχουν και την καλύτερη αίσθηση, αλλά η ρόγα ανταποκρίνεται. Από καθαριότητα κομπλέ. Ωραία μπριζόλα, κόντρα ξούρα και μυρωδάτη. Κωλοτρυπιδόπουλος, επίσης καυλωτικός και μάχημος.
Η Helena, είναι χαλαρή και απολαμβάνει την περιποίηση, θα το καταλάβετε από τα ζουμιά. Με τη σειρά της έπιασε το μικρόφωνο, αλλά δεν εντυπωσίασε. Καλή πίπα, έκανε και deep, αλλά δεν μου έβγαλε πάθος, κάτι έλειπε. Θα τη χαρακτήριζα average.
Στον αγώνα τα πήγε καλύτερα. Από πάνω αυτή πρώτα, την άφησα να εξοικειωθεί με το φωτόσπαθο, καύλωσε αρκετά και άρχισε ν' ανεβάζει ρυθμό. Τούμπα ζίου-ζίτσου κι ανεβαίνω εγώ από πάνω με γκάζια. Άρχισε κάτι ντα-ντα, ε δεν άντεξα και το 'πα: ντιρλανταντά ! What ? ρωτάει ο Ρώσσος, τίποτα darling, nevermind the bollocs, που έλεγαν και τα σέξυ πιστόλια. Κι επειδή γαμήσι χωρίς κώλο, είναι σκέτο από γιουβέτσι, την έβαλλα να φέρει λούμπρα για να γρασάρω το σασί, το έστησα στο πλάι και μπήκα στην κερκόπορτα. Ήρεμα στην αρχή, πιο δυνατά στην πορεία και όλα χαρασώ, μέχρι τη λύτρωση στο στοματάκι της με τη νυχού να τα ρουφάει κοιτώντας με στα μάτια. Δευτερος γύρος, μόνο στα 4. Πολύ καλό στήσιμο, απίστευτη κωλάρα, στρογγυλή και τέλεια. Έπεσε πολύ κοπάνημα, πολλά κωλοσκάμπιλα και πολλά ντα-ντα-ντα-ντιρλανταντά, μέχρι που ο Βιολάρης κόντεψε να σηκωθεί απ΄ το μνήμα του. Το τέλος στο ντους, με μένα όρθιο κι εκείνη γονατιστή να ρουφάει.
Συμπερασματικά, θα έλεγα ότι είναι μια όμορφη γυναίκα, που αφήνεται στον παρτενέρ της, αλλά δεν παίρνει πρωτοβουλίες και δεν πολυπροσπαθεί. Στο anal, είναι καλή και το γουστάρει, χύνει και δεν έχει μα και μου. Δάχτυλα δέχεται παντού και 1 και 2 και γενικώς, αν έμπαινε με λίγη παραπάνω όρεξη, θα ήταν σούπερ.
Αξίζει μια επίσκεψη, αλλά δε διαφέρει από το σωρό του γκλάμουρα...
Those... Now I must go, the Emperor is calling me !

Πληροφορίες

Ημερομηνία
September 08, 2021
Πόλη
Τενεκεδούπολη
Χώρα
Καφριστάν
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
210
Εξτρά €
70
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Τα φτύνει
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού