Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 9 10 0.5
XXX Hotels Sex Hotels
17 December, 2020
1974
δεν είναι κακό....
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.8
Χώρος
7.5
Καθαριότητα
8.0
Εξυπηρέτηση/service
8.5
Πρόσβαση & parking
6.0
Αναμονή
9.0
Διακριτικότητα
9.0
Σχέση ποιότητας-τιμής
7.0
Θετικά:
Καθαρό, δωμάτιο άνετο, ζεστό. Αν και παλιό κτίριο, η ανακαίνηση το έχει φρεσκάρει αρκετα. Μου άρεσε ότι θύμιζει δωμάτιο κανονικού ξενοδοχείου..άλλους μπορεί να τους χαλάει.
Sevice ευγενικό, διακριτικό και έμεινα πλήρως ικανοποιημένος μια και το χρειάστηκα επανελειμένως για παραγγελία ποτών.
Αρνητικά
Το parking γεμίζει εύκολα αλλά μπορείς να παρκάρεις δίπλα αν και σκοτεινα. Η είσοδος δεν είναι και ότι πιο διακριτικό... καθώς φαίνεσαι (έστω για λίγο) από την παραλιακή.
Τέλος δεν έχει θεματικά δωμάτια (τύπου midas) αλλά αυτό εμένα δεν με χαλασε.
Πιο πολύ από όλα με χάλασε ότι στο μπάνιο δεν υπάρχει καρφάκι για να στεραιωθεί το τηλέφωνο....κάτι που είναι προβληματικό όταν θέλεις να κάνεις κοινό ντους με τη σύντροφο σου...
Εν κατακλείδι.... εμεινα ικανοποιημένος
Καθαρό, δωμάτιο άνετο, ζεστό. Αν και παλιό κτίριο, η ανακαίνηση το έχει φρεσκάρει αρκετα. Μου άρεσε ότι θύμιζει δωμάτιο κανονικού ξενοδοχείου..άλλους μπορεί να τους χαλάει.
Sevice ευγενικό, διακριτικό και έμεινα πλήρως ικανοποιημένος μια και το χρειάστηκα επανελειμένως για παραγγελία ποτών.
Αρνητικά
Το parking γεμίζει εύκολα αλλά μπορείς να παρκάρεις δίπλα αν και σκοτεινα. Η είσοδος δεν είναι και ότι πιο διακριτικό... καθώς φαίνεσαι (έστω για λίγο) από την παραλιακή.
Τέλος δεν έχει θεματικά δωμάτια (τύπου midas) αλλά αυτό εμένα δεν με χαλασε.
Πιο πολύ από όλα με χάλασε ότι στο μπάνιο δεν υπάρχει καρφάκι για να στεραιωθεί το τηλέφωνο....κάτι που είναι προβληματικό όταν θέλεις να κάνεις κοινό ντους με τη σύντροφο σου...
Εν κατακλείδι.... εμεινα ικανοποιημένος
Πληροφορίες
Ημερομηνία
June 07, 2012
E
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού