Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 12 10 0.5
XXX Hotels Sex Hotels 01 December, 2020 3128
Μια νεα αρχη
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Χώρος

8.0
Καθαριότητα

9.0
Εξυπηρέτηση/service

9.5
Πρόσβαση & parking

8.0
Αναμονή

8.0
Διακριτικότητα

8.0
Σχέση ποιότητας-τιμής

8.5
Μετα την φασαρια που γινει γυρω απο το θεμα για το οτι τα ξενοδοχεια δεν βαζουν κοπελες απο γραφεια κτλ εψαχνα το σαββατο να αραξω καπου χωρις να μου ζαλισουν τα καρυδια με τηλεφωνα ταυτοτητες και Ε9.Εφτασα στο Αττικη Σαββατο βραδυ οπου βελαξα κανα μισαωρο για να παρκαρω.Εχει ομως parking οπως ενημερωθηκα μετα.Μπαινωντας ο πολυ ευγενικος κυριος της ρεσεψιον με πηγε στο σαλονι να περιμενω οπου περιμεναν αλλα δυο ζευγαρια λογω ημερας και ωρας.Σε 10 λεπτα ειχε ετοιμαστει το δωματιο πηρα κλειδια και κοντρολ και κατεβηκα στο -1.Το δωματιο μικρη σουιτα πολυ καθαρο με δυο τηλεορασεις νιπτηρα με μεγαλο καθρεφτη ντουσιερα καθαρες πετσετες καθρεφτη στο ταβανι και μεγαλο στογγυλο κρεβατι για αλητιες..Ωραιο κλιματισμο και σωστη διακοσμιση.Ηχομονωση πολυ καλη αλλα σημα στο τηλεφωνο μια ετσι μια καθολου και αυτο καποιους μπορει να τους βολευει.Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει λεκανη αλλα η τουαλετα ηταν ακριβως η απεναντη πορτα.Εμενα δεν με πειραξε.Βγαινοντας ο παιχτης μου ειπε οτι την επομενη φορα κερναει ποτα και δεν ειπε κουβεντα για το ρουμανικο αλογο που μπηκε στο δωματιο.Mαλλον ειναι horse friendly!Μια καλη επιλογη κατ εμε και ευκαιρια να ξεκολλησω απο τον πριαμο που ημουνα χρονια πελατης,Πηγαινα πολλες φορες και 2 φορες την εβδομαδα και ειχα καταντησει γραφικος.Η γκομενα στην ρεσεψιον μου ελεγε καλησπερα με χαμογελο και ενα βλεμμα σαν να μου ελεγε.. ΄΄Α ρε κουφαλα ψηλε παλι βιζιτα θα παρεις 2 μετρα μαλακας?'' ....

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 01, 2014
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση